RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dj Frans Entertainment promoot veel Nederlandstalige artiesten in z'n Feestcafé in Maarheeze
03-08-2017 16:28:00

 

Dj Frans Entertainment heeft onlangs het Hollandse Feestcafé 'Mijn Verjaardag' aan de Kerkstraat 2a in Maarheeze geopend.  Dj Frans Entertainment timmert al jaren aan de weg met mooie feesten door het hele land. Ook doet Dj Frans entertainment het management voor een aantal artiesten. Daarnaast is Frans ook bekend als Feestdj en wordt in heel Nederland geboekt. Aan deze dingen veranderd er niets. In het Feestcafé zijn elk weekend artiesten en dj's te vinden die er voor zorgen dat er ouderwetse gezelligheid te vinden is.Gezien de ervaring die Dj Frans Entertainment heeft  moet het Café wel gaan slagen. In het kleine café worden hoofdzakelijk Nederlandstalige artiesten gepromoot.

 

'We willen er naar toe dat er elke donderdag, vrijdag,  zaterdag en zondag een Hhollandse artiest/dj kan optreden. Tijdens de bouwvakvakantie staat alles echter even op een laag pitje en is de zaak alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Ben je dus artiest dan ben je altijd welkom. Geluid staat er al en een geluidsman is altijd aanwezig', aldus DJ Frans.

 

Vanaf eind augustus en in de maand september staan er mega veel artiesten in de agenda, waaronder: Hannes Junior, Michael Nobbe, Mike Kanders, Michael Kiriazis, Ricardo van Vugt, Marco Carolus, Ricardo Metz, Willem Wolda, Remco Bourquin, Gert-Jan Peters, Vincent Braat, Dirk Vink, Feest Dj Frans, Dj/zanger Woelie, Colin Meijer,  Zanger/Dj Hans Leeman, Valentijn Buijtenhek, Sarah van Gorp, Mike Veraert, Ray Sanders, Naomi Gael en Leon Van Delft. De toegang is bijna altijd gratis. Meer info: www.facebook.com/feestcafemijnverjaardag 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl