RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Ancora presenteert nieuwe single én nieuw album
24-10-2018 23:09:00

 

De groep Ancora is verheugd nu definitief de opvolger van hun ruim twee jaar geleden verschenen album Door Weer En Wind aan te kunnen kondigen. Het nieuwe album zal de titel Wind In De Zeilen meekrijgen en zal op vrijdag 23 november a.s. uitkomen. Voor die tijd verschijnt één van de liedjes van het album op single. De fans van Ancora hebben er dit keer dus behoorlijk lang op moeten wachten, maar zij weten ook hoe dat komt. Zanger Harm Wolters moest de eerste helft van 2018 noodgedwongen rust nemen nadat hij aan het begin van het jaar een zware hartoperatie onderging. Gelukkig is hij er nu weer helemaal bovenop. Voor Ancora betekende het echter dat ze de release van hun vierde album moesten uitstellen.


De afgelopen maanden heeft het zo succesvolle drietal weer keihard gewerkt om alle nieuwe liedjes op te nemen en om – zoals we van ze gewend zijn – bij al die nummers ook weer videoclips te maken. Zodoende zal Ancora voor de vierde keer op rij een package uitbrengen met een cd en een dvd. Uniek in de wereld, want nog nooit heeft een artiest of groep dit gepresteerd.

 

Op vrijdag 23 november presenteren de mannen het nieuwe album 'Wind In De Zeilen'  vanaf 19:30 uur bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Patrick, Harm en Patrick zullen enkele van hun nieuwe nummers ten gehore gaan brengen. Na het optreden kan het album worden gekocht en kun je deze laten signeren en met Ancora op de foto.

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop