RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Amanda Jon├Ęs waarschuwt door niet met vuur te spelen
01-11-2018 11:59:00

 

Amanda Jonès is een zangeres uit het Duitse Bad Bentheim die al enige jaren menig podia heeft betreden in Duitsland. Van lead zangeres van een top 40 band maar ook als solo zangeres. Haar muzikale leven begint op 8 jarige leeftijd als Amanda Jonès het podium mag betreden tijdens een familie feest. Dol enthousiast was het publiek en ook Amanda had de smaak te pakken. Ze wist het zeker … de muziek was haar doel. Toch duurde het nog even voordat ze wederom het podium ging betreden dat was tijdens een talentenjacht op 16 jarige leeftijd die ze won. 

 

Ze bleef meedoen en vele bij vele wedstrijden eindigde ze in de hoogste regionen. Om nog meer ervaring op te gaan doen ging ze spelen in een Top 40 band en toerde langs vele discotheken – feesttenten in heel Duitsland. Haar doel was om ooit als solo zangeres het land in te gaan en dat doel heeft ze inmiddels bereikt. Al enige jaren is ze een veel gevraagd artieste in Duitsland en heeft ze menig podium betreden. Dat vroeg natuurlijk ook om het maken van cd’s en die kwamen er ook. Ook hierin had ze als doel eerst Duitsland en dan de vleugels uitslaan.

 

Met het uitslaan van de vleugels is Amanda Jonès dit jaar begonnen want haar nieuwe single “Spiel nicht mit dem Feuer” is verschenen in heel Europa en naast een radio versie is er ook een disco versie van verschenen. Deze disco versie wordt veel gedraaid in de discotheken in de landen rond de Middellandse Zee. Kortom de carrière van  Amanda Jonès zit goed in de lift. Met het verschijnen van de single zal Amanda Jonès buiten Duitsland vele fans aan zich weten te binden en die hoopt ze de komende jaren regelmatig te ontmoeten tijdens de optredens. 

 

Promotie: Geert Hakze – Showbizzinfo – telefoon 0642-548568

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

                            

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 19 november - zondag 25 november

René Schuurmans - Zelfs ik heb iets teveel gedronken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop