RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Bob Offenberg telt af…..zondag 28 mei albumpresentatie in Schiedam
16-05-2017 19:13:00

 

Als het aan Bob Offenberg ligt barst Class Palace aan de Calandstraat 111 te Schiedam op zondag 28 mei  compleet uit z’n voegen. Die middag presenteert hij namelijk z’n langverwachte album ‘Mijn Trots’, met daarop 16 tracks, waaronder z’n nieuwe single ‘Kus me’.  Bob laat weten dat het met de kaartverkoop erg goed gaat. De verwachting is dan ook dat deze bijzondere muzikale middag uitverkocht gaat worden. En…bijzonder wordt het zeker gezien de gastartiesten die hem vergezellen.  

 

Voor Bob is het een grote eer dat zijn idool Frans Bauer deel uitmaakt van de line up. Hij behoort ,net zoals de andere gastartiesten : Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander tot de artiesten waar hij een goede muzikale band mee heeft. ‘Frans heeft de afgelopen vier jaar veel liedjes voor mij geschreven. Ook een aantal nummers van het nieuwe album komen uit zijn pen. Ik vind het dan ook een eer dat hij op mijn feestje komt en mij het ‘eerste exemplaar’ van m’n nieuwe album uitreikt’, aldus een trotse Bob.

 

De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur, de laatste zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00 via www.boboffenberg.nl en bij onderstaande verkoopadressen. Bij aankoop van 2 reguliere kaarten ontvangt u bij binnenkomst op vertoon van 2 zaal kaarten (nummer oplopend) een gratis album t.w.v. €15,00. 

 

Verkooppunten:
• LaKrij Fashion, Borodinlaan 64, 3122 HB Schiedam
• Tabakshop Bas de Haard, Lange Kerkstraat 26, 3111NP Schiedam
• Fleurence Bloemsierkunst, Groenelaan 119, 3114CE, Schiedam
• Party-Eiland, Gedempte Biersloot 42, 3131HK Vlaardingen
• Offenberg Auto’s, Van Beethovensingel 138, 3133 EA Vlaardingen**


 
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl