RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Dave Korteweg brengt gewonnen single ‘Ik wil dansen met jou’ uit
04-09-2018 15:54:00

 

Op 2 juni 2017 won Dave Korteweg in Tiel de zangwedstrijd “Talent Zingt”. Als prijs mocht hij een nieuwe single opnemen. Omdat Dave op dat moment net z’n debuutsingle ‘Ik laat jou nooit meer gaan’ had uitgebracht wilde hij met het opnemen van het nieuwe nummer even wachten. Inmiddels zijn de opnames in de studio van Tonny Magendans afgerond en is ‘Ik wil dansen met jou’ en feit. 

 

Omdat Dave van vrolijke muziek houdt schreef en produceerde collega zanger Tonny Magendans voor hem een nazomers lied. Alles draait om een vrouw die hij in de stad tegenkomt. Hij wil graag met haar dansen, maar er zijn meerdere kapers op de kust die verliefd zijn op deze dame. Uiteindelijk wint Dave….’Ik wil dansen met jou’ verschijnt op het TuningMarvelous-Studio69 en is vanaf 5 september verkrijgbaar.

 

De 30 jarige zanger uit Arnhem is momenteel ook al weer druk met de voorbereidingen voor een nieuwe zomerse single die in juni 2019 gelanceerd gaat worden.  De tegenspeelster in de videoclip is Dave z’n eigen vrouw.

 
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop