RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Aanstormend talent Melissa Smilda kan het wel eens heel ver gaan schoppen
09-10-2017 20:38:00

 

Melissa Smilda is een naam waarvan  waarschijnlijk nog  weinig mensen van hebben gehoord. Zo vreemd is dat niet omdat het 19 jarige talent uit Drentse dorpje Peize nog nooit iets op single heeft uitgebracht. Met ‘De allermooiste ogen’ komt daar een einde aan. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer en in de studio van Arjan Venemann te Noordscheschut. Kenners uit het vak spreken al over een aanstormend talent. Melissa begon vijf jaar geleden als soloartiest. Daarnaast is ze inmiddels  4 jaar zangeres bij de band Ideaal, waar ook haar vader Zweitse Smilda deel van uitmaakt. Bijna elk weekend staan ze wel ergens geboekt. Dat leverde haar een berg aan podiumervaring op en daar plukt Melissa nu de vruchten van.

 

Ruim drie jaar geleden trof ze tijdens een Frisian Queen Artiestenvaart zanger/ producer Arjan Venemenn. Hij benaderde haar of ze misschien al plannen had om een single op te nemen. ‘Op dat moment dacht ik daar nog niet aan. Ik vond het leuk om te zingen en wilde eerst ervaring opdoen. Vorig jaar zaten we weer samen op de party boot. Arjan vroeg of ik er nu wel klaar voor was. Ik heb er goed over nagedacht en het idee alleen al om een eigen single op te nemen begon te kriebelen’, aldus Melissa.

 

Enkele weken later stond een afspraak gepland in de studio. Arjan liet haar twee nummers horen, waaronder ‘De allermooiste ogen’. ‘Eigenlijk was ik gelijk verkocht. De melodielijn en de muziek sprak mij erg aan. Ook de clip, opgenomen door Xandro Media, is erg mooi geworden. Ik had een clip voor ogen die in een kroeg moest worden opgenomen, maar omdat cameraman Sander Drooglever het niet echt een kroegnummer vond, kwam hij met een ander idee. Daarvoor moest ik op zoek naar een jongen die als tegenspeler wilde figureren. Dat is gelukt en ben erg tevreden met het eindresultaat. Meer info lees is te lezen op haar Facebookpagina

 

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / all4youpromotie@gmail.com

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl