RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Debuutsingle van Camiel Westerveld is een echte feestplaat
01-07-2018 15:36:00

 

Het zat er al even aan te komen, maar nu is hij er dan eindelijk… de eerste single van de Amersfoortse zanger Camiel Westerveld. En wát voor een single! Een echte feestplaat die volledig op zijn lijf is geschreven. Met ‘Het weekend is begonnen’ maakt Camiel een kleine knipoog richting zijn andere passie naast muziek. Doordeweeks is de nuchtere entertainer namelijk werkzaam als dakdekker.

 

‘De koppeling met het dak eraf knallen in het weekend en hem er doordeweeks weer op zetten is dan ook vanuit verschillende oogpunten te bekijken.’ aldus Camiel.  ‘Iedereen zal zich in het nummer herkennen. Wie werkt er niet de hele week om tenslotte vrijdagmiddag na het werken in de verleiding te komen om nog even gezellig een drankje te gaan doen…’ 

 

Al jaren is zingen zijn grootste passie en hij wil niets liever dan dit aan een zo groot mogelijk publiek te laten horen. Tijdens zijn optredens zingt Camiel in zijn eigen vertrouwde stijl nummers van zijn grote helden, denk aan artiesten als René Froger en Tom Jones.


Maar ook voor muziek van de nieuwe generatie artiesten draait hij zijn hand niet om, van Tino Martin tot John West… alles doet hij om zijn publiek een top avond te bieden! En dan nu is het de hoogste tijd voor zijn eigen kroegenhit ‘Het weekend is begonnen’. Het nummer werd geschreven door Mitch Schomaker. De muziek en productie is in handen van topproducer Laurens Van Wessel van Wesco Productions uit het Brabantse Zegge. ‘Het is voor mij en het hele team van mijn label I’MITCH Music een grote eer om met Laurens te werken’ zegt een enthousiaste Camiel. ‘Hij is een gevestigde naam in de muziekwereld als producer van onder andere Frans Bauer. In één woord fantastisch dat hij dit voor mij heeft willen doen!’

 

Voor de videoclip werd er op verschillende locaties in Hilversum en Bussum gedraaid, uiteraard in de kroeg met heel veel gezellige mensen. Ook werden er spectaculaire beelden gedraaid op het dak! Dit maakt het plaatje compleet nadat er onlangs ook al een heuse mini-documentaire rond Camiel uit kwam.

 

De release en promotie wordt verzorgd door UltimateDisk

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool