RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
De Parel van de Jordaan presenteert nieuwe single
05-10-2017 13:48:00

 

De liefde voor het zingen begon voor Soraya op haar tiende. Het was het bekende vertrouwde terrein en in huiselijke sfeer. Het duurde nog even tot ze werd ontdekt en dat was in Café Looyen door Maurice Nantille. Maurice voorspelde een grootse toekomst voor deze 'Parel van de Jordaan'. Vele talentenjachten volgden en bij een groot aantal ging ze er met de hoofdprijs vandoor. Het heeft er zelfs toe bijgedragen dat ze “De stem van de “ Douwe Egberts” commercials werd. 

 

Ze speelde in twee musicals van Donald Jones en won in 1989 Story’s Jordaan Trofee. Ze veroverde met haar stem vele harten en bracht in 1992 het nog altijd veel gevraagde album 'Met hart en Ziel' uit. In de jaren die volgden kwamen er vele singles waarvan velen de hit- en playlijsten bereikten in zowel Nederland als Vlaanderen. Niet alleen met het Nederlands repertoire ook op Engelstalig gebied weet zij sfeer te brengen.

 

Met haar heerlijke stem, geweldige uitstraling en mooie persoonlijkheid betrad ze podia in vele landen. Toch bleef de Nederlandstalige muziek voor haar zeer belangrijk. Bart ,de liefde van haar leven, moedigde haar aan om haar dromen te leven en met die wetenschap schreef ze “ Als ik zo naar je kijk”. De opname vond plaats in de haar vertrouwde studio van Jurgen Kuppens waar ze ook haar eerdere single 'La Mama' opnam. 

 

Promotie: Showbizzinfo/Geert Hakze /  0642-548568 / geert@showbizzinfo.com 

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl