RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dennis Peperkamp brengt autobiografische nummer 'Kijk niet terug'
09-07-2018 17:47:00

 

Dennis Peperkamp komt, na zijn in 2017 uitgebrachte ode aan zijn overleden moeder 'Mama ik mis je zo', met het autobiografische nummer 'Kijk niet terug'. Dennis stond al op jonge leeftijd te zingen op bruiloften en partijen. Ook heeft hij meegedaan aan talentenjachten en stond geboekt bij enkele evenementen gestaan. A met al heeft Dennis niet stil gezeten en had maar één wens, een eigen nummer met natuurlijk een videoclip. Alleen kost dat geld wat hij op dat moment niet had.

 

Tijdens een optreden in een kroeg kwam hij Rolf Engels tegen van platenmaatschappij Angelsrecords. Hij zag potentie in Dennis en besloot hem een jaarcontract bij zijn platenmaatschappij aan te bieden. Een droom kwam uit voor de uit Amsterdam afkomstige zanger. Hij is Rolf dan ook ontzettend dankbaar voor het vertrouwen in hem.


Het nummer 'Kijk niet terug' is uit het dagelijks leven gegrepen en ook Dennis zelf weet hoe het voelt om fouten te maken. Maar daar zijn we mensen voor en het belangrijkste is, hoe ga je er mee om en leer je er van om in de toekomst dezelfde fouten te vermijden. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Dario Kreuger en verschijnt op het label van Angelsrecords.

 

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop