RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
De Santiago's stellen zich voor
09-09-2018 18:42:00

 

De naam van het nieuwe duo De Santiago's werd een week geleden al via diverse social media kanalen bekend gemaakt. Het moment is nu daar om de namen van de zangers bekend te maken. Allereerst hebben we Mark. Hij heeft ruime ervaring en is dus ook al heel wat jaartjes bezig in de muziek. Hij is producer/zanger en heeft al voor vele bekende artiesten producties gemaakt en uitgebracht. Een van de bekendste namen voor wie hij heeft gewerkt was wel Jack de Nijs, oftewel Jack Jersey.


De andere helft van dit duo is Sjouke. De meeste mensen zullen hem wel kennen van Duo Picobello, waar hij enkele jaren geleden is uitgestapt. Daarnaast heeft hij een aantal sololiedjes uitgebracht. Hij is tevens tekstschrijver en heeft zelf ook een bescheiden opnamestudio. Zoals dat soms gaat, kwamen de beide heren via het internet met elkaar aan de praat en er werd informatie uitgewisseld.


Na een tijdje hadden ze het idee om eens een liedje samen op te nemen. Het zou dan een liedje voor de carnaval zijn. De samenwerking was echter zo goed dat al snel werd besloten om samen een album te gaan maken. Aan dit album wordt op dit moment keihard gewerkt. Wel zijn de liedjes voor de carnaval en oktoberfeesten bijna klaar. Er komen dus bijna tegelijk twee singles uit. De eerste tilel is "Haar naam was Lola , (zij dronk een beerenburg met cola), een super carnavalsliedje wat iedereen zo kan meezingen De tweede titel is een oudje, nl. Oh Antoinette, ooit geschreven door Jack de Nijs. Het album wat ook zeer binnenkort gaat uitkomen zullen de heren gebruiken om hun eigen stijl te gaan neerzetten. Gezellige muziek, waar iedereen van kan genieten.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 17 september t/m zondag 23 september

  Henk Janssen - Amanda

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl