RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zondag 8 mei special over Anita (van de Rapsodies) op TV Oranje
06-05-2016 14:31:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. 

Zomerknaller voor de Gebroeders Ko
05-05-2016 21:43:00

'Kom maar in mij Kano' is de titel van de nieuw zomerknaller van de Gebroeders KO die helemaal past bij de huidige temperaturen. Weer een ouderwetse no nonsens uptempo feestsingle met een heel hoog meezinggehalte zoals we van Ton en Gerard Koopmans gewend zijn. Deze keer met een geweldige gimmick die in de clip te zien zal zijn. Aanstaande maandag vinden de opnames van de videoclip plaats en enkele dagen later staat hij volgens de gebroeders online. 'Op naar een mooie zomer',.....

Henk Klos presenteert nieuwe single op 14 mei in Zoetermeer
05-05-2016 21:28:00

Exact 3 jaar na zijn laatste single gaat Henk Klos zijn nieuwe single ‘Geef me nou toch eens die kus’ uitbrengen.'Dit alles in samenwerking met Coldhofsoundstudio en Williamcrossmedia, kortom een ijzersterke combinatie.Het is een stevig lied met veel liefde en passie en zall veel meegezongen gaan worden. Het zal een feestgevoel opwekken en dat is precies waar ik voor sta tijdens optreden', aldus Henk. De single wordt gepresenteerd op 14 mei in de Taverzone 2.0 (T.T.V. Taverzo in Zoetermeer). Meewerkende artiesten zijn: André Pronk en muziekvriend Dennis Jones. Tijdens het festijn zal William ten Kate opnames maken voor de videoclip, De aanvang is vanaf 20.00 uur, de entree bedraagt voor volwassenen € 10.00 en voor kinderen € 5.00.  

 

Derde single voor de 2 W's een feit
05-05-2016 12:23:00

'Jij en ik'....dat is de titel van de inmiddels derde single van de 2 W's. Het producersduo heeft met de tekst de band tussen vader en zoon prima weergegeven, vader en zoon zijn, en tegelijk echte vrienden van elkaar. Iedereen kan zich in deze single op de ene of de andere manier herkennen. Of het nu gaat over de band tussen man en vrouw of vriendinnen onder elkaar, grootouders en hun kleinkind, een moment van "Jij en ik " kennen we allemaal. Centraal staat de band van steun en vertrouwen tussen mensen. 

Rudy de Wit steekt ' It’s Not Unusual' van Tom Jones in nieuw jasje
05-05-2016 12:13:00

“Je Bent Verleidelijk” is alweer zo’n heerlijke single van Tilburger Rudy de Wit, die met titels als “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee” heuse klassiekers op zijn naam wist te zetten. Wederom is gekozen voor een bewerking van een legendarische klassieker, en dit keer viel de keuze op Tom Jones’ “It’s Not Unusual”, welke door producer Manfred Jongenelis in een heerlijk zomers “Mambo Nr. 5”-achtig jasje gegoten is. Dit in combinatie met het prettige en herkenbare stemgeluid van Rudy de Wit heeft geresulteerd tot een oergezellige en bloedcommerciële single.

Nieuwe single voor Danny Poppinghaus
04-05-2016 20:27:00

Volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint. Hierdoor begint zijn muzikale carrière pas echt, want samen met de bekende producer Kees Tel neemt Danny zijn eerste eigen single genaamd “Hé, hé, hé” op. 

Sweet sixteen voor Paper Plane
04-05-2016 15:41:00

Met de nieuwe single ’16 jaar’ van Paper Plane voel je je weer helemaal 16. Jong, vrij en vol mogelijkheden. De spanning van je eerste zoen, hechte vriendschappen voor het leven, de heerlijke tijd dat je de wereld ging bestormen en de toekomst nog open lag. Wie verlangt er niet af en toe stiekem naar terug? Reden genoeg voor de mannen van Paper Plane om er een luchtige ballade over uit te brengen. Uiteraard uitermate geschikt om heerlijk op te dansen. De single is afkomstig van het binnenkort te verwachten mini-album ‘Samen’. 

Jeffrey Weber schrijft nieuwe single voor Peter van der Velden
04-05-2016 05:33:00

De in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige 28-jarige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Je Houdt Alleen Jezelf Maar Voor De Gek”. De single is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber (zoon van Marianne Weber en bekend van vele hits van o.a. Marianne Weber, Sieneke, Stef Ekkel, Grad Damen en natuurlijk de monsterhit van John de Bever “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”). Het resultaat is een heerlijke volkse single.

Jan Koevoet & Petra van Zundert lanceren duet
03-05-2016 21:00:00

Na vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan. Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst,  met iedereen te delen. Het enthousiasme van Jan Koevoet en Petra van Zundert kent geen grenzen. 

Nederpopformatie Elders op volle oorlogssterkte
03-05-2016 20:44:00

Vanaf de eerste tellen is de boodschap naar het publiek duidelijk: Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. 'Muziek maken zonder computers, eerlijk, recht voor de raap en rechtstreeks uit het hart, zegt zanger en frontman Peter Elders. De nederpopband lanceert de nieuwe single 'Liefde maar dan anders', die er kwam dankzij een succesvolle crowdfunding-actie. Elders is op haar eigen manier vernieuwend, zo vertelt Peter Elders. 

Album ‘Dat Is De Liefde’ van Marianne Weber en John de Bever scoort gigantisch
03-05-2016 07:37:00

Wat hebben Beyoncé, Miss Montreal en Lil’ Kleine gemeen met John de Bever en Marianne Weber? Inderdaad: ze staan allen zeer hoog genoteerd in de Dutch Charts Album TOP100! Het nieuwe album van Marianne Weber en John de Bever is deze week op nummer vier binnengekomen in de prestigieuze hitparade. Niemand minder dan Johan Derksen presenteerde ‘Dat Is De Liefde’ onlangs op spraakmakende wijze aan het duo van het levenslied! Het album is een verzameling van duetten én solostukken van beide artiesten

Lucas en Gea brengen nieuwe single als voorloper jubileumbox
02-05-2016 21:56:00

De nieuwe single van Lucas en Gea, getiteld  'Ik gaf jou alles' is onlangs verschenen als voorloper op de jubileumbox 25 jaar hits. 'Het is een oud nummer in een nieuw jasje omdat er enorm veel vraag naar is tijdens de optredens. Deze single is weer geproduceerd door Mastersound Studio te Muntendam en met live-instrumenten ingespeeld', vertelt Lucas. De singlepresentatie is op 7 mei a.s. te Buinerveen in Dorpshuis 'De Viersprong.'. De aanvang is vanaf 21.00 uur. De jubileumbox bevat 2 cd's met 40 hits van Lucas en Gea inclusief een dvd met 15 clips.

TV opnamen van Unity NL Café op zondag 29 mei in Zoeterwoude
02-05-2016 20:04:00

Op zondag 29 mei  2016 vindt de vijfde editie plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 12 artiesten worden uitgenodigd.

Simone van den Eertwegh: Première: Voorstelling én cd-presentatie debuutalbum 'Puur'!
02-05-2016 19:36:00

Op zaterdag 4 juni presenteert Simone van den Eertwegh samen met haar band haar theaterprogramma 'Puur' bij theater De Muzenval in Eersel. Aansluitend aan deze voorstelling vindt de officiële lancering van haar gelijknamige debuutalbum! 'Dit album heeft bestaansrecht dankzij een geslaagd crowdfundproject. De mensen die in dit album geloofden en daarom een bijdrage gedoneerd hebben ben ik voor eeuwig dankbaar, zonder hen was deze droom nooit werkelijkheid geworden. De liedjes op 'Puur' zijn zeer divers geworden: klein, groot, intiem, meeslepend en autobiografisch. Je kan met ze lachen, huilen én dansen', aldus Simone.

John Haze komt met voorjaarssingle
02-05-2016 13:11:00

Van de Groninger muzikant John Haze had men op het gebied van uitbrengen van nieuwe singles de laatste tijd weinig tot niets gehoord. Op dit moment is John helemaal terug, en hoe! Hij heeft op geheel eigenwijze invulling gegeven aan het nummer ‘Ik ben een zwerver’ wat daarmee ook meteen de titel van zijn nieuwste single beslaat. John Haze, bekend als accordeonist, saxofonist, toetsenist en zanger is een ware rasartiest, wat men echter niet weet is dat John een eigen studio heeft en dus letterlijk alles zelf heeft gearrangeerd en opgenomen.

Afrojack en Ronnie Flex maken unieke Nederlandse track voor McDonald’s
02-05-2016 13:03:00

Afrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig Tijd’ wordt exclusief in de nieuwe campagne ‘Favorieten van Nederland’ van McDonald’s gebruikt. In deze campagne presenteren de meest favoriete artiesten van Nederland de meest favoriete smaken van Nederland. Ter ere hiervan serveert McDonald’s onder andere een Hamburger met uit Nederland afkomstig 100% puur rundvlees en bitterballen. De campagne start op 3 mei.

Vinzzent en Priscilla trotse ouders van VINCE
02-05-2016 11:08:00

Vinzzent en Pricilla zijn op zaterdag 30 april om 18.39 uur de trotse ouders geworden van een zoon die als Vince door het leven zal gaan. Vince woog bij de geboorte 3675 gram. 'Ons wereldwonder is geboren' staat te lezen op de Facebookpagina van de zanger uit Tilburg die het nieuws destijds aankondige met 'Verre reizen zijn bijzonder, maar jij bent ons wereldwonder'. 

Laura van den Elzen in grote finale en bij laatste 3 Deutschland Sucht Den Superstar
01-05-2016 00:00:00

Opnieuw succes voor Laura van den Elzen. De 18-jarige Gemertse bereikte zaterdagavond de finale van ‘Deutschland sucht den Superstar’, de grootste talentenjacht van Europa. Drie concurrenten van Laura vielen zaterdagavond af. Volgende week moet ze met de twee andere overgebleven kandidaten uitmaken wie de talentenjacht wint. Dat gebeurt tijdens een liveshow in de ISS Dome in Düsseldorf de grootste DSDS finale aller tijden met wel 15.000 toeschouwers aanwezig. "Ongelooflijk" dat zijn de woorden van Laura na het behalen van deze finale

Zondag 1 mei special over De Dikdakkers op TV Oranje
30-04-2016 23:16:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.

Timo Janssen steekt 'Banger Hart' in een nieuw jasje
30-04-2016 23:10:00

Timo Janssen is een nuchtere spontane jongen van 23 jaar uit het Limburgse dorpje Nieuwstadt. Timo is iemand die van elk doorsnee feestje een topfeestje weet te maken. Met zijn vrolijkheid, humor, spontaniteit, goeie zin, eigenheid en goede presentatie weet hij mensen te inspireren, te vermaken en het publiek mee te nemen in zijn muziek. Toch heeft Timo ook mindere tijden gekend. Niet op het gebied van muziek maken maar wat betreft zijn gezondheid. Hij was er een tijdje tussenuit wegens stemproblemen. 

Bowe na 6 jaar stilte terug met nieuwe single
30-04-2016 22:53:00

Een nieuwe dag met nieuwe kansen. Bowe is terug van weggeweest. Misschien kennen jullie hem nog van zijn single's "Geloof in je dromen" en "Wereld vol oorlog". Na 6 jaar stilte is de Friese zanger Bowe terug met "Nieuwe dag". In de afgelopen 6 jaar is er voor Bowe veel veranderd. Hij trouwde met de liefde van zijn leven en dit huwelijk werd bekroond met de geboorte van zijn hun zoontje Sven. De geboorte van hun tweede zoon, Bouke, maakte het gezin compleet.

Yoeri L'Abée in het huwelijksbootje gestapt met Patricia
30-04-2016 22:43:00

Yoeri L'Abée vroeg op 15 december 2014 tijdens het reizende muziekspektakel "Sterren on tour" in het Duitse Melle zijn vriendin Patricia ten huwelijk. Op vrijdag 29 april jl.vond de huwelijksvoltrekking plaats in het trouwkerkje van Etten-Leur waar familie, vrienden, kennissen en fans getuige van waren. De zanger die momenteel hoge ogen gooit met het lied 'Je zit in mijn hoofd', ging nadien met de kersverse mevrouw L'Abée naar uitgaansgelegenheid 'De Twee Gebroeders' om met een intiem gezelschap hun grote geluk te vieren.  

Nieuwe single Jacco “In een seconde” vervolg van cover Avond (Ik geloof)
30-04-2016 22:17:00

"In een seconde" de nieuwe single van Jacco is 24 april online gegaan. De single is geproduceerd door Velibor Weller en is en cover van de Duitse Herbert Gronemeyer die in 1984 met Mambo de duitste hitlijsten veroverde. Velibor arrangeerde het nummer opnieuw naar de wensen van Jacco. Dit resultaat is een zomerse feel good single. In 2015 kwam Jacco met een cover van Boudewijn de Groot waar ook een reactie van Boudewijn uit kwam Hallo Jacco, er zijn inmiddels heel wat covers gemaakt van AVOND, en ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat dit een van de beste is. 

Harry Vermeegen & Voetbalflitsen steunen België met EK-lied: ‘Wij zijn FF Bellug’
30-04-2016 21:48:00

Als allereerste in Nederland komen Harry Vermeegen en de website www.voetbalflitsen.nl ervoor uit komende zomer op het EK voor België te zijn. Wat begon als een grapje, heeft zich nu ontwikkeld tot het Voetbalflitsen EK-lied ‘Wij zijn FF Bellug’, compleet met videoclip. Het lied, waarmee Nederlanders komende zomer massaal België kunnen gaan aanmoedigen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal, is afgelopen week opgenomen en inmiddels te downloaden via www.voetbalflitsen.nl en iTunes.

RADIONL en TV Oranje geven een keuken weg t.w.v. € 3000.00
29-04-2016 21:36:00

Ter gelegenheid van hun 10-jarig jubileum gaan RADIONL en TV Oranje de komende maand een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Op onze website zijn twee foto's geplaatst, die op een aantal punten verschillen. Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar het aantal verschillen te tellen. Heb jij het aantal verschillen goed gezien? 

George McCrae en Big Black & Beautiful maken Toppers feest compleet
29-04-2016 21:08:00

Op 13, 14 en 15 mei gaat de Amsterdam ArenA voor het twaalfde jaar op rij weer compleet los tijdens Toppers in Concert 2016. De Amerikaanse discozanger George McCrae en de formatie Big Black & Beautiful maken de line up van de ‘Royal Night of Disco Edition’ compleet. Met de wereldwijde nummer 1-hit ‘Rock Your Baby’ scoorde George McCrae één van de allergrootste discohits ooit, terwijl de dames van Big Black & Beautiful al jaren met hun Disco & Soul shows bewijzen van absolute klasse te zijn. Eerder kondigden de Toppers al aan dat Rick Astley, Robin S, Dolly Dots, 2 Brothers on the 4th floor, Glennis Grace, Ad Visser & Penney de Jager het Meezingfeest van het Jaar mee komen vieren.

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
29-04-2016 17:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 mei is dat ‘Een Beetje Hoop', de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger met het witte petje verrast ons met een prachtige ballade, die de voorbode is van een nieuw album dat deze zomer zal verschijnen. Het liedje is geschreven door het befaamde producersduo Norus Padidar en Emile Hartkamp, die Jaman tevens een ander geluid hebben meegegeven. ‘Een Beetje Hoop’ staat als een huis en is een absolute must voor de liefhebbers van het ware levenslied! 

RADIONL verzoekservice op hemelsvaart- bevrijdingsdag
29-04-2016 16:14:00

Op donderdag 5 mei zal RADIONL van 07:00 uur tot 18:00 uur de verzoekservice uitzenden. Verzoekjes kunnen aangevraagd worden via: Telefoon, SMS, Mail of Whatsapp. Mail: studio@radionl.fm App: 06 11 10 40 90 Sms: NL spatie Bericht naar 3010 of Bel: 0909 0400 600. Verder maakt het radiostation uit Sneek bekend dat je aankomende week het prachtige album "Clouseau Danst"  kunt winnen door antwoord te geven op de volgende vraag: Hoeveel liedjes staan er op dit album? Het antwoord kun je mailen naar prijsvragen@radionl.fm

Marescha van der Stelt lanceert debuutsingle
29-04-2016 15:20:00

Marescha van der Stelt was finaliste van het programma Idols en heeft zich na haar deelname aan het programma volledig gestort op het geven van zanglessen. Zij heeft keihard gewerkt aan haar talent en is nu klaar voor het grote werk. “Het programma Idols heeft me toen niet gebracht waar ik zo op hoopte, maar het was een mooie ervaring ”, aldus Marescha. Maar nu 29 April 2016, is het tijd geworden voor Marescha om haar prachtige stemgeluid aan de wereld te laten horen. Met haar zelfgeschreven song ‘Heart on fire’ hoopt Marescha de hitlijsten te bestormen. 

Wim en Diana vieren eerste lustrumfeest
29-04-2016 14:34:00

Het gerenommeerde Groningse duo Wim en Diana, dat binnenkort 5 jaar lang de sterren van de hemel weten te zingen met hun singels die jong en oud weten te bereiken en dit moet gevierd worden op een speciale manier in het Nederlandse muziekland. 26 mei 2016 is dan ook een speciale datum, welke weer te maken heeft met het eerste lustrumfeest van het Groninger Duo Wim en Diana, die tevens Ambassadeur van Spieren voor spieren zijn. Op 26 mei gaat het Duo Wim en Diana bekend maken uit de inzendingen wie de winnaar is van de jubileumactie die het gerenommeerde duo op stapel heeft staan. 

Johan Heeren en Zjosti slaan handen ineen
29-04-2016 13:04:00

Johan Heeren en Zjosti (Joost van Ekeren) ontmoetten elkaar tijdens een carnavalsevenement in Roosendaal. Direct hierna spraken de heren af om samen een zomerse plaat op te gaan nemen. Het resultaat ‘Sexy Met MIJ’ is een leuke, vlotte en swingende zomersingle geworden. Tekst en muziek komen van de hand van Joost van Ekeren terwijl Sonic Solutions tekende voor de productie waarop gitaar en blazers live zijn ingespeeld. De geheel in passende sfeer geschoten videoclip (De Neve Media) toont beelden van de Vrouwenhof in Roosendaal.

Tina van Beeck presenteert met trots haar nieuwe album ‘Gewoon zoals ik ben’
28-04-2016 10:18:00

Op woensdag 4 mei 2016 verschijnt het nieuwe album ‘Gewoon zoals ik ben’ van Tina van Beeck. De spontane zangeres uit het Brabantse Prinsenbeek lanceerde als voorloper hiervan afgelopen maart de single ‘Wat is ’t leven fijn’. Gezelligheid, feest en  dansen zijn verbonden aan deze foxtrot die ondertussen goed opgepakt is bij de Nederlandstalige radiostations. Ondanks dat ze er een tijdje tussenuit was geweest bleef de muziek toch stromen in haar bloed. ‘Als moeder van drie kinderen ga je bepaalde fases door. 

Jersey viert op 5 mei hun 25 jarig artiestenjubileum in Herpen
27-04-2016 23:17:00

De broers Kees en Erich van der Velden vieren op 4 mei en 5 mei (Hemelvaartsdag) a.s. hun 25 jarig bestaan. We hebben het hier over orkest Jersey dat echter niet meer dan twee personen bestaat maar tegelijk klinkt als een volledig orkest van een kwalitatief zéér hoog niveau. Kenners gaan zelfs de uitdaging aan dat je iets vergelijkbaars niet snel zult vinden. Hun jubileumfeest zal een spetterend feest worden die zijn weerga niet kent, en de broers kunnen zich niet voorstellen dat er iemand is die het niet naar de zin zal hebben. 

'Tot je nek kraakt'.....nieuwe single van Barry Badpak
26-04-2016 23:36:00

Op 1 mei 2016 verschijnt de nieuwe single 'Tot je nek kraakt’  van Barry Badpak. In januari van dit jaar bracht Barry het nummer ‘Mijn naam is’ uit en nu komen de heren met splinternieuwe muziek. De track begint met een stevige beat waardoor het moeilijk is om de heupen stil te houden. De vertrouwde Barry is in een bijzonder dansbaar jasje gestoken en brengt de zomer met zich mee. Het nummer gaat over de mooiste hobby van de wereld: drinken. 

Jubileumboek '10 jaar Nick & Simon' verschijnt op 12 mei 2016
26-04-2016 23:12:00

2016 is een bijzonder jaar voor Nick & Simon omdat zij hun 10-jarig jubileum vieren. Op 12 mei zal het jubileumboek uitkomen dat je hier alvast kunt reserveren. Het boek vertelt het ware verhaal achter het succes van het populaire duo. De schrijver, Klaas Bond, was hun leraar Nederlands op de middelbare school en heeft de twee mannen van jongs af aan meegemaakt en gevolgd. In onderstaande locaties is het duo te vinden voor signeersessies: Vrijdag 13 mei 15:00 uur - AKO - Heerenveen , donderdag 19 mei 16:00 uur - Boekhandel Waanders - Zwolle, 19:00 uur - Boekhandel Van der Velde Grote Markt - Groningen, zaterdag 21 mei 11:00 uur - Boekhandel Paard van Troje - Goes, 15:00 uur - Bruna - Rosmalen, Zondag 22 mei 12:00 uur - Broese Boekverkopers - Utrecht en om 15:00 uur - Paagman - Den Haag. 

Sandra Mattie en Peggy Vrijens in cast ‘Hart tegen Hart’
26-04-2016 17:37:00

Sandra Mattie en Peggy Vrijens gaan spelen in het theaterstuk Hart tegen Hart dat vanaf komend seizoen in het theater staat. In “De relatiecomedy die een beetje pijn doet” vervullen ze de rollen van echtgenotes van acteur Rick Engelkes en cabaretier Richard Kemper, die het komische stuk samen produceren. Sandra Mattie was afgelopen seizoen op tv o.a. te zien in Divorce als Sally, de vriendin van David (Dirk Zeelenberg). Eerder speelde Mattie de rol van fractievoorzitter in de VPRO-serie De Fractie. Na haar opleiding aan de Toneelschool Amsterdam speelde Sandra Mattie o.a. bij Toneelgroep Amsterdam en Van den Ende Theaterproducties. 

Noodweer teistert videoclip opnames van Joey Hartkamp
26-04-2016 17:21:00

Onlangs nam Joey Hartkamp de videoclip van zijn nieuwe vrolijke en zomerse single ‘Dans Met Me Mee’ op maar het had niet veel gescheeld of de opnames waren compleet in duigen gevallen. “De dag begon prachtig met veel zon maar we waren nog geen uur bezig en het sloeg compleet om naar windkracht 7 en donkere wolken” aldus Joey. Het mocht de pret niet drukken voor de zanger en het productie team en er werd met man en macht gewerkt om de videoclip toch op te nemen.

De Dijk en Amsterdam Sinfonietta naar Carré met successhow ‘Dijkers & Strijkers’
26-04-2016 17:07:00

De Dijk en het strijkorkest Amsterdam Sinfonietta keren wegens het enorme succes terug met het programma Dijkers & Strijkers. Op 30 juni en 1 juli staat deze gouden combinatie in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De samenwerking tussen de acht man sterke rockband en het 22-koppig strijkorkest zorgde twee jaar geleden voor enthousiaste reacties bij het publiek. De Dijk en Amsterdam Sinfonietta speelden negen keer voor uitverkochte concertzalen.

Vlaamse zanger Kian Derry brengt opnieuw een ode aan Eddy Wally
26-04-2016 06:46:00

De Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van ‘’Ode aan Eddy Wally’’ zijn nieuwe single getiteld ‘’Dichterbij’’. Zijn single was al eerder dit jaar klaar, maar door het plotseling overlijden van zijn grote idool Eddy Wally heeft Kian Derry ervoor gekozen om ‘’Ode aan Eddy Wally’’ opnieuw te lanceren. ‘’Dichterbij’’ is de titel van zijn nieuwe single. Deze is tot stand gekomen uit een plotseling samenspel met Martin Sterken. Kian Derry vertelde Martin dat hij mensen niet graag ziet huilen en ze het liefst troost biedt.

Gasten in talkshow ‘Aanschoev’m bie Fokko’ voor opname zondag 1 mei bekend
25-04-2016 09:30:00

Zondag 1 mei a.s. schuiven tussen 11.00 uur en 13.00 uur de volgende gasten aan en verzorgen een klein optreden in BSV De Hoogte, Borgwal 88 in Groningen: Brian Waterman (11) op zijn chromatische mondharmonica, zanger Tobias, ‘komt uit de kast ‘, top-accordeonisten Jan & Jan, met gezellige meezingers, John Haze, brengt zijn nieuwe hit ‘Ik ben een zwerver ‘, volksdichter E. Filippus, draagt gedichten voor, zangduo Hij & Ik zingt ‘Het spijt me ‘, de Koningin van Pieterburen Gré Parelmoer, verzorgt eveneens een optreden en Gaatze Bosma, geeft een mini-concert !

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: