RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Daniƫl Oostra organiseert groots jubileumconcert en presenteert nieuwe single
06-08-2018 15:48:00

 

Daniël Oostra uit Zandhuizen viert met zijn fans dat hij twintig jaar in het vak zit. Dat viert hij met een groots jubileumconcert, maar ook met een nieuwe single, ‘Hou Me Vast (Want Ik Val)’, een geweldige remake van de Rob de Nijs klassieker uit 1981. Daniël Oostra begon met zingen toen hij ongeveer vijftien jaar oud was. Zijn muzikale vader zat in een bandje en nam hem mee naar zijn eerste gastoptreden bij het bloemencorso in Frederiksoord.

 

Vanaf hier ging het balletje rollen; talentenjachten, deelname aan de Soundmixshow en uiteindelijk in 2006 de eerste single. Ondertussen groeit de bekendheid door zijn wekelijkse (!) optreden als zingende barman in de scheepsbar van Preston Palace in Almelo. “Daar zien ieder week weer nieuwe mensen mij optreden.” Dat leidt nu ook tot boekingen uit bijvoorbeeld Limburg en Brabant. Drie jaar geleden trad Daniël Oostra 60 keer per jaar op, dit jaar staan er al 120 boekingen in zijn agenda.

 

Zo verzorgt hij iedere seizoen een aantal malen de ‘afterparty’ bij voetbalwedstrijden van SC Heerenveen. Met de nieuwe single ‘Hou Me Vast (Want Ik Val)’ zal Daniël nieuwe stappen maken in zijn carrière. Op zaterdag 20 oktober a.s. zal Daniël uitpakken met een groots jubileum concert in Wolvega, waar hij zeker ook zijn nieuwe single ‘Hou Ma Vast (Want Ik Val)’ ten gehore zal brengen. Voor meer info: www.danieloostra.nl

 

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool