RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wietse van Tol in zee met BR Music Producties
02-02-2016 16:06:00

Wietse Van Tol wonende in Hattemerbroek krijgt een unieke kans. Wie kent Wietse niet zou je zeggen als je kijkt naar de toch wel grote ( aanhang ) van fans die de zingende scooterrijder heeft opgebouwd in de loop der jaren. In Zwolle zette Wietse een stevige voet aan de grond jaren geleden. Overal waar Wietse in Zwolle liep werd er wel geroepen Wietseeeeee,  dus bekend,  ja dat was/is hij zeker in Zwolle en omstreken. Bart van den Bend van BR Music Producties kende Wietse uit de tijd van Zwolle en dacht bij zichzelf 'ach die komt er wel vandaag of morgen.

Zuidwester Storm met Geert en Tjeerd
02-02-2016 10:19:00

Geert en Tjeerd....twee muzikale helden op geitenwollen sokken uit Geertruidenberg en Hank. Een nieuw muzikaal duo zingt Hollandse liedjes van toen en nu, voor jong en oud. Geert en Tjeerd kennen elkaar al vele jaren maar tot een muzikale samenwerking is het nooit echt gekomen. Tijdens de carnavalsdagen zullen zij op diverse locaties optredens verzorgen. ‘Niet teveel’ roepen Geert en Tjeerd lachend. ‘Wij doen  1 optreden per dag, dat is meer dan genoeg voorlopig en we komen altijd veel bekenden tegen, dus een strak tijdschema zit er het eerste jaar nog niet in’.

Hugo Peeters brengt iedereen in de kusstemming
02-02-2016 10:06:00

Met z'n nieuwe single 'Kom kus me nog ’n keer' krijgt Hugo Peeters iedereen in een kusstemming. Deze vrolijke meezinger laat niet alleen het hart van jong en oud sneller kloppen, ook alle ledematen bewegen bij het horen van deze lekkere feestmelodie. De hele dag goede zin en een brede glimlach zijn het resultaat na het kijken en luisteren van de videoclip. 'Dit is weer eens een keer zo’n lekkere plaat, waar iedereen van smult!', is de mening van Hugo. Voor het bestellen van een fysieke single of het boeken van Hugo Peeters surf naar www.hugopeeters.nl 

Ed......van Anita viert 40 jarig artiestenjubileum op 1 mei 2016 in Bergen op Zoom
01-02-2016 21:37:00

Op 30 april 1976 vond het allereerste optreden van Ed met Ger (De Edgerboys) in Scherpenisse op Tholen. 'Dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben we een feestje georganiseerd op zondagmiddag 1 mei 2016 in Tapperij De Kroon te Bergen op Zoom. Dit kan alleen een succes worden als jij daar naartoe komt', vertellen Anita & Ed. Omdat hun fans erg verspreid in Nederland en Vlaanderen wonen hebben ze voor 'De Kroon' gekozen omdat het dichtbij het treinstation ligt. Tevens rijdt Jan van Dijktours vanuit Amersfoort naar Bergen op Zoom en weer terug natuurlijk. De kosten voor de busreis bedragen € 15.00. 'Wees er op tijd bij want als de bus vol is dan is ie dus vol', aldus het zangduo. De entree van de middag, die om 14.00 uur van start gaat, bedraagt €10.00 in de voorverkoop (aan de zaal € 12.50). 

7e Carnavalsviering in het Friese Sneek
01-02-2016 21:07:00

Op 7 februari 2016, de zondag van het carnavalsweekend aanstaande, organiseert de Sneker Carnavalsvereniging 'De Oeletoeters' in samenwerking met het Parochiebestuur Sint Martinus in Sneek voor de 7e keer  een Carnavalskerkdienst. Om alvast een beetje in de stemming te komen, spelen om 11:30 uur  'De Losse Flodders' op het kerkplein van de Sint Martinuskerk. Vervolgens staan de deuren open voor iedereen die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering mee wil maken.

Noa houdt spreekbeurt over Dirk Meeldijk
01-02-2016 13:05:00

De Hillegomse Noa Tegelaar heeft op maandag 1 februari in haar klas op de Savioschool een spreekbeurt gehouden over volkszanger Dirk Meeldijk. Noa kent alle liedjes van de zanger uit haar hoofd en dat is niet zo verwonderlijk, want Dirk is haar buurman en ze kent hem van kleins af aan. Regelmatig gaat ze even bij hem langs, zeker als er weer een nieuwe single uitkomt.

Line-up Nacht van Oranje..... stuk voor stuk feestartiesten
01-02-2016 12:19:00

Oranjeminnend Nederland kan op 26 april weer helemaal los in Rotterdam Ahoy! Het is inmiddels een vanzelfsprekendheid dat het dak eraf gaat tijdens de Nacht van Oranje, het muziekfestijn dat al 24 jaar op de avond voor Koningsdag plaatsvindt. Ook de komende editie belooft weer één groot Hollands muziekspektakel te worden, met gangmakers als Gebroeders Ko, Het Feestteam en Snollebollekes. 

Frank van Etten maakt tijd voor jong talent waaronder de 15 jarige Dirk
01-02-2016 10:15:00

Frank van Etten bracht eerder dit jaar een duet uit met de 15-jarige Hannes Jr. uit Hilversum. Vorige week lanceerde hij zelf z'n nieuwe single 'Ik wil met je dansen' en nu laat Frank weten dat hij samen met zanger Dirk uit Terneuzen hard werkt aan een compleet nieuw album. 'Zowel Hannes Jr en Dirk zitten vol met talent, daarom help ik ze graag een handje"  Ook met Dirk ga ik een duet opnemen welke geplaatst wordt op mijn duetten-album.

Kevin Heiman brengt positieve, uptempo en vrolijke track 'Kom, vergeet al je zorgen maar'
01-02-2016 00:00:00

Met de positieve, uptempo en vrolijke track 'Kom, vergeet al je zorgen maar' brengt Kevin Heiman een vervolg op zijn zomerse single 'Jij bent de zon in m'n leven'. Het is de tweede single die in het hernieuwde team rondom Kevin uitgebracht wordt. De single werd geschreven en gecomponeerd door Harold Verwoert en gemixt door Sonic Solutions, die eerder verantwoordelijk waren voor verschillende succesvolle Nederlandstalige singles. De single zal op maandag 1 februari uitkomen via platenmaatschappij / management ABC Entertainment. 

Hans Baake lanceert 'Laten we gaan knallen'
31-01-2016 11:50:00

In 1990 is Hans begonnen met het organiseren én presenteren van karaoke-shows op braderieën, familiefeesten, partijen, etc. Omdat aan het begin van zo’n karaokeavond de animo om te zingen wel eens minder is, heeft Hans regelmatig de microfoon zelf ter hand genomen om het goede voorbeeld te geven. Inmiddels is z'n vrierde single een feit. De titel van het feestnummer is ‘Laten we gaan knallen'. De tekst en muziek zijn van John Collee & Arjan Venemann. Hans gaat waarschijnlijk zeker knallen met dit Après-ski nummer tijdens carnaval. 

Eerste eigen single voor Dennie van Grootheest een feit
30-01-2016 12:25:00

Dennie van Grootheest is nu ongeveer 2 jaar bezig met zingen en vond het tijd worden om een eigen single te lanceren. Na een tijdje zoeken en rondneuzen kwam collega Jeffrey Tanis met het nummer 'Ik ben blij dat je gaat'. Nadat Dennie het nummer hoorde vond hij het meteen al een lekker nummer en wilde hier graag wat mee gaan doen. Maar hij wilde meer....Hij kreeg het idee om er een feestvariant op te maken met iets meer feestgehalte en zo is het gegaan. Na een aantal weken is er op de originele plaat een compleet nieuwe versie gemaakt.

Vrijkaarten beschikbaar voor René Froger live in het Circustheater
30-01-2016 09:55:00

Op maandag 29 februari verzorgt René Froger het grote concert '30 Jaar Hits' in het Circustheater Scheveningen. Deze show is het beste te omschrijven als 'een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld vele mooie herinneringen op zal roepen. Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René in deze ‘high-personality’ show, waarin hij bewijst niet voor niets al dertig jaar aan de top van de showbusiness te staan. Kaarten voor dit prachtige theaterconcert zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa.

Nieuwe swingende single voor William Smulders
30-01-2016 09:45:00

'Flip a Coin' is rock and roll van de 21-ste eeuw. De nieuwste single van William Smulders is een swingende song waarin hij the sound of the rocking fifties sound in een scherp gesneden hedendaags jasje steekt, dat hem past als gegoten. Flip a Coin: rock and roll 3.0.  William laat zich, sinds zijn twaalfde inspireren door grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Solo en met de William Smulders Band vertolkt hij een Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens.

RADIONL is ook in 2016 weer met de drive in show van de partij tijdens Dutch Valley
29-01-2016 17:12:00

De eerste namen van de Mega Piraten Festijn tent zijn maandagmiddag door Rob Bout op RADIONL bekend gemaakt. In de uitzending is ook uitgebreid over de invulling van de Mainstage gesproken. De middag programmering van de Mainstage staat dit jaar namelijk geheel in het teken van een aaneengesloten show van 2,5 uur. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen Henk & Henk, Gers, Xander, Waylon, Glennis, Lange Frans, de 3JS en Gerard Joling in een wervelende Middag Mega Jukebox Show jou hun beste nummers ten gehore brengen. 

Vader Abraham heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
29-01-2016 16:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 februari is dat ‘Wittewattetis Gewittetnie’, de nieuwe carnavalssingle van Vader Abraham. Hij heeft voor ruim tweehonderd artiesten geschreven, er zijn tientallen covers gemaakt van zijn hits en zijn discografie is bijna ontelbaar geworden. Vele gouden platen en onderscheidingen later, maakt Pierre Kartner opnieuw een carnavalskraker. Dat doet hij bijna ieder jaar, maar deze zou wel eens een grote hit kunnen gaan worden. 

Artiesten proosten op Holland Zingt Hazes 2016!
29-01-2016 08:36:00

Gisteren namen de artiesten van Holland Zingt Hazes 2016 een middag een Amsterdamse kroeg over. Tezamen met pers en genodigden proostten Roxeanne Hazes, André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Lange Frans en Sjors van der Panne op het grootste meezingfeest van ons land: Holland Zingt Hazes 2016! 

Na 30-jarig jubileum komt Rowwen Hèze met nieuw album Vur Altied
28-01-2016 16:38:00

Na het uitgebreid gevierde jubileum komt Rowwen Hèze in februari met een nieuw album. In het afgelopen jubileumjaar heeft de band iedere maand een nieuwe single uitgebracht. Deze singles zijn gratis te downloaden via de website. Deze 12 liedjes zijn samen met nog 3 extra nummers gebundeld op een nieuw album: Vur Altied. “Een maand voor het schrijven van een nieuwe single, was soms kort”, aldus Jack Poels. “Toch kwam er altijd weer iets op ons pad wat ons inspireerde. Eigenlijk is het album een reisverslag van ons jubileumjaar geworden”. Naast deze 12 maand-singles staan er 3 extra nummers op de CD, waaronder Vur Altied. 

Andre Hazes Jr. presenteert nieuw album 'Leef'
28-01-2016 11:41:00

Op 11 maart komt het langverwachte album van André Hazes Jr. “Leef” uit bij Dino Music. Een dag eerder, op donderdag 10 maart, kan het Nederlandse publiek tijdens een exclusieve albumpresentatie voor het eerst de nieuwe stukken horen. De bijna 250 jaar oude kerk “De Duif” in Amsterdam is het decor waarin André Hazes Jr. samen met zijn live band het album zal spelen. Slechts tweehonderd gelukkigen kunnen hiervoor een kaartje bemachtigen. Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan de teksten, muziek en de opnamen van dit album.

Ready to Love....nieuwe single van Mckey & The Lemming
28-01-2016 10:11:00

(The) Lemming, terug van nooit echt weggeweest, kan men beslist tot een van Nederlands'  meest tot de verbeelding sprekende bands rekenen. De look van de licht excentrieke en mystieke frontman, Wally Mckey  droeg daar zeker toe bij. Ze  scoorden  tal van hits in binnen en buitenland die tot op heden actueel blijven. "Father John" haalde zelfs Top of the Pops in de UK.  De band tourde in die periode door gans Europa met bands als Smokie. Soms was het even stil rond de band en even leken ze te stoppen, maar in 2002 herstartte Wally de band. 

De Pintermannen geven een rondje
27-01-2016 20:26:00

De Pintermannen lopen al een tijdje mee in het feestcircuit. Van kleine zaaltjes tot aan megatenten en festivals. Ze maken er altijd een feest van en weten het publiek dan ook helemaal gek te krijgen. Na jarenlang als solo aan het werk te zijn geweest besloot het drietal de krachten de bundelen. Ze stonden al wel vaker samen op het podium gestaan en dat smaakte naar meer. Onlangs doken de mannen de studio in om het carnavalsnummer 'Ik geef een rondje' op te nemen. 

De Fik Erin lanceert 'Wie niet waagt die niet wint'
27-01-2016 16:17:00

De Fik Erin is een jonge Nederlandstalige up tempo band. Ska, Folk en een vleugje Rock ’n roll lopen als een rode draad door onze muziek. Nederlandstalig is onze taal waarin we het publiek willen bespelen met onze vrolijke en opbeurende teksten en melodielijnen. Alles draait om de combinatie: Gezelligheid en kwaliteit! Sinds 2007 zijn ze op zoek naar een eigen sound/stijl en deze hebben ze sinds een jaartje of 4 gevonden. 'Inmiddels zijn we geëvalueerd tot een band die gemiddeld 50 keer per jaar op pad is.

Ramon Sandbergen werkt samen met Bram Koning aan opvolger ‘Ik geef wat ik je kan geven’
27-01-2016 12:50:00

De samenwerking met Bram Koning voor z’n debuutsingle ‘Ik geef wat ik je kan geven’ is Ramon Sanbergen goed bevallen. ‘Bram heeft precies begrepen wat ik voor ogen had….een volks liedje, maar wel met diepgang. Ondertussen is hij een muzikale vriend aan het worden waarmee ik nog lang mee wil samenwerken’, vertelt de 44 jarige zanger uit Hoofddorp. Bram is al bezig met de tekst en het arrangement voor de opvolger die volgens planning eind maart 2016 zal verschijnen. De opname zal wederom plaatsvinden in de studio Jeroen Dirksen. 

Feestknaller voor Marco Meesters met de Dollo's
27-01-2016 11:10:00

Een "Dollo" is een markant figuur in 's Hertogenbosch en staat voor een feestneus eerste klas. Het is geen feest zonder dat Dollo is geweest. Zanger Marco Meesters kwam samen met Nicky Karemaker en Piet Hoedemakers op het idee om hier een lied over te schrijven met als resultaat "Dollo" van Marco Meesters en de Dollo's, een feestplaat van jewelste. Inmiddels is er een hele Dollo  merchandise lijn op de markt met o.a. T-shirts. Onder productionele leiding van Sonic Solutions kwam deze single tot stand en Cliphuis verzorgde de videoclip.

Nieuwe start voor Danny van Loon
26-01-2016 19:46:00

Danny van Loon is terug van weggeweest. De zanger uit Roosendaal heeft het zingen een tijdje op een laag pitje gezet i.v.m. z’n werk. Ook privé omstandigheden brachten hem tot de beslissing om die keuze te maken. Inmiddels heeft Danny een nieuwe single opgenomen bij Sonic Solutions in Zegge. De titel van hiervan is ‘Ze is de mijne’. ‘Het is een unieke samenwerking tussen de studio en het platenlabel Jesa Productions. Jeannot Heeren is de drijvende kracht achter dit productiebedrijf.  

Paasfeest met Zonzo Basily & Friends
26-01-2016 16:02:00

Op eerste paasdag, 27 maart  2016 presenteert Zonzo Basily zijn duetalbum in Zalencentrum 'De Opera' gelegen aan de Fruitweg 28 in Den Haag. Gipsy Gitarist Zonzo Basily heeft ondertussen al vele duetten mogen opnemen. Voor dit evenement heeft Zonzo Basily een aantal vrienden uitgenodigd waar hij een duet mee heeft opgenomen of dat  nog gaat doen. Zo zullen John West, Leo Nardell, Django Wagner, Tony Van Boxtel, Rinus Werrens, Sander Kwarten,  Eduard, Jan Van Est, zijn eigen formatie The Basily Boys en een Surprise act het podium betreden. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 19.30 uur. De kaartverkoop is reeds gestart. Als je voor maandag 15 februari een entreekaart koopt krijg je bovendien 15% korting. Er zijn ook VIP tafels te reserveren. Bel voor meer info: 06-22077020.

Bökkers wijkt uit naar Broekland voor live cd-opnames
26-01-2016 15:15:00

De live cd-opnames van de band Bökkers komend weekend zullen plaatsvinden op een andere locatie dan gepland. Op de geplande locatie in Oxe bleek de band minder welkom dan gedacht en dat heeft de band doen besluiten om uit te wijken naar Broekland.  De feestelijke live-opnames, waarbij publiek aanwezig is, kunnen doorgang vinden aan de Reuveldsweg 6 in Broekland. 

Stemmen voor de ‘11 van Oranje’ vandaag van start
26-01-2016 15:10:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2016. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar. De stemming sluit op vrijdag 5 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2016’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Alaafrojack’.

Clip ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ trekt ruim anderhalf miljoen kijkers
26-01-2016 13:50:00

John de Bever blijft voorlopig met recht tevreden lachen: de videoclip van zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ is online meer dan anderhalf miljoen keer bekeken. Ook zijn er plannen voor een nieuwe single, een compleet nieuwe theatershow én krijgt zijn samenwerking met Marianne Weber een speciaal vervolg. Daarnaast brengt de volkszanger, begeleid door zijn 12-koppige live band, zondag 24 april 2016 een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse Levenslied in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met onder anderen de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber én Sieneke als special guests aan zijn zijde, brengt de populaire charmezanger, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits.

Jan van Est brengt titelsong van album ‘Het is zoals het is’ op single uit
25-01-2016 21:23:00

Eind 2015 lanceerde Jan van Est een gevarieerd 13 track tellend album. Het album bevat naast een klein aantal covers allemaal nieuwe nummers waaronder de titeldrager ‘Het is zoals het is’. Het idee om deze vrolijke meezinger op single uit te brengen is afkomstig van platenbaas Adrie van den Berk van Berk Music waar Jan inmiddels 4 jaar mee samenwerkt. Het lied is geschreven door Waylon van der Heijden en Jack van Raamsdonk. De opname vond plaats bij Harald Queens in Tilburg. ‘

Wesley Klein vraagt Nelly ten huwelijk tijdens z'n albumpresentatie
25-01-2016 19:43:00

Met optredens van diverse gastartiesten in de Stadsgehoorzaal te Leiden was de uitverkochte albumpresentatie van Wesley Klein een groot succes. een groot succes. Op dit nieuwe album 'Onderweg' staan enkele ballads waaronder 'Droom met  mij' en 'Omdat ik zo van je hou' maar ook vlotte nummers zoals 'Hey jij hoe heet jij' en 'Er is niemand zoals jij'. Daarnaast staan er nieuwe nummers waaronder het duet met Sieneke geschreven door Alie Bakker. De productie lag in handen van Waylon van der Heijden.

Mainstage middagprogrammering van Dutch Valley geheel in teken van 2.5 durende show
25-01-2016 16:26:00

Zojuist maakt de organisatie bekend dat de Mainstage middagprogrammering van Dutch Valley geheel in het teken zal komen te staan van een aaneengesloten show van 2,5 uur. Onder leiding van de Marcel Fisser Band (o.a. Beste Zanger van Nederland, De Zomer Voorbij) zullen maar liefst 9 artiesten en acts in een wervelende Middag Mega Jukebox Show hun beste nummers ten gehore brengen. Later dit jaar zullen nog 6 namen en acts aan het tweede deel van de Mainstage (avond)programmering worden toegevoegd. 

Ski ongeluk voor Wesly Bronkhorst
25-01-2016 14:48:00

Zanger Wesly Bronkhorst is afgelopen week tijdens zijn wintersport vakantie hard ten val gekomen. Vanaf zijn jeugd gaat Wesly al op wintersport, en is dan ook een ervaren skiër. Helaas is niet iedereen dat en is Wesly op de laatste dag van zijn vakantie hard in botsing gekomen met een onervaren skiër en op zijn schouder gevallen. “Het had veel erger kunnen aflopen” zegt Wesly. “Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet lig je door een ander zijn schuld op de grond”. In Nederland moeten foto’s de gevolgen van de val duidelijk maken. 

Djumbo maakt doorstart en gaat verder als meidensensatie FRISZ
25-01-2016 14:43:00

Samantha Klumper en Lindsy Schuman besloten een doorstart te maken. Afgelopen maanden is er hard achter de schermen gewerkt aan de audities voor de nieuwe meidensensatie FRISZ. Na diverse online rondes, challenges en audities op het FRISZ Youtube-kanaal waren Michelle Dubbelboer, Iris de Schepper en Danique van Roosmalen de finale kandidaten. Vanaf vandaag staat de spannende finale online en wordt het nieuwe gezicht gepresenteerd. 

Tweede editie van FeestBeesten belooft beregezellig te worden
24-01-2016 15:18:00

In november 2015 vond de eerste editie van FeestBeesten plaats in Partycentrum Ons Huis in Rheden. Tijdens dit spektakel zorgde o.a. John de Bever, Joey Hartkamp en Dean Saunders met spetterende optredens voor een fantastische avond en werden er ook leuke prijzen uitgedeeld. Zo was er één gelukkige FeestBeest die er met een hele doos Flügel vandoor ging. Kortom het feest duurde tot in de late uurtjes en was reden voor een tweede editie. Inmiddels is de promotie van de tweede editie in volle gang en het belooft wederom een spektakel te worden met optredens van o.a. Tino Martin, Henk Dissel, Jaman, Joey Hartkamp en gastheer en presentator Emile Hartkamp. Vanuit verschillende horecaondernemers uit heel Nederland is er inmiddels interesse getoond voor het concept. 

Waarom laat Samantha Steenwijk haar gewonnen Koos Aberts Award in de doos zitten
24-01-2016 15:07:00

Afgelopen zondag ontving Samantha Steenwijk haar allereerste award in de vorm van een borstbeeld  van Koos Alberts. In de categorie  ‘Populairste zangeres’ maakten Antje Monteiro,  Sieneke, Mieke en Tamara Tol ook kans op deze nieuwe Award, maar het publiek vond dat Samantha met de prijs naar huis moest gaan. De Award heeft echter nog geen vaste plek gekregen, sterker nog….het beeldje zit nog keurig in de doos. ‘We zitten midden in een verhuizing. Om te voorkomen dat het beeld kapot raakt voordat hij überhaupt z’n vaste plek ooit gehad heeft lijkt mij dit de beste oplossing’, vertelt Samantha.

Bij ons Omi's...nummer 1 in de Oranje Top 30
23-01-2016 20:17:00

'Bij Ons Omi's' van de Gebroeders Ko heeft de nummer 11 positie in de Nederlandse Top 30 van TV Oranje en RADIONL bereikt. Gerard en Ton die op dit moment een Duitse Tour maken kregen het nieuws gisteren te horen en hebben er natuurlijk op geproost. met omisapfelstrudel .De single doet het geweldig en zal ook tijdens het komende carnaval grijs gedraaid gaan worden. Duitse release " Bei Unserer Omi " staat voor maart gepland.

Dana Winner scoort met 'Weer verder gaan' in Vlaanderen
23-01-2016 17:44:00

‘Weer verder gaan’ van Dana Winner scoort in de eerste week meteen fantastisch in de Vlaamse Ultratop 50. Ze komt namelijk nieuw binnen op nummer 1. Daarnaast staat Dana uiteraard ook genoteerd in de Ultratop 50 singles. Ook in deze lijst scoort ze heel erg goed. Ze komt er nieuw binnen op de zesde plaats. De Ultratop lijsten zijn de enige officiële hitlijsten van Vlaanderen. In 1995 stond ze ook op een zesde plaats met ‘Geef de kinderen de wereld’. Als Dana volgende week nog zou stijgen, zou dit meteen haar hoogste positie ooit zijn. 

Maak op maandag 8 februari een Showflitsopname bij TV Oranje
23-01-2016 10:47:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op maandag 8 februari van 17.00 uur tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Vrijkaarten voor Hollands Feest in Rijswijk
22-01-2016 21:23:00

Zaterdag 13 februari staat in de Event Plaza in Rijswijk een speciale Valentijnseditie van het oergezellige Hollands Feest op het programma! Daarbij zal live worden opgetreden door een aantal echte topartiesten: Jeroen van der Boom, Tino Martin, Django Wagner, John West, Haagse Hazûs en Thomas Berge. Ook de DJ`s Lex Gaarthuis en Lex Landeweerd van Radio 100 % NL zijn erbij.

Sjouke brengt nieuw album op de markt
22-01-2016 20:45:00

Sjouke laat weten dat zijn nieuwe album 'Het vuur brandt nog' op 29 februari zal verschijnen. Het gaat over de liefde voor muziek, maar verwijst ook naar de hartoperatie die Sjouke heeft ondergaan. De zanger die bij de meeste mensen bekend is van zijn tijd als zanger van Picobello vertelt dat alle liedjes op dit album zijn van bands uit Keulen. Ook zijn twee eerder uitgebrachte singles hebben een plekje gekregen op het zilveren schijfje. De muziekrichting van dit album is niet echt eenduidig. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop