RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Bob Offenberg sluit met ‘Als ik jou zie’ promotie periode van z’n album ‘Mijn trots’ af
12-06-2018 16:18:00

 

Bob Offenberg keek lang uit naar 28 mei 2017. Op deze dag kreeg hij uit handen van Frans Bauer het eerste exemplaar overhandigd van z’n album ‘Mijn Trots’. Inmiddels zijn van dit album al drie tracks op single verschenen en met ‘Als ik jou zie’ komt de teller op vier te staan. ‘Dat is ook tevens de laatste. Als het goed is komt er in oktober een gloednieuwe productie van mij uit’, glundert Bob.


Met ‘Als ik jou zie’ sluit Bob een bijzonder jaar af.  De man die hem het album overhandigde heeft in samenwerking met Laurens van Wessel de tekst geschreven van dit uptempo lied dat het op de dansvloer naar verwachting goed zal doen. Het bevat de herkenbare Bob Offenberg sound die samen met Laurens van Wessel is ontworpen. Ondertussen werkt Bob al zes jaar samen met deze topproducer van Studio '69, Wesco Productions, uit Zegge.


Het onderwerp van z’n nieuwe single spreekt Bob erg aan. Het gaat namelijk over een meisje. ‘Trefwoorden als verliefdheid, zweven en fantasie passen perfect bij me. Dat komt ook tot uiting in de videoclip die Ger Oerlemans opgenomen heeft in de buitenlucht. Tijdens een ritje in een cabrio kom ik een mooie dame tegen bij het water. Gecombineerd met de kleurrijke natuur heeft dat prachtige beelden opgeleverd’, aldus Bob.
Meer info: www.boboffenberg.nl 


RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

Persbericht: Gert Reehuis - TV Oranje

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop