RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Amanda Kohler geniet van het leven
05-02-2015 19:56:00

 

De titel van de nieuwe single "Waarom zou je sparen"  staat Amanda Kohler op haar lijf geschreven. De boodschap van het nummer is genieten....."Er zijn zoveel liedjes met de tekst 'Ik hou van jou, ik blijf je trouw'. Ik breng liever liedjes met een boodschap en met een knipoog. Dat was ook het geval met de voorganger "Ik leef niet om te werken", aldus de uit Den Bosch afkomstige zangeres die een voorliefde heeft voor het levenslied. "Ik ben in een volksbuurt geboren, m'n oma komt van het kamp en het zit gewoon in m'n bloed.

 

Amanda bedenkt zelf de thema's van de nummers en legt ze bij procucer Jurgen Kuppens op tafel. "Hij gaat ermee stoeien en begrijpt precies wat ik bedoel. "Waarom zou je sparen" is de tweede single die hij voor mij heeft gemaakt", vertelt Amanda. Beide nummers zijn verschenen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch.

 

Tijdens een studiobezoek van de platenbaas aan de opnamestudio was Jurgen bezig met het afmixen van "Ik leef niet om te werken". Ronald was onder de indruk en wilde kennis maken met de voor hem nog onbekende zangeres. Na een goed gesprek besloot Amanda met hem in zee te gaan en inmiddels liggen er al plannen voor een album. "Het moet een goed product worden en dat heeft tijd nodig" vult Amanda aan. De CD single ‘Waarom zou je sparen’ is nu verkrijgbaar. Kijk voor meer info op: www.amandakohler.nl 

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: