RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Boudewijn de Groot onder de indruk van Jacco Bosman
06-12-2017 01:22:00

 

Op donderdagavond 14 december 2017 zal Jacco Bosman zijn nieuwe cd single en de videoclip van 'Avond' aan de media en het publiek presenteren. De presentatie zal plaatsvinden tussen 21.00 uur en 23.00 uur in Café de Molenaer Stationslaan 13 te Ermelo. De officiële uitreiking door Peter Beense zal omstreeks 21.30 uur plaatsvinden. Er zijn speciale gast optredens te verwachten en onder de aanwezige gasten zijn een aantal bevriende collega’s en ex bewoners uit het tv programma waaronder  Dave Dekker “Ciske de Rat” 

 

Jacco Bosman verliet afgelopen week na 15 maanden het langstlopende reallife tv programma van Nederland. Direct na zijn vertrek uit het succesvolle en veelbekeken tv programma wilde Jacco zijn zangcarrière verder oppakken.Via Rick de Meijer (o.a. geluidsman van Dries Roelvink) kwam Jacco in contact met Bert Schenau eigenaar van het platen label Storm Records. Na een goed gesprek waarin Jacco zijn ambities heeft uitgesproken is er een platendeal tot stand gekomen. De afgelopen dagen is er in een sneltreinvaart een nieuw team om Jacco heen gebouwd en wordt er op dit moment in de studio’s van Oerlemans muziekproducties gewerkt aan een nieuwe muziek en videoproductie van het nummer 'Avond'.

 

'Avond' is een nummer van Boudewijn de Groot uit 1996. Het werd in 1997 en 2005 op single uitgebracht. Bij veel mensen is het lied bekend door de zin Ik geloof (in jou en mij). Lennaert Nijgh schreef het nummer in 1973 voor zijn toenmalige geliefde Anja Bak, de huidige vrouw van Boudewijn de Groot.

 

Boudewijn de Groot gaf na het luisteren van het lied direct de volgende reactie: 'Hallo Jacco, Er zijn inmiddels heel wat covers gemaakt van AVOND, en ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat dit een van de beste is. Mooi arrangement, goed gezongen en zo te horen recht uit het hart.Ik zet hem in mijn favorietenlijstje in iTunes. Dank je wel en veel succes. Hartelijke groet, Boudewijn'.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop