RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
De Pistenbullies: Wij klinken beter als het publiek gedronken heeft!
26-11-2018 17:55:00

 

“Hoe meer jullie drinken, hoe beter wij klinken”. Dat is de slogan van de Pistenbullies, de nieuwe feest act uit het zuiden des lands. Hun zangkwaliteiten werden ontdekt in een karaokebar in Eindhoven. Achteraf bleek dat helemaal geen karaokebar te zijn, en playbackte ze op een single van Dre Hazes mee.

 

Hun management: “Nee, nachtengaaltjes zijn het niet. Maar: Een feestje bouwen kunnen ze als de beste.” Markus is full time alpine skileraar. Eigenlijk altijd dronken, en altijd in voor een feestje. Hij is in de begin jaren 90 blijven hangen qua stijl, en heeft n heerlijke “wintersport-tint”. Eigenlijk geeft hij alleen les aan vrouwen boven de 20 jaar met blonde haren. Maar dat mag niemand weten natuurlijk.

 
Diettrich is skischans springer van beroep. Net als Markus ook altijd dronken. Na zijn ongeluk eind jaren 90 is bij hem ook de tijd stil blijven staan. (in een dronken bui is hij zonder ski’s van de schans gegaan). Maar, Diettrich is de beroerdste niet: Hij volgt trouw zijn beste freund Markus, en zoals hij zegt: “Samen machen wir dr wel ein feistje von”.

 

Min of meer met een krat bier gelokt, zijn ze door hun “manager” naar de studio gestuurd. Daar was het al snel duidelijk: Er moest een single komen waarbij zangkwaliteit niet op de eerste plaats stond. En een liedje dat pakkend was. Het nummer “Ze kan wel lekker dansen” gaat over mooie vrouwen. En dat omschreven zoals alleen Markus en Diettrich daar mee om kunnen gaan. Hun single werd geïnspireerd door Bas Smit, beter bekend als de man van Nicolette van Dam 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool