RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Debuutalbum 'M'n Favoriet' van Ramon Hermans een feit
06-10-2017 08:34:00

 

Alle tracks op het debuutalbum 'M'n Favoriet' zijn in zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden waaronder, 'M’n Favoriet' en 'Nu of Nooit', hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album.

 

'Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd wel op één lijn, maar hij zegt wanneer het helemaal niks is en wanneer ik goed bezig ben. Dit is mijn eerste album. Zelf geschreven, zelf gemaakt samen met Harald. Het heeft veel tijd gekost, maar dan heb je naar mijn mening ook wat', aldus Hermans.

 

De 9 tracks bevatten Raymon's eigen herkenbare sound, maar hebben ook nieuwe invloeden gekregen. De nieuwe tracks 'Gevallen', 'Toekomst', 'Ondanks alles' en 'Vertel mij' hebben verrassende nieuwe sounds gekregen. RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 12 februari t/m zondag 18 februari

    John de Bever - Proost op het leven

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl