RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Chris Haverman legt het tempo iets hoger
07-04-2018 11:26:00

 

Chris Haverman is zeer te spreken over de teksten uit de pen van Jeffrey Weber. ‘Je moest eens weten’ is derde tekst die hij voor mij heeft geschreven en gecomponeerd. Jeffrey wist dat ik op zoek was naar een gewaagd liedje met een feestelijk tintje. Het nummer gaat over de liefde, maar dan toch iets anders. Qua stijl vergelijkbaar met m’n vorige single ‘Waar is die meid’, maar het tempo is iets vlotter’, vertelt Chris.

 

Ook met z’n vaste producer Manfred Jongenelis heeft de uit Raalte afkomstige zanger een goede band. ‘Hij weet me elke keer weer te verrassen. Telkens als ik met een demo bij hem kom, haalt hij het onderste uit de kan. Manfred heeft een mooie productie van ‘Je moest eens weten’ gemaakt. Daar ben ik erg blij mee. Bovendien is hij nog lang niet van mij af. Voor dit jaar staan er in ieder geval nog twee singles op de planning, waaronder een ballad. Deze wordt of in de herfst of rond Kerstmis uitgebracht. De tekst van dit gevoelige lied is echter niet door Jeffrey, maar door Henny Thijssen geschreven’, meldt Chris.

 

Platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw  typeert Chris als een zanger met een prima stemgeluid en een volwassen sound. In de clip wordt Chris bijgestaan door een aantal figuranten. Het geheel is opgenomen in een hotel en horecagelegenheid. Karl Kaspers is ingehuurd als clipproducent. Meer info: https://www.facebook.com/chris.haverman

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool