RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Belinda Kinnaer kondigt nieuwe single aan waar je blij van wordt
11-05-2018 13:29:00

 

De tijd van m’n leven’ is de titel van de nieuwe single van Belinda Kinnaer. De zangeres die dit jaar 25 jaar in het vak zit heeft de positieve tekst samen geschreven met haar man Patrick van Bree. Het nummer is opgenomen bij de Rooftop Studio's in Holten o.l.v. Edwin van Hoevelaak. 

 

‘Ik ben er zo weg van. Het is zo’n lekker nummer. Als je het nummer hoort, kom je er niet onderuit om er niet blij van te worden. Het lied slaat gewoon op mij. Ik moet me niet meer zo druk maken en genieten van elke dag’, verklapt Belinda.

 

‘De tijd van m’n leven is nu. Nu moeten we alles uit het leven halen. Er kan van alles gebeuren waardoor dat niet meer kan. Dit liedje kwam op m’n pad en dacht, dit ga ik doen. Het was eigenlijk de bedoeling om een nummer te maken met een countryfeel, maar ik heb hier zo’n goed gevoel bij dat de planning is aangepast. Het is net als Zeven Oceanen een van oorsprong Zuid Afrikaans lied’, meldt de blonde zangeres. De release van de single gaat gepaard met een leuke actie waarover later meer.

 

Ook de clip wordt volgens Belinda supergaaf. ‘Onder auspiciën van producent Apex AudioVisuals heeft Frank Swenne de regie op zich genomen en Thorsten Gang heeft de beelden geschoten in Rotterdam. Er zijn shots gemaakt in een hotelkamer, in de binnenstad, aan de haven, in een restaurant en op een luxe jachtschip. De weersomstandigheden waren perfect. Ik kan niet afwachten om de beelden te delen via de social media, maar dat duurt nog een paar daagjes’, aldus Belinda.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop