RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Diego Holzken steekt boven het maaiveld uit met ‘Alleen jij’
06-12-2017 16:09:00

 

Op 24 november jl.  kreeg  Diego Holzken uit handen van Manfred Jongenelis het eerste exemplaar van z’n nieuwe single ‘Alleen jij’ overhandigd. Het publiek was laaiend enthousiast over het nummer en de verwachting is ook dat de rest van Nederland blij wordt van dit lied van de uit Sittard afkomstige zanger die ongeveer twee jaar actief is in het muzikale circuit.

 

Op advies van enkele zangers waaronder Jaman trok Diego de stoute schoenen aan en bracht een bezoek aan de befaamde Manfred Recordings studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. ‘We hadden een fijn gesprek waarin ik aangaf welke muzikale richting mij aansprak. Manfred heeft goed geluisterd en schreef vervolgens de tekst van ‘Alleen jij. Ik verwacht dat de tekst die over de liefde gaat, veel mensen zal aanspreken. In mijn geval gaat het over de liefde die ik deel met mijn vrouw. Aan haar kan ik alles kwijt. Ze staat altijd voor  me klaar en weet precies, zonder woorden, wat ik wil zeggen’, verklaart Diego.

 

In de wandelgangen wordt Diego al genoemd in het rijtje met bekendere namen. Dat kan dus nog grote vormen aannemen. Voor de productie van ‘Alleen jij’ is Marcel Fisser uitgenodigd om de gitaarpartijen in te spelen. Uiteraard verzorgde Manfred Jongenelis het accordeonwerk. Het koorwerk met de stemmen  Jody Pijper, Wiesje Westerlaken en Sharona Jongenelis maken het geheel  tot een fantastisch resultaat. De beelden voor de clip, opgenomen door Karl Kaspers ( Kaska Producties) zijn geschoten bij een steakrestaurant in Valkenburg en thuis bij een goede vriend in Sittard. Meer info: www.diegoholzken.nl 

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

Tekst: G. Reehuis - TV Oranje

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 december t/m zondag 24 december

      Tino Martin - Kerstfeest wil ik vieren

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl