RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
André Kooiman schrijft en produceert wederom nieuwe single voor Mitch Kerstens
08-05-2018 19:43:00

 

In 2015 stapte Mitch Kersten voor het eerst binnen bij producer André Kerstens in Raamsdonksveer. Dat resulteerde in z’n debuutsingle ‘Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen’, gevolgd door nog een aantal leuke singles, waaronder het zeer succesvolle ‘Delicia’ waarmee hij in september 2017 diverse nationale hitlijsten besteeg.

 

‘Delicia’ heeft het ontzettend goed gedaan. Daardoor ben ik een beetje door gaan breien op dat melodietje. Samen met André Kooiman is vervolgens ‘Vida Loca’ ontstaan. Het gaat over het te gekke leven wat we hebben. Je vindt een meisje helemaal te gek. Daar heb je alles voor over. Het is een uptempo nummer met een Spaans temperamentje, commercieel, gezellig met veel live instrumenten zoals gitaren, accordeon en trompetten’, meldt de zanger uit Etten-Leur.

 

De clip heeft Mitch samen met een kameraad geproduceerd. Het is een animatieclip geworden waar je Mitch ziet als wit silhouet met de tekst van het nummer aangevuld met personen op de achtergrond. 

 

Mitch, die in z’n vrije tijd ook werkzaam is bij een radiostation, hoopt dat z’n plugger Dennis van der Kraan ook deze keer weer veel afspraken maakt bij collega-radio stations. ‘Daar heb ik alle vertrouwen in. Het worden weer drukke tijden. Naast m’n normale baan als metaalbewerker sta ik gemiddeld ook nog eens twee keer op een podium. Nu maar hopen dat binnenkort het publiek uit volle borst de eerste zinnen ‘Het moment dat ik je zag lopen, ging m’n hart voor jou open’ meezingen.’, aldus Mitch. Meer info: www.mitchkerstens.nl 

 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop