RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tommy van den Hurk vraagt zich af waar je vandaan komt....van Mars of Jupiter
21-04-2016 10:06:00

Tommy van den Hurk weet wat gezelligheid is. Hij komt uit een muzikale familie. Zingen en entertainen is met de paplepel ingegoten. Met zijn debuutsingle “Katarien” wist de uit Eindhoven afkomstige zanger Tommy het publiek voor zich te winnen. Tommy’s repertoire bestaat uit Hollandse meezingers van toen en nu en natuurlijk zijn eigen singles,  “Jij bent de zin van mij leven” en “Doe maar normaal” en dan nu de nieuwe single “Mars of Jupiter”. De komende tijd zal Tommy veelvuldig in de studio van Peter van Nierop te zien zijn.

Mick Harren schenkt door hem geschilderde portretten aan Jordi Cruijff en Gerard Joling
21-04-2016 08:30:00

Johan Cruijff zou aanstaande maandag 25 april 69 jaar geworden zijn. Helaas is de legende onlangs op 68 jarige leeftijd te vroeg overleden aan de gevolgen van longkanker. Volkszanger en kunstschilder Mick Harren gooide zijn ziel en zaligheid in zijn schilderij dat hij maakte als eerbetoon aan de legendarische nummer 14. Harren, net als Cruijff sterrenbeeld Stier, hart op de tong en recht door zee en op dezelfde dag jarig als onze koning, wil dit jaar zelf geen cadeau's....

Heeft Mathijs Laverman met 'Wat Jij Met Me Doet' wederom een hit in handen??
20-04-2016 17:40:00

Met “Laat Mij Nu Maar Met Rust” scoorde de in 1993 in Leeuwarden geboren Mathijs Laverman onlangs een enorme hit. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu een feit is met “Wat Jij Met Me Doet”. “Het succes van ‘Laat Mij Nu Maar Met Rust’ kwam voor mij totaal onverwacht. In heel het land waar ik kom wordt dit liedje luidkeels meegezongen. Iedereen kent het gewoon. Daarom wilde ik met een ijzersterke opvolger komen, en ik denk dat ik die met ‘Wat Jij Met Me Doet’ in handen heb” vertelt Mathijs enthousiast.

‘Jij bent mijn hart , mijn ziel’….. nieuwe single van Roy Beckers
20-04-2016 16:52:00

Roy Beckers kreeg zoveel positieve reacties op z’n vorige single ‘Zij smaakt naar Pinacolada’ dat hij besloot verder te werken aan zijn zangcarrière.  Hij kwam in contact met Bert Schenau van Storm Records en besprak met hem de mogelijkheden. Vervolgens nam Roy contact op Jeroen Dirksen van World Vision Studios  die voor hem het nummer ‘Jij bent mijn hart , mijn ziel’ schreef en produceerde.  De single wordt  ondersteund door een videoclip opgenomen door Roger en Ger Oerlemans.

Catharina Hulters in zee met Manfred Jongenelis en Jeff Weber
20-04-2016 14:50:00

Catharina Hulters heeft na een zoektocht langs diverse opnamestudio’s gekozen om het door Jeff Weber geschreven nummer ‘Je denkt toch niet’ bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur op te nemen. Door het enthousiasme tijdens het werken aan haar single is alvast het idee geboren om aan een album te gaan werken. Ze heeft het gevoel dat ze nu eindelijk haar plekje heft gevonden. Jeff Weber is ervan overtuigt dat Catharina met haar zeer unieke stemgeluid prima in het levenslied genre past. ‘ We kwamen met elkaar in contact en ik wilde al een tijdje samenwerken met haar.  

Jan Smit deelt geluksmomenten in 'Als je d'r niet bij bent'
20-04-2016 11:42:00

Vandaag is de gloednieuwe tweede single van Jan Smit getiteld ‘Als je d'r niet bij bent' verschenen. Deze single is de tweede release ter ere van het 20-jarig jubileum van Jan Smit in aanloop naar zijn nieuwe album '20'. Zijn nieuwe album komt op 20 september uit. 'Als je d'r niet bij bent’ is geschreven door Jan Smit en Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en viert het leven. “Ik vind het belangrijk om de mooie momenten in het leven te koesteren en met mijn tweede single 'als je d'r niet bij bent' wil ik dit aan iedereen meegeven” aldus Jan Smit.

'Ik voel me heerlijk'....nieuwe single van Peter Beense
19-04-2016 20:58:00

Peter Beense scoorde begin dit jaar weer eens een dikke hit met zijn single ‘Ik hou van jou’ dat in menig hitlijst vaak meer dan 10 weken was terug te vinden.  De Amsterdamse volkszanger heeft in studio The Boom Music! in Breda zijn nieuwe single ‘Ik voel me heerlijk’ opgenomen. Een zonnig zomerse feelgood plaat dat geheel past bij deze tijd van het jaar. “Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en we de terrasjes bezoeken voor biertje of een sappie”, aldus Peter Beense.

Debuutsingle voor Kay van Raamsdonk
19-04-2016 20:48:00

Mensen rond Kay van Raamsdonk wisten het al langer; “Iemand die een mooie muzikale toekomst tegemoet gaat en waar dus rekening mee moet worden gehouden de komende jaren”. Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties de zanger met looks en stem in het vizier kreeg, werd aan Kay zelfs de kwalificatie: “Een nieuw pareltje van de Nederlandse muziek” gehangen. De Amsterdammer is al enige tijd actief in de muziek maar zet in alle rust een koers uit voor de toekomst. 

Damian brengt 'Oh lief' van Jaman opnieuw uit
19-04-2016 20:34:00

Het is hem met de paplepel ingegoten, want zijn vader, Meindert Wulff, heeft ook al een muzikaal verleden. Zijn trotse ouders steunen deze talentvolle jongen zonder hem te pushen. Het gaat er om dat hij plezier houdt, vertelt een trotse vader. Damian zingt al vanaf zijn zevende, maar het leek allemaal makkelijker dan dat het in werkelijkheid was. Er werden een aantal beloftes gedaan door mensen die niet werden nagekomen. Dit kom je wel vaker tegen in het vak. In 2013 is Damian heel even gestopt met zingen, want kleine jongentjes worden groot en er gebeurt dan een hoop.

Tante Lien op bezoek bij Indonesische Pasar Siang in Kallenkote
19-04-2016 16:42:00

Indonesische sferen midden in dierenpark Taman Indonesia. Alweer de 11e Pasar Siang wordt dit jaar gehouden op 7 en 8 mei 2016 in Kallenkote ( onder de rook van Steenwijk) . Dit jaar met bijzonder bezoek van de enige echte tante Lien. Wieteke van Dort zal als de gezelligste Indische tante een bezoekje brengen aan het dierenpark en haar bevinden over de Loewak en het lekkere eten delen met het publiek. Uiteraard is er meer cultuur te snuiven op de Pasar Siang. De band Krontjong Toegoe Modern zal zondag optreden en zangeres Melanie Foeh op zaterdag. 

Samantha Steenwijk lanceert ‘Het Leven Is Zo Mooi’
19-04-2016 16:31:00

Vandaag komt Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres. Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger. Na haar vorige singles; Hou Toch van MIJ, Lieveling Wat Hou Ik Van Jou, Proost Op Het Leven  verwachten we met ‘Het Leven Is Zo Mooi’ weer veel enthousiasme. De videoclip van de single werd op dinsdag 18 april . opgenomen. 

LIESBETH, een nieuwe musical over Liesbeth List
19-04-2016 15:32:00

Theaterproducent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment komt met een biografische musical over het leven en de carrière van Liesbeth List. De musical LIESBETH zal vanaf het najaar van 2017 in de theaters te zien zijn in een regie van Paul van Ewijk. Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Naast onze ambitie om internationale titels in de theaters te brengen blijven we in eigen huis nieuwe producties ontwikkelen, zoals voorheen musicals over andere sterke vouwen zoals Hannie Schaft in Het meisje met het rode haar, Kniertje in Op Hoop van Zegen, Mary Servaes in De Zangeres zonder naam en Blonde Greet in Wat zien ik?!.

PURPER terug met Frans Mulder, Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Diederick Ensink
19-04-2016 13:02:00

PURPER keert terug in het theater. Frans Mulder, Alfred van den Heuvel en Erik Brey, de mannen die samen de grootste successen van de groep hebben beleefd, hebben in het multi-talent Diederick Ensink hun ideale vierde man gevonden. Samen brengen zij komend seizoen PURPER’S vier jaargetijden. “We waren het niet van plan,” laat Frans Mulder weten. “Echt niet. Voor ons was PURPER voltooid verleden tijd”. Maar zowel Alfred, Erik als Frans kregen steeds vaker de vraag: Waarom doen jullie het niet nog eens? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, vertrouwde namen en gezichten. Kortom: wil PURPER. 

Patrick van Bree voelt zich als een vis in het water bij Ancora.....nieuwe single in aantocht
19-04-2016 00:00:00

Ancora is begonnen aan de opnames van hun nieuwe album welke na de zomer van 2016 zal uitkomen. In de studio van Edwin van Hoevelaak in Holten zijn Patrick Jongschaap, Harm Wolters en nieuwkomer Patrick van Bree wekelijks bezig met het maken van nieuwe liedjes en mooie teksten. Ook Jan Keizer zal de mannen weer bijstaan. In mei komt de langverwachte nieuwe single van Ancora  uit en dat is echt een knaller volgens velen.

Typhoon verzorgt voorprogramma Groots met en zachte G van Guus Meeuwis
18-04-2016 18:01:00

Het voorprogramma van de Groots met een zachte G concerten van Guus zal dit jaar verzorgd worden door niemand minder dan Typhoon! De muzikale sensatie zal op op 9, 10, 11 en 12 juni het Philips Stadion in Eindhoven opwarmen gedurende een half uur durende set. Guus laat daarnaast weten dat zijn concerten op 10 en 11 juni strak zijn uitverkocht. “Typhoon is één brok energie die over het podium stuitert! 

Zet Johan Derksen duo Marianne Weber en John de Bever ’buitenspel’
18-04-2016 17:53:00

De Nederlandse showbizz maakt zich op voor de meest bizarre cd-uitreiking ooit. Johan Derksen, de voetbalgoeroe die naar eigen zeggen helemaal níets heeft met Nederlandstalige muziek, reikt het nieuwe album ‘Dat Is De Liefde’ uit aan Marianne Weber en John de Bever. Het album ziet zondag 24 april het levenslicht in Theater Aan de Parade in Den Bosch. Insiders voorspellen dat Johan met deze opmerkelijke muzikale aftrap weleens kan zorgen voor bijzondere taferelen. Marianne Weber, inmiddels goed voor meer dan één miljoen geluidsdragers en John de Bever die furore maakt met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, presenteren een uniek album. ‘Dat Is De Liefde’ bevat solostukken en duetten van Marianne en John.

Prachtige jubileum- en fanclubavond Adrian Mey
18-04-2016 15:25:00

Afgelopen zaterdag stond ook nog even in het teken van het 20 jarig bestaan van de Fanclub van de Aduarder zanger/presentator Adrian Mey. Adrian en echtgenote Ria ontvingen uit handen van een aantal bezoekers nog wat leuke attenties inzake het jubileum. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van alle optredens van Mey zelf maar men genoot ook van de optredens van Stemmingsorkest “Unique”, countryzangeres Kathy Bloom en haar gitarist Paul, en de jonge talentvolle zanger Stevan Bloema, die ook al de tweede Jannes wordt genoemd. De opkomst was iets lager dan verwacht maar er kwamen toch fans uit onverwachte hoek naar Aduard. 

Thomas Berge heeft er weer zin in
18-04-2016 14:39:00

Een nieuwe platenmaatschappij, een nieuwe single en een nieuwe stap in zijn leven: Thomas Berge heeft er weer zin in! Pas 26 jaar oud is Thomas en toch werkt hij al meer dan de helft van zijn leven als professioneel artiest.'Beter bij mij'  is de titel van de nieuwe single die op het label van Dino Music is verschenen. Thomas heeft het afgelopen jaar volop in de studio doorgebracht om zich ook als componist te ontwikkelen. Dit liedje is daar het resultaat van. Berge scheef onlangs ook mee aan de enorme hit “Leef!” van Andre Hazes Jr. 

Laura van den Elzen door naar tweede liveshow 'Deutschland Sucht Den Superstar'
17-04-2016 13:13:00

Na een zeer goed optreden weet Laura van den Elzen de volgende ronde van de Live Shows te bereiken van de grootste talentenjacht van Europa 'Deutschland Sucht Den Superstar '.10 kandidaten zijn overgebleven om verder te strijden in de Live Shows. Laura is de enige kandidaat die niet uit Duitsland komt. Ze is overgebleven uit een veld van wel 40.000 aanmeldingen uit bijna alle landen van Europa. 500 meter onder de grond op een prachtige locatie in de mijnen van Bergmerker was de eertse lokatie van de start van de Liveshows.

Twan van Brabant steekt grote hit van Peter Kent in een nieuw jasje
17-04-2016 12:57:00

Twan van Brabant hoopt met z’n nieuwe single ‘Jij verandert mijn leven’ meer bekendheid te krijgen boven de rivieren. De zanger uit het Brabantse Sint-Oedenrode heeft aan het originele nummer ‘It’s a real good feeling’ van Peter Kent goede herinneringen en vond de tijd rijp voor een Nederlandstalige versie. In Duitsland liet Twan een orkestband maken die past in deze tijd. ‘Een gezellig accordeonnetje mocht natuurlijk niet ontbreken. De orkestband heb ik op een aantal punten aangepast en heb het eindresultaat zelf geproduceerd’, vertelt Twan.

Ruby van Urk lanceert zomerse single 'Neem me mee'
16-04-2016 19:13:00

Met haar nieuwe single “Neem me mee” heeft Ruby van Urk een heerlijke zomerse plaat in handen. Hiermee presenteert Ruby een perfecte opvolger van “Kleur de dag”. Samen met Judith Peters en Theresa Stam vormt Ruby ook het damestrio De Meiden. Na de zomer verschijnt de nieuwe single van De Meiden, maar momenteel concentreert Ruby zich vooral op haar carrière als solo zangeres. Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. 

Duetsingle van Yosee en Nol Roos komt tot stand via TV73-programma De Muzikale Uitdaging
16-04-2016 18:58:00

“Waarom ik de waarheid zeg” is de nieuwe duetsingle van Yosee en Nol Roos. Deze single is tot stand gekomen via het TV73-programma: De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur een liedje schrijven, arrangeren, componeren, inzingen en produceren. Dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken met producer Kees Tel. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover vertelt. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. 

Kees Haak bezorgt Hessel Wijkstra bijzonder moment in ‘Op Volle kracht’
16-04-2016 15:39:00

In het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’ kreeg Hessel Wijkstra vrijdag jl. bezoek van Kees Haak. Het gesprek kreeg een bijzondere wending toen Kees het eerste exemplaar van z’n nieuwe single ‘Honkie Tonkie Pianissie’ overhandigde aan de altijd spontane presentator. ‘Hessel was oprecht geraakt. Hij had zoiets nog nooit meegemaakt’, vertelt Kees. Kees is van mening dat Hessel hem met z’n debuutsingle ‘Zullen we met z'n allen nog wat nemen’ enorm heeft gesteund door het nummer veelvuldig te draaien.

Marja Wever maakt comeback
16-04-2016 11:46:00

Marja Wever komt terug met haar muzikale passie. Het is een tijdje stil geweest rondom de uit Emmer-Compascuum komende zangeres die bekend is geworden vanwege haar countrysound. Ook Nederlandstalige liedjes vertolkt ze op geheel eigen manier. Marja is een tijdje geleden in contact gekomen met Bart v/d/ Bend van BR Music Producties i.v.m. de actie ''Single loting'' die Marja gewonnen had via Facebook. Marja bezocht de studio en nam een demo single op. Voor beide partijen beviel de samenwerking dusdanig goed.

Debuutalbum 'Intens' van Jeffrey Heesen komt binnen op nummer 2 in de Album Top 100
16-04-2016 11:00:00

Het debuutalbum 'Intens' van Jeffrey Heesen is op nummer twee binnen gekomen in de GFK  Album Top 100. “Dit gaan we vieren hoor. Reken maar. Ik was al in de zevende hemel door de fantastische reacties die ik kreeg op het album en vanwege de geweldige albumpresentatie, waar meer dan 1100 fans bij waren, maar dit slaat alles. Het is ook een mooie beloning voor langdurig hard werken en een waanzinnige pluim op de hoed van iedereen die mij heeft bijgestaan bij het maken van dit album. Ik ben ze allemaal heel dankbaar”, vertelt de sympathieke Brabander.

Nieuwe single van Joey Hartkamp komt uit de pen van z'n broer Michael
16-04-2016 10:27:00

Tijdens een uitverkochte releaseparty met ruim 800 fans lanceerde Joey Hartkamp afgelopen vrijdag 15 april zijn nieuwe zomerse single ‘Dans met me mee’. Het liedje werd Joey aangereikt uit onverwachte hoek. ‘Mijn broer Michael schrijft graag liedjes en kwam op een dag met een demo aanzetten. Deze luchtige meezinger voelde voor het team gelijk zo goed dat wij meteen studio zijn ingedoken met onze vaste producers Edwin de Groot, Norus Padidar en vader Emile Hartkamp’. In tegenstelling tot de Volkse Emile Hartkamp gaat Joey’s muziek duidelijk meer richting pop.

Rebecca Schouw presenteert nieuwe single 'Don't you give up!' in Valkenburg aan de Geul
16-04-2016 10:18:00

Op 1 mei aanstaande zal Rebecca Schouw haar nieuwe single met de titel 'Don't you give up!' uitbrengen. Rebecca is bekend van Popstars in het jaar 2008, toen woog ze nog 160kg. Inmiddels weegt ze ongeveer 55kg en is ze hard aan de weg aan het timmeren om weer terug te komen op haar muzikale niveau van 2008 en misschien nog wel beter dan toen.Vorig jaar bracht ze haar eerste single sinds haar 'metamorfose' uit  Met deze nieuwe single wil ze graag laten zien hoe ze in de afgelopen tijd heeft gevochten om te worden wie ze nu is.

Bob Offenberg scheurt enkel
15-04-2016 18:10:00

Ondanks dat Bob Offenberg z'n enkel gescheurd heeft kan hij toch optreden. Vorige week is hij tijdens z'n bokstraining door z'n enkel gegaan. 'Het lullige was dat ik net klaar was met boksen. We hadden pauze en wilde wat drinken pakken. Ik draaide me om en verzwikte m'n enkel. Ik voelde gelijk dat het niet goed zat. Het leek net of er een elastiekje knapte. M'n enkel werd vrijwel direct dik en kreeg een blauwe kleur. Ik ben meteen naar de Eerste hulp gegaan waar ter plekke foto's zijn gemaakt. Gelukkig bleek het niet gebroken te zijn', vertelt Bob.

Maak bij RADIONL kans op gratis kaarten voor Dutch Valley 2016
15-04-2016 16:47:00

Op 20 augustus 2016 staat jullie opnieuw een unieke muzikale kermisdag bomvol pop, rock, hiphop, dance en het Nederlandstalige genre te wachten. De eerste namen van de line up van Dutch Valley zijn al bekend. Afgelopen zomer traden verdeeld over 9 podia meer dan 100 Nederlandse artiesten op en was het event met 35.000 bezoekers uitverkocht. Wil jij kans maken op gratis kaarten? Ga dan naar de website van RADIONL en laat je gegevens achter. 

Zondag 17 april special over Wolter Kroes op TV Oranje
15-04-2016 16:37:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 17 april zie je een special over Wolter Kroes. Hij ontvangt TV Oranje in zijn werkstudio, die hij ook wel zijn 'man cave' noemt. Maar er wordt toch vooral hard gewerkt.

Vrijkaarten voor De Kast in het Circustheater
15-04-2016 16:19:00

Op maandag 16 mei 2016, tweede pinksterdag, verzorgt popgroep De Kast vanaf 14.00 uur een groots theaterconcert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Het concert vormt tevens de feestelijke afsluiting van de tournee waarmee de Friese band zijn 25-jarig jubileum viert. De Kast verkreeg in de jaren ‘90 grote populariteit door krakers als In Nije Dei, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles. Kaarten voor het concert van De Kast in het Circustheater zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa via 0900-9203 (0,45 € pm.) of op musicoflife.ntk.nl

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-04-2016 14:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 april is dat ‘Lieveling', de nieuwe single van Gerard Joling. De Noord-Hollandse zanger heeft het nog altijd druk met zijn televisiewerk (komende week begint een nieuwe serie van Geer & Goor) maar gelukkig krijgt ook zijn zangcarrière nog alle ruimte. Vorig jaar scoorde Gerard nog een hitje met 'Iedereen doet 't' en nu is daar een opvolger in de vorm van dit lekker in het gehoor liggende liedje met een heerlijk zomerse sound. Kees Tel tekende voor de tekst, muziek en productie. 

Davey Bindervoet brengt 'Zomer'
15-04-2016 14:15:00

Davey Bindervoet brengt zijn eerste eigen single ‘Zomer’ uit, omdat het publiek de zanger alleen maar kent van zijn Amsterdamse (Johnny Jordaan) repertoire. Hij hoopt dat hij mensen met zijn nieuwe single kan verrassen. “Hé, krijg nou wat! Dat is ook Davey!”, lacht de Amsterdamse zanger. Hij hoopt dat het dé reactie wordt na het lanceren van zijn debuutsingle ‘Zomer’. De single is een en al vrolijkheid en vooral erg zomers. Davey ziet het al helemaal voor zich dat ‘Zomer’ op de vele terrasjes hoorbaar is.

Wortelpop: het nieuwe familiefestival in Beerze
15-04-2016 13:38:00

Muziek, theater, vermaak en gezelligheid: dat is waar familiefestival Wortelpop om draait. De eerste editie van Wortelpop vindt plaats op woensdag 3 augustus 2016 in Beerze. Op het festivalterrein treden de hele dag artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en is een gevarieerd aanbod aan foodtrucks aanwezig. Het festival vindt plaats op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten. Het nieuwe familiefestival in Beerze is een initiatief van Beerze Bulten. 

Albumpresentatie ‘30 jaar Colinda’ op 6 mei in Tilburg uitverkocht
15-04-2016 13:03:00

Zangeres Colinda laat ons weten dat binnen drie weken alle kaarten voor haar albumpresentatie op vrijdag 6 mei 2016 bij Café Bet Kolen in Tilburg zijn verkocht. Alles staat die dag in het teken van haar nieuwe album ’30 jaar Colinda’. De Brabantse zangeres kreeg landelijke bekendheid met de grote hit ‘Kom dans met mij Colinda. Na haar succesvolle solocarrière was ze in 1993 de vervangster van Marianne Weber in "Het Holland Duo". Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om tijd te maken voor haar gezin. Sinds 2010 is Colinda weer volop met haar solocarrière bezig. Tal van singles passeerden ondertussen de revue. Op 10 oktober 2014 lanceerde ze het album "Dat komt allemaal door jou".

Pierre Schneider neemt single op bij Studio One
15-04-2016 10:49:00

Pierre Schneider is een plekje aan het veroveren aan de muzikale top. De sympathieke zanger is onlangs de Studio One ingedoken en het resultaat is een fantastische single "Ik kan je niet zomaar vergeten". Deze single is geschreven door Henny Thijssen. Pierre is maar wat blij met het resultaat. De zanger timmert al geruime tijd aan de muzikale weg. " Ik was al als jong ventje bezig met muziek. Maar nooit echt doorgezet. Twee jaar geleden heb ik "Hazes zoekt de Voice" gewonnen.

Zangeres Do wint mobielvrije battle op Radio 538
15-04-2016 09:39:00

Zangeres Do werd gisteravond live in de uitzending van ‘De Avondploeg’ op Radio 538 uitgeroepen tot winnaar van De Battle. Na een dag liften door Nederland had zij met de AutoModus app de meeste mobielvrije kilometers verzameld, namelijk 230 tegenover 225 van Lange Frans. Do gaf ter plekke een live-concert voor de luisteraars van Radio 538. Gwen Oude Luttikhuis uit Wychen  die  Do die dag een lift aanbood, krijgt een privé-concert van de winnares thuis. 

Nieuwe single 'Machtig Mooi' van Harten 10 heeft een gigantisch meezinggehalte
14-04-2016 19:36:00

Harten 10 ziet het al voor zich dat het publiek tijdens de optredens ‘Machtig mooiuit volle borst meezingt. De nieuwe single heeft volgens het duo een gigantisch meezinggehalte en bevat de kreet ‘Machtig mooi’, die onbewust veel gebruikt wordt.  Het is wel een iets ander nummer dan wat ze eerder uitgebracht hebben. “Ik zie dat voor me dat we tijdens het optreden zingen ‘Het is zo machtig mooi’ en dat het publiek dan ‘Machtig mooi’ zingt”, aldus Martien. Harten 10, bestaande uit Tineke en Martien, willen met dit nummer de tent op z’n kop zetten. 

Nieuwe voor single Lenie Gerrits
14-04-2016 17:35:00

De grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan. Hij heeft een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, daarmee brengt hij uw feestje tot grote hoogte! Zijn eerste single “Geen Tijd” kwam in 2008 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale radio en tv zenders. maar zijn grootste hit kwam achter zijn naam te staan met zijn tweede single “De Rolleman”. 

René Eshuijs verzilverd de Koos Alberts ondersteuningsprijs
14-04-2016 09:46:00

Op 17 januari jl. kreeg René Eshuijs tijdens de uitreiking van de Koos Alberts Award  een cheque t.w.v. € 5000.00 overhandigd die hij kon besteden aan een complete nieuwe productie. Deze ondersteuningsprijs werd hem aangeboden Storm Record, HubscH Media, Oerlemans, Ultimate Disk, Woods Fotografie, Q point Digital Audio, Artiestenapps.nl en Artiestendrukwerl.nl Inmiddels heeft René de cheque verzilverd en presenteert met trots z’n nieuwe single ‘Alles in mijn leven’. Het is een gezellig up tempo liedje met een aanstekelijk refrein.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool