RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Boyband FOURCE geeft eerste eigen concert in 013
25-09-2018 09:22:00

 

De populaire boyband FOURCE geeft z’n eerste eigen concert in Nederland op 9 december a.s. in de Tilburgse poptempel 013. Dit hebben de zangers Ian (14), Jannes (15), Max (15) en Niels (13) afgelopen zaterdag bekendgemaakt in het live tv-programma Zapplive (NPO Zapp). Ze zongen daar tevens hun nieuwste single ‘Niemand’, die een dag eerder werd gereleased. 
 

In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, hebben de jongens van FOURCE al een aantal grote optredens mogen geven, maar nooit eerder een eigen concert. Het concert op 9 december in Tilburg is dan ook een droom die uitkomt voor de jonge artiesten. 
 

De nieuwe single ‘Niemand’ is het vierde Nederlandstalige, eigen nummer van FOURCE. De song gaat over vriendschap en in de bijbehorende videoclip laten de vier vrienden zien dat ze tijdens hun vakantiebaantje voornamelijk lol trappen! Met hun muziekvideo's behaalden de jongens inmiddels meer dan 7,5 miljoen views op YouTube. Sinds vrijdagavond is de videoclip van ‘Niemand’ te bekijken op YouTube en is de single overal te downloaden en te streamen. 
  
Afgelopen weekend hebben de zangers hun nieuwe single voor het eerst live voor publiek ten gehore gebracht op het Tina Festival, waar ze op beide dagen hebben opgetreden en vele fans hebben ontmoet. Ook waren ze genomineerd voor twee Tina Awards. Verder waren de eerste tickets voor het concert in 013 al exclusief verkrijgbaar in de voorverkoop op het Tina Festival, in de merchandisestand van FOURCE.  Kaarten voor het concert op zondag 9 december a.s. kosten € 22,50 per stuk. De online kaartverkoop gaat van start op zaterdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster. 


De vier jongens Max Mies, Jannes Heuvelmans, Ian Kuyper en Niels Schlimback deden individueel auditie voor het Junior Songfestival 2017 en werden daar samengebracht in de boyband FOURCE. Na hun overwinning bij de nationale finale mochten ze Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ eindigden ze als vierde. In februari 2018 won FOURCE de Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en daarnaast was het viertal ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. Inmiddels is FOURCE niet meer weg te denken uit de Nederlandse  entertainmentwereld, net als de boybands MainStreet en B-Brave in hun tijd. De jongens hebben een eigen merchandiselijn en alle singles die ze tot nu toe uitbrachten, behaalden de nummer-1-positie in de Kids Top 20.  

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool