RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dochter originele zanger/componist steekt hit You and Me in een nieuw jasje
26-10-2018 10:42:00

 

You and Me was de eerste single van Spargo, de band rond zanger Ellert Driessen en zangeres Lilian Day Jackson. Het nummer verscheen begin 1980, haalde de eerste plaats in de hitlijsten en werd de bestverkochte single van dat jaar. En daar bleef het niet bij: You and Me werd ook een grote hit in Duitsland, Frankrijk en heel groot in Italie! Naar aanleiding van een documentaire over de ontstaansgeschiedenis van disco werd You and Me in 2013 door VARA TV Magazine uitgeroepen tot beste Nederdiscoklassieker.

 

Bijna 40 jaar na dato brengt platenmaatschappij Red Bullet een remix van dit nummer uit, gemaakt door de dochter van Driessen: Jazzi Bobbi. Jazzi Bobbi, woonachtig in London, is al een aantal jaar actief als Songwriter/Producer/Multi-instrumentalist. Ze treed regelmatig op en heeft een maandelijks radio programma. Met deze remix treed ze voor het eerst in haar vaders voetsporen op het commerciële pad. En.. het eerste commerciële succesje is al geboekt, want vanaf aanstaande maandag zal het liedje te horen zijn onder de nieuwe Vodafone commercial, waarin zowel Spargo als Jazzi Bobbi te zien zullen zijn! Oude tijden herleven, in een nieuw en fris jasje!

 

You and Me - Spargo vs Jazzi Bobbi is vanaf vandaag te streamen en downloaden op onder andere Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play en Deezer! 
 
 
 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop