RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Colinda neemt 4 nieuwe nummers op voor aanstaand album
01-12-2017 10:29:00

 

Omdat Colinda ontzettend veel positieve reacties ontvangt op haar onlangs verschenen single  ‘Dat heb ik allemaal voor jou gedaan’ heeft ze besloten om een viertal nieuwe nummers in dezelfde stijl op te nemen voor het aanstaande album welke in 2018 het levenslicht ziet. Het wordt daarom een heel gevarieerd album.

 

Ik sta er eigenlijk heel erg van te kijken. Ik vind het zelf een heel mooi liedje, maar het is heel iets anders dan dat ik gedaan heb. Hoofdzakelijk bracht ik alleen maar feestnummers uit. Anderhalf jaar geleden kreeg ik dit lied aangeboden en een maand of 7 geleden heb ik het opgenomen bij Harald Queens. Van diverse mensen uit het vak kreeg ik toen te horen dat het een leuk nummer was voorop een album, maar het is niet geschikt voor de radio. Anderen gaven aan er niet ‘warm voor te lopen. Ik had dus eigenlijk m’n twijfels om dit uit te brengen, maar ik dacht bij mezelf: ‘Ik heb een jasje uitgedaan en heb een hele metamorfose achter de rug. Ik mag toch ook wel eens dingen op gaan nemen die ik leuk vind. Als ik dan nu zie dat de clip in 6 dagen tijd al 14.000 keer bekeken is word ik daar wel vrolijk van, vertelt Colinda enthousiast.

 

Colinda is van mening dat ze met   ‘Dat heb ik allemaal voor jou gedaan’ een hele andere doelgroep gaat bereiken. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Hugo Peeters en Lei de Bruyn. 

 


Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl  en www.facebook.com/zangerescolinda. Voor boekingen: Guus Pronk 06 52 40 55 14. Voor overige informatie: Roy Schapendonk 06-48 74 96 78.


 
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop