RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dennis en Martijn Cornelissen slaan handen ineen en gaan verder als duo
12-09-2018 18:41:00

 

De uit Friesland afkomstige broers Dennis en Martijn Cornelissen hebben besloten om hun krachten te bundelen en verder te gaan als Duo Dennis & Martijn. Beiden zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld.  Van Dennis verschenen singles als ‘Een Zomer Lang’, ‘ Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik Wil)’, ‘Boem Boem Boem’, ‘Knokken’, 1001 Zoenen’ en ‘Puur als Goud’. Ook het album ‘In vuur en vlam’ staat op zijn naam. ‘Ik wil jou’, ‘Ga je mee’, ‘Nee nee, ik doe het niet meer’, ‘Wie wil er met me dansen’ en ‘Denk niet aan morgen’ zijn titels van nummers die Martijn op single heeft uitgebracht. 

 

Volgens Dennis speelde het idee om gezamenlijk verder te gaan al een behoorlijk tijdje. ‘We hebben onlangs besloten om de knoop door te hakken. Op internet kwam ik het Zuid-Afrikaans lied ‘Miljoenen stemmen’ tegen. De melodielijn stond ons allebei aan. Vervolgens heb ik zelf een Nederlandstalige tekst geschreven. De titel van ons allereerste duet is aangepast naar ‘Miljoenen woorden’. Producer Arjan Venemann heeft er een schlagerachtig nummer van gemaakt met poppy invloeden. Het resultaat is niet te vergelijken met het origineel’, onthult Dennis.

 

De beide broers hebben gekozen om geen videoclip van ‘Miljoenen woorden’ opgenomen. Ze gaan eerst de kat uit de boom kijken en hopen dat ze de goede keuze hebben gemaakt. Binnenkort wordt tevens hun nieuwe website gelanceerd.

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop