RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Denans lanceert 'Die avond met jou'
14-09-2018 14:06:00

 

Die avond met jou”  dat is de titel van de nieuwe single van Denans. Na “Die nacht” is dit weer een geweldige productie van Denans i.s.m. Randy Watzeels. Denans is bekend van hits als “oh Marian” “’t Tetterlied” en bijvoorbeeld “Sombrero (grote hoed)”. Toch is dit niet alles waar Denans druk mee is op dit moment. Inmiddels ruim een jaar is hij ook actief bij Radio TV Ons West Brabant. Elke zaterdag heeft hij een gezellig radioprogramma van 12.00 tot 14.00 uur met Mitch Kerstens “De Hollandse Meezing Parade”.


Dat Hans ook de kwaliteiten van het presenteren bezit blijkt maar weer uit de televisie programma’s welke hij onlangs heeft gemaakt bijvoorbeeld de Profwielerronde in Etten-Leur waar hij de kans kreeg om o.a. Tom Dumoulin en Chantal Braak te interviewen. Maar ook zeker “Da verdient een bloemetje” wat in oktober alweer start met het tweede seizoen op OWB.Als je denkt dat hij dan zijn handen meer dan vol heeft, nee hoor want de kantooruren worden opgevuld DTP werkzaamheden. 

 

Menig artiest heeft inmiddels zijn weg al gevonden naar Denans om dat te laten ontwerpen wat nodig is om een mooi “visitekaartje” af te kunnen geven. Maar toch zien we Denans natuurlijk het liefst op het podium. Feestbeest en sfeermaker eerste klas. Zoals een ieder weet zal hij zelden of nooit een cover zingen. Dat wat Denans op het podium ten gehore brengt komt uit zijn eigen portefeuille en het nieuwe “die avond met jou” is er ook weer eentje zoals we gewend zijn. 

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop