RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Debuutsingle voor Corné Kokke
06-06-2018 12:27:00

 

Enkele jaren geleden is Corné Kokke begonnen met het zingen op Karaoke avonden en kreeg al snel in de gaten dat hij meer met zijn stem wilde gaan doen. In die tijd leerde hij Andy de Witt kennen die in de persoon, stem en uitstraling geloofde, en een eerste liedje was snel gemaakt. Het werd een lied wat op het lijf geschreven was van Corné, want heeft echt altijd zijn USB sticky bij met zijn muziek als hij ergens heengaat. Inmiddels zingt Corné een zeer breed repertoire, en is hij een graag gezien artiest op feesten en partijen in Nederland en België. 

 

Achter de schermen wordt door tekstschrijver en producer Andy de Witt alweer hard  gewerkt aan een mogelijke opvolger van deze vrolijke debuutsingle. Leuk item om te vermelden is dat de hoge stemmen (uithalen) in het liedje ook door Corné zelf zijn ingezongen. Bij De A & A studio van collega/muziekvriend Andy de Witt werd het nummer opgenomen, terwijl er op meerdere locaties in Nederland en België een bijpassende videoclip is opgenomen door Videowork.BE. 

 

Daarnaast werd door producer Andy de Witt contact gezocht met Jolanda Clement van JC-Event/JC-Records met de vraag of zij ook haar schouders wilde zetten onder de debuutsingle van Corné. Na het positieve gesprek is besloten dat de vrolijke en gezellige meezinger ‘M’n Sticky’ vanaf 6 juni zal uitkomen op het label van JC-Records. Dat is een paar weken eerder dan gepland maar alles was klaar, zelfs de eerste interviewaanvragen kwamen al binnen en daarnaast staat Corné te trappelen van ongeduld om zijn nieuwste plaat ‘M’n Sticky’ te lanceren.

 

RTV promotie: Jolanda Clement info@jcevent.nl Tel: 0416-313660/ 06-12963738

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop