RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Verzamelalbum 'I love Hollands - Deel 4' bevat 20 gezellige tracks
22-01-2016 10:07:00

Storm Records en HubscH Media presenteren op 23 januari in samenwerking met UltimateDisk het nieuwe verzamelalbum "I love Hollands - Deel 4"! De opvolger van "I love Hollands - Deel 3" bevat weer 20 gezellige met namen als: Koos Alberts, Peter Beense, Johan Kettenburg, Erik van Klinken, Carina Lemoine, Sidney Bisschoff, Stefan Storm, René Eshuijs, Kimberly, Mark van Veen, Joost de Vries, Kobus Engels, Albert van Benthem en The Festyboys. Indien je je nieuwe single door HubscH Media laat pluggen, krijg je een gratis plaatsing op deel 5.

Koos Alberts Award van Tino Martin krijgt speciaal plekje op kantoor bij Studio One
22-01-2016 09:53:00

Tino Martin vond het een eer dat hij uit handen van Koos Alberts zelf een ‘Koos Alberts Award’ kreeg. In de categorie ‘Populairste single’ waren naast Tino collega artiesten John de Bever, Henk Dissel, John West en Vinzzent genomineerd. Ruim 1500 reacties heb ik ondertussen van m’n fans ontvangen…..hartverwarmend. ‘Als jochie van een jaar of 6-7 keek ik al tegen Koos op als er een aankondiging was dat hij ging optreden in de kantine van de camping. Overal hingen de posters, maar omdat ik te jong was, mocht ik daar niet naar toe. 

'Mag ik dansen'....nieuwe single van Franky Stardust ft. DJ Peet
21-01-2016 20:23:00

Na de zeer verrassende emo-ballad “De handen ineen”, die momenteel nog steeds (hoog) in verschillende hitlijsten genoteerd staat en met regelmaat te horen is op de Nederlandse- en Belgische radiozenders, komt Franky alweer met een nieuwe single. “Het is weer tijd voor feest”, weet onze gentleman-entertainer Franky Stardust te melden. “Na de bescheiden successen van ‘Hé Schat, weet je dat?’ en ‘De Liefde’ met Franky&Johnny en die geweldig emo-ballad, had ik zin om er weer een schepje bovenop te doen en een feestje te gaan bouwen!”

Clip ‘Zij is bi bi bi’ van De Dikdakkers online
21-01-2016 17:22:00

William ten Kate van TV Oranje Clips heeft er weer iets moois van gemaakt. We hebben het dan over de clip behorend bij de nieuwe single 'Zij is bi bi bi' van De Dikdakkers. Volgens Anton en Hans gaan de heupen vanzelf bewegen en is het onmogelijk om te stil te blijven staan. Deze ode aan een bi bi bi bijzondere vrouw, die de droom is van elke man zing je zo mee en dat is precies de bedoeling van beide heren: “Na de wat rustigere single Heyo!, gaan we nu weer vol voor een feestje voor jong en oud.

Vader Abraham komt met ouderwetse carnavalskraker
21-01-2016 10:16:00

Hij heeft naast zijn eigen werk voor ruim 200 artiesten geschreven, zijn er tientallen covers gemaakt van zijn hits en zijn discografie is bijna ontelbaar geworden. Vele gouden platen en onderscheidingen later, maakt Pierre Kartner opnieuw een carnavals kraker. Bijna ieder jaar maakt hij een nieuw nummer, maar deze zou wel eens een grote hit kunnen gaan worden. In ieder geval in Brabant! ‘Wittewattetis Gewittetnie’ Jarenlang heeft men zitten wachten op de opvolger van “'t Kleine Café Aan De Haven”, “Uche Uche” en al die andere kneiters van hits.

18cd-box ‘Robert Long ' Jij Wou Mij Totaal’ nu al te reserveren in de TV Oranje Shop
21-01-2016 09:57:00

Halverwege de jaren zeventig was geen enkel in oranje en bruine tinten opgetrokken interieur compleet zonder ‘Vroeger Of Later’ van Robert Long. Wie zichzelf graag aan de goede kant van de streep plaatste – voor gelijke rechten van minderheden, tegen de oorlog, het grootkapitaal en de bemoeizucht van de kerk – moest dit album in huis hebben. Toch was het veel meer dan een op vinyl geperst bewijs van goed gedrag. Het enorme succes was vooral te danken aan de grote artistieke kwaliteit van dit debuut. 

K3 en Karen, Kristel & Josje kondigen extra shows aan
20-01-2016 22:14:00

Wegens waanzinnig succes (dit is de meest succesvolle show van Vlaamse artiesten aller tijden) hebben K3 en Karen, Kristel en Josje beslist om hun allerlaatste show niet te spelen op 17 april, maar wel op 8 mei om 17.00 uur in de Lotto Arena in Antwerpen. Bovendien komt er, na massaal veel verzoekjes op sociale en andere media, een K3 show met staanplaatsen. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 mei om 20.30 uur in de Lotto Arena in Antwerpen. Er komen extra shows voor alle leeftijden op zaterdag 7 mei om 16.00 uur en op zondag 8 mei om 14.00 uur en 17.00 uur. De ALLERLAATSTE show met Kristel, Karen en Josje zal dus plaatsvinden op zondag 8 mei om 17.00 uur in de Lotto Arena. Bekijk hier en hier de video's van K3 en Karen, Kristel & Josje om de extra shows aan te kondigen. 

Jeffrey Kuipers neemt wederom single op bij Martin Sterken
20-01-2016 14:05:00

Samen met producer/tekstschrijver Martin Sterken blies Jeffrey Kuipers z’n muzikale carrière afgelopen zomer na 6 jaar afwezigheid nieuw leven in met het nummer ‘Overdonderd’. ‘ Ik heb de smaak weer zo ontzettend te pakken. Daardoor wordt mijn honger naar de muziek en het publiek steeds groter’, aldus Jeffrey. Jeffrey is een man van ballads. ‘De emoties en de lading gaan toch vaak net iets dieper. Dat geldt ook zeker voor m’n nieuwe single ‘Daar sta je dan’ die wederom bij Martin is opgenomen. We komen allebei uit Drenthe en dat schept een band. 

Albert van Benthem treedt ondanks breuk in schouderblad gewoon op
20-01-2016 12:24:00

Afgelopen maandag bezorgde Albert van Benthem een aantal taarten voor een vriend. 'Zo af en toe help ik hem uit de brand en stap in het Multivlaai busje om taarten te bezorgen. Hij vroeg of ik een klusje wilde doen naar en kantoor in Buitenveldert. Ik reed daar vrolijk naar toe, stapte uit de auto en zag een plas over het hoofd. Ik gleed uit en viel ontzettend hard op m'n linkerkant. In m'n linkerhand had ik totaal geen gevoel meer en dacht...dit is niet goed. Nadat ik me omdraaide kreeg ik het gevoel dat iemand me met een scheermesje in m'n arm sneed. Het bleek dat ik m'n schouder uit de kom had', vertelt Albert. Op eigen kracht heeft hij de taarten keurig afgeleverd en heeft het bestelbusje teruggereden naar de winkel van z'n kameraad. 

André Pronk heeft 'Hele grote flaporen'
20-01-2016 10:01:00

André Pronk gaat zaterdag 23 januari 2016 zijn nieuwste carnavalskraker 'Ik heb hele grote flaporen' presenteren aan het publiek in dorpshuis de Vrijheid te Heerewaarden. Het is een cover op het nummer "Ik heb hele grote bloemkolen' van André van Duin, maar dan in een nieuw jasje gestoken met een vette beat eronder. André, die zelf groot fan is van André van Duin,  vindt het een grote eer dat hij dit mocht doen, zeker omdat er nog niet veel nummers van zijn gecoverd. André viert dit jaar ook zijn 10 jarig jubileum als artiest.

Willem Barth verwacht volle dansvloeren als hij z’n nieuwe single ‘Alles is zo sexy aan jou’ zingt
20-01-2016 09:56:00

Willem Barth probeert met z’n nieuwe single ‘Alles is zo sexy aan jou’ z’n vorige hit ‘Laat je gaan’ te evenaren of liever nog te overtreffen. ‘Het is een lekker vlot dansbaar liedje met een bubbling-achtig tempo. De vrouwtjes kunnen zich helemaal uitleven op de dansvloer en daar doen we het toch ook een beetje voor. De tekst is eenvoudig en heeft een hoog meezinggehalte. Daarnaast blijft de melodielijn ook lang hangen’, aldus Willem. Jeff Weber kan zo langzamerhand als z’n vaste tekstschrijver worden bestempeld. ‘Hij weet me telkens weer te verbazen. 

Fokko Kramer dendert door met carnavalskneiter
19-01-2016 17:33:00

Fokko Kramer kwam vorig jaar rond carnaval op de valreep met een carnavalskraker van jewelste. De Groninger presentator en showbizzjournalist was net te laat om het nummer landelijk in de hitlijsten te krijgen. Daarop is in samenwerking met het label Marcotto Producties besloten het nummer alsnog breder en landelijk onder de aandacht te brengen. Fokko Kramer is zoals hij zichzelf noemt geen zanger of artiest maar weet met dit nummer wel aandacht te vragen voor de landelijke politiek. 

Frank Boeijen komt met nieuw album en theatertour
19-01-2016 17:28:00

Frank Boeijen brengt vrijdag 22 januari zijn nieuwe album ‘Land Van Belofte’ uit. Het 27e studioalbum vormt een verfrissend nieuw hoofdstuk in het omvangrijke oeuvre van Frank Boeijen. Vanaf 14 februari is Frank Boeijen met zijn nieuwe werk te zien en te horen tijdens zijn theatertour. Het nieuwe werk komt tijdens de theatertour goed tot zijn recht. De elf nummers die Frank Boeijen schreef voor ‘Land Van Belofte’ ademen een echte live-sfeer. De nummers werden door Frank Boeijen en zijn vaste band integraal opgenomen. 

Unity NL start met 'Het Unity NL cafe' vanuit Zoeterwoude
19-01-2016 13:38:00

Op zondag 31 januari 2016 vindt de eerste editie plaats van het Unity NL cafe. Het is een nieuw concept van de radiozender uit Leiden.  Elke laatste zondag van de maand wordt Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude omgedoopt tot gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 10 artiesten worden uitgenodigd. Unity NL presentator Elmar Bus laat weten dat de line up voor zondag 31 januari zal bestaan uit oa. Peter Beense, Kees Versluys en Bob Offenberg.

Blitz lanceert nieuwe single
19-01-2016 12:00:00

2015 was een bewogen jaar. Het popduo BlitZ beleefde een topjaar met 2 succesvolle singles ‘Tijd Voor Een Selfie’ en ‘Jambolé’ en een fantastische zomertoer met 50 shows door heel Vlaanderen. Tegelijkertijd werd 2015 ook het jaar van aanslagen en vluchtelingen. De beelden in de media lieten niemand onberoerd.'Zeker de beelden van kinderen op de vlucht grijpen iedereen naar de keel. Elk kind moet toch recht hebben op een veilige thuis?'. BlitZ zanger Jens is zelf leerkracht in het lager onderwijs:'Ik merk dat dit thema erg leeft onder de kinderen. 

Nieuwe uitdaging voor Sjoerd Pleijsier
18-01-2016 19:34:00

Acteur Sjoerd Pleijsier neemt de toneelbewerking van Turks Fruit van Jan Wolkers in reprise. De eerste keer dat hij stuk op de planken bracht was in theaterseizoen 1991 / 1992. Toen maakte hij samen met de Poolse regisseur Zjislav Wardein een bewerking van de roman uit 1969. Pers en publiek reageerden buitengewoon enthousiast op de voorstelling. Bijna 25 jaar later is Turks Fruit voor Pleijsier nog steeds ’t mooiste liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur.

Gre Parelmoer gaat knallen met Het drinklied
18-01-2016 18:34:00

Traditiegetrouw brengt Gre Parelmoer rond de carnaval een nummer uit die altijd goed wordt ontvangen bij de radiostations. Ook deze keer is ze er weer in geslaagd om met een nummer te komen die een hoog feestgehalte bevat. De titel van de supergezellige single is ‘Het drinklied’. Niels Lingbeek is verantwoordelijk voor de productie. Vanwege  de weersomstandigheden van de afgelopen week is er geen clip. Meer info:  www.gre-parelmoer.nl

Zangeres Inge brengt speciaal voor Valentijnsdag liefdesliedje uit
18-01-2016 18:14:00

Zangeres Inge heeft speciaal voor Valentijnsdag een Nederlandstalig liefdesliedje uitgebracht met als titel 'Zoals je bent'. Met dit nummer neemt ze deel aan de door Omroep Zeeland georganiseerde wedstrijd ‘Schrijf het ultieme liefdeslied’ waarmee ze op Valentijnsdag een optreden in de studio kan winnen.Het gebeurt niet vaak dat Inge een Nederlandstalig nummer uitbrengt. Haar eerdere twee albums zijn volledig in het Engels, maar ‘Zoals je bent’ is een lekker lief, eerlijk, vrolijk liedje dat in onze eigen taal het beste beschrijft wat liefde nou precies is. 

Geke's Tiental organiseert gratis zangworkshop
18-01-2016 17:56:00

De bekende zangeres en zangpedagoge Geke van der Sloot van zangschool Geke's Tiental organiseert op 13 februari aanstaande een gratis workshop waarin kinderen kunnen leren zingen. In de workshop worden de kinderen begeleidt bij de eerste beginselen van professioneel zingen. Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. 

Alain Kersten, (zanger van jaren '90 boyband B*E*D ternauwernood aan de dood ontsnapt
18-01-2016 04:30:00

Alain Kersten, bekend als leadzanger van de jaren ’90 zeer succesvolle boyband B*E*D is ternauwernood aan de dood ontsnapt. B*E*D was opgericht door de top producers Bolland & Bolland. Alain die woonachtig in Prinsenbeek is en hits op zijn naam heeft staan met de toenmalige hitsensatie B*E*D als “Welles verliefd geweest”, “Voor jou (ik spring van de hoogste berg)” en “1000 jaar” en de laatste jaren solo singles uitbracht en op vele grote en podia presenteert en als DJ veel gevraagd is, reed van een opdracht richting huis.

Evert Baptist is ondergedoken i.v.m. mega carnavalshit La La La gehaktbal
17-01-2016 21:44:00

Evert Baptist uit Vriescheloo weet niet wat hem overkomt.Samen met zijn Gretha is hij inmiddels ondergedoken vanwege het delen van de clip van La La La gehaktbal op Facebook door het medium Skoften.net. In 2 uur tijd is de clip meer dan 134.000 keer bekeken en meer dan 700 keer gedeeld. De familie Baptist geniet normaal van een terug getrokken leven, Evert die altijd met zijn Zündapp naar zijn optredens gaat kan nu moeilijk omgaan met zijn bekendheid. De pers staat voor de deur bij hem en ieder nieuwsmedium weet hem te vinden.

Eerste Koos Albert Awards uitgereikt
17-01-2016 16:52:00

Koos Alberts liep al 3 jaar rond met het idee om een speciale volkse Award in het leven te roepen. Hij besprak dit met Bert Schenau van HubscH Media die het een fantastisch idee vond. De geboorte van de Koos Alberts Award is daarmee een feit geworden. Koos heeft in een 6 tal  categorieën zelf de artiesten genomineerd waarop het publiek kon stemmen. Roel van der Burg van PhotoSculptura heeft een digitale scan van Koos gemaakt voor het de award.

KluBBB3 met nieuwe album binnen op nummer 7 in Duitse album lijst
16-01-2016 10:07:00

Het nieuwe album ‘Vorsicht Unzensiert!’van KluBBB3, de nieuwe band van Jan Smit samen met zijn Duitse collega zanger/presentator Florian Silbereisen en Belgische collega zanger Christoff, is binnen één week na releasedatum vandaag op nummer 7 binnengekomen in de Duitse album lijst. De eerste single van het album:  'Du schaffst das schon', begeleid door een geweldige videoclip, stond direct op nummer 1 in de Duitse schlager iTunes lijst. Afgelopen week tourde KluBBB3 al met hun eigen tourbus door Duitsland van Berlijn tot Düsseldorf .

RADIONL en buffetrestaurant Thijs & Aafke organiseren gratis 'Avondje-Uit'
15-01-2016 16:00:00

RADIONL stelt, samen met buffetrestaurant Thijs & Aafke, 40 luisteraars in de gelegenheid om op maandag 25 januari een gratis 'Avondje-Uit' te beleven. Heerlijk onbeperkt eten, drinken en optredens van Stad & Land, Gerry Holland, Ronnie Tobe, Marga Bult en René Karst. Ga naar www.radionl.fm voor meer info en om iemand op te geven die het verdiend heeft om eens lekker culinair verwend te worden. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door: Buffetrestaurant Thijs & Aafke in Klijndijk.

René Karst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-01-2016 15:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 januari is dat ‘Hollanders’, de nieuwe single van René Karst. Aan het begin van 2016 komt de Drentse zanger met een verbroederend liedje. Er is altijd iets of iemand waarmee je het glas wilt heffen op dat wat geweest is of gaat komen. Iemand kan links of rechts zijn, oud of jong, voor of tegen, maar volgens René zijn we allemaal gelijk. Hij liet de productie dit keer over aan Kees Tel die er met Ierse invloeden een productie van maakte die de zanger ‘als gegoten’ past. 

Platenmaatschappij Hit It! Music lanceert 4 nieuwe singles
15-01-2016 12:55:00

Afgelopen week verschenen op het label van platenmaatschappij Hit It! Music een viertal nieuwe releases. Jan Warringa lanceerde de vrolijke meezinger 'Ze lacht naar mij'.Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gerto Heupink. Warringa draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens. In 2014 vierde Jan zijn twaalf en een half jarig artiesten jubileum. Muziek is Jan’s grote passie, iets wat je ook zeker terughoort als je Jan ziet optreden en hoort zingen. 

Nieuwe website André Hazes Jr.
15-01-2016 12:00:00

André Hazes Jr. heeft een nieuwe website welke vanaf nu online is. De website is voorzien van een agenda, die continu wordt bijgewerkt, een Spotify afspeellijst, videoclips, het laatste nieuws en informatie voor het boeken van André. Daarnaast staat André z’n social media vermeld, te weten: Instagram, Twitter en Facebook. De website is tevens volledig geschikt en speciaal ontwikkeld voor optimaal mobiel gebruik. Sinds 2015 is André Hazes Jr. zijn eigen weg ingeslagen. Hij tekende bij Dino Music en zijn eerste single ‘Leef’ was een grote hit.

Frank & Friends....zondag 13 maart 2016 in Breda
15-01-2016 11:20:00

Frank Verkooyen; producer, tekstschrijver, componist en zanger heeft als moto: Feest begint met een F ! De F van Frank maar ook de F van zijn Friends. Bezoekers van de eerdere edities van Frank & Friends weten ondertussen precies wat de Bredase zanger hiermee bedoeld. Na het grote succes van de eerdere Frank & Friends-edities krijgt dit evenement een vervolg op zondag 13 maart a.s. Als het aan de Bredase zanger zelf ligt wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. Meewerkende artiesten zijn: Django Wagner, John West, Rinus Ponsen, Mike van Dijk, Otto Lagerfett, Danny Temming en Jan van Est.Net als bij de voorgaande edities van Frank & Friends is opnieuw voor het sfeervolle eventcentre Tiggelman Dance & Events.

Kevin Smit wordt digitaal gestalkt
15-01-2016 11:06:00

Kevin Smit heeft een digitale stalker. Een Italiaanse man, die zich 'fan' van de zanger / presentator noemt, richt continue fake Facebook pagina's op en stuurt de volgers van Kevin Smit vriendschapsverzoeken, waarna er allerlei rare berichten te lezen zijn over de zanger op de pagina's. "Vooral voor mijn volgers is het vervelend. Ze krijgen continue uitnodigingen uit mijn naam en krijgen dan vervolgens allerlei rare berichten te zien die slecht vertaald zijn en heel warrig zijn. Heel vervelend ook omdat ze op een gegeven moment niet meer weten wie de echte Kevin Smit op Facebook is." aldus Kevin en voegt er vervolgens aan toe: "Ik stuur bovendien geen vriendschapsverzoeken naar mensen, dus als men er eentje ontvangt dan is het sowieso fake.

Het Oranje Festival in Etten-Leur is terug van een jaartje afwezigheid
14-01-2016 13:33:00

Het Oranje Festival is terug van een jaartje afwezigheid. Op Koningsnacht en Koningsdag zal het Oderkerkpark weer oranje kleuren en de gezellige muziek weer klinken. De Koningsnacht op dinsdag 26 april a.s. staat bekend om zijn gemoedelijk festivalsfeer en gezelligheid. Het programma zal in een intieme opzet gevuld worden met veel lokale artiesten en een aantal meer nationaal bekende zangers of zangeressen. Vanaf 18.00 uur klinken de heerlijke meezingers op deze Nederlandstalige avond en de avond zal afsluiten om 01.00 uur. 

Wesley van Boven gaat recht op zijn doel af
14-01-2016 12:57:00

De nieuwe single van Wesley van Boven heet 'Recht op mijn doel af'. Het is voor de zanger uit Eindhoven alweer zijn tweede single. Wederom  is deze single gemaakt door Frank van Etten. De dakdekker uit Eindhoven zingt graag. 'Het is een uit de hand gelopen hobby. Ik vind het leuk. Het klikt tussen Frank en mij. Ik ga altijd recht op mijn doel af. zei ik tijdens gesprek met Frank van Etten. Even later was dit je liedje er opeens. Dit is alweer mijn tweede single. De eerste single 'Hart van steen'  verscheen in 2015 ook onder de vlag van studio Frank van Etten.

Glenn van Dijk gaat voor 'Links, rechts, op en neer'
14-01-2016 10:38:00

Een gelukje dat de carnaval zo vroeg valt dit jaar. Want met de nieuwe feestsingle van Glenn van Dijk dans je de overtollige pondjes van de Kerst er zo af. Maar ook na carnaval dans je op ieder feest op 'Links, rechts, op en neer'. Inderdaad, de titel van Glenn's partyknaller. De opvolger van 'Handjes'! 'Links, rechts, op en neer' is per direct beschikbaar c.q. te downloaden via de bekende kanalen. Het zeer aanstekelijke nummer wordt gezongen door feestzanger Glenn van Dijk, bekend van de partyknaller van vorig jaar 'Handjes'. 

Wendy Rivers lanceert 'Nummer 1'
13-01-2016 16:05:00

De nieuwe single van Wendy Rivers heet 'Nummer 1'. De singletitel zet je even op het verkeerde been, want het gaat juist over dat je samen sterker staat. In de bijbehorende videoclip toont Wendy, dat anderen ook het succes mogelijk maken. Van gezin tot publiek.Het liedje is geproduceerd door Studio Frank van Etten. De tekst is geschreven door Willie Oosterhuis. Frank van Etten en Wendy Rivers werken samen aan nieuwe liedjes Er staat zelfs weer een duet in de planning.

Bert Zwier is op zoek naar een meisje
13-01-2016 16:02:00

De nieuwe single van Bert Zwier heeft zijn eigen ‘kibbelingsound’. Het origineel komt uit Duitsland, maar staat zo dicht bij de stijl van de zingende visboer dat het direct duidelijk was: ‘Ik zoek naar een meisje’ wordt de nieuwe single van Bert Zwier. “Het is weer een echt Bert Zwier liedje met een vrolijk feestgehalte en de zogenaamde kibbelingsound, dat past precies bij mij’, aldus de zanger. Bij ‘kibbelingsound’ denkt de zingende visboer aan zijn vorige nummers zoals ‘Onder je balustrade’, ‘Als marktkramer ben ik geboren’ en ‘In jouw ogen staat geschreven’.

Dana Winner ontroert televisiekijkend Vlaanderen
13-01-2016 05:30:00

“Wondermooi”, “Fantastisch”, “Amai ! ”, WOW !” … Televisiekijkend Vlaanderen is heel erg onder de indruk van het liedje dat Dana Winner zong in de eerste aflevering van “Liefde voor Muziek”. In het programma vertolken 7 artiesten nummers van elkaar. Het is een bont gezelschap. Ze komen uit totaal verschillende muzikale genres en ze variëren in leeftijd : tussen de jongste en de oudste is er een verschil van 49 jaar. Die spannende en verrassende mix van muziekstijlen en leeftijden maken van het programma een kijkcijfersucces.

Vaarwel Ron Knol……2 december 1955 – 13 januari 2016 †
12-01-2016 20:03:00

Vandaag plaatste Artiestenbureau Twenterand oprichter Ron Knol (60)  z’n allerlaatste bericht op Facebook. Hij heeft de strijd verloren van de vreselijke ziekte kanker. Ron liet ons op 18 juli 2015 weten dat hij s’nachts wakker werd van de pijn. ‘Het voelde niet goed en dacht gelijk aan het ergste. Mijn vrouw Liesbeth heeft me direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat ik naast een ontsteking van het borstvlies ook en plek op m’n longen had.  Onderzoek wees uit dat het longkanker was met uitzaaiingen in de lymfeklieren’.  

Jim Bakkum en Ferry Doedens te gast bij Guido Spek Zingt
12-01-2016 19:54:00

Afgelopen december kwam multitalent Guido Spek met het nieuws dat hij op maandag 1 februari een eenmalig concert in het DeLaMar Theater zal geven. Vandaag maakt hij bekend dat collega's en vrienden Ferry Doedens en Jim Bakkum hem zullen vergezellen tijdens zijn concert. Jim Bakkum en Guido Spek toerden samen door het land met de musical Hartsvrienden en met Ferry Doedens heeft Guido de afgelopen vijf jaar een aantal verhaallijnen gedeeld in GTST. 

Wens van Mandy Bakx komt uit dankzij 'Echte vrienden'
12-01-2016 19:45:00

Al jaren had Mandy Bakx een wens, de wens om een eigen nummer te schrijven en deze te kunnen uitbrengen. Dit viel, vanwege haar lichamelijke beperking nog niet mee! Maar daar waar een wil is, is een weg dacht Mandy en na een aantal jaren is haar wens dan nu ook in vervulling gegaan. Het leven van iemand met een lichamelijke beperking is alles behalve gemakkelijk. Ze worden vaak niet begrepen en ook nog eens genegeerd, dit soms tot grote ergernis. Ook dit is te horen in het lied van Mandy Bakx dat de titel "Echte vrienden" heeft.

Tim Bakker DJ Feest Drace en DJ van de V introduceren eerste single
12-01-2016 18:04:00

Ze zijn nog nieuw in het feestcircuit: drie jonge gasten met een enorme berg energie! Tim, Remco en Bart, allen afkomstig uit het Brabantse land, besloten samen een nieuwe feestact op te zetten: De Confetti Boys. Hun studio carrière begon met een knaller: Nadat ze bij Peter van Nierop in de studio drie confetti shooters af hadden laten gaan, werden ze direct met handveger en blik, stofzuiger en stofdoek aan de slag gezet. Na 4 uur poetsen werd eindelijk begonnen aan hun nieuwe single: De Confetti Boys Medley. Je zou bijna denken aan het oude “karate-kid” scenario.

Johnny Bolk & August Hendriks zingen 'Een lied uit mijn hart'
12-01-2016 17:00:00

Als de nieuwe single van het gelegenheidsduo Johnny Bolk en August Hendriks een voorbode is van de liedjes die in 2016 worden uitgebracht, wordt het een goed jaar! Johnny Bolk en August Hendriks hadden dit lied al enige tijd op de plank liggen maar door de drukte van beide heren kwam het er nog niet van het uit te brengen.  De Nederlandse tekst van “Lied uit mijn hart”  werd geschreven door Johnny Bolk zelf en het komt ook letterlijk “uit zijn hart”. Deze mooie ballad verhaalt over hoe een mens uiteindelijk wordt gevormd door zijn of haar ervaringen.   

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 17 september t/m zondag 23 september

  Henk Janssen - Amanda

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl