RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dj’s X-Ray & van Hees en Rood-Hit-Blauw artiesten in combinatie te boeken
04-08-2018 11:29:00

 

Omdat er regelmatig naar gevraagd werd en om aan de huidige wensen te voldoen zijn er afspraken gemaakt tussen X-Ray & van Hees en Rood-Hit-Blauw Produkties. Gezamenlijk bieden ze nu een avondvullend programma aan.

 

X-Ray & van Hees: ‘Steeds vaker vragen cliënten om afwisseling tijdens hun feest, verjaardag, bruiloft of evenement in de vorm van een DJ in combinatie met een zanger en/of zangeres. Om aan deze wens te voldoen hebben wij contact gezocht met het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch’.

 

Ronald Visch: ‘De vraag van X-Ray & van Hees kwam niet geheel onverwacht en het idee zat al langer in de pijplijn. Nu de vraag steeds vaker naar voren komt om aanvullend aan elkaar een DJ met als afwisseling een Nederlandse artiest te plaatsen, is er een afspraak gemaakt en zijn er plannen uitgezet’. De veelzijdigheid en jarenlange ervaring van beide organisaties maakt dat er van elk feest, verjaardag, bruiloft of evenement een succes gemaakt wordt.  Voor boekingen & meer info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/x-ray-en-van-hees/ 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool