RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Columnist De Limburger schrijft over TV Oranje
31-12-2017 01:06:00

 

De Limburger publiceerde afgelopen zaterdag een column over het op losse groeven staan van het oudejaarsdagritueel. Verslaggever Peter Leijsten van het regionale dagblad geeft aan dat hij dit jaar vanwege een verhuizing vergeten is om bij zijn provider het uitgebreide muziekpakket weer af te sluiten. Enkele jaren geleden besloot hij de televisie af te stemmen op TV Oranje. 'Zonder directe aanleiding. Zomaar. 'Ik kijk sindsdien op oudejaarsdag smartlappen, urenlang. Gebiologeerd. Ik blijf dan hangen bij Colinda (Ja, ik ben zo verliefd op je blauwe ogen, maar die hebben mij al zo vaak bedrogen). Bij Andy de Witt, Jettie Pallettie, Rob Zorn en natuurlijk bij Tommy Manuels. Zoekt u op YouTube maar eens naar Tommy’s tranentrekkende cover van 'Mama Leone' inclusief de naar eigen zeggen ‘professionele clip’, al zullen de meningen daarover verdeeld zijn. Schat ik voorzichtigjes in', aldus Peter.

 
Hij geeft aan zich daar niet voor te schamen. Terwijl Radio 2 op oudejaarsdag de 100 grootste popklassiekers draait, vergaapt Peter zich aan Mariabeelden, sneeuwkanonnen, volle kroegen met zonnebankbruine artiesten en koikarpers op dé zender voor artiesten die genegeerd worden door de publieke omroep.Het valt Peter echter ook op dat veel Volkzangers hun clips opnemen bij tuincentra waar koikarpers verkocht worden. 'Zo heeft jarenlange analyse van TV Oranje op oudejaarsdag mij geleerd', meent Leijsten.

 
Enkele dagen geleden tagde een goede vriend hem in een Facebook bericht van TV Oranje. 'Toen ik dat bericht zag, schoot het me ineens te binnen.  Ik ben nu dus verstoken van TV Oranje. Morgen voor het eerst in mensenheugenis geen Nederlandstalige muziekmarathon. In m’n hart moet ik huilen. Maar ik doe nonchalant. In ieder geval ga ik mijn tv abonnement in 2018 uitbreiden', schrijft Peter. Bron: Dagblad De Limburger.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop