RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kees Haak bezorgt Hessel Wijkstra bijzonder moment in ‘Op Volle kracht’
16-04-2016 15:39:00

In het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’ kreeg Hessel Wijkstra vrijdag jl. bezoek van Kees Haak. Het gesprek kreeg een bijzondere wending toen Kees het eerste exemplaar van z’n nieuwe single ‘Honkie Tonkie Pianissie’ overhandigde aan de altijd spontane presentator. ‘Hessel was oprecht geraakt. Hij had zoiets nog nooit meegemaakt’, vertelt Kees. Kees is van mening dat Hessel hem met z’n debuutsingle ‘Zullen we met z'n allen nog wat nemen’ enorm heeft gesteund door het nummer veelvuldig te draaien.

Marja Wever maakt comeback
16-04-2016 11:46:00

Marja Wever komt terug met haar muzikale passie. Het is een tijdje stil geweest rondom de uit Emmer-Compascuum komende zangeres die bekend is geworden vanwege haar countrysound. Ook Nederlandstalige liedjes vertolkt ze op geheel eigen manier. Marja is een tijdje geleden in contact gekomen met Bart v/d/ Bend van BR Music Producties i.v.m. de actie ''Single loting'' die Marja gewonnen had via Facebook. Marja bezocht de studio en nam een demo single op. Voor beide partijen beviel de samenwerking dusdanig goed.

Debuutalbum 'Intens' van Jeffrey Heesen komt binnen op nummer 2 in de Album Top 100
16-04-2016 11:00:00

Het debuutalbum 'Intens' van Jeffrey Heesen is op nummer twee binnen gekomen in de GFK  Album Top 100. “Dit gaan we vieren hoor. Reken maar. Ik was al in de zevende hemel door de fantastische reacties die ik kreeg op het album en vanwege de geweldige albumpresentatie, waar meer dan 1100 fans bij waren, maar dit slaat alles. Het is ook een mooie beloning voor langdurig hard werken en een waanzinnige pluim op de hoed van iedereen die mij heeft bijgestaan bij het maken van dit album. Ik ben ze allemaal heel dankbaar”, vertelt de sympathieke Brabander.

Nieuwe single van Joey Hartkamp komt uit de pen van z'n broer Michael
16-04-2016 10:27:00

Tijdens een uitverkochte releaseparty met ruim 800 fans lanceerde Joey Hartkamp afgelopen vrijdag 15 april zijn nieuwe zomerse single ‘Dans met me mee’. Het liedje werd Joey aangereikt uit onverwachte hoek. ‘Mijn broer Michael schrijft graag liedjes en kwam op een dag met een demo aanzetten. Deze luchtige meezinger voelde voor het team gelijk zo goed dat wij meteen studio zijn ingedoken met onze vaste producers Edwin de Groot, Norus Padidar en vader Emile Hartkamp’. In tegenstelling tot de Volkse Emile Hartkamp gaat Joey’s muziek duidelijk meer richting pop.

Rebecca Schouw presenteert nieuwe single 'Don't you give up!' in Valkenburg aan de Geul
16-04-2016 10:18:00

Op 1 mei aanstaande zal Rebecca Schouw haar nieuwe single met de titel 'Don't you give up!' uitbrengen. Rebecca is bekend van Popstars in het jaar 2008, toen woog ze nog 160kg. Inmiddels weegt ze ongeveer 55kg en is ze hard aan de weg aan het timmeren om weer terug te komen op haar muzikale niveau van 2008 en misschien nog wel beter dan toen.Vorig jaar bracht ze haar eerste single sinds haar 'metamorfose' uit  Met deze nieuwe single wil ze graag laten zien hoe ze in de afgelopen tijd heeft gevochten om te worden wie ze nu is.

Bob Offenberg scheurt enkel
15-04-2016 18:10:00

Ondanks dat Bob Offenberg z'n enkel gescheurd heeft kan hij toch optreden. Vorige week is hij tijdens z'n bokstraining door z'n enkel gegaan. 'Het lullige was dat ik net klaar was met boksen. We hadden pauze en wilde wat drinken pakken. Ik draaide me om en verzwikte m'n enkel. Ik voelde gelijk dat het niet goed zat. Het leek net of er een elastiekje knapte. M'n enkel werd vrijwel direct dik en kreeg een blauwe kleur. Ik ben meteen naar de Eerste hulp gegaan waar ter plekke foto's zijn gemaakt. Gelukkig bleek het niet gebroken te zijn', vertelt Bob.

Maak bij RADIONL kans op gratis kaarten voor Dutch Valley 2016
15-04-2016 16:47:00

Op 20 augustus 2016 staat jullie opnieuw een unieke muzikale kermisdag bomvol pop, rock, hiphop, dance en het Nederlandstalige genre te wachten. De eerste namen van de line up van Dutch Valley zijn al bekend. Afgelopen zomer traden verdeeld over 9 podia meer dan 100 Nederlandse artiesten op en was het event met 35.000 bezoekers uitverkocht. Wil jij kans maken op gratis kaarten? Ga dan naar de website van RADIONL en laat je gegevens achter. 

Zondag 17 april special over Wolter Kroes op TV Oranje
15-04-2016 16:37:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 17 april zie je een special over Wolter Kroes. Hij ontvangt TV Oranje in zijn werkstudio, die hij ook wel zijn 'man cave' noemt. Maar er wordt toch vooral hard gewerkt.

Vrijkaarten voor De Kast in het Circustheater
15-04-2016 16:19:00

Op maandag 16 mei 2016, tweede pinksterdag, verzorgt popgroep De Kast vanaf 14.00 uur een groots theaterconcert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Het concert vormt tevens de feestelijke afsluiting van de tournee waarmee de Friese band zijn 25-jarig jubileum viert. De Kast verkreeg in de jaren ‘90 grote populariteit door krakers als In Nije Dei, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles. Kaarten voor het concert van De Kast in het Circustheater zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa via 0900-9203 (0,45 € pm.) of op musicoflife.ntk.nl

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-04-2016 14:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 april is dat ‘Lieveling', de nieuwe single van Gerard Joling. De Noord-Hollandse zanger heeft het nog altijd druk met zijn televisiewerk (komende week begint een nieuwe serie van Geer & Goor) maar gelukkig krijgt ook zijn zangcarrière nog alle ruimte. Vorig jaar scoorde Gerard nog een hitje met 'Iedereen doet 't' en nu is daar een opvolger in de vorm van dit lekker in het gehoor liggende liedje met een heerlijk zomerse sound. Kees Tel tekende voor de tekst, muziek en productie. 

Davey Bindervoet brengt 'Zomer'
15-04-2016 14:15:00

Davey Bindervoet brengt zijn eerste eigen single ‘Zomer’ uit, omdat het publiek de zanger alleen maar kent van zijn Amsterdamse (Johnny Jordaan) repertoire. Hij hoopt dat hij mensen met zijn nieuwe single kan verrassen. “Hé, krijg nou wat! Dat is ook Davey!”, lacht de Amsterdamse zanger. Hij hoopt dat het dé reactie wordt na het lanceren van zijn debuutsingle ‘Zomer’. De single is een en al vrolijkheid en vooral erg zomers. Davey ziet het al helemaal voor zich dat ‘Zomer’ op de vele terrasjes hoorbaar is.

Wortelpop: het nieuwe familiefestival in Beerze
15-04-2016 13:38:00

Muziek, theater, vermaak en gezelligheid: dat is waar familiefestival Wortelpop om draait. De eerste editie van Wortelpop vindt plaats op woensdag 3 augustus 2016 in Beerze. Op het festivalterrein treden de hele dag artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en is een gevarieerd aanbod aan foodtrucks aanwezig. Het festival vindt plaats op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten. Het nieuwe familiefestival in Beerze is een initiatief van Beerze Bulten. 

Albumpresentatie ‘30 jaar Colinda’ op 6 mei in Tilburg uitverkocht
15-04-2016 13:03:00

Zangeres Colinda laat ons weten dat binnen drie weken alle kaarten voor haar albumpresentatie op vrijdag 6 mei 2016 bij Café Bet Kolen in Tilburg zijn verkocht. Alles staat die dag in het teken van haar nieuwe album ’30 jaar Colinda’. De Brabantse zangeres kreeg landelijke bekendheid met de grote hit ‘Kom dans met mij Colinda. Na haar succesvolle solocarrière was ze in 1993 de vervangster van Marianne Weber in "Het Holland Duo". Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om tijd te maken voor haar gezin. Sinds 2010 is Colinda weer volop met haar solocarrière bezig. Tal van singles passeerden ondertussen de revue. Op 10 oktober 2014 lanceerde ze het album "Dat komt allemaal door jou".

Pierre Schneider neemt single op bij Studio One
15-04-2016 10:49:00

Pierre Schneider is een plekje aan het veroveren aan de muzikale top. De sympathieke zanger is onlangs de Studio One ingedoken en het resultaat is een fantastische single "Ik kan je niet zomaar vergeten". Deze single is geschreven door Henny Thijssen. Pierre is maar wat blij met het resultaat. De zanger timmert al geruime tijd aan de muzikale weg. " Ik was al als jong ventje bezig met muziek. Maar nooit echt doorgezet. Twee jaar geleden heb ik "Hazes zoekt de Voice" gewonnen.

Zangeres Do wint mobielvrije battle op Radio 538
15-04-2016 09:39:00

Zangeres Do werd gisteravond live in de uitzending van ‘De Avondploeg’ op Radio 538 uitgeroepen tot winnaar van De Battle. Na een dag liften door Nederland had zij met de AutoModus app de meeste mobielvrije kilometers verzameld, namelijk 230 tegenover 225 van Lange Frans. Do gaf ter plekke een live-concert voor de luisteraars van Radio 538. Gwen Oude Luttikhuis uit Wychen  die  Do die dag een lift aanbood, krijgt een privé-concert van de winnares thuis. 

Nieuwe single 'Machtig Mooi' van Harten 10 heeft een gigantisch meezinggehalte
14-04-2016 19:36:00

Harten 10 ziet het al voor zich dat het publiek tijdens de optredens ‘Machtig mooiuit volle borst meezingt. De nieuwe single heeft volgens het duo een gigantisch meezinggehalte en bevat de kreet ‘Machtig mooi’, die onbewust veel gebruikt wordt.  Het is wel een iets ander nummer dan wat ze eerder uitgebracht hebben. “Ik zie dat voor me dat we tijdens het optreden zingen ‘Het is zo machtig mooi’ en dat het publiek dan ‘Machtig mooi’ zingt”, aldus Martien. Harten 10, bestaande uit Tineke en Martien, willen met dit nummer de tent op z’n kop zetten. 

Nieuwe voor single Lenie Gerrits
14-04-2016 17:35:00

De grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan. Hij heeft een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, daarmee brengt hij uw feestje tot grote hoogte! Zijn eerste single “Geen Tijd” kwam in 2008 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale radio en tv zenders. maar zijn grootste hit kwam achter zijn naam te staan met zijn tweede single “De Rolleman”. 

René Eshuijs verzilverd de Koos Alberts ondersteuningsprijs
14-04-2016 09:46:00

Op 17 januari jl. kreeg René Eshuijs tijdens de uitreiking van de Koos Alberts Award  een cheque t.w.v. € 5000.00 overhandigd die hij kon besteden aan een complete nieuwe productie. Deze ondersteuningsprijs werd hem aangeboden Storm Record, HubscH Media, Oerlemans, Ultimate Disk, Woods Fotografie, Q point Digital Audio, Artiestenapps.nl en Artiestendrukwerl.nl Inmiddels heeft René de cheque verzilverd en presenteert met trots z’n nieuwe single ‘Alles in mijn leven’. Het is een gezellig up tempo liedje met een aanstekelijk refrein.

Franz Joostink neemt debuutsingle op
13-04-2016 09:42:00

Franz Joostink begon ooit als radio dj en is nu een jaar bezig met zingen.Met zijn bijzondere sound werd al snel de aandacht getrokken van Manfred Jongenelis. Dat resulteerde in een aantal liedjes met een volkse stijl. Afgelopen week werd in de studio zijn eerste single opgenomen met een zeer hoog zomers knuffel gevoel. Binnenkort vertrekt hij naar het zonnige Benidorm voor de opname van de clip en een aantal optredens in een aantal bekende cafe's. In een korte tijd heeft Franz al een groot aantal schare fans opgebouwd die hem werkelijk overal volgen. 

'Milonga' maakt Aukje Fijn blij en is op slag verliefd
13-04-2016 09:27:00

Al langere tijd had Aukje Fijn het idee om weer een single uit te brengen. Daarvoor was ze op zoek naar nieuwe ideeën. Bij het horen van ‘Milonga’ was ze op slag verliefd. ‘Milonga’ heeftherkenbare zomerse klanken waardoor Aukje Fijn op slag verliefd werd op de single. “Het nummer heeft een heel eigen karakter met zomerse tinten”, aldus de 17-jarige zangers. Dat is dan ook precies de reden waarom het bij Aukje past. Met deze muziek klopte ze aan bij tekstschrijver Bram Koning. Hij schreef de Nederlandse tekst van 'Milonga', waarna het is opgenomen bij Hans Albers.

Sidney Bischoff vindt 1 nacht veel te kort
13-04-2016 00:48:00

De samenwerking tussen Sidney Bischoff en Bert Schenau van Feestartiesten.nl begint z'n vruchten af te werpen. De afgelopen 6 maanden is hard gewerkt aan een 'nieuwe start' van de zingende oliebollenbakker uit Apeldoorn. Ondertussen is een grotendeels nieuw team gevormd waar Sidney de komende jaren mee samen gaat werken. Alleen William ten Kate van TV Oranjeclips is meegegaan in de nieuwe opzet. 'William neemt al vanaf het eerste uur m'n videoclips op. Inmiddels is er een hechte vriendschap ontstaan die, hoop ik nog lang mag duren. 

de Wannebiezz gaan op zoek naar 't geluk
12-04-2016 12:34:00

Het Rotterdamse trio de Wannebiezz maakt de titel ‘De Feelgoodband van Nederland’ wederom waar, al zeggen zij het zelf. Met hun nieuwste single ‘Als je ’t geluk zoekt’ bezingen zij het kleine geluk. Dat geluk dat we allemaal kunnen zien, als we er maar voor open staan. Arie, Rocco en Gilles laten met dit vlotte liedje de hectiek en verplichtingen van alledag voor wat ze zijn, om even een pas op de plaats te maken. Zo nu en dan eens stilstaan bij en genieten van wat je hebt in plaats van wat je wenst: het levert je van die waardevolle geluksmomentjes op.

Frank Verkooyen haalt alles uit de kast voor de productie van z'n nieuwe single 'Geluk'
12-04-2016 12:15:00

Frank Verkooyen tekent op dit moment voor vele Nederlandstalige producties vanuit studio 'The Boom Music' in Breda. Het ‘Geluk’ lacht hem op vele fronten toe, niet zo vreemd dus dat de gezellige Brabander zijn nieuwe single een titel meegaf die volledig aansluit bij dat positieve gevoel; ‘Geluk’!Een track dat zowel de melancholie, en het voor Frank zo gebruikelijke, Feest herbergt. Live ingespeelde blazers, een vrolijke accordeon en een pakkend ritme waarop je niet stil kan blijven staan. Zij zorgen voor een feelgood-moment van dik drie minuten! 

Gyna presenteert nieuwe single 'Hemel op aarde' op 29 april 2106 in de Westereen
12-04-2016 11:49:00

Zangeres Gyna uit het Friese De Westereen is terug van weggeweest. Na o.a. de hit-singles “Ik Kan De Hele Wereld Aan” en  “Ik Ga Weer Van Je Dromen” was het een tijdje stil rondom haar en nam ze alle tijd voor haar gezin. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en eind vorig jaar was ze weer in één klap terug met de single “Zonder Jou”. Nu 2016 is het tijd om aan dat succes een vervolg te geven en is er weer een gloednieuwe single getiteld “Hemel op Aarde”. Een lekker in het gehoor liggende single met een rake tekst.

Gijs de Vormer steekt oud liedje in een nieuw jasje
12-04-2016 00:45:00

In 2012 nam hij je mee naar het zondagmorgen-gevoel. Een gevoel dat veel mensen kennen maar dat iedereen anders zal ervaren. Voor de één uitslapen, een uitgebreid ontbijt en dan naar het bos of het strand. De ander vindt het maar saai dat veel winkels gesloten zijn. Gijs had zijn eigen zondagmorgen-gevoel en zingt er over. Gijs scoorde met De Vormers een kroegenhit met “Dansen op je bruiloft.” Ook heeft hij samen met Pascal de Vormer en Ringo in de single Top100 gestaan met de hit “Achter Het Raam.”

Do en Lange Frans houden mobielvrije Battle op Radio 538
12-04-2016 00:37:00

Zangeres Do en Lange Frans houden op donderdag 14 april een Battle tegen elkaar. Hierbij gaan zij liftend door Nederland om met de AutoModus app zo veel mogelijk mobielvrije kilometers te verzamelen. Met deze wedstrijd, die te volgen is op Radio 538 en via social media van Radio 538, vraagt het duo aandacht voor de gevaren van smartphonegebruik achter het stuur. De Battle vormt het hoogtepunt van de Interpolis- autocampagne: ‘Heel Nederland in Automodus’. Doel van Interpolis is om met slimme oplossingen, zoals de AutoModus app.

Jeroen van der Boom lanceert een wel heel bijzondere videoclip
12-04-2016 00:30:00

Jeroen van der Boom is de eerste zanger die deze week een wel heel bijzondere videoclip lanceert. De zanger, die al veel hits op zijn naam heeft staan, heeft de primeur van de ‘vlip’. ‘De vlip is een combinatie van een videoclip en een vlog,’ zegt Jeroen van der Boom. ‘Mijn vrouw Dany de Wit, die ook mijn manager is, bedacht dit concept en ik ben er razend enthousiast over.’ Van de nieuwste single van Jeroen, Je leeft vandaag, wordt deze week uitgebracht met maar liefst vier verschillende versies van een vlip. Het publiek krijgt een bijzonder kijkje in het leven van de veelzijdige entertainer. 

10 april 2016....een onvergetelijke dag voor Jeroen Stevens
11-04-2016 15:05:00

Op 10 april vierde Jeroen Stevens zijn 10-jarig jubileum in Zaal Twaalf te Vlagtwedde. Na 13 maanden met de voorbereiding te zijn bezig geweest was dan eindelijk de dag aangebroken. Zijn jubileum werd groot gevierd met diverse optredens van collega's die Jeroen in de Afgelopen 10 jaar heeft ontmoet. De gasten werden getrakteerd met onder andere Isabella Smit, Wesley Klein, Freshkid,Sasja Brouwers, Ron en Nick de Ridder, Christa Kerdijk en Janneke de Roo

Jeffrey Heesen en Jordy van Vilsteren op bezoek bij Media Markt Apeldoorn
11-04-2016 14:45:00

Op zaterdagmiddag 16 april om 14.00 uur komt Jeffrey Heesen naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe album ‘Intens’ te signeren. Jeffrey zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Voorafgaand aan Jeffrey Heesen zal ook de volkszanger Jordy van Vilsteren optreden. Zijn performance begint om 13.30 uur. De 25-jarige Jeffrey Heesen had al flink aan de weg getimmerd om zijn droom te realiseren, toen hij begin vorig jaar een verpletterende indruk maakte in de finale van het TV programma Bloed, Zweet & Tranen.

Bob Offenberg in commercial Staatsloterij
11-04-2016 12:43:00

Zanger Bob Offenberg was de afgelopen week te vinden in de studio voor de opname van de Staatsloterij Koningsdagtrekking commercial. Bob werd door de Staatloterij gevraagd voor dit unieke project en twijfelde uiteraard geen moment. “Het is een eer om aan zo’n groot landelijk project mee te mogen werken. Het inzingen van een reclamespot is voor mij de eerste keer, maar het smaakt absoluut naar meer” aldus de trotse zanger. De commercial is van 10 tot en met 27 april ieder uur te horen op alle gerenommeerde radio- en televisiestations.

Rik Nijman legt de lat een stukje hoger met z’n nieuwe single ‘100.000 woorden’
11-04-2016 12:30:00

Drie jaar geleden zong Rik Nijman, toen hij nog DJ was, het nummer ‘Ee wereldwonder’van Ferry Goorden al mee achter de draaitafel. ‘In die tijd was ik nog niet professioneel met zingen bezig. Het nummer is altijd blijven hangen en heeft mijns inziens niet de aandacht gehad die het verdiende waardoor het te weinig heeft uitgehaald. Ik vond de tijd nu klaar om het lied te coveren’, vertelt Rik. De tekst van het door Waylon v/d Heijden en Ferry Goorden geschreven nummer is hetzelfde gebleven, alleen de titel is veranderd in 100.000 woorden

'Bloedmooie vrouw'.....nieuwe single van Edwin Bos
11-04-2016 10:42:00

Met “Bloedmooie Vrouw” presenteert de uit Schoonebeek (Drenthe) afkomstige zanger Edwin Bos zijn nieuwste single.In het dagelijkse leven werkt Edwin als lasser, met name in het noorden van het land. Via karaokeshows kreeg hij de smaak van het zingen te pakken, en inmiddels heeft Edwin diverse singles op zijn naam staan. “Bloedmooie Vrouw” is de opvolger van “Jij Bent Meer Dan Alles” en bevat wederom country achtige elementen, waar Edwin patent op lijkt te hebben. De tekst werd geschreven door Edwin’s vrouw Jannie.

Wordt 'Voor de storm komt' de doorbraak van Mark Bouwers
11-04-2016 09:46:00

Mark Bouwers heeft een aantal jaren in een band gezongen en besloot om solo te gaan, nadat hij kennis heeft gemaakt met Willem de Bie van All 4You Events, kwamen beiden al vrij snel op het idee om een CD op te nemen in de studio van All 4You Records in Coevorden. Dit prachtige nummer , 'Voor de storm komt' ,wat oorspronkelijk uit Zuid Afrika komt, was daar een grote hit, en natuurlijk hopen wij dat dit de grote doorbraak zal worden van de 25 jarige Mark Bouwers. Mark wil niets liever dan heel Nederland dit mooie lied laten horen.

Jan Rot wint Annie M.G. Schmidtprijs 2015
11-04-2016 09:32:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Buma Cultuur, is toegekend aan het lied 'Stel dat het zou kunnen...', geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door Jan Rot. De Annie M.G. Schmidtprijs bekroont het beste Nederlandstalige oorspronkelijke theaterlied uit het voorgaande seizoen. Tijdens de vierentwintigste editie hanteerde de organisatie een vernieuwde opzet.

Twee keer uitverkocht huis voor Gerrit Uittenberg
10-04-2016 22:45:00

Dit weekend was het Henricusgebouw in Raamsdonksveer wederom omgetoverd tot het Gerrit Uittenberg Gebouw waar de inmiddels 77 jarige zanger, schrijver, tonprater en cabaretier Gerrit Koopmans twee keer een uitverkocht huis had met zijn 'Gerrit Uittenberg One Man show 2016'. Zichtbaar genietend boeide de topfitte Gerrit zijn publiek met ruim 2 uur zelf geschreven en bedachte liedjes en sketches waarbij hij naast zijn oude vertrouwde nummers als 'Accordeon' en 'Stamcafé' ook de hele tent weer op zijn kop kreeg met een nieuw liedje 'Gooi maar in de kliko'.

Noord Nederlands Artiesten Platform ontvangt leuke artiesten op 4 juni in Groningen
10-04-2016 11:17:00

Het Noord Nederlands Artiesten Platform ontvangt op 4 juni 2016 in de Borgmanhal van het Groningse MartiniPlaza een aantal leuke artiesten. Tijdens het Noord Nederlands Artiesten Platform zijn Burdy, Jordi Weijer, Fokko Kramer, Bert Zwier, Mathijs Groen, Elz Bakker, Wally McKey, Melissa Smilda, Magrietha Gosink, Dirk Meeldijk, en het duo Gerrie & Ron aanwezig. 

Gerry Holland deelt rozen uit tijdens singlepresentatie in het centrum van Hoofddorp
10-04-2016 11:03:00

Op zaterdag 16 april 2016 gaat een grote wens van Gerry Holland in vervulling. Midden in het winkelcentrum van Hoofddorp zal de zingende Schiphol taxichauffeur rond de klok van 15.00 uur zijn nieuwe single ‘Zeg het met rozen’ op het Polderplein, voor de Hema, presenteren. Gerry laat weten dat hij tijdens het zingen van dit lied rode rozen gaat uitdelen aan het winkelend publiek. Het is een mooi gebaar voor de mensen, maar ook voor mij. Ik zie het als een ode aan m’n grote kameraad Wilfred van Heusen die helaas 2 jaar geleden is overleden. 

Laura van den Elzen op legendarische wijze door naar LIVESHOWS in Duitsland
09-04-2016 23:23:00

Na een legendarisch optreden weet Laura van den Elzen de TOP 10 te bereiken in de grote talentenjacht show van Deutschland Sucht Den Superstar NO LIMITS. Op fabuleuze wijze wist Laura de finale te bereiken een plek in de Live Shows, eerst zong Laura samen met Lindsay het nummer Give me a Reason van Pink. Laura krijgt geweldig commentaar maar moet eerst een battle zingen tegen Ramona om de TOP 10 te bereiken. Beiden zangeressen mogen een nummer uit kiezen die ze in deze finale battle gaan zingen.

Zondag 10 april special over Henk Dissel op TV Oranje
09-04-2016 17:12:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 10 april zie je een special over Henk Dissel, die TV Oranje ontvangt in zijn ouderlijk huis in Zeist. Daar vertelt hij hoe hij al als kind voortdurend bezig was met zingen, waarbij nogal eens een cassetterecorder sneuvelde.

René Karst gaat in de weekenden meer tijd besteden aan z'n gezin.....dus minder vlogs
09-04-2016 16:48:00

'Waar ben ik aan begonnen'.....dat vertelde René Karst op 13 maart jl. aan de shownieuwsredactie van TV Oranje.  Hij kondigde destijds aan dat hij elke dag een vlog online zou zetten.  Dat heeft ‘De Vloggende Hollander’ inmiddels 34 afleveringen volgehouden. Vandaag laat René weten dat er toch iets gaat veranderen. Hij heeft besloten om in de weekenden meer tijd vrij te maken voor z’n gezin, familie en vrienden. Vanaf 11 april gaat hij van maandag t/m vrijdag een vlog online zetten. René is er zich van bewust dat de volgers veel plezier beleven aan het volgen van zijn volgs. Hij vindt het ook zelf ontzettend leuk en veel te zonde om ermee te stoppen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop