RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Michelle Okken maakt kans op Sena Muziekproductiefondsprijs van €3000,-
22-08-2015 22:29:00

Na o.a. The Voice Kids 2014, Utopia Top Talent en haar onlangs nieuw verschenen single 'Je hart gaat sneller slaan', is het nu tijd voor het demospreekuur tijdens Buma NL op 14 september a.s. in 's-Hertogenbosch. De jury van het demospreekuur heeft uit alle inzendingen een selectie gemaakt van de beste 30 liedjes die mee mogen doen aan het demospreekuur, waaronder het liedje van de uit Drenthe afkomstige Michelle. Artiesten, liedjesschrijvers en producers kregen de kans hun werk te laten horen aan vertegenwoordigers uit de top van de Nederlandse muziekindustrie. 

Nick & Simon maken eerste interactieve videoclip bij nieuwe single
22-08-2015 07:55:00

Gisteren ging de nieuwe single ‘Open Je Hart’ van Nick & Simon, afkomstig van het nog te verschijnen album ‘Open’, in release. Binnen een paar uur stond ‘Open Je Hart’ op #1 in de iTunes Top 100. De bijbehorende clip is innovatief vanwege de interactieve functionaliteit. De kijker bepaalt zelf welke verhaallijn hij / zij volgt door gebruik te maken van de ‘O’ –toets op het toetsenbord. Niet eerder maakte een Nederlandse artiest gebruik van deze techniek in een videoclip.

Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-08-2015 19:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 augustus is dat 'We nemen er een borrel op', de nieuwe single van Helemaal Hollands. Het populaire feestduo heeft een aanstekelijk uptempo nummer afgeleverd dat, net als de vorige singles van Carlo en Leo, direct blijft hangen. De tekst is geschreven door Carlo Rijsdijk en de single is opgenomen in de Rooftop Studios in Holten. De productie was in handen van Edwin van Hoevelaak. De clip van 'We nemen er een borrel op', is opgenomen tijdens een zonovergoten artiestenreis in Turkije.

Opvallende single van zingende kroegbaas Bertus Sipma
21-08-2015 00:00:00

Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht. Z’n nieuwe single “Geloof me ( Dat dit blijft bestaan)" valt op door de unieke sound die ontworpen is door De Doellaezen, bestaande uit S. Schaafsma & R. Wielstra. ‘Op YouTube staan diverse video’s van hen die duizenden keren bekeken zijn. Ik kwam met de mannen aan de praat en vertelde dat ik een keer iets anders wilde gaan doen.  Het duo bleek een studio in Buitenpost te hebben en dat ligt op steenworp afstand van mijn woonplaats. 

Denans viert 35 jarig artiestenjubileum op 24 augustus in Kruisland
20-08-2015 22:27:00

Tijdens de Kruislandse Kermisfeesten viert Denans op maandag 24 augustus z'n 35 jarig artiestenubileum. Vanaf 16.00 uur begint in de grote feesttent het entertainmentprogramma. In het voor- en naprogramma zal het Kruislandse Duo Sjerrie Denz acte de présence geven. Tussen de optredens van dit amusementsduo zullen een Denans, Rudy de Wit, Angesz, Suzie Roose, Henk Kamphuis, Petra van Gennip en Manuela Rokven. De presentatie is in handen van Hans van Aalst. De kermis staat in de regio bekend als niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van West-Brabant. In het centrum, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud. 

Platenlabel L &G Producties bestaat 12.5 jaar
20-08-2015 12:08:00

Platenlabel L&G producties bestaat inmiddels al 12.5 jaar. In 2003 werd het opgericht door Lucas en Gea. "Sindsdien is het team een beetje groter geworden, maar de locatie op het industrieterrein In Oude  Pekela is nog steeds gelijk. Tientallen artiesten vonden de weg naar ons en ondertussen zijn er 9 verzamelalbums uitgebracht. Inmiddels is er ook een licht en geluid afdeling ,die onder beheer valt van onze zoon Danny. Onder de vlag van L&G Entertainment worden wekelijks artiesten geboekt voor diverse feesten in de regio" vertelt Lucas.

Laat me nu gaan....nieuwe single van Henny Thijssen
20-08-2015 10:52:00

" Laat me nu gaan"  is de titel van de nieuwe single van Henny Thijssen. Henny is onlangs een samenwerking aangegaan met Studio One Records in Enschede. De tekst van de single heeft Thijssen zelf geschreven en producer Justin Pieplenbosch nam de productie op zich.  "Ik heb al heel veel dingen voor Johnny Sap van Studio One gedaan, waaronder het schrijven van liedjes voor veel artiesten. Het is de eerste keer dat ik als artiest een samenwerking met hem ben aangegaan. Qua gevoel zit dit gewoon goed.

Single Zo verwend van Wesly Bronkhorst eerder gelanceerd dan gepland
20-08-2015 09:49:00

Wesly Bronkhorst heeft samen met zijn team besloten om z'n nieuwe single "Zo Verwend" eerder uit te brengen dan was gepland. Dit i.v.m. de problemen omtrent het hacken van zijn privé computer twee weken geleden. "Je wil voorkomen dat een ander er mee aan de haal gaat. Het is vreselijk jammer dat dit toen zo moest omdat we mooie plannen hadden gemaakt met betrekking tot de release van deze single. Die plannen moeten we nu bewaren voor de release van het album dat op 21 november 2015 uitkomt". 

Dario steekt oud Hazes nummer in nieuw jasje
19-08-2015 19:32:00

De familie Hazes heeft geen bezwaar tegen de nieuwe single van Dario. De zanger die erom bekend staat regelmatig oude liedjes in een nieuw jasje te stoppen, heeft deze keer een oude stille hit van André Hazes gebruikt: ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’. Dario weet van bijna elk nummer iets vrolijks te maken, zo ook bij zijn nieuwe single ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’. Hazes fans kunnen de titel mogelijk herkennen, want het nummer is afkomstig van het album ‘Met liefde’ uit 1988.

Nieuwe single voor Bé Dilling en feit
19-08-2015 12:50:00

Volkszanger Bé Dilling timmert de laatste tijd goed aan de weg. Zijn naam kom je ook steeds vaker tegen bij grotere evenementen. Z'n laatste single "Voor ons zijn alle dagen" werd goed opgepakt door de radiostations en was de eerste samenwerking met het duo Lucas en Gea .Ook de opvolger "Ga je met me mee" is geproduceerd door L & G producties/ Het geheel werd  door producer Niels Lingbeek opgenomen in de Mastersound studio te Muntendam. Bé legt hierbij de lat nog hoger en heeft zondag 6 september als datum geprikt voor een grootse presentatie.

Gino Graus lanceert nieuwe single met pikante titel Facking Lekker
19-08-2015 10:21:00

Roy Donders en Gino Graus kwamen elkaar al regelmatig tegen tijdens de optredens in het land. De klik was er direct. En toen ze elkaar weer tegenkwamen bij een optreden in de roemruchte Spaanse Discotheek Voom Voom, werden de vriendschappen nog sterker aangehaald en nieuwe plannen gesmeed. Roy, als altijd, erg druk met zijn zangcarrière en winkel in Tilburg, zocht nog een enthousiaste verkoper voor de zaterdag. Die vacature is inmiddels opgevuld, u voelt hem al aankomen, door Gino. 

Martin Vincken krijgt nieuwe single uitgereikt door George Baker
18-08-2015 21:46:00

Afgelopen zaterdag kreeg Martin Vincken het eerste exemplaar van z'n nieuwe single "Wat een ander ook zegt" uitgereikt door George Baker. Dit alles vond plaats tijdens het Hoornse Kermisfeest in de grote feesttent. "Oorspronkelijk is het een instrumenteel nummer dat al door diverse orkesten op verschillende manieren is uitgebracht. Mijn vrouw Pascale is eigenlijk de aanstichter van deze versie. Zij heeft er een tekst op geschreven die uiteindelijk door tekstschrijver J. van Raaijen uitgewerkt is tot wat het nu is. Het arrangement is door producer Ger Oerlermans aangepast aan deze tijd en ik moet eerlijk zeggen dat het een behoorlijke beuker is", vertelt de Hoornse zanger die in het dagelijks leven met zijn vrouw Café Ome Tinus runt in Hoorn. De single komt officieel uit op 19 augustus en verschijnt op het Storm Records label.

Albert Casanova werkt aan nieuwe single
18-08-2015 20:59:00

Op 30 september 2015 verschijnt de nieuwe single "Als je mij niet meer wilt zien" van Albert Casanova. 'Het wordt heel iets verrrassend', vertelt Albert. 'De mensen kennen mij hoofdzakelijk van feestmuziek, Après-ski nummers en carnavalsliedjes. Ik heb een slechte periode achter de rug waar veel is misgegaan. Niet alleen financieel was het een puinhoop, maar alles stapelde zich op. Veel mensen kennen dat gevoel wel, denk ik. 

Nieuwe single voor Danny Terp
18-08-2015 18:23:00

Danny Terp is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap De 30 jarige zanger uit Aalsmeer is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in een aantal succesvolle singles. Vervolgens werd 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters).

Programma 21e Int. Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer 8 november 2015 bekend
18-08-2015 13:20:00

Adri Kruijer presenteert voor u op zondag 8 november 2015 de 21e editie van het “Int. Accordeon festival Hoogezand-Sappemeer” in het vernieuwde theater het Kielzog, Gorecht-oost 157. De aanvang is vanaf 13.00 uur. Gastoptredens worden verzorgd door: Jean Louis van Dam, Piet Schmidt, Igor Kuzmin en Daniël Metz. Volgens Adri Kruijer belooft het weer een fantastische middag te worden met veel variaties op het gebied van de accordeon.  De liefhebbers kunnen genieten van diverse muziekstijlen zoals de tango, musette, swingaccordeon, polka`s, samba, evergreens, Hollandse meezingrepertoire en nog veel meer, kortom dat wordt genieten. Ook zijn er diverse accordeonstands te bewonderen met nieuw en gebruikte instrumenten, onderdelen, bladmuziek, accessoires etc. 

Clown Jopie 25 jaar in het vak als artiest
18-08-2015 12:49:00

Deze maand is het 25 jaar geleden dat Clown Jopie aan zijn professionele loopbaan als artiest begon. Al ruim daarvoor begon de bekende clown die gestalte wordt gegeven door Jeroen van den Berg aan zijn carrière als 12-jarige bij Oranjevereniging Heinenoord. Hij speelde eerst poppenkast en later werd Clown Jopie geboren. De naam Jopie kwam oorspronkelijk van mijn buikspreekpop en de naam ligt prettig in het gehoor. Dat Clown Jopie, in tegenstelling tot de meeste clowns, groen haar heeft, is uit nood geboren. 

Tina Trucker komt met nieuwe single en haar eigen snack
18-08-2015 11:47:00

Tina Trucker is op 7 juni 2014 tijdens een optreden van RADIONL in Kalkar Duitsland, bij een clipopname uit een Truck gevallen waardoor zij een zéér gecompliceerde polsbreuk opliep. Er is toen en daarna van alles misgegaan met weinig vooruitgang. Na de operatie ontstond er dystrofie en kreeg ze steeds meer pijn door haar gehele lichaam waardoor ook het lopen een probleem werd. Het uitbrengen van haar nieuwe single en de bijbehorende clip werd daardoor uitgesteld. Na enkele operaties en een revalidatie van één jaar is “de bezige bij” de studio in gegaan.

Marco Schouten en John Enter gooien de trossen los voor muzikale reis
18-08-2015 11:26:00

Op zondag 30 augustus 2015 gooien Marco Schouten en John Enter de trossen los voor een muzikale reis van vier uur over de IJssel. De reis brengt je van Zwolle naar Kampen en laat je genieten van een schitterend stuk natuur. Tijdens dit vier uur durende varende evenement  is het niet alleen genieten van de flora en fauna  maar ook van muzikale verrassingen. Uw gastheren John Enter en Marco Schouten hebben tijdens deze nu al legendarische vaartocht voor u gastoptredens van het IJssel Duo, Arjan Venemann, Janneke de Roo en Anita & Ed. Natuurlijk zullen de muzikale gastheren ook zelf een aantal van hun successen laten horen. Voor u als fan de ideale middag  want een meet en greet met uw favoriet is mogelijk en uw ontmoeting wordt vastgelegd op de gevoelige plaat door Bianca Hennink Fotografie.

Emile Hartkamp produceert nieuwe single van Ivo Franklin
18-08-2015 10:27:00

Na een aantal jaren van afwezigheid lanceert 'Toppers van Oranje' presentator op 19 augustus 2015 een nieuwe single met de gelijknamige titel van het muziekprogramma. Het geheel is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar. Op zaterdag 22 augustus a.s. zal het lied voor het eerst te zien en te horen zijn tijdens de 100e aflevering van Toppers van Oranje bij TV Oranje. Emile Hartkamp heeft al weten dat hij dusdanig onder de indruk is van de kwaliteiten van Ivo, dat hij graag een album met hem wil opnemen.

Harten 10 werkt hard aan nieuwe single
17-08-2015 15:30:00

Een prima eerste helft van het jaar 2015 voor het duo Harten 10 uit Dalfsen. Geweldige reacties op hun deelname aan Bloed, Zweet & Tranen, met de twee uitgebrachte singles 'Blijf bij mij' en 'Dat was vroeger' en een goed gevulde agenda, is het duo trots op de afgelopen periode. Maar stilzitten is er niet bij, want op dit moment wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe single, dat dit najaar nog zal uitkomen. Deze week wordt de nieuwe single 'Als ik Zing' uitgebracht. Het nummer is afkomstig van hun laatste album 'Hier klopt mijn hart'.

De Lambada van Kaoma is de populairste zomerhit ooit
17-08-2015 00:00:00

De Lambada van Kaoma is de populairste zomerhit ooit. Dat blijkt uit de nieuwe Zomerse 50 die vandaag is verschenen. Deze jaarlijkse hitlijst bevat de 50 meest populaire zomerhits, van hits uit de jaren 70, 80 en 90 tot de recentere zomerhits. Het is voor het eerst dat de Lambada op nummer 1 staat. Op plek 2 staat eeuwige tweede Bryan Adams met Summer of ’69, plek 3 is voor Kid Rock met All Summer Long. De Zomerse 50 wordt de komende weken uitgezonden bij 150 radiozenders in Nederland en België. Ook is er een tv-special, gepresenteerd door zanger Frank van Etten..

Made in Holland...22 augustus wederom in Wassenaar
16-08-2015 11:44:00

Voor de zevende keer komt de 'Made in Holland Zomereditie' weer naar strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar. Op zaterdag 22 augustus zal vanaf 13.00 uur het feest weer los barsten. Ook dit keer gaat het weer een spektakel worden, met optredens van onder andere toppers als: Grad Damen, Dean Saunders, Alessandro, Laura Fischer, Lorenzo en Jeronimo zal het weer gezellig druk worden op het terras. 

Zondag 16 augustus komt RADIONL Live naar de Mediamarkt in Apeldoorn
15-08-2015 16:59:00

Zondag 16 augustus 2015 komt RADIONL Live naar de Mediamarkt in Apeldoorn "RADIONL Live" strijkt neer op het grote parkeerterrein aan de Voorwaarts 13 in Apeldoorn. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur is er live RADIONL en optredens van: Thomas Berge, Bob Offenberg, Ronnie van Bemmel, Willem Barth, Annet Nikamp, Stad en Land, Grad Damen, Sasja Brouwers, Wimmie Bouma, Tamara Tol, Yosee, Ray van der Heiden.

Jeffrey Lake zingt voor zijn overleden oma
15-08-2015 16:52:00

Jeffrey Lake heeft  vrijdag in de HD Soundstudio te Den Haag een nummer ingezongen ter nagedachtenis van zijn afgelopen week overleden oma. Het was een zeer emotionele opnamedag voor Jeffrey tijdens het inzingen. Jody Koewe heeft zowel de tekst en de muziek geschreven net als zijn single "Alleen Nog Maar Jou" die momenteel loopt.  In 2012 heeft Jeffrey het nummer "Zonder Jou" door Frank van Etten geschreven, opgenomen voor zijn overleden tante. Hij hoefde daarom niet langer na te denken om voor zijn oma hetzelfde te doen.

Aanstaande zondag special over Hein Simons op TV Oranje
15-08-2015 16:35:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Hein Simons op het DrielandenpuntZondag 16 augustus zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Hein Simons. De Limburgse zanger vertelt over zijn lange en unieke carrière.

Nick Brinkhuis presenteert nieuwe single op 22 augustus in Nijverdal
14-08-2015 19:53:00

Op zaterdag 22 augustus as. vindt bij Café "De Kachel", Rijssensestraat 73 in Nijverdal de presentatie plaats van de nieuwe single "Pamparapam" van Nick Brinkhuis. "Feestmuziek staat hoog aangeschreven bij mij en zing dat graag. M'n nieuwe single is echter een lied met Latin invloeden. Het is een lekker (na)zomers nummertje in de stijl van Milan Milano, echter met iets meer uptempo. Omdat je dit genre niet veel hoort leek het mij een leuke uitdaging", vertelt Nick. Voor de opnames bezocht hij wederom The Boom Music studio van Frank Verkooyen. "Met Frank heb ik een zeer goede band. Als ik met een idee kom begript hij precies wat ik bedoel. Ik heb wel eens een uitstapje gemaakt, maar uiteindelijk kwam ik altijd bij Frank terug.

 

Zanger Davey van der Sluis ternauwernood ontsnapt aan drama
14-08-2015 19:03:00

Davey van der Sluis is ternauwernood ontsnapt aan een drama. De 23 jarige zanger uit Emmen was op de terugweg van een promo optreden ter gelegenheid van zijn nieuwe single " Nu gaat de duivel los". Z'n auto vloog spontaan in brand. Hij kreeg de schrik van zijn leven toen hij de vlammen onder de motorkap uit zag komen. Davey heeft snel de auto aan de kant gezet en is eruit gesprongen. Hij kon alleen nog maar toekijken hoe zijn auto door de toegesnelde brandweer werd geblust. Davey is er gelukkig zonder kleerscheuren af gekomen.

RADIONL & TV Oranje Live naar Zwolle
14-08-2015 18:48:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door een groot aantal bekende Nederlandse artiesten. Vrijdag 21 augustus is RADIONL & TV Oranje Live van 19.30 tot 23.30 uur aanwezig bij het Stratenfestival in Zwolle. Je vindt ons op het hoofdpodium in het Ter Pelkwijkpark. Er zijn optredens van Koos Alberts, Frans Duijts, Ancora, De Havenzangers, Harten Tien, Roy Donders, Belinda Kinnear, Jeffrey Schenk, René Karst, Peter Beense, het IJsselduo en Yosee.
 

2 jarig bestaan Artiestenplein on Tour
14-08-2015 15:37:00

Artiestenplein viert haar tweejarig bestaan en pakt weer groots uit, net  als vorig jaar toen het bedrijf haar eenjarig bestaan op spectaculaire wijze vierde. Deze keer vindt het jubileumfeest plaats op vrijdag 11 september 2015 en zullen er een groot aantal artiesten voor het voetlicht treden. Artiestenplein is steeds maar aan het groeien en het gaat dit artiestenplatform voor de wind en daarom is besloten een groot feest te organiseren in Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 in Westervoort. Het aantal artiesten dat bij Artiestenplein onder contract staat blijft maar toenemen en een aantal van hen zullen tijdens dit feest dat "Artiestenplein on tour" is genoemd optreden. Er zullen echter ook andere artiesten op het  podium staan. 

Hessel Wijkstra heeft de smaak te pakken en lanceert nieuwe single
14-08-2015 15:27:00

Na het uitbrengen van het debuutalbum Cabinevitaminen van Hessel Wijkstra, kwam al snel de vraag wanneer er een nieuwe single uit zou komen. Dick van Altena schreef hierop zo'n leuk nieuw liedje. De zanger heeft ervoor gekozen om eerst ‘Wat heb ik nou weer aan mijn wagen hangen’ uit te brengen, ondanks dat er op het album nog genoeg nummers staan die ook als single uitgebracht kunnen worden.  “Mensen vroegen mij steeds van wanneer komt er weer een nieuwe single?”, aldus de zanger.

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
14-08-2015 15:17:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 augustus is dat ‘De wereld is van ons’, van Jeffrey Heesen. De zanger uit Oss mag met recht de 'coming man' van 2015 worden genoemd. Begin dit jaar maakte hij indruk als finalist van Bloed, Zweet & Tranen. Sindsdien is het hard gegaan met Jeffrey, met onder meer een optreden bij de Toppers in de Amsterdam ArenA. Met deze swingende nieuwe single zet hij de ingeslagen koers voort, waarbij hij opnieuw de tekst en muziek zelf heeft geschreven. 

Bijzondere en onverwachte samenwerking: Elz Bakker & Rob van Daal
13-08-2015 20:55:00

Een wel heel bijzondere en onverwachte samenwerking: Elz Bakker & Rob van Daal presenteren hun duet ‘Je Kuste Voor Twee’ aan het Nederlandse publiek! Met beide een succesvolle solocarrière op zak, gaat het kersverse duo afgelopen maand de studio van Manfred Jongenelis in om een jarenlange vriendschap te bezegelen met een passend duet. Platenmaatschappij DEA Records is trots deze hitpotentiële single landelijk uit te kunnen brengen. De aankomende periode is het duo veelvuldig te zien in het land.

Duo Toe Maar brengt in september nieuwe single uit
13-08-2015 20:06:00

In september gaat Duo Toe Maar naar de studio in om een nieuwe single op te nemen. Vader en zoon hebben ondertussen al diverse singles gelanceerd, maar nog nooit een persoonlijke plaat. Daar komt nu verandering in. De nieuwe single gaat over twee muzikanten/zangers die toevallig ook nog vader en zoon zijn. De mannen zijn bijzonder trots dat de bekende gipsy-jazz gitarist Paulus Schäfer wederom mee wil werken. I

NPO Radio 5 neemt afscheid van de AM
13-08-2015 17:53:00

Op 1 september 2015 neemt NPO Radio 5 afscheid van de 747 AM. De radiozender blijft op vele andere manieren te beluisteren. Van 15 tot 21 augustus staat de nostalgische radiozender in het teken van de AM-omschakeling. NPO Radio 5-presentatoren helpen luisteraars met alternatieve manieren om NPO Radio 5 te kunnen blijven luisteren en blikken terug op de geschiedenis.

Wim Florack in zee met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw
13-08-2015 16:31:00

Wim Florack laat weten dat hij binnenkort met een juweeltje komt en heeft gekozen voor platenlabel Rood-Hit-Blauw. "18 september is een dag om in de gaten te houden. Op deze dag verschijnt m'n nieuwe single met de veelzeggende titel “Het mooiste meisje van de wagen”. De productie lag in handen van Jurgen Kuppens en de verwachtingen zijn hoog gespannen.

Nieuw album van Rein Mercha schot in de roos
13-08-2015 16:13:00

Na het prachtige album “Vol Passie En Emotie” wilde Rein een album maken met meer originele nummers. Het resultaat is de nieuw cd “Mijn Hart Zingt”. Neef Popy Basily speelt al heel lang een belangrijke rol in het muzikale leven van Rein. Op alle albums van Rein hoor je de uitmuntende gitaarklanken van Popy, die over de hele wereld speelt. Poppy maakt de melodieën van de liedjes, “Toen Ik Je Plotseling Zag Lopen”, “Wat Ben Ik Dom Geweest” (tekst Rein) en “De Zon”, (tekst Rein en Dick van Stralen).

Rico Houtman lanceert nieuwe single
13-08-2015 15:58:00

Rico Houtman heeft een nieuwe single uit die door Peter La Haye is geproduceerd en geschreven. Het is een lekker soulnummer in het Nederlands geworden. Ik wilde een beetje de Motown sound er in, zegt Rico vol trots over het nummer "Toen Ik Jou Zag Staan". De hoes heeft persfotograaf Jim Hoogendorp gemaakt. "Toen ik hem vroeg of hij ook de videoclip wilde maken…(het moest zo eenvoudig mogelijk) zei hij gelijk ja en is het een leuke videoclip geworden. Jim en ik zijn erg trots op het eindresultaat", vertelt Rico.

Matthijs Koning is in de zevende Hemel
13-08-2015 14:47:00

‘Hemel nr. 7’ is de nieuwe single van Matthijs Koning en is wederom weer een productie uit de Rooftop Studio’s Holten van zijn vaste producer Edwin van Hoevelaak. De melodie is catchy, aanstekelijk en poppy en heeft een zeer herkenbare stijl van zijn eerder verschenen werk. De single wordt uitgebracht vanuit het label Hollywood Records. Matthijs is hemels blij met het eindresultaat van het nummer. De 24-jarige zanger uit Oosterhout kreeg de zanggenen door vanuit zijn familie. Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral die laatste heeft successen geboekt.

Sugar & Spice, zoet en pittig tegelijk
12-08-2015 19:37:00

Ze zingen al jaren op feesten en partijen in het gehele land, maar komen nu eindelijk met een eigen lied. “De zon achterna” is een heerlijk dansnummer van het zangduo Sugar & Spice. Sugar & Spice bestaat uit Wendy en Dave en in de vrolijke clip laten ze zien hoe ze van de muziek genieten. “Sugar & Spice, and everything nice” zo luidt het bekende Amerikaanse gezegde en de naam “Sugar & Spice” verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is. 

A Boy From Nowhere....is het debuutalbum van Kees Plat
12-08-2015 18:34:00

"Ongeveer vier jaar geleden op een prachtige zwoele vrijdag avond waren we op bezoek bij een toenmalige collega. We hadden het over werk en hobbies en alles wat daar tussen in zat. Ver na middernacht, en na een paar stevige borrels kwam het onderwerp optredens en het maken van platen waarbij hij een DVD van Tom Jones at Cardiff Castle liet zien. Een nummer trof mij absoluut; "A Boy From Nowhere". Ik had het nummer nooit gehoord en wist niet eens van het bestaan van het nummer en hoewel ik een groot fan ben van deze man had ik nooit geweten dat dit nummer ooit was uitgebracht, vertelt Kees Plat.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl