RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Clown Jopie en Tante Angelique lanceren '4 Dagen Feest, om nooit te vergeten'
06-01-2016 13:40:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Kindercarnaval single: “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten”. Aad Klaris en Jeroen van den Berg hebben weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdragen zullen leveren aan Carnaval 2016. De carnavalssingle is te downloaden via de bekende downloadsites. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” doet zeker niet onder voor de carnavalsmuziek.

Alle hits van Henk Wijngaard op exclusieve 2CD-box '40 jaar Hits'
06-01-2016 10:21:00

2016 wordt een bijzonder jaar voor Henk Wijngaard.  Als 's lands bekendste vrachtwagenchauffeur heeft hij al vele hits mogen scoren en is al 40 jaar onderweg met zijn gitaar en zijn liedjes. Wie kent ze niet, hits als "Met de vlam in pijp", "Sneeuwwitte bruidsjurk", "He Suzie" en zijn recente grote hits "Kleinkinderen" en natuurlijk "Ga, Gaaah".  In 2014 mocht na 30 jaar zijn meest recente album weer de top 3 bereiken van de album top 100 en laat deze trucker zien nog steeds aan de top te staan van de nederlandse muziek.

Samenstelling Oranje Top 30 aangepast
06-01-2016 10:01:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, wordt vanaf vrijdag 8 januari op een nieuwe manier samengesteld. Vanwege de snelle ontwikkelingen op mediagebied en de manier waarop mensen muziek luisteren, wordt de Oranje Top 30 voortaan samengesteld op basis van populaire parameters binnen de doelgroep. 

René Karst geeft duidelijke boodschap mee in z'n nieuwe single Hollanders
06-01-2016 09:55:00

Aan het begin van 2016 komt René Karst met een nieuw fris geluid. Er is altijd iets of iemand waarmee je het glas wilt heffen op dat wat geweest is of gaat komen. Iemand kan ‘links of rechts’ zijn. ‘Oud of jong’, ‘ voor of tegen’, uit Volendam of uit Drenthe komen… We zijn allemaal gelijk.Hij liet de productie dit keer over aan Kees Tel die er met Ierse invloeden een productie van maakte die de zanger ‘als gegoten’ past. ‘Kees maakt andere producties dan wat ik tot nu toe heb gedaan en ik vond het tijd voor een andere benadering van mijn feestpop.

The Analogues verlengen succesvolle theatertournee
05-01-2016 22:57:00

De Magical Mystery Tour is zo succesvol dat de The Analogues hebben besloten om hun theatertournee nog in het huidige  theaterseizoen te verlengen! Dit maakten zij zojuist bekend in De Wereld Draait Door. Er komen maar liefst twaalf extra concerten in de maanden mei en juni waarin The Analogues op onnavolgbare wijze de muziek van The Beatles spelen. The Analogues zullen de tournee 19 juli met een speciaal concert in Het Concertgebouw in Amsterdam afsluiten en brengen een show waarin het album Magical Mystery Tour integraal wordt uitgevoerd.

Smurfke telt af met 10 kleine smurfen
05-01-2016 18:48:00

Om het nieuwe jaar alvast goed van start te gaan komt Smurfke meteen goed met de deur in huis vallen. Zijn nieuwe titel ‘Tien kleine smurfen’ komt dan ook per direct uit en is te downloaden in de diverse webshops en ook te beluisteren in de diverse bekende streamingdiensten. De populaire Friese zanger weet met zijn feestmuziek menig feesttent op de kop te krijgen. Zijn nieuwe single is dan ook wederom een gezellige feestplaat met een hoog meezinggehalte. De zanger is al flink wat jaren actief in de muziek en weet zijn publiek tijdens optredens goed te bespelen.

Ferry Doedens gaat nieuw tv-avontuur aan bij AVROTROS
05-01-2016 14:08:00

Ferry Doedens gaat mee doen aan het derde seizoen van Maestro. Hij neemt het op tegen onder anderen paralympisch atlete Marlou van Rhijn, zangeres Leona Philippo en columniste Aaf Brandt Corstius. Eerder maakte AVROTROS al bekend dat zanger René Froger en acteur Patrick Stoof dit jaar een poging zullen doen het dirigentenvak onder de knie te krijgen. Ferry, die momenteel afwisselend met Tim Douwsma als Danny Suko te zien is in de musical Grease, zei maandag in RTL Boulevard zin te hebben in het programma. ,,Het lijkt me te gek om voor zestig man te staan met dat stokje, hoe heet het ook alweer?'' Het nieuwe seizoen van Maestro wordt vanaf zondag 17 januari uitgezonden op NPO 1. De Nederlandse dirigent Vincent de Kort zal zijn opwachting maken als juryvoorzitter. Violiste Isabelle van Keulen en contrabassist Dominic Seldis blijven in de jury. 

Nick & Simon verlengen Early Bird Actie voor hun jubileumconcert op 17 december 2016
04-01-2016 19:47:00

Wegens groot succes willen Nick & Simon graag de early bird actie voor hun jubileumconcert op 17 december 2016 in Ahoy, Rotterdam verlengen. Wanneer je voor 31 januari je tickets bestelt krijg je € 2,50 korting per kaartje. Bestel je kaarten via www.ntk.nl of telefonisch via 0900- 9203 (€ 0,45/min). De mannen hopen de Vlaamse fans natuurlijk ook te zien in de Ahoy bij het jubileumconcert, maar daarnaast komen zij jullie opzoeken in België! Op 20 mei staan Nick & Simon in het Kursaal in Oostende en op 11 juni in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets voor het Kursaal in Oostende zijn te vinden via deze link. Tickets voor het optreden in de Stadsschouwburg in Antwerpen zijn via deze link verkrijgbaar. 

Emotionele clip 'Veranderd in een ander' van Lucas en Gea online
04-01-2016 14:27:00

Een aantal weken geleden kregen Lucas & Gea van een goede kameraad te horen dat zijn vader de ziekte van Alzheimer had.  Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Het is geen ouderdomsziekte, maar een hersenziekte met psychiatrische symptomen doordat delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven. Naarmate de ziekte vordert verliest iemand steeds meer vaardigheden en raakt uiteindelijk volledig afhankelijk van anderen. Er kunnen ook veranderingen in het karakter ontstaan, daarbij kan de stemming snel omslaan.

Belinda viert succes met nieuwe single ‘Neem je leven’
04-01-2016 14:04:00

2015 was een bijzonder jaar voor Belinda Kinnaer. Het overweldigende succes van Zeven Oceanen was een waar feest met als absolute hoogtepunten de zevende notering in de Top 1500 van RADIONL en het optreden van 12 december in het magische Gelredome tijdens het Mega Piraten Festijn. In dit nieuwe jaar kiest Belinda nu voor een hele eigen versie van ‘Neem je leven’. Het origineel is van Marco Borsato, een persoonlijke voorbeeld voor Belinda: “Hij raakt mensen met zijn stem, muziek en persoonlijkheid. 

Rene Clifford komt met carnavalssingle
04-01-2016 13:42:00

De uit Apeldoorn afkomstige zanger Rene Clifford begint in het jaar 2000 als pop- , rock- en blueszanger in de band: “Nix mis mee”. Na een spontane jamsessie met veelal Nederlandstalig repertoire, besluit hij om een andere muzikale richting op te gaan. In 2003 is Rene samen met John Denies zeer succesvol als “De zingende barkeeper”. In 2005 gaat hij een samenwerking aan met “DJ Kees” en breidt zijn repertoire tevens uit naar Engelstalig, rock, pop, blues, Nederpop en rock-’n-roll. 

Feestzanger René in zee met Martin Sterken
04-01-2016 12:14:00

René Fortgens, beter bekend als feestzanger Rene omschrijft zichzelf als een levensgenieter pur sang, waar muziek een belangrijke rol in speelt. Daarom past zijn inmiddels tiende single ‘Blijf van m’n wijf!’ precies bij. Het nummer is geproduceerd door producer Martin Sterken uit Valthermond. Dit was een nieuwe samenwerking voor Feestzanger René. 'Een hele fijne: “Ik heb er veel plezier aan beleefd”'. aldus René. De bijbehorende videoclip is gemaakt door z'n vaste cameraman William ten Kate (TV Oranjeclips).

De Dikdakkers haken in met 'Zij is bi bi bi’
04-01-2016 11:57:00

Een nieuw jaar is begonnen voor het populaire partyduo De Dikdakkers. In de eerste plaats door de hele nieuwe meezinger ‘Zij is bi bi bi’, wederom een heerlijke inhaker. De heupen gaan vanzelf bewegen en het is onmogelijk om te stil te blijven staan. Deze ode aan een bi bi bi bijzondere vrouw, die de droom is van elke man zing je zo mee en dat is precies de bedoeling van beide heren: “Na de wat rustigere single Heyo!, gaan we nu weer vol voor een feestje voor jong en oud!” In samenwerking met RADIONL zorgt het duo voor een spetterend begin van 2016.

Gemma van Eck keert op zondag 17 januari 2016 definitief terug op de planken
03-01-2016 14:59:00

Gemma van Eck luidt 2016 op een bijzondere manier in. Met een miniconcert in ‘De Club’ in Studio Aalsmeer keert ze op zondag 17 januari 2016 definitief terug op de planken. Begin oktober maakte de zangeres al met haar zelf gecomponeerde cd-single ‘Love is the magic word’ na vier jaar afwezigheid haar rentree in de showbizz. “Met dit miniconcert wil ik iedereen laten zien dat ik er weer helemaal klaar voor ben,” zegt Gemma , die naast eigen repertoire ook andere songs ten gehore zal brengen, die haar in het verleden persoonlijk raakten. 

Kapalone presenteert nieuwe single op 17 januari 2016 in Gemonde
03-01-2016 12:44:00

Op zondag 17 januari 2016 presenteert Kapalone z’n nieuwe single ‘Wie is erbij’ bij Café zaal Kloosterzicht in Gemonde. ‘Dit nummer is weer geschreven door Jack Van Raamsdonk en is opgenomen in de studio van Kees Tel. Het is wederom een vrolijk nummer zoals de fans van mij gewend zijn’, aldus Ad Kapteijns die ondertussen al 13 jaar Kapalone als artiestennaam gebruikt. Het café, gelegen aan  Sint Lambertusweg 95, opent omstreeks 14.00 uur de deur voor het publiek dat die middag kan genieten van scala van optredens van een groot aantal artiesten. Vanaf 15.00 uur start het programma en zullen Jettie Pallettie, Sylviah, Arno Verduyn, Tim Schalkx, William, Rienie van de Kerkhof, Jack van Raamsdonk, Arnold Hofmans, Frank van de Wal, Yosee, Gijs van Iersel, Arnold en uiteraard Kapalone het publiek vermaken.

Harm Jan de Ruiter luidt het nieuwe jaar in met een gezellig lied over de kermis
02-01-2016 17:28:00

Harm Jan de Ruiter uit Westerbork luidt het nieuwe jaar in met een gezellig lied over de kermis. Binnenkort verschijnt er tevens een album van Harm Jan, waar het nummer “De Kermis” ook op zal staan. In het verleden heeft hij al diverse nummers uitgebracht zoals “Naar de knoppen”, “Mien hond”, “Echte liefde”en “Mijn Waddenzee”. Met zijn nieuwe nummer “De Kermis” gooit Harm Jan de vrolijke, nostalgische noot er overheen en hoopt hij dat het nummer aanslaat bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Ook zal de clip over “De Kermis” binnenkort verschijnen.

De Sjonnies knallen 2016 in met '(Wie heeft mij naar huis gebracht) Vannacht'
02-01-2016 13:23:00

De nieuwe video van de Sjonnies-hit “(Wie heeft mij naar huis gebracht) Vannacht” staat pas één dag online en wordt op diverse kanalen al goed opgemerkt. De video hoort bij de nieuwe single van De Sjonnies, bestaande uit de oprichters Friso en Konstantijn Ruysdael en leadzanger Bennie Solo. Deze unieke video is de eerste van een aantal geplande evenementen die in het jubileumjaar van De Sjonnies de revue passeren. De band bestaat in 2016 precies 25 jaar.

Clip 'Dat is nu over' van Martin Dams online
01-01-2016 17:14:00

Martin Dams kondige enkele weken geleden aan per 1 januari 2016 te stoppen als bemanningslid van Ancora. Hij gaat vanaf nu werken aan eigen repertoire in een ongedwongen sfeer en wil lekker met muziek bezig zijn. De laatste weken van 2015 verliepen voor Martin compleet anders dan gepland. Hij kreeg een hoodrol in de BOB commercial waarin een fragment van z'n nieuwe single 'Dat is nu over' al te horen was. Het nummer kwam tot stand i.s.m. Frank Swenne en Edwin van Hoevelaak. De bijbehorende clip is in dezelfde stijl als de commercial opgenomen. 

Gebroeders Ko openen Nieuwjaarsduik Scheveningen
01-01-2016 14:18:00

Traditiegetrouw hebben de Gebroeders Ko de grootse Nieuwjaarsduik van Nederland op Scheveningen geopend met een spetterend optreden. 10.000 duikers en tienduizenden toeschouwers gingen compleet uit hun dak tijdens de warming-up die de Gebroeders Ko al jaren samen met DJ-Maurice verzorgen voor dit wereldwijd bekeken spektakel. “ ieder jaar proberen we hier weer een nieuw nummer uit omdat dit het gaafste publiek is wat je je als artiest op 1 januari kunt wensen en ons nieuwe nummer “ Bij ons Omi’s “ sloeg in als een bom.

AT5 start met het uitzenden van de reallife serie ‘Op weg’ van Wesly Bronkhorst
01-01-2016 12:01:00

In de eerste week van januari start de Amsterdamse zender AT5 met het uitzenden van de reallife serie ‘Op weg’ van Wesly Bronkhorst. ‘Op weg’ is tevens de titel van het 16  tracks tellende album welke op 20 november jl.  gelanceerd werd. In oktober 2015 besloot de zanger wekelijks een filmpje over zijn leven op te nemen die vervolgens geplaatst werden op YouTube en Facebook. Ondertussen staan er 9 afleveringen online. Alles komt voorbij. De optredens, de fans, familie, de band met de kinderen en elke afleveringen bevat steeds weer een dosis humor.

Win vrijkaarten voor de Hollandse Feest Middag
31-12-2015 15:21:00

Zondag 10 januari 2016 is de St. Jozef Vereniging in Volendam het toneel van een oergezellige Hollandse Feest Middag waarbij tevens het nieuwe album van Tamara Tol wordt gepresenteerd: ‘Laat Ons Klinken’. Daarnaast zijn er optredens van Django Wagner, Jaman, Ferry De Lits, Alex, Stef Ekkel, Gebroeders Ko, Jan van Est, Pascal Redeker, John Molenaar en DJ Bompa. Het feest duurt van 14.00 tot 20.00 uur en vindt plaats aan de St. Jozefstraat 2 in Volendam. Het jaar 2016 begint goed voor de sympathieke zangeres Tamara Tol met de release van haar nieuwe album Laat Ons Klinken. Tamara is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen na haar eerdere successen met Engels- en Duitstalige platen. 

Gerard Ardesch en Jur Bron vertellen in special over 10 jaar TV Oranje
30-12-2015 21:24:00

TV Oranje vierde in 2015 haar tienjarig bestaan. In een speciale uitzending wordt rond de jaarwisseling teruggeblikt op tien jaar muziek van eigen bodem op de Nederlandse televisie. Directeuren Gerard Ardesch en Jur Bron vertellen over het ontstaan en de verdere ontwikkeling van TV Oranje en werpen een blik in de toekomst. Frans Bauer, het IJssel Duo en RADIONL-directeur Nico Silvius leggen uit wat voor de artiesten en hun fans het belang is van een zender met uitsluitend Nederlandse muziek. 

Jamie heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-12-2015 21:09:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 januari is dat ‘Levenslang Vertrouwen’, de debuutsingle van Jamie. Deze jonge zangeres uit het Brabantse Schijndel krijgt steeds meer voet aan wal in de Nederlandse muziekindustrie. Het opkomende talent heeft afgelopen jaar een contract bij NRGY Music in de wacht weten te slepen, wat nu resulteert in een vrolijk nummer met een poppy productie, overgoten met een volkse sound. De bijbehorende videoclip werd opgenomen tegen de achtergrond van de skyline van Rotterdam.

Oud & Nieuw bij TV Oranje
30-12-2015 20:56:00

Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een fijne en veilige jaarwisseling. Rond Oud & Nieuw is TV Oranje natuurlijk dé zender voor alle liefhebbers van Nederlandse muziek die een feestje willen bouwen! Na afloop van de TV Oranje Top 1000 van 2015 en de special ’10 Jaar TV Oranje’ kun je op Oudejaarsavond vanaf plusminus 19.30 uur kijken naar een muzikale terugblik op 2015. Vanaf 23.00 uur tellen we af naar het nieuwe jaar en na twaalven begint traditioneel een spetterend nieuwjaarsfeest vol feestclips van Nederlandse artiesten. 

Early bird-actie van Mega Piraten Festijn
30-12-2015 16:01:00

Het Mega Piraten Festijn krijgt een nieuwe site en dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan, zo heeft de MPF-organisatie besloten. Op 1 januari, de dag dat de site online gaat, begint bovendien de voorverkoop voor het nieuwe seizoen. Ter ere van de nieuwe site geldt er een speciale actie voor de wakkere vroege vogels. Als je tussen 1 en 14 januari via de site een kaartje koopt voor één van de komende feesten in het voorjaarsseizoen, geldt er een speciaal early bird-tarief. Een staanplaats in de tent kost dan € 17,50 in plaats van € 22,50.

Björn Litjes presenteert nieuwe single op 2 januari in ’s-Heerenberg
30-12-2015 15:51:00

Op zaterdag 2 januari 2016 presenteert Björn Litjes z’n nieuwe single ‘Bij elkaar’ bij Café́ ’t Olde Veld in ’s-Heerenberg. Hij heeft het lied samen geschreven met producer Kees Tel. Het resultaat is een uptempo nummer met een hoog feestgehalte.   Als tweede track is gekozen voor een Jacques Heb medley bestaande uit  ‘Ik heb de zomer meegebracht’ , ‘Manuela’ en ‘Een man mag niet huilen’. Hiermee hoopt Björn te kunnen laten zien dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen feestnummers.

Dinnershow Django Wagner uitverkocht
30-12-2015 11:11:00

Begin dit jaar gaf Django Wagner voor het eerst een feestelijke dinnershow in een tent op het Kerkplein in Son en Breugel. Het succes daarvan smaakte naar meer en daarom besloot hij op dezelfde locatie opnieuw een dinnershow op poten te zetten. Deze show, die op zondag 17 januari zal plaatsvinden, is inmiddels volledig uitverkocht. Uiteraard is Django zeer verheugd dat er zoveel belangstelling is voor dit evenement. Django: “We hadden natuurlijk alleen maar positieve reacties gekregen, nadat we dit voor de eerste keer hadden gedaan, maar dat het zo snel zou gaan, had ik alleen maar durven dromen. We gaan ons uiterste best doen om er, samen met de vakmensen van restaurant De Zwaan weer iets heel moois van maken.”

Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Marlies van Leeuwen in nieuwe vakjury Musical Awards
29-12-2015 16:11:00

De Stichting Musical Awards krijgt vanaf volgend jaar een nieuwe vakjury. Onder leiding van voorzitter Cornald Maas gaan presentatrice Irene Moors, documentairemaker Michiel van Erp, theaterfotograaf Joris van Bennekom en AD-journaliste Marlies van Leeuwen het volgend seizoen bepalen wie er genomineerd wordt voor de Musical Awards 2017. Actrice Henriette Tol en Peter Noten zullen hen daarin vergezellen. ‘We zijn heel erg blij met Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Marlies van Leeuwen,’ laat Hans van Veggel van de Stichting Musical Award weten. ‘We vinden dat de vakjury eens in de zoveel tijd nieuw bloed nodig heeft. 

Lucky Joe organiseert i.s.m. RTV Stadskanaal nieuwjaars party
29-12-2015 14:53:00

De stichting Lucky Joe organiseert i.s.m. RTV Stadskanaal op 2 januari 2016 een nieuwjaars party bij uitgaansgelegenheid Gossen, Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. Meewerkende artiesten zijn Marco de Hollander, Wim & Miranda, Dubbel-Fris, Burdy, Jessy Jay, Arjan Plat, Michelle Okken, Jan en Marga en Harmke. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur en de entree bedraagt € 5.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de stichting Lucky Joe, Rozenlaan 56 in Nw. Buinen. Meer info: www.luckyjoe.nl / Tel: 0599 - 616701.

Grease de Musical van 27 januari tot en met 31 januari 2016 te bewonderen in Almelo
29-12-2015 12:04:00

Grease de Musical reist langs theaters door het hele land. Van woensdag 27 januari t/m zondag 31 januari 2016 te bewonderen in het Theaterhotel Almelo. Het klassieke verhaal over liefde en rivaliteit wordt een swingende, sexy avond vol spektakel - uiteraard met alle grote Grease-hits. En dit alles in een gloednieuw jasje en met een cast van jong supertalent. Bestel nu je kaarten, dan ben je zeker van de beste plaatsen. Naast Theaterhotel Almelo staat Grease in 30 andere theaters in heel Nederland. Klik hier voor de hele speellijst. 

Rogier & Co lanceren 'Slaoi'
28-12-2015 17:45:00

Rogier van Oosterhout en Coen Broers alias DJ Coenio zijn  al jarenlang het carnavalsduo Rogier & Co. Met hits als “Schatje mag ik je Foto” “Bier met een Rietje” “Houdoe en Bedankt” “Waar is de Wc “zijn ze al jaren een graag gezien duo op elk carnavalsfeest of het nu een zaal, bar, of feesttent betreft. Tijdens een feestje vroeg de een de ander: “Zullen we onder het genot van een hapje en drankje eens goed brainstormen over het thema van het carnavalsliedje van 2016?” “Goed idee”, zei de ander. 

The Christmas Show ook in 2016 naar de Ziggo Dome
27-12-2015 15:43:00

De vijf uitverkochte Christmas Shows in de Ziggo Dome Amsterdam zijn zo succesvol geweest dat een vervolg niet uit kan blijven. Producenten RTL Live Entertainment en Stage Entertainment zijn verheugd dat The Christmas Show ook in 2016 in de Ziggo Dome te zien zal zijn! Afgelopen twee dagen waren bijna zestigduizend bezoekers getuige van een winters kerstsprookje.

Ga met Toppers van Oranje mee naar de sneeuw in het Oostenrijkse Brixental
27-12-2015 12:35:00

Toppers van Oranje en Weekblad PRIVE zijn Media Partners van de Feestweek Brixental die plaatsvindt van 12 t/m 19 maart 2016. Voor het 12e jaar reist Feestartiesten.nl af naar het Oostenrijkse Brixental met o.a: Peter Beense, Henk Bernard, Django Wagner, Sidney Bischoff, Koos Alberts, The Festyboys, Stefan Storm ( Guus Meeuwis act ), Dries Roelvink, Lesley Williams ( Andre Hazes act ),Cees Geluk ( Joe Cocker act ), Toon Wouters, Demy de Groot e.v.a.De presentatie is in handen van Stefan Storm. 

Nick & Simon sluiten zich 4 uur op in jukebox
27-12-2015 10:39:00

Nick & Simon hebben zich onlangs 4 uur lang opgesloten in een Jukebox die speciaal ontwikkeld is voor De Vrienden van Amstel LIVE!. Terwijl bezoekers van een Amstel café niets vermoedend muziek aanvroegen namen de Volendammers vanuit de Jukebox de regie van de avond steeds steviger in handen. Namens de automaat reageerden zij op de aanvragen van de gasten en startten de muziek in, of niet. Het experiment werd met 10 verborgen camera’s geregistreerd en is HIER te bekijken.

Groot aantal artiesten geven acte de présence tijdens de nieuwjaarsparty van John de Bever
26-12-2015 13:58:00

John de Bever presenteert op vrijdag 1 januari 2016 zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-paviljoen van de Collse Hoeve te Nuenen (Eindhoven). In een sfeervolle locatie geven vanaf 15.00 uur o.a. Stef Ekkel, Henk Bernard, Jaman, Ferry de Lits, Marco de Hollander, Johan Heuser, Johan Linssen, Klazina, Patrick Gerets, Ron Besselink, Angesz, Joop Lens, Yoerie, Plaizier, Johnny Sleegers en vele anderen acte de presence. John de Bever die mede door zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ het jaar feestelijk afsluit, heet zijn publiek feestelijk welkom met een glas Champagne en een fantastisch showprogramma. John de Bever werkt achter de schermen al maanden aan een vervolg op zijn single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ en ook is de promotie voor zijn duet ‘Dat Is de Liefde’ met Marianne Weber in volle gang. 

Maak op 11 januari 2016 een Showflitsopname bij TV Oranje
25-12-2015 17:28:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! In het nieuwe jaar is er weer een opnamedag op maandag 11 januari van 17.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Ex-kankerpatiënt Lisanne Spaander op nummer 1 in de TV Oranje Top 1000
24-12-2015 16:55:00

Muziekzender TV Oranje heeft aan de vooravond van Kerstmis op de website tvoranje.nl de definitieve lijst bekendgemaakt van de TV Oranje Top 1000 van 2015. De eerste plaats in de traditionele eindejaarshitlijst is deze keer voor de Harderwijkse zangeres Lisanne Spaander met het liedje ‘Vechtersbaas’. Zij bracht het nummer zelf uit nadat ze eind 2014 de diagnose botkanker had gekregen. ‘Vechtersbaas’ werd in de eerste maanden van 2015 een hit op social media maar ook in de TV Oranje Verzoekparade.

Begin januari komt de nieuwe carnavalshit van Paul de Laat uit
24-12-2015 11:13:00

Vorig jaar scoorde hij een knaller met de carnavalsperiode met zijn single “Siliconen Bumpers”! De plaat werd massaal opgepikt door feestminnend Nederland en stond zelfs op de populaire verzamelaar Polonaise 2015. Dit jaar is Paul de Laat natuurlijk weer van de partij met een nieuwe carnavalskraker. Dit keer een compleet andere plaat met de titel; “Hé waar gaat dat biertje heen?”. De single is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman.

Dinsdag 29 december om 21.10 uur herhaling over Heintje ‘Andere tijden’ op NPO 2
23-12-2015 21:15:00

Eind jaren '60, midden in het geweld van de Beatles en de Stones, vertedert een 11-jarig jongetje de harten van miljoenen liefhebbers over de hele wereld met kleine liedjes over Mama en omaatje lief. Onder vaderlijke begeleiding van zijn manager wordt Heintje de eerste en grootste internationale kindster die ons land heeft voortgebracht. In een extra lange Andere Tijden vol anekdotes en unieke privéfilms, blikken Hein Simons, familie en vrienden terug op de gouden jaren. Dinsdag 29 december om 21.10 uur op NPO2.

PLUGplugging trakteert op gratis kerst jingle voor alle dj’s en radiozenders
23-12-2015 14:53:00

Het is weer bijna kerstmis en daarom trakteert PLUGplugging al zijn volgers op een gratis en gloednieuwe fun-kerst jingle getiteld; “Ik heb 2 versierde ballen en een piek in de boom”. Gewoon als mooi kerst cadeautje! Voor wie niet gelooft in gratis; het is echt waar! Het enige wat je hoeft te doen is te gaan naar de facebook pagina van PLUGplugging en like deze pagina en je kan zomaar een hele professionele en gratis kerst jingle downloaden gemaakt door AKMP.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl