RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zondag 22 mei special over Jelle B op TV Oranje
21-05-2016 00:38:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 22 mei zie je een TV Oranje Special over Jelle B. De blonde zanger, die voluit Jelle Johannes Klaas Broersma heet, vertelt thuis in Wytgaard om te beginnen over zijn Friese identiteit. 

Eerste plaatsen en data Zomertoer bekend
21-05-2016 00:32:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten, verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie en is TV Oranje aanwezig om Showflitsen op te nemen. Op de website van TV Oranje vind je een overzicht van de bekende plaatsen en data. 

Davey van der Sluis brengt nieuwe single uit op eigen label
20-05-2016 23:55:00

Davey van der Sluis is al een aantal jaren actief in de muziekwereld. In 2015 lanceerde hij digitaal het door Kees Tel geproduceerde feestnummer ‘Nu gaat de duivel los’ om zich op ‘de kaart’ te zetten. Speciaal voor de Moskitobar in Westendorf nam hij tevens de speciale versie 'Nu gaat de Moskito los' op. Uitbater Claus Ziepl was zeer onder de indruk met het gevolg dat veel Nederlandse wintersporters het nummer met grote regelmaat voorgeschoteld kregen. Met z’n nieuwe single ‘Stop, wacht, blijf’ hoopt Davey een tree hoger te komen in de muziekwereld.

Hans van Seggelen brengt single uit op platenlabel Hit It! Music
20-05-2016 12:10:00

Met “Koning Van De Nacht” meldt de in het Brabantse Someren woonachtige Hans van Seggelen zich weer en maakt hiermee zijn debuut op zijn nieuwe platenlabel Hit It! Music. “Koning Van De Nacht” is een uiterst vrolijke meezinger, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel. van Seggelen zit al ruim 35 jaar in het vak, en mag hiermee gerust een ‘oude rot in het vak’ genoemd worden, die de ‘klappen van de zweep’ als geen ander kent. Hans begon zijn carrière bij de legendarische Johnny Hoes, waar de basis voor zijn loopbaan in de muziek gelegd werd. 

Wegens groot succes Dolfje Weerwolfje volgend seizoen terug in de theaters
20-05-2016 12:06:00

De spannende familiemusical Dolfje Weerwolfje, naar de gelijknamige kinderboekenserie van Paul van Loon, komt volgend jaar terug naar de Nederlandse theaters. De musical van Rick Engelkes Producties ging op 17 april in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. Dolfje Weerwolfje toert nog tot 5 juni 2016 langs de theaters en begint vanaf 16 oktober 2016 aan een nieuwe reis door Nederland. Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks was voor producent Rick Engelkes de aanleiding om de verhalen van Paul van Loon tot leven te laten komen in het theater.

Tygo Nendels schrijft zelf de tekst van z'n nieuwe single 'Zeg me niet hoe ik leven moet'
20-05-2016 11:56:00

'Zeg me niet hoe ik leven moet'  is de titel van gloednieuwe, zelfgeschreven single van Tygo Nendels. Onder leiding van Waylon van der Heijden kwam deze single tot stand. De uit Best afkomstige volkszanger beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse ‘snik in de stem’. Hij verwierf eerder naamsbekendheid met singles als 'Omdat ik van je hou” en Alle Vrouwen'. De videoclip van zal in de komende periode volop op de clipkanalen te zien zijn.

Derde single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased
20-05-2016 11:47:00

Vandaag is de 3e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Welkom in m’n hart’ is een liedje vol liefde. De gloednieuwe single is dan ook de officiële Mei Track. ‘Welkom in m’n hart’ is geschreven door Marcel Fisser en Jan’s vaste bandlid Edwin de Groot. “‘Welkom in m’n hart’ gaat over de liefde en het heerlijke vertrouwde gevoel welke je in de liefde kunt vinden. Ik wil graag mijn trouwe fans blij maken met liedjes die ze raakt en ‘Welkom in m’n hart’ is dan ook speciaal voor hen” aldus Jan Smit.

Bökkers organiseert voor derde maal Koele Koele
19-05-2016 12:48:00

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal 'Koele Koele plaats. Het is een initiatief van rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival op voorhand uit met 3000 bezoekers.  De insteek van Koele Koele is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. 

'De hoogste tijd'.....pakkend nummer voor Petra Berger
19-05-2016 12:39:00

Als er iemand tot de top van de Nederlandse zangeressen behoort is het met recht Petra Berger. Met haar unieke stem, waarmee zij schijnbaar moeiteloos de wereld van de klassieke- en pop muziek verenigt, weet Petra Berger al jaren een grote schare fans in vervoering te brengen.. Petra bezit de bijzondere gave om mensen ècht te raken met haar stem en op die manier alle mogelijke emoties los te maken.  Na een aantal jaren hoofdrollen te hebben gespeeld  in grote musical producties in binnen- en buitenland tekent ze in 2000 een contract bij Universal Music. 

Frank van Etten produceert lekker dansbaar lied voor Henk Stelte
19-05-2016 12:34:00

Henk Stelte heeft voor zijn nieuwe single ‘Hey laten we gaan dansen’ eigenlijk alles uit handen gegeven. De zanger was zoekende en heeft Frank van Etten één opdracht gegeven. Henk: “Maak eens een leuk dansnummer”. Met de opdracht om een leuk dansnummer te maken, is producer Frank van Etten aan de slag gegaan. Henk: “Ik was echt nergens bij, ik heb het uit handen gegeven”. Daarop kwam Frank met ‘Hey laten we gaan dansen’. Een schot in de roos voor de zanger: “Ik denk dat de mensen dit van mij verwachten”. 

Jubileumconcerten '10 jaar Nick & Simon' op 17 en 18 december uitverkocht
19-05-2016 10:59:00

De eerder aangekondigde jubileumconcerten van Nick & Simon in Ahoy, op 17 (matinee en avond)en 18 december zijn inmiddels uitverkocht. Dat betekent voor de fans die nog naar dit onvergetelijke spektakel  willen dat er slecht voor één concert kaartjes beschikbaar zijn. Dat gaat dan om kaartjes voor vrijdagavond 16 december! Tijdens de concerten die het populaire muzikale duo nu voor het derde jaar in de voor de gelegenheid vol sfeer opgetuigde Rotterdamse muziektempel geven, zullen ook dit jaar weer diverse verrassende gasten hun opwachting maken! 

Roy Donders en Adrie van den Berk verrassen Ton en Gerard Koopmans met Gouden plaat
19-05-2016 02:12:00

Ton en Gerard Koopmans, oftewel de Gebroeders Ko, zijn vanmiddag verrast door Roy Donders en hun platenbaas Adrie van den Berk van Berk Music. Het zangduo kreeg een Duitse Gouden Plaat voor 100.000 verkochte albums van de Amigos met de door de Gebroeders KO geschreven nummer 1 hitsingle 'Santiago Blue'. Na de eerdere hitsuccessen in het Duitse feestcircuit nu dus groot succes in der Volksstumliche Musik voor de Componisten/Tekstschrijvers die hun draai echt gevonden hebben bij onze oosterburen waar zij inmiddels meer dan 30 liedjes hebben uitgebracht.

Maurice Fermont stort zich op z'n zangcarrière
18-05-2016 12:33:00

Op 18 mei verschijnt de nieuwe single “Nacht na nacht”, van Maurice Fermont. Het betreft een splinternieuwe single met diverse zomerse invloeden, die toch de ‘sound’ van Maurice herkenbaar maken. Samen met Peter van Nierop van Strictly Music is Maurice aan de slag gegaan. Het doel: Middels een lekkere zomersingle Nederland kennis laten maken met Maurice Fermont. Wie is Maurice Fermont? Maurice is een echte duizendpoot. Na zijn studie “International Event Music and Entertainmentstudies” richting commerciële economie, heeft hij zich gestort op zijn zangcarrière. 

Prachtige muzikale carrière voor Kevin Koning in zicht
18-05-2016 12:17:00

'Zo nu en dan staat er een nieuw jong talent op, zo iemand is de leuke,jonge zanger Kevin Koning', laat plugster Nel van Olm middels een persbericht weten aan de landelijke media. Kevin is geboren en getogen in Volendam en heeft daar de muzikale genen meegekregen. Johnny Sap, manager en directeur van Studio One Records in Enschede, zag meteen het talent: ‘Kevin heeft de juiste uitstraling, goeie looks en stem’. Het team van Studio One heeft besloten om te gaan bouwen aan een prachtige muzikale carrière voor deze Volendamse zanger. 

Willem Barth luistert naar z'n fans en lanceert 'Al word ik dan wat ouder'
18-05-2016 11:59:00

Voor zijn 40ste verjaardag kreeg Willem van producer Manfred Jongenelis het nummer 'Al word ik dan wat ouder' kado om in eerste instantie alleen te zingen tijdens zijn uitverkochte jubileumfeest. De reacties van het publiek waren boven verwachting en via social media kwam er enorm veel vraag naar dit lied. Dat heeft Willem doen besluiten om deze goed gelukte cover van Jack van Raamsdonk uit te brengen en te voorzien van een clip waar Willem middels enkele foto's terugblikt op dierbare momenten in zijn leven.

Nieuwe single voor Dennie Christian ter ere van zijn 60ste verjaardag
18-05-2016 11:53:00

22 mei as is het zover, dan bereikt Dennie Christian de respectabele leeftijd van 60 jaar. En mocht je denken dat Dennie dit aangrijpt zijn pensioen aan te kondigen komt bedrogen uit. Deze sympathieke zanger staat nog volop in de schijnwerpers en na meer dan 45 jaar in het vak is het nog lang niet voorbij. Dit alles bezingt Dennie op zijn nieuwste single die de toepasselijke titel ‘60 jaar’ meekreeg. Dennie kijkt natuurlijk met veel genoegen terug op zijn carrière maar kijkt vooral vooruit. 

Mokum Trio brengt single uit op het label van Ronald Visch
18-05-2016 02:12:00

De tweeling Louise en Martine Fokkens (o.a. bekend als de Ouwehoeren uit Amsterdam en van de gelijknamige documentaire van de VPRO uitgezonden in 2011) gaan samen met Cliff Verstoep (eigenaar van Cafe De Nieuwe Stek in Amsterdam) onder de naam Mokum Trio aan een zangcarrière bouwen. Binnenkort komt Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw met meer nieuws over dit bijzondere trio en hun ludieke single: Als de gordijntjes weer gaan sluiten.

Kookboek 'Het Lekkerste van Guus & Dick' half oktober in de winkel
18-05-2016 01:57:00

Vorig jaar opende Guus samen met vriend en sterrenchef Dick Middelweerd het pop-up restaurant Gustaaf ter ere van zijn jubileumjaar. Na lang in het geheim te hebben gebroed op een nieuw project kunnen de heren verklappen dat zij opnieuw de culinaire handen ineen hebben geslagen! En wel in de vorm van een heus kookboek dat dit najaar zal verschijnen.  Guus: “We hebben het altijd over twee dingen: wielrennen en eten. Het eerste doen we zelf te weinig, het tweede des te vaker en liever. Uit die gesprekken is dit kookboek ontstaan; het is eigenlijk een verzameling van alles dat we zelf het lekkerste vinden. Koken is een grote hobby en het maken van dit boek was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.”  

Hollandio’s brengen schlagerachtige single uit als voorloper op binnenkort te verschijnen album
18-05-2016 01:50:00

Sinds 2013 dragen Jack van Raamsdonk en zangeres Janske de naam Hollandio’s. In de jaren voorafgaand hieraan bracht het duo op het Rood-Hit-Blauw-label singles op de markt als Het Woonwagen Duo. Oer-Hollandse gezellige volkse levensliedjes van een duo die hun sporen reeds verdiend hebben in de muziek. Jack schrijft, componeert, produceert en zingt al vele jaren. Dit doet hij zowel solo als ook bij de Hollandio’s en daarnaast is hij actief bij de formatie Exit. Het is al meer dan 30 jaar geleden dat hij zangeres Janske tegen het lijf liep. 

Frank Smeekens promoot nieuwe single ‘Het leven blijft mooi’
18-05-2016 01:35:00

Frank Smeekens is een veelzijdig persoon en wordt door zijn gezin gesteund in zijn carrière. Overdag is hij een vakman en werkt als elektromonteur en dan komt hij veel verschillende mensen en situaties tegen. Als zanger heeft Frank veel optredens gedaan en daardoor heeft hij veel ervaring en een breed repertoire opgebouwd. Frank zijn enthousiasme over het leven hoor je terug in het lied ‘Het leven blijft mooi’ wat aanstekelijk werkt. Een deel van de clip is -opgenomen tijdens 'Night of the Stars in Ahoy' op 13 mei 2016. 

Eveline Cannoot laat morgen de zon weer schijnen
18-05-2016 01:26:00

Na het succesvolle duet met Dennie Christian is het weer tijd voor een splinternieuwe single van Eveline Cannoot. De lente is in het land... Laat de zon maar lekker stralen. "Morgen schijnt weer de zon" is een up-tempo nummer met een vleugje reggae. Maar vooral heel hitgevoelig en een streling voor het oor en dit voor radio en tv. Laat je onderdompelen in het zwoele ritme en ook al gaat het soms eens wat minder... weet zeker dat morgen de zon weer schijnt! Positief denken, dat is het beste medicijn om vrolijk door het leven te gaan.

Miss Malaga speelt in clip Donny van Aarle
17-05-2016 16:42:00

De 17-jarige Donny van Aarle wist Miss Malaga te strikken voor zijn clip. De Spaanse schone speelt de vakantieliefde van Donny voor zijn debuut-single ‘Marguerita’, welke is opgenomen in Carihuela. Op 22 mei presenteert Donny van Aarle zijn debuutsingle ‘Marguerita’. Hij heeft het direct groots aangepakt door zijn eerste single te laten schrijven door Bram Koning. Deze is opgenomen in de World Vision Studio en voor de clip is hij naar Carihuela (Spanje) afgereisd. In Carihuela wist hij de Spaanse schone Isa Fuster te strikken als tegenspeelster in zijn clip. 

'Liefde zonder berouw'.....nieuwe single van Rika
17-05-2016 15:54:00

Met “Liefde zonder berouw” presenteert Rika haar splinternieuwe single. Het betreft een prachtig en gevoelig levenslied, geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Gerto Heupink. Rika, geboren in 1963 in Nieuwe Pekela, begon jaren geleden enkel voor de grap met zingen op een feestje bij vrienden. Hier ontdekte Rika haar liefde voor het zingen en het een en ander leidde tot diverse optredens in het land. De behoefte naar eigen repertoire zorgde ervoor dat Rika enkele singles opnam, zoals “Het is een mooie dag” en “Laat mij nu niet alleen”.

Partycentrum ‘De Nieuwe Bierton’ in Zwolle organiseert Kika Concert
17-05-2016 11:43:00

Op vrijdag 20 mei 2016 vindt er bij Partycentrum ‘De Nieuwe Bierton’ gelegen aan de Schellerbergweg 27 in Zwolle een speciaal Kika Concert plaats. Meewerkende artiesten zijn: Marlous Oosting, Raman Beense, Wimmie Bouma, Patrick van Eijk, Feike van den Berg, Brendie Oostenbroek, Wesley Wolters, Vroukje Spijkerman en Pauline van den Boogert. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open omstreeks 19.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 (aan de deur € 12.50). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in Zwolle.

Studio 100 viert 20-jarig jubileum met Winterfestival in Ziggo Dome
17-05-2016 11:08:00

Dit jaar viert Studio 100 haar 20-jarig bestaan! Om dat te vieren, komen alle karakters van Studio 100 samen voor een groots en spetterend familiefeest in de Ziggo Dome in Amsterdam. En het is driedubbelfeest, want Mega Mindy neemt ons al 10 jaar mee in haar heldenavonturen en Piet Piraat deelt al 15 jaar zijn grappige belevenissen op de Scheve Schuit. Genoeg redenen om de winter op knallende wijze in te luiden met alle favoriete Studio 100 vriendjes en samen met hen een uniek feest te bouwen! Tijdens het Studio 100 Winterfestival kun je mee zingen, dansen en swingen met optredens van o.a. superheldin Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, het clowntje Bumba en de muzikale schoolvrienden Ghost Rockers. Uiteraard is een Studio 100 feest niets zonder de aanwezigheid van Samson & Gert 

Franklin en Maxine lanceren i.s.m. muzikale vrienden gloednieuwe versie van 'De eerste keer'
17-05-2016 10:10:00

De  single “ De eerste keer” krijgt een vervolg. Na het overweldigende succes op 17 mei 1996 op het Songfestival in Oslo, zijn Franklin en Maxine de studio ingedoken om een gloednieuwe versie van "De eerste keer" op te nemen omdat het dit jaar precies 20 jaar geleden is dat het duo Nederland op het songfestival mocht vertegenwoordigen en ze dit niet zomaar aan zich voorbij wilde laten gaan. Dit ook als bezegeling van hun 20 jarige vriendschap. Samen met een aantal muzikale vrienden, een selectie van de beste muzikanten uit Nederland en de rapper Bickel, is het populaire nummer van toen in een nieuw jasje gestoken.

Leerlingen van basisschool 'De Horizon' uit Prinsenbeek helpen Carlo met koorwerk
17-05-2016 10:01:00

Carlo Verkooyen besloot begin 2016 een vervolgstap in zijn muzikale carrière te zetten. Z'n doel was populair Engelstalig zoals wij dat kennen van o.a. Engelbert Humperdink, Joe Cocker en Tom Jones. Met zijn eerste single 'A Little Loving (the Song of Hope)' op zijn nieuwe label Smaragd Music, geeft hij daar een duidelijk voorbeeld mee af. Het is een lied wat de luisteraar met de neus op de feiten drukt: Schietpartijen in Parijs, bomaanslagen in Brussel, het gevoel van angst van wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt. 

Henny Thijssen ook in de pen voor JustRay
17-05-2016 09:04:00

JustRay is een jonge man die als klein jongetje bij zijn opa en oma in hun café genaamd: De Meines Corner, op 11 jarige leeftijd begon met zingen. Zingen is nog steeds de grote passie van Ray. Hij is niet weg te slaan uit het muziekwereldje. In 2014 nam hij een grote stap en ging de studio in waar hij het door Chris Cohen geschreven nummer “Als ik de fles had laten staan” opnam. Onlangs verscheen zijn nieuwe nummer single 'Femme Fatale uit de tropen'. Het uptempo-liedje geschreven door Henny Thijssen bevat een groot zomers gevoel. 

Nieuwe single voor Raymon Hermans
17-05-2016 08:47:00

De muzikale carrière van Raymon Hermans is mede door z'n voorgaande singles 'Hypnose' en M'n Favoriet' in een stroomversnelling terecht gekomen. Z'n nieuwe single 'Fenomeen' is een uptempo en aanstekelijke track die door Raymon zelf geschreven is en i.s.m. Harald Queens heeft geproduceerd. Hiermee wordt volgens z'n plugger Casper Janssen de ingeslagen succeskoers van de uit St. Willebrord afkomstige zanger voortgezet. 

'Kom dans met mij Colinda' in een nieuw jasje gestoken door Colinda
17-05-2016 08:15:00

Op 6 mei jl. vierde zangeres Colinda haar 30-jarige jubileum. Tegelijkertijd  verscheen haar haar nieuwe dubbelalbum “30 Jaar Colinda”. Om dit jubileum kracht bij te zetten heeft Colinda een splinternieuwe 2016 versie opgenomen van een van haar grootste hits uit de beginperiode van haar carrière “Kom dans met mij Colinda”, welke nu als single is verschenen. Deze single werd door Colinda’s vaste producer Harald Queens van de HQ Studio uit Tilburg in een compleet nieuw arrangement gestoken.

Jan Koevoet en Petra van Zundert presenteren duet in Roosendaal
16-05-2016 21:29:00

Op zaterdag 28 mei 2016 vindt bij Eetcafé 'de Raatskelder', aan de Markt 20 in Roosendaal de presentatie plaats van hun onlangs verschenen duet 'Jij bent zo mooi om van te houden'. Meewerkende artiesten zijn: Sharon Dee, Cindy Hulshof, Manfred Jongenelis, Toon Hellemons, Glenn, de Roosendaalse Jettie en Fabian Koevoet. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Na vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan. Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst,  met iedereen te delen. 

Wesley Pol slaat met 'Stella d'amore' nieuwe muzikale weg in
15-05-2016 20:19:00

Wesley Pol heeft de smaak goed te pakken. De samenwerking met platenmaatschapij Muziekhoekje bevalt hem uitstekend en dat heeft inmiddels geresulteerd in z'n nieuwe verrassende single 'Stella d'amore'. 'Deze single heeft iets speciaals', vertelt Wesley die in het dagelijks leven een autobedrijf runt in het Overijsselse Geerdijk. 'Bij deze single hebben wij een versie met een heerlijke volle muziekband, maar hebben we er ook een licht akoestische band aan toegevoegd. Ik vind dat dit liedje hier ook om vraagt.

Toppers in Concert...wederom een waar spektakel
15-05-2016 14:17:00

De Toppers, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Rene Froger hebben afgelopen weekend wederom gezorgd voor een waar spektakel in de Amsterdamse Arena. Drie opeenvolgende dagen ging het dak eraf tijdens de weergaloze shows, die deze keer het thema hadden: “A Royal night of Disco”. Dit thema werd zeker waargemaakt, want het publiek kreeg zeker disco voorgeschoteld, van het begin tot het eind. De dresscode was dan ook:  “Glitter gold with a colorful touch of disco”. 

'Sha la la la vie'....nieuwe single van Picobello
15-05-2016 12:24:00

Na het prachtige succes van 'Dans nog eenmaal vannacht' komen Betsy en Gert, oftwel Duo Picobello nu een fris zomers lied. Het is volgens Betsy een super gezellige meezinger die lekker blijf hangen. De titel van up tempo nummer is 'Sha la la la vie'. Zowel de tekst als de muziek is van Jack De Nijs (Jack Jersey). Het geheel is opgenomen in de studio van Mark van de Heuvel. De clip gaat het duo 29 mei opnemen waarna hij te zien zal zijn op en hoogstwaarschijnlijk op TV Oranje. Meer info: https://www.facebook.com/picobellomusic

Anita en Ed gaan wekelijks radioprogramma presenteren bij Omroep Tholen
14-05-2016 22:45:00

Ze lopen er al erg lang over te denken maar nu gaat het er toch van komen.  Anita en Ed gaan wekelijks een radioprogramma presenteren. Omroep Tholen is op zoek naar vrijwilligers om de zender aan de gang te houden. Dit heeft Anita en Ed doen besluiten om het avontuur aan te gaan. Het duo heeft er erg veel zin in om een leuke radioshow te creëren.  Er zal gevarieerde muziek gedraaid worden zowel Hollands- als Engels en Duitstalig. 

Muziekhoekje brengt single uit van Sjouke van het album 'Het vuur brandt nog'
14-05-2016 13:56:00

De nieuwe single van Sjouke gaat worden "Jij bent alles wat mooi is" Dit nummer is afkomstig van zijn album. Er wordt door fans en radiostations steeds gevraagd wat de single is die bij het album hoort zodat men niet zelf een nummer hoeft te kiezen. Doordat dit nummer het in België goed doet, is gekozen voor dit liedje. Gewoon een lekker vrolijk liedje met een makkelijk te onthouden refreintje zodat iedereen hem zo mee kan zingen. Ook deze cd single is te bestellen bij o.a. www.muziekhoekje.nl

Ronald Snels uit Tilburg winnaar TV Oranje & RADIONL Keukenactie
14-05-2016 02:42:00

Ter gelegenheid van hun 10-jarig jubileum gaan RADIONL en TV Oranje een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Om kans te maken op deze fantastische prijs moest je het aantal verschillen tussen twee foto’s tellen. De winnaar is vrijdagochtend 13 mei bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL. Ronald Snels uit Tilburg werd door presentator Marcel de Vries gebeld met dit prachtige nieuws. In totaal waren er 9 verschillen tussen de foto's, en Ronald had dat goed gezien.

Zondag 15 mei special over Dario op TV Oranje
13-05-2016 19:19:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 15 mei zie je een TV Oranje Special over Dario, die thuis in Purmerend vertelt over zijn Amsterdamse roots. Hij is van huis uit een rasechte Jordanees, en in zijn jeugd was hij al veel bezig met muziek. Dario draaide graag platen op feestjes.

Peter Beense heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-05-2016 16:51:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 mei is dat ‘Ik voel me heerlijk’, de nieuwe single van Peter Beense. De populaire volkszanger uit Amsterdam maakte een zonnige en zomerse feelgoodplaat die uitstekend past bij de tijd van het jaar. ‘Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en de terrasjes bezoeken voor een biertje of een sappie’, aldus Peter.  De bigband-sound van dit door Frank Verkooyen geproduceerde nummer komt volledig tot uitdrukking in de vertrouwde stijl waarmee Beense zijn teksten weet neer te zetten. 

Joki Beerendonk lanceert 'Prachtig Amsterdam'
13-05-2016 16:42:00

Joki Beerendonk heeft meegedaan aan Hollands Got Talent waarbij de jury met de tranen in hun ogen zat. Voor Joki Beerendonk (1965) is het als kind al duidelijk: zij wil mensen vermaken. Na de middelbare school wint ze een talentenjacht en gaat zij het land in. Ze schrijft liedjes en luistert feesten op met haar optredens als Jordanese toiletjuffrouw of seventies chick en alles wat daar tussen zit, maar Joki wil meer. Door de stimulans van mensen uit de kleinkunst-wereld maakt Joki dit jaar haar debuut met de zelfgeschreven persoonlijke cabaretvoorstelling ‘Naakt’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: