RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Cd presentatie Mario Mulder zeer druk bezocht
17-05-2015 22:03:00

 

Op zondag 17 mei vond in Beachclub  Peukie in Scheveningen de cd presentatie plaats van de eerste single “Wat een geluk”van Mario Mulder, ook wel bekend als de Haagse Hazus. Mario kreeg de eerste single overhandigd van zijn manager Speer van DAMMS uit Hilversum. Deze was creatief aan de gang gegaan en had de cd op een plankje bevestigd en daar een peukie op gedaan. “Omdat Mario van een Peukie houd en omdat de presentatie hier in Peukie werd gehouden natuurlijk”, aldus Speer. Mario was zichtbaar ontroerd tijdens de uitreiking. De tranen liepen over zijn wangen.

 

De goedlachse zanger heeft grote bekendheid gekregen na zijn deelname aan de televisiepogramma's “TheWinner Takes it al” en “Bloed, Zweet en Tranen”, waar hij een opvallende verschijning was met zijn hoeden. Deze maakt hij zelf en hij trakteert zijn publiek steeds op een andere creatie. Sterker nog, Mario gaat niet meer de deur uit zonder hoed. “Ik slaap er nog net niet mee hoor”, aldus de zanger gekscherend. Uiteraard zijn de hoeden zijn handelsmerk geworden. “Als ik zonder hoed naar buiten loop word ik vaak niet herkend”.“Wat een geluk” is een nummer dat Mario Mulder zelf heeft geschreven samen met Boy Bianchi en Frank van Zwol. Het is absoluut geen Hazesnummer zoals de mensen eigenlijk zouden verwachten. Het is een vrolijke eigentijdse single, waar de eigen sound van de zanger goed tot haar recht komt. En nummer dat blijft hangen en zeker meegezongen gaat worden tijdens optredens. Mario Mulder is van plan een eigen muzikale weg in te gaan slaan. “Ik houd eigenlijk van het rauwere, rocken, volks met een rockrandje eigenlijk, maar ook soul en smartlappen natuurlijk”. Mario Mulder omschrijft “Wat een geluk”als heel catchy. “De jeugd pakt het ook op”.

 

De bijbehorende clip heeft de zanger opgenomen in Scheveningen, de plek waar hij vaak vertoefd. “Dit is mijn thuisfront, hier heb ik een jaar gewoond”. Er zijn onder andere beelden te zien van Het Havenhoofd onder het torentje, de Duinen van Duindorp, Westbroek Park en het Haagse bos. Figurante in zijn clip is zijn stiefdochter Laila. “Het nummer gaat over een meisje waar ik heel verliefd op ben. Ze ziet me niet staan, maar weet haar uiteindelijk wel voor me te winnen”. Mario heeft niet altijd solo aan de muzikale weg getimmerd. “Ik heb in een band gezeten “Mamario”, die eigenlijk naar mij is vernoemd. We hebben nooit opgetreden, maar mijn grote wens is wel om met een band te eindigen. Een  band en daarmee grote concerten geven, dat lijkt me echt kicken. De smartlappen een beetje loslaten en gewoon mijn eigen muziek maken”. Na zijn deelname aan Bloed zweet en tranen en The Winner takes it al is Mario eigenlijk in een roes terecht gekomen. Meerdere malen per week treedt hij wel ergens op. “Het is zo geweldig allemaal, ik ben zo dankbaar. Ik kom zoveel artiesten tegen. Ik blijf gewoon genieten”. Mario heeft altijd al graag willen zingen. “Ik ben begonnen op verjaardagen te zingen, me te verkleden, mensen blij maken, een beetje acteren eigenlijk. Al toen ik jongetje was. Ik deed mijn haar naar voren en deed Bob de Rooij na”. De zanger heeft de LTS gevolgd techniek, maar zingen is zijn grote passie. De cd presentatie heeft zijn stoutste verwachtingen overtroffen.

 

Er kwamen meer dan 500 belangstellenden en het was een groot feest.Een groot aantal artiesten hebben opgetreden, namelijk Driekes, de winnaar van Bloed, Zweet en Tranen, Donny v.d. Roest, Velorisa, Ernest Hardingsveldt, Christa Kerdijk, Yves Berendse, Ray Benjamin, Wesley Ponsen, John Medley, Sidekick, Danny Braaf, Nina, Gaby Kagie, Marco Kanters, Daan Racouvita en Jamie. Manager Speer zei heel trots op Mario te zijn. “Met deze single kan hij echt laten zien wat hij als Mario Mulder in huis heeft en flink doorstoten . Natuurlijk zal hij Hazes nummers blijven zingen, maar hij heeft ook een mooie eigen sound waar hij het ver mee kan schoppen”. Vanaf donderdag 21 mei zal “Wat een geluk”volop gepromoot worden en zal Mario volop gaan optreden, niet alleen meer in de regio Den Haag. “We krijgen ook steeds meer aanvragen uit andere delen van het land binnen, waaronder Brabant. Verder gaat Mario twee keer naar  Torremolinos”. Het is de bedoeling dat Mario achter elkaar drie nummer uit gaat brengen. Het volgende nummer ligt al klaar. “We gaan vol gas vooruit. We weten nu welke kant we op moeten met Mario. Het is belangrijk dat we dat nu weten. En 500 man binnen krijgen op een eerste single presentatie, dat is heel knap”. Credits: Annemiek Cornelissen.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop