RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Diana Hönig brengt swingende discoplaat uit
12-06-2018 16:57:00

 

Ruim zes jaar geleden wist Diana Hönig met haar eerste, door niemand minder dan Ron de Ridder geschreven single ‘Ga jij maar naar die ander’, hoge ogen te gooien. Ze kreeg hiermee veel bekendheid in de regio. Na een succesvolle samenwerking met Mario Veltman kwam de titel ‘Je hoeft me niet te zeggen’. Ook met dit nummer wist de zangeres het publiek te raken. Daarna werd het toch even stil. Inmiddels is Diana met het naar nieuwe titel helemaal back in business! Ron de Ridder schreef voor haar de nieuwe single met als titel ‘Laat me’.

 

Een nummer dat meteen uitmondde in een swingende goed in het gehoor liggende discoplaat met vrolijke trompetpartijen. De muziekliefhebber zal de melodie gelijk herkennen. Bijzonder is dat de zangeres nog altijd even nuchter is gebleven door haar successen. Ze vind het heerlijk om hobbymatig met het haar zangcarriere bezig te zijn. Maar… met haar nieuwe single hoopt ze de lat wat hoger te leggen zodat ze ook landelijk meer bekendheid zal krijgen.


De promotie rondom dit nieuwe nummer is volop gaande en Diana zal ook zeker het land in gaan naar de radiostations om middels een studiobezoek de promo kracht bij te zetten. 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl