RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
DJ Bompa vanaf 8 februari vaste DJ en publieksopwarmer bij Toppers van Oranje
31-01-2015 13:51:00

 

Op zondag 8 februari vinden er TV opnamen plaats van het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’ vanuit ’t Regthuys in Nijkerk. Meer dan 40 artiesten waaronder Jannes, Marianne Weber, John de Bever, Henk Damen en Vinzzent zullen aanwezig zijn. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00.

 

Als vaste DJ en publieksopwarmer zal DJ Bompa z’n intrek nemen in het team van Toppers van Oranje. DJ Bompa was de afgelopen 10 jaar de huis DJ van Hart voor Muziek. Onlangs nam hij afscheid van dit team omdat hij er geen zin meer in had. “Na 10 jaar was ik er klaar mee. Het werkte niet meer zoals ik dat wilde. De opzet van het programma was aangepast en daar kon ik me niet in vinden. In goed overleg zijn we uit elkaar gegaan, vertelt Frank Bompa.

 

Ivo Franklin van Toppers van Oranje kreeg daar lucht van en belde Frank op. “Mijn telefoon staat roodgloeiend. Ik krijg van alle kanten te horen dat je met Hart voor Muziek gestopt bent. Kunnen we een keer om tafel gaan zitten”, was het verzoek van Ivo.

 

Beiden kennen elkaar al heel lang. In het verleden waren er al plannen om iets samen op te zetten, maar dat is uiteindelijk afgeketst. Het goede contact bleef al die jaren echter en een gesprek kon volgens DJ Bompa niet kwaad. Na vier uur praten waren we eruit. “Ik zie het als een nieuwe familie. Ik ben geen vreemde eend in de bijt. Enkele cameramensen die voorheen bij Hart voor Muziek zaten werken al een tijdje bij Toppers van Oranje. Mijn eigen geluidsman die ik als zanger altijd inhuur, behoort ook tot de crew evenals de mensen van de artiestenbegeleiding. Het zijn allemaal vrienden en dat voelt vertrouwd. Het is een compleet nieuwe uitdaging, het gevoel is goed en dat staat me wel aan, aldus DJ Bompa. Kijk voor meer info op: www.toppersvanoranje.tv

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool