RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Denans viert 35 jarig artiestenjubileum op 24 augustus in Kruisland
20-08-2015 22:27:00

 

Tijdens de Kruislandse Kermisfeesten viert Denans op maandag 24 augustus z'n 35 jarig artiestenubileum. Vanaf 16.00 uur begint in de grote feesttent het entertainmentprogramma. In het voor- en naprogramma zal het Kruislandse Duo Sjerrie Denz acte de présence geven. Tussen de optredens van dit amusementsduo zullen een Denans, Rudy de Wit, Angesz, Suzie Roose, Henk Kamphuis, Petra van Gennip en Manuela Rokven. De presentatie is in handen van Hans van Aalst.

 

De kermis staat in de regio bekend als niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van West-Brabant. In het centrum, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud. Het jaarlijks terugkerend evenement staat eveneens bekend als de goedkoopste van de regio. De Commerce pakt drie dagen uit met live muziek en optredens op en nabij het overdekte entertainmentplein. Voor de gelegenheid wordt een 150 m² grote trusstent rondom de kermis geplaatst op de grote markt met buitenpodium, verlichting en buitenbars. Ook staat onze bekende eetkraam op het parcours, met de lekkerste broodjes, overheerlijke kibbeling, paling en overige waren.

 
Op zaterdag 22 augustus straalt vanaf 20.00 uur DJ Bryan met niemand minder dan Dave Roelvink tijdens de grote neonparty.  De grootste hits zullen zorgen voor ongekende gezelligheid en er is natuurlijk ook nog een meet and greet met Dave. Hij zal al in het begin van de avond aan de draaitafels staan. Zondag 23 augustus draait JW Sound (Jan de Groot alias Jan Worst) tijdens de familiedag de sterren van de hemel vanaf 14.00 uur.

 

Openingstijden van de kermis zijn: 
Zaterdag 22 augustus van 15.00 uur tot 02:00 uur, 
Zondag 23 augustus van 14.00 uur tot 00:00 uur 
Maandag 24 augustus van 15.00 uur tot 00:00 uur.
Alle dagen gratis entree en toegankelijk voor alle leeftijden.
Meer informatie op deze facebookpagina.  

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop