RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Accordeonist Johnny Verweij brengt 'Zigeuner tango' uit
07-09-2018 09:18:00

 

De Brabantse accordeonist Johnny Verweij (1990) speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Na vorig jaar succesvol zijn debuutsingle “Marina” te hebben uitgebracht is hij steeds meer gaan optreden en wordt hij steeds bekender met zijn accordeon-act. Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer heeft hij een variërend repertoire gemaakt van populaire nummers in een eigentijds jasje met een lekkere dikke en volle sound!  Zijn nieuwe single is de traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij en begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten en een mooie authentieke sound. 

 

“Ik speel bij mijn optredens eigenlijk voor ieder wat wils, van dans- en luister nummers tot feest in de tent. Allemaal live gespeeld natuurlijk!” aldus de vrolijke accordeonist. Ook is van het nummer een schitterende videoclip gemaakt waarin de tango op een prachtige manier wordt vertolkt door dansers rondom de accordeonist. Deze videoclip is o.a. te zien via Youtube en zal op diverse tv zenders voorbij komen.

 

De nieuwe single met de titel;“Zigeuner tango” van Johnny Verweij is  verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België! Een mooie authentieke maar toch moderne tango waarmee Johnny Verweij wederom laat horen en laat zien dat hij een unieke artiest is met een vernieuwende en heel commerciële bühne-act! Bron: AKMP/ www.johnnyverweij.jimdo.com

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop