RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Demi Westerhof presenteert haar debuutsingle
11-06-2018 00:00:00

 

Met 'Liefde is eindeloos'  zet de in Denekamp woonachtige Demi Westerhof haar eerste stappen in de wereld van de vaderlandse showbizz. Niet als het gaat om optredens want dat doet ze al haren met groot succes en haar agenda zit dan ook behoorlijk vol.  Maar wel als het gaat om het maken van een cd. Dat was voor haar een wens en die wens ging in vervulling. Ze  is een tweeling van sterrenbeeld en daarvan is bekend dat ze veelzijdig en snel zijn zowel mentaal als fysiek. 

 

Ze zitten barstensvol energie en dat heeft Demi de afgelopen maanden zeker gebruikt. Naast haar opleiding, haar werk en optredens vond ze tijd voor de opname van deze single .De presentatie ervan viel in het weekend dat Demi ook haar verjaardag vierde. “ Een mooier geschenk kan je toch niet krijgen” aldus de altijd goedlachse Demi.. Alle aanwezigen waren het eens dat “ Liefde is eindeloos” een geweldig nummer is die alles in zich heeft om veelvuldig de luidsprekers van de diverse radiozenders uit te knallen. 


'Liefde is eindeloos' is een productie van Wilfred Gerrits terwijl de clip een productie is van Robert ( RTV Mediaproducties) Vegt is. 


Promotie:  Geert Hakze- Showbizzinfo – geert@showbizzinfo.com – tel 0642-548568

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop