RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Debuutsingle van 15 jarige Jason een feit
28-11-2017 17:24:00

 

Eindelijk is de single met als titel 'Wat is het leven toch mooi ' van de 15 jarige Jason een feit. Hij werd geboren met een charge syndroom (schisis en een Hartafwijking). Dat maakt de stap, die de in Breda geboren en getogen zanger, enkele jaren geleden zette richting een muiziekcarriere uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn tiende jaar staat Jason, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land. Ook is Jason nu al 11 jaar ambassadeur van Stichting Opkikker. 'We kunnen stellen dat Jason een echte doorzetter is', meldt z'n vader Hein.

 

Jason ging op 2 jarige leeftijd samen met zijn ouders naar een concert van Frans Bauer in het Chassé Theater in Breda/ Hij werd toen hij door Frans op het podium gevraagd om samen met hem een liedje te zingen. Hij kreeg van Frans zijn geluksmunt, welk hij nog in z'n bezit heeft. Vanaf dat moment kreeg Jason de smaak te pakken en begon hij mee te zingen met Nederlandstalige zangers. In zijn rol als Ambassadeur van de Stichting Opkikker heeft hij het eerste Benefietconcert voor deze stichting in april 2017 georganiseerd.  Na hier te hebben gezongen was het voor Jason duidelijk; hij wilde niet liever dan zingen.Op 7 april 2018 staat de volgende editie gepland.

 

Nadat hij bij Café Zaal D'n Henk in zijn eigen woonplaats op het podium stond, waren de aanwezige gasten en zaaleigenaren Kevin & Henk Prins zo onder de indruk van Jason zijn zangkwaliteiten, dat zij spontaan het initiatief namen om de handen ineen te slaan zodat Jason zijn droom kon verwezenlijken, namelijk een eigen single op te nemen. Er werd contact opgenomen met singer/songwriter/producer Carlo Verkooijen. Hij was zo onder de indruk van Jason zijn levensverhaal dat hij besloot om samen met zijn zoon Mike Verkooijen een op het lijf geschreven song voor Jason te schrijven en te produceren. Geïnspireerd op het levensverhaal van Jason heeft dit geresulteerd tot de fantastische debuutsingle van Jason. Het is een single met een boodschap aan iedereen; ondanks alle tegenslagen in het leven, je moet blijven geloven dat je je dromen kunt realiseren.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop