RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Charly Luske brengt nieuwe single en videoclip uit met bijzondere boodschap
27-06-2018 18:53:00

 

Charly Luske , bekend van o.a. The Voice Of Holland en zijn rol als Judas in The Passion, brengt naast zijn vele optredens in binnen en buitenland en zijn geplande Theatertour “The Story of George Michael” (vanaf september 2018 in de theaters te zien), deze week zijn langverwachte nieuwe single ‘Please’ uit. Ook is er een aangrijpende videoclip gemaakt bij het nummer die afgelopen zondag gereleased is op YouTube.

 

Zelf zegt hij hierover: “Eindelijk is het zover: Mijn nieuwe single ‘Please’ is uit! Het heeft even geduurd maar ik wilde dat alles zou kloppen en geen concessies doen. Wat ik in eerste instantie schreef als een liefdesliedje is zoveel meer geworden. Liefde is iets universeels. Zonder liefde kunnen we niet leven. En naastenliefde is daar een belangrijk onderdeel van.Toen we met het team nadachten over de videoclip en mij de vraag gesteld werd: “Wat houdt je momenteel echt bezig?”, was ik er snel uit. Het lot van mensen die huis en haard hebben moeten verlaten door bijvoorbeeld hongersnood, geaardheid en/of oorlog, raakt mij als mens en vader van twee diep. Ik zocht al langer naar een manier om, naast de gebruikelijke donaties, mijn steentje bij te dragen. 

 

Hoe tof is het dan om je creativiteit daarvoor in te kunnen zetten. Dit liedje en dit thema bleken ineens voor elkaar gemaakt. Ik ben dan ook ontzettend trots op het resultaat. We mochten de clip draaien bij het AZC in de oude Bijlmer Bajes. Alle ingehuurde acteurs hebben een vluchtachtergrond. De beelden zijn daardoor extra krachtig en eerlijk. Het was een bijzondere samenwerking en ik was erg onder de indruk van hun talent en hun veerkracht als mens. De gehele opbrengst van de single-verkoop wordt gedoneerd aan Stichting Movement on the Ground, deze organisatie spant zich sinds de start van de vluchtlingencrisis in voor een humanere opvang van vluchtelingen, onder andere op het Griekse eiland Lesbos. Het zou geweldig zijn als we hiermee ook aandacht voor deze stichting kunnen genereren. ‘Please’ helpt mee om een verschil te maken. “


‘PLease’ is door Charly in eigen beheer uitgebracht. De tekst en de muziek heeft hij zelf geschreven en voor de productie heeft hij samengewerkt met niemand minder dan Brownie Dutch waarmee hij al eerder samenwerkte (o.a. in de t.v. programma’s ‘De Hit’ en ‘Ali B en de Muziek Karavaan’).

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool