RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-01-2015 19:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 januari is dat ‘Een nieuwe liefde’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Het nummer is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Jeroen Dirksen. Het gaat om een bewerking van een hit van Jurgen Markus, die hiermee veel succes had in Europa. Erik wilde het nummer al jaren in het Nederlands uitbrengen en die wens is nu dus uitgekomen. Hij heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan een eigen geluid, waar hij het komend jaar samen met zijn vaste team mee doorgaat. 

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2015’
09-01-2015 16:12:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vanaf dinsdag 3 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 13 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2015’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Gebroeders Ko & La Bamba met 'Drink als een prins'.

Nieuwe releases van Berk Music
09-01-2015 12:51:00

Rasartiest Stef Ekkel draait al jaren mee op de vaderlandse podia. Onlangs opende hij zelfs zijn eigen café in Kampen, toepasselijk genoemd naar zijn grootste hit De Woonboot. De liefhebber van het Nederlandstalige lied kent de meezinger "Waar Heb Ik Jou Ook Alweer Eerder Gezien" van Stef natuurlijk al. Stef zingt dit lied zo graag dat hij DJ Pollo gevraagd heeft er een carnavaleske versie te maken. Met de klompen van boer Hans heb je veel meer sjans, weten de Double DJ's zeker. Vorige maand presenteerden ze hun verzamelalbum Double Feest.

Nieuw Apres-ski /Carnavalsnummer Erik Adams
09-01-2015 10:08:00

Zanger/liedjesschrijver Erik Adams komt dit jaar met een mix van Apres-ski en Carnaval. De titel van het nieuwe nummer is niet geheel onbekend, maar Erik Adams heeft het in zijn geheel veranderd tot een gezellig Carnavals-Apres-ski  nummertje. De titel van deze hit is “Ietsie pietsie tinie winie Blonde Heidi” ook wel bekend van een hitje uit de jaren 60/70 van Brian Hyland, maar natuurlijk in een nieuw jasje ,met accordeon en tiroler klanken. Op navolging van “Dit is carnaval” van 2014 die zelf 3FM heeft gehaald is dit een ware opvolging.

Colinda en dochter Daisy zijn gek op mannen
09-01-2015 09:39:00

Met het feestnummer “Mannen, mannen, mannen”, doen Colinda en haar dochter Daisy een gooi om carnavalskraker van het jaar 2015 te worden.  Vanaf het begin tot het eind ligt het vrolijke lied goed in het gehoor.  “Daisy heeft dezelfde stem als mij toen ik haar leeftijd had”, vertelt Colinda.  “Ik stelde voor om samen een nummer op te nemen bij Harald Queens. Daisy vond het een leuke uitdaging en ik was zo trots als een pauw”.  Enkele dagen later gingen moeder en dochter naar de HQ Studio in Tilburg om het nummer in te zingen. 

Nieuwe single van Sam Knoop
08-01-2015 22:07:00

Na het onverwachte succes van de eerste single "Sta eens Stil" komt Sam nu uit met zijn tweede single "Leef je Nu" . Zijn vorige nummer was door hemzelf geschreven  "Leef je Nu" is geschreven door Maarten van Damme, gitarist van o.a. Abel, Rosemary's Sons, Stevie Ann en Wende. Tevens stelt Sam met onderstaande clip zijn band voor. Niels Wiersma op gitaar, Stefan van de Wouw op drums en Jens Huigen op basgitaar. 

Do geeft zich bloot in het theater tijdens 'Uncovered' tour
08-01-2015 21:39:00

Vanaf begin februari staat zangeres Do voor het eerst in 8 jaar weer op de planken met een nieuwe theatertournee. In vergelijking met haar eerste theatertour in 2007 pakt ze het dit keer een stuk intiemer aan. In een zeer persoonlijke voorstelling, onder de titel ‘Uncovered’, neemt Do je mee op een onbegrensde reis door haar gevoelsleven, intense emoties, grootste angsten en diepste verlangens. Het succesverhaal van Do begon ruim 12 jaar geleden met de wereldhit “Heaven” en sindsdien heeft Do een fantastische carrière in de muziek, met vijf albums en meerdere nummer-1-hits. Maar wie is de vrouw in die glamourjurk? Wie gaat er schuil achter dat vrolijke blonde meisje met die lieve lach? In een volledig nieuwe show brengt Do samen met haar band nummers ten gehore die iets voor haar hebben betekend.

OneM!ke pakt de muzikale draad weer op
08-01-2015 21:01:00

Enkele weken geleden lanceerde OneM!ke z’n nieuwe single ‘Het is vanavond feest’. “Door de feestdagen is er eigenlijk weinig aandacht aan geschonken en dat is toch erg jammer voor dit feestnummer dat 365 dagen per jaar kan volstaan bij elk feestje, aldus OneM!ke. Hij vervolgt: “Het lied is geschreven en gecomponeerd door Charly Prick, de manager van mijn 16 jarige zoon Alessandro. Ik had al twee keer eerder een single uitgebracht, maar doordat m’n zoon nogal populair is en hij wekelijks optredens heeft is mijn zangcarrière in de min geraakt. 

Tweede single voor Wesley Pol
08-01-2015 20:36:00

Nadat Wesley Pol in juli vorig jaar met zijn eerste single “Gloria” kwam, presenteert hij vandaag zijn tweede single laat hij aan ons weten. Deze keer is de titel geworden “Vlinders (heel diep in mij)” deze keer is de keuze ook weer gevallen voor een leuk en vrolijk liedje. Ook deze keer is www.muziekhoekje.nl weer de uitgever voor dit liedje. Deze en de vorige single zijn nog altijd te downloaden via de bekende download portals. Ondertussen is de website www.wesleypol.nl ook goed onder handen genomen en hier is alle informatie rondom Wesley te vinden. 

Meer dan 30 Nederlandse volkszangers zingen tijdens het Levenslied Gala in Ahoy
08-01-2015 19:25:00

Op zondagmiddag 15 maart vindt in Ahoy het grootste Levenslied Gala van Nederland plaats. Het Rotterdamse Sportpaleis staat deze middag volledig in het teken van Nederlandstalige volksmuziek. In de ruim 4 uur durende show zorgen meer dan 30 artiesten voor een onvergetelijke middag en brengen zij in vogelvlucht al hun bekende nummers. De grootste hits van onder anderen Sieneke, Stef Ekkel, Quincy, Grad Damen, Jason Bouman en Helemaal Hollands worden ten gehore gebracht.

Andre Pronk komt met carnavalslied 'Had je mij gebeld'
08-01-2015 13:57:00

Andre Pronk, ook wel de koning van de lach genoemd, komt ons weer verwennen met zijn nieuwe single "Had je mij gebeld". Zoals we van hem gewend zijn weerom feest en alle remmen los. Dit keer is hij wel ietsje minder ondeugend maar zeker even grappig en aanstekelijk . Moraal van het verhaal: wil je een feestje bouwen, bel Andre dan komt hij graag, en het feest kan niet meer stuk. Het is de opvolger van successen als  "Het Is mijn lach",  "Het is moeilijk om popster te worden.  De single is zowel in Belgie als in Nederland officiel uitgebracht door BelNed records.

'Spreek vrij'.....nieuwe single van Marjon van Iwaarden
08-01-2015 13:23:00

Marjon van Iwaarden komt met een nieuwe single “Spreek Vrij”. Een gevoelig nummer met een pakkende tekst,  waarmee zij een proeve geeft van haar handelsmerk: Nederlandstalig poprepertoire met grotendeels zelfgeschreven werk over dingen die haar hart raken. Marjon: “Na een reis van zeventien jaar langs verschillende muzikale hoogtepunten, waaronder twee jaar 2Unlimited2 en 60 optredens met Flairck, wilde ik meer mijzelf zijn.

Friese zender Waterstad FM steeds populairder
08-01-2015 12:24:00

Aan het begin van het jubileumjaar 2015 heeft Waterstad FM alle reden om tevreden te zijn. Uit recente cijfers van het NLO blijkt dat het commerciële radiostation het afgelopen jaar is uitgegroeid tot een speler van betekenis in Friesland en ver daarbuiten. In twaalf maanden tijd blijkt Waterstad FM erin geslaagd te zijn Omrop Fryslân ver achter zich te laten. In de koopkrachtige doelgroep tot 50 jaar is het marktaandeel van Waterstad FM nu zelfs een keer zo groot als dat van de regionale publieke omroep.

Derde editie ‘Frank en Friends’ op 1 februari in Breda
08-01-2015 11:11:00

Op zondag 1 februari organiseert Frank Verkooyen de derde editie van "Frank & Friends" bij uitgaansgelegenheid Tiggelman Dance & Events, Slingerweg 95 te Breda. Deze keer staat de Cold-Edition oftewel de winterse editie op het programma. Meewerkende artiesten zijn Mark Rijs, Tinus Hoekstra, John West, Frank van Etten, DUONL en Helemaal Hollands. De entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tiggelman, Krisje aan de Haven, Haven 17 in Breda, Special CD Shop van Peter Voesenek aan de Teteringsedijk 167 eveneens in Breda of via tickets@easymusicservice.nl. De entree aan de deur bedraagt € 20.00. 

Nederpopband Tenminste Houdbaar tot lanceert 'Moet nu gaan'
08-01-2015 10:45:00

Vandaagi wordt de nieuwe single "Moet nu gaan" van de Nederpopband Tenminste Houdbaar Tot (THT)  gereleased. Het is de tweede single van het gemêleerde gezelschap qua muzikale achtergrond, ervaring en leeftijd. Tenminste Houdbaar Tot brengt uitsluitend eigen Nederlandstalig werk ten gehore ontsproten uit het brein van bandleider Joop Klein Goldewijk. Het repertoire omvat zowel luisterliedjes als stevige rock. Ook liedjes met humor en zelfspot ontbreken niet.  "Moet nu gaan" is een lekker vlot uptempo nummer over een liefdesrelatie die ten einde loopt.

Debuutsingle van Gerben Boots heeft Haags/Friese inslag
08-01-2015 10:36:00

Gerben Boots (echte naam Gerben Bootsma) is naast mede-eigenaar en oprichter van Bedrijfslied.nl zanger/slaggitarist en speelt voornamelijk eigen repertoire van pop/rock tot ballads. Hij is opgegroeid in Friesland en woont ondertussen al vele jaren in Den Haag. Zijn stijl ligt ergens tussen De Dijk, Acda & De Munnick en Van Dik Hout en op 7 januari 2015 verscheen zijn eerste single “Ik zou wel willen” uit. “Het nummer gaat over de zin die ik meestal in Friesland uitspreek als familie/vrienden/bekenden vragen wanneer ik nou weer eens terug kom. Ik zeg dan altijd: “Ik zou wel willen, maar ik moet nog ergens heen“. 

Moeder, Ik Wil Bij De Revue en De Kleine Blonde Dood grote winnaars Musical Awards 2015
08-01-2015 00:16:00

Woensdagavond zijn de Musical Awards 2015 uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. De vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol, hebben in 16 verschillende categorieën de winnaars vanavond bekendgemaakt. Grote winnaars zijn Moeder, Ik Wil Bij De Revue, 5 awards en De Kleine Blonde Dood, 4 awards. Soldaat van Oranje - De Musical ontving de Eventim Publieksprijs voor Beste Musical 2014.

Radio Atlantis stopt na 35 jaar
07-01-2015 22:43:00

Radio Atlantis stopt op 7 februari 2015 officieel als radiozender, dit is gisteren door het bestuur van de zender besloten. Het roemruchte Bossche radiostation bestaat dan precies 35 jaar en sluit hier een historische periode mee af. Atlantis begon met uitzendingen op 7 februari 1980 onder de naam Caroline en werd in de tijd als zendpiraat 20 keer uit de lucht gehaald. Na vijfentwintig jaar uitzenden als piratenzender, werd de omroep in 2005 legaal. Het was daarmee één van de eerste legale Nederlandstalige muziekzenders in ons land en streed ruim 19 jaar.

Na 2½ bewegende jaren nieuw begin voor Robert Leroy
07-01-2015 22:37:00

"Terug naar een nieuw begin" is de titel van de nieuwe single van Robert Leroy. Ondanks dat het lied al zes jaar bij hem op de plank lag zocht hij naar een goed moment om het te lanceren. "De tekst zegt het eigenljk al", vertelt Robert. Ik heb 2½ bewegende jaren achter de rug en we zijn nu terug bij een nieuw begin". Alles draait om de verzoening met z'n ex-vrouw Sacha. Tijdens het interview dat we vlak voor de jaarwisseling hadden met Robert laat hij doorschemeren dat hij met Sacha, z'n kinderen en familie verblijft in Hotel Huis ter Duin.

Vroege vogels Tickets Dutch Valley uitverkocht. Verkoop Reguliere Tickets van start
07-01-2015 13:47:00

Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de Vroege Vogel Tickets zijn uitverkocht. Het einde van de succesvolle Vroege Vogel ticketactie markeert de start van de reguliere kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland dat plaatsvindt op zaterdag 8 augustus 2015 in Spaarnwoude. Volgens woordvoerder Aloys Buijs heeft Dutch Valley met haar bomvolle feest formule een vaste plek veroverd in de harten van de fans. 

'Die Konto'..... nieuwe single van Bertie Lukano
07-01-2015 12:58:00

Bertie Lukano (Lukassen) begon zijn muziekcarrière in 1971 samen met zijn twee broers en zijn zus. Destijds onder de naam "De Calimero"  In 1978 veranderde de naam in "De Lukano's" en weer later in "Lukano." In 1996 en 1997 deed Bertie Lukano mee aan de Soundmix show van Hennie Huisman. Na jaren cd's te hebben gemaakt met de band Lukano besloot Bertie in 2003 solo te gaan. zijn single "Het buikje van Maxima" werd meteen opgepakt door Giel Beelen. Daarna volgden nog vele nummers o.a. "De baby van Maxima" en "Koninklijke billetjes".

Andy de Witt danst op de wolken
07-01-2015 12:00:00

Andy de Witt draait als artiest al heel wat jaartjes mee. Naast zanger schrijf hij ook al jaren liedjes voor andere artiesten. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, woont al jaren in het Spaanse Benidorm waar hij bijna dagelijks, zeker in het zomerseizoen,  zijn optredens heeft. Met regelmaat komt Andy ook naar Nederland om hier op de bühne te staan. Nu 2015 was het voor hem weer de hoogste tijd om een nieuwe single uit te brengen. “Dansen op de wolken” is weer een liedje geworden met een hoog feest- en meezinggehalte. 

Mister Nightlife maakt carnavalsversie van “Sexy als ik dans”!
07-01-2015 11:26:00

De Brabantse Mister Nightlife heeft een gloednieuwe feestsingle gemaakt! En wat voor ééntje! Het leek hem een geweldig idee om een feestversie te maken van het populaire nummer ”Ik voel me sexy als ik dans” waarmee Nielson vorig jaar een grote hit scoorde. “Het nummer ligt goed bij jong en oud, alleen een feestversie ontbrak nog ” zegt de sympathieke zanger, die met dit idee zeker aandacht zal gaan krijgen van carnavalsminnend nederland. De remix is geproduceerd samen met de bekende producer André Kooiman die al meerdere producties maakte voor Mister Nightlife. 

Ghijs de Bruijn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
07-01-2015 11:06:00

Op 21 januari verschijnt er een nieuwe single van zanger Ghijs de Bruijn op het platenlabel Rood-Hit-Blauw. De geboren en getogen Achterhoeker begon zijn zangcarrière aanvankelijk als geintje. Met een borrel achter de kiezen meegalmen in de dorpskroeg om vervolgens te worden uitgedaagd een cd’tje op te nemen. En daar is het niet bij gebleven. Een tipje van de sluier geeft Ghijs alvast: " Mijn volgende single is getiteld “Een echte vrouw” ik heb met mijn nieuwe platenlabel. ervoor gekozen om muzikaal een andere weg in te slaan. 

Vader van Frans Bauer overleden
07-01-2015 00:13:00

PubliCasa, de persvertegenwoordiger van de familie Bauer, laat weten dat Chris Bauer, in de avond van 6 januari jl., in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal is overleden aan een hartstilstand. Op 1 januari werd Chris opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris, kwam de hartstilstand onverwachts. De familie Bauer is dankbaar voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken.

Ronnie Ruysdael luidt jubileumjaar in als ‘De Koning van de Polonaise’
06-01-2015 13:18:00

Vandaag is het Drie Koningen en het is niet voor niets dat juist op deze datum de nieuwe single van Ronnie Ruysdael uitgebracht wordt: De Koning van de Polonaise!  In 2015 is het 25 jaar geleden dat Ronnie Ruysdael voor het eerst zijn plateauzolen op het podium zette. Hij was 19 jaar lang de flamboyante leadzanger en frontman van feestband De Sjonnies en inmiddels staat hij alweer 5 jaar als solo-artiest op de planken.Dit jubileumjaar wordt uitgeroepen tot het jaar van 'De Koning van de Polonaise' 

Stevan Bloema presenteert nieuwe single in Uithuizen
06-01-2015 10:54:00

Op zaterdag  7 februari wordt tijdens het muziekspectakel in Café "De Butler" in Uithuizen de nieuwe single van Stevan Bloema gepresenteerd. Het schijfje krijgt als titel mee "ik wil vrij zijn " en is opgenomen in de Terry West studio te Nieuwe Pekela met ondersteuning en koorwerk van Lucas en Gea. Het is zeker een liedje geworden dat blijft hangen en heeft een volks karakter, aldus de 21 jarige zanger  uit uit Roodeschool. Het is de eerste single van Stevan onder het label van L &G producties.

Nieuwe single voor A3aan Drost
06-01-2015 10:40:00

A3aan Drost staat al jaren garant voor heerlijke singles zoals “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje” en “Blijf Maar Wie Je Bent”, waarmee hij diverse hitnoteringen wist te bemachtigen. De nieuwe single heet “Anita ‘t Is Over”, en is een cover van een liedje van De Rodeo’s, de band waarvan A3aan jaren de lead zanger was. Hiermee heeft A3aan een ijzersterke opvolger van de airplayhit “Zomaar Even” in handen. Topproducer Martin Sterken tekende wederom voor de productie van “Anita ‘t Is Over”, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. 

DJ Henry en Tim Schalkx gieten 'Tussen kroegen en kerken' in nieuw vaatje
06-01-2015 10:29:00

DJ Henry en Tim Schalkx komen elkaar vaak tegen tijdens optredens in het land en in de wintersport gebieden. Hierdoor ontstond het idee om de handen ineen te slaan voor een geweldige remake van de Vader Abraham klassieker “Tussen Kroegen En Kerken”. De eerste reacties voor deze single zijn veelbelovend, en “Tussen Kroegen En Kerken” zal naar verwachting één van dé knallers worden tijdens het komende après ski en carnavals seizoen. 

Karl Adams lanceert Nederlandstalig album
06-01-2015 10:08:00

Karl Adams lanceerde in oktober 2014 het ontroerende nummer "Vast in mij". Dat heeft nogal wat emotionele reacties bij hem opgeleverd. Het grote verdriet, de onmacht en de angst die hij overhield aan het verlies van enkele dierbare personen in z'n directe omgeving brachten hem tot het schrijven van dit lied. In 2007 zag Karl het verdriet van zijn vader bij het sterven van diens broer aan een hartkwaal. In hetzelfde jaar verloor een muziekvriend zijn vriendin aan kanker. "Zij had dezelfde leeftijd als mij. 

Femke Meines geeft concert in Schagen
05-01-2015 23:31:00

Op zondag 15 februari geeft Femke Meines haar eerste eigen concert in Eventcenter KDanz in Schagen. Afgelopen jaar stond Femke ook al eens samen met de populaire jongensgroep B-Brave in KDanz en door dat enorme succes is nu besloten dat zij een soloconcert zal geven. Tijdens deze middag zal Femke ook een aantal bijzondere gasten ontvangen, waaronder Aliyah, Dave Dekker en Zomaer. De deuren van KDanz gaan om 15.00 uur open, het concert begint om 16.00 uur. Kaarten zijn voor € 6,00 verkrijgbaar via www.kdanz.nl Tijdens het concert Femke Meines & Friends komen natuurlijk bekende nummers als ‘Tik Tak Tik’, waarmee Femke het Junior Songfestival in 2012 won, ‘Dan Kies Ik Voor Jou’, ‘Op Grote Schouders’ en ‘Geen Zin’ voorbij, maar er staan ook een aantal bijzondere duetten met enkele van haar ‘Friends’ gepland.

Nieuwe single en clip van Evert Baptist
05-01-2015 23:14:00

Iedereen heeft wel zijn eigen gedachten over goeie voornemens voor het nieuwe jaar. Evert Baptist heeft daar ook goed over nagedacht en heeft besloten zich niet meer in zijn blootje te laten zien. Dit zal voor veel vrouwen een teleurstelling zijn maar Evert heeft dit samen met zijn vrouw Gretha besloten. Samen met René Karst heeft Evert een single opgenomen met bijbehorende videoclip.  De single gaat over het feit dat veel mannen (maar ook vrouwen) zich tegenwoordig maar beter niet meer bloot tonen in het openbaar.

Duo Kwats lanceert nieuwe single met een groot feestgehalte
05-01-2015 23:06:00

Duo Kwats bekend van de liedjes “Nergens naar toe” een “Vissie een vleesie” en De feestknaller "Ik heb een hart zo groot als een klerenkast" heeft inmiddels hun vierde single uitgebracht getiteld “Kom ga je mee”. Het nummer is zoals we inmiddels al wel gewend zijn van dit duo een lied met ’n groot meezing gehalte. Duo kwats is een jaar geleden begonnen als een geintje maar dit is inmiddels uitgegroeid tot een serieus iets. Met dit lied gaan ze proberen om het succes van afgelopen jaar te continueren wat overigens wel moeilijk zal zijn.  

Grote carnavalskraker voor Alle 13 Jaanke
05-01-2015 22:55:00

‘Al meer dan 11 jaar de buitenbeentjes van de Hollandse feestmuziek’: Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote staan aan de vooravond van een zeer drukke en gezellige (carnavals)periode. Met een ijzersterke nieuwe feestplaat is deze eigenzinnige feest-act klaar voor hun unieke Smart-Shows, waarin zij te zien zijn op diverse TV-zenders, legio café’s, zalen en feestgelegenheden. Sinds medio 2014 verzorgt Alle 13 Jaanke de boekingen geheel zelf. 

Feestzanger René brengt mallotenmedley uit
05-01-2015 12:36:00

De mallotenmedley is dé nieuwe single van Feestzanger René! De zanger staat bekend om zijn grappige nummers en deze medley is dan ook op zijn lijf geschreven. Dat de single op 5 januari wordt uitgebracht is geen toeval, het komische nummer is bij uitstek geschikt voor de carnaval. Het is een medley van vijf oude geinige hits zoals ‘gooi je schoonmoeder uit het raam’ en ‘transseksueel’. Ook de bijbehorende clip is erg komisch. In de clip speelt onder andere de Belgische zanger Rudi Winters een rol en ‘de koning van de lach’ André Pronk. 

Sjouke ( ex zanger Picobello) start solocarrière
05-01-2015 12:13:00

Eindelijk is het dan zover. De eerste solo single van Sjouke is een feit. Na jaren de zanger en schrijver van de liedjes van Picobello te zijn geweest, is het nu tijd voor een solocarrière. De titel van de single is "Wij vieren feest met een lekker glaasje bier", een gezellige meezinger die ook gelijk in je hoofd blijft hangen. Het was eigenlijk de bedoeling om met een album te komen, maar door ziekte moet dat nog even wachten, maar er wordt wel hard aan gewerkt. De nieuwe single is te downloaden op de bekende downloadportals.

Diggy Dex rapt over twijfels en angsten in nummer over vaderschap
05-01-2015 11:03:00

Vandaag brengt Diggy Dex de videoclip van "Grote Mannen Worden Klein" uit. Voor deze clip werkte Diggy, in het dagelijks leven bekend als Koen Jansen, samen met regisseur Janetta Ubbels en illustrator Margot Holtman. Dit levert een indrukwekkende filmische schets op over hoe het vaderschap het leven van de rapper beïnvloedt. “Misschien was ik te bang voor het onbekende, met de twijfel aan mezelf en onzeker”, rapt Diggy Dex in Grote Mannen Worden Klein. 

Zanger Alex opent Grand café Boedha’s
04-01-2015 19:41:00

Aan zanger Alex, beter bekend van “Een bossie rooie rozen”was het om op zaterdag 3 januari aan de Venneperweg 469 in Nieuw Vennep Grand café Boedha’s officieel te openen. Dit Horecabedrijf is het eigendom van Noëlle en Robert Kreuger. Robert is de broer van de Amsterdamse zanger Dario, die uiteraard op kwam treden tijdens het spraakmakende openingfeest. De afgelopen vier jaar hadden Noëlle en Robert een café in Beverwijk.

Zelfgeschreven liedje van Lisanne Spaander over kanker populair op social media
04-01-2015 19:08:00

Op 7 oktober 2014 kreeg Lisanne Spaander het verschrikkelijke nieuws te horen dat ze botkanker had, het Ewings sarcoom. "Ik heb een kwaadaardige tumor van 12 bij 12 cm. Je weet niet wat je overkomt. Je hebt geen tijd om na te denken want je komt gelijk in een sneltrein terecht van onderzoeken en niet veel later begon de chemo. Ik gun dit niemand, ook mezelf niet. Ik vind het moeilijk om iedere keer te vertellen over wat ik meemaak, daarom kwam ik met het idee om er een liedje over te schrijven en zingen" laat de 16 jarige Lisanne weten. 

Gezellige feestknaller voor Jolly Jester ft. Randy Watzeels
03-01-2015 20:03:00

"Hier in de Après Ski".....is de titel geworden van de nieuwe beregezellige feestplaat van Jolly Jester en Randy Watzeels. Café Jolly Jester en Randy Watzeels hebben hun krachten gebundeld en wilden samen een gezellig Après Ski liedje maken... en dat is gelukt. Randy Watzeels is verantwoordelijk voor de tekst en muziek. De productie is gemaakt door Harald Queens van de Tilburge HQ Studio en het geheel is verschenen op het WAM label.. Hij staat al een tijdje bekend om zijn vrolijke gezellige sound. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 26 juni t/m zondag 2 juli

                        Wolter Kroes - Als zij danst

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

  

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl