RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dj’s X-Ray & van Hees en Rood-Hit-Blauw artiesten in combinatie te boeken
04-08-2018 11:29:00

 

Omdat er regelmatig naar gevraagd werd en om aan de huidige wensen te voldoen zijn er afspraken gemaakt tussen X-Ray & van Hees en Rood-Hit-Blauw Produkties. Gezamenlijk bieden ze nu een avondvullend programma aan.

 

X-Ray & van Hees: ‘Steeds vaker vragen cliënten om afwisseling tijdens hun feest, verjaardag, bruiloft of evenement in de vorm van een DJ in combinatie met een zanger en/of zangeres. Om aan deze wens te voldoen hebben wij contact gezocht met het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch’.

 

Ronald Visch: ‘De vraag van X-Ray & van Hees kwam niet geheel onverwacht en het idee zat al langer in de pijplijn. Nu de vraag steeds vaker naar voren komt om aanvullend aan elkaar een DJ met als afwisseling een Nederlandse artiest te plaatsen, is er een afspraak gemaakt en zijn er plannen uitgezet’. De veelzijdigheid en jarenlange ervaring van beide organisaties maakt dat er van elk feest, verjaardag, bruiloft of evenement een succes gemaakt wordt.  Voor boekingen & meer info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/x-ray-en-van-hees/ 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl