RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Sandra Mattie en Peggy Vrijens in cast ‘Hart tegen Hart’
26-04-2016 17:37:00

Sandra Mattie en Peggy Vrijens gaan spelen in het theaterstuk Hart tegen Hart dat vanaf komend seizoen in het theater staat. In “De relatiecomedy die een beetje pijn doet” vervullen ze de rollen van echtgenotes van acteur Rick Engelkes en cabaretier Richard Kemper, die het komische stuk samen produceren. Sandra Mattie was afgelopen seizoen op tv o.a. te zien in Divorce als Sally, de vriendin van David (Dirk Zeelenberg). Eerder speelde Mattie de rol van fractievoorzitter in de VPRO-serie De Fractie. Na haar opleiding aan de Toneelschool Amsterdam speelde Sandra Mattie o.a. bij Toneelgroep Amsterdam en Van den Ende Theaterproducties. 

Noodweer teistert videoclip opnames van Joey Hartkamp
26-04-2016 17:21:00

Onlangs nam Joey Hartkamp de videoclip van zijn nieuwe vrolijke en zomerse single ‘Dans Met Me Mee’ op maar het had niet veel gescheeld of de opnames waren compleet in duigen gevallen. “De dag begon prachtig met veel zon maar we waren nog geen uur bezig en het sloeg compleet om naar windkracht 7 en donkere wolken” aldus Joey. Het mocht de pret niet drukken voor de zanger en het productie team en er werd met man en macht gewerkt om de videoclip toch op te nemen.

De Dijk en Amsterdam Sinfonietta naar Carré met successhow ‘Dijkers & Strijkers’
26-04-2016 17:07:00

De Dijk en het strijkorkest Amsterdam Sinfonietta keren wegens het enorme succes terug met het programma Dijkers & Strijkers. Op 30 juni en 1 juli staat deze gouden combinatie in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De samenwerking tussen de acht man sterke rockband en het 22-koppig strijkorkest zorgde twee jaar geleden voor enthousiaste reacties bij het publiek. De Dijk en Amsterdam Sinfonietta speelden negen keer voor uitverkochte concertzalen.

Vlaamse zanger Kian Derry brengt opnieuw een ode aan Eddy Wally
26-04-2016 06:46:00

De Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van ‘’Ode aan Eddy Wally’’ zijn nieuwe single getiteld ‘’Dichterbij’’. Zijn single was al eerder dit jaar klaar, maar door het plotseling overlijden van zijn grote idool Eddy Wally heeft Kian Derry ervoor gekozen om ‘’Ode aan Eddy Wally’’ opnieuw te lanceren. ‘’Dichterbij’’ is de titel van zijn nieuwe single. Deze is tot stand gekomen uit een plotseling samenspel met Martin Sterken. Kian Derry vertelde Martin dat hij mensen niet graag ziet huilen en ze het liefst troost biedt.

Gasten in talkshow ‘Aanschoev’m bie Fokko’ voor opname zondag 1 mei bekend
25-04-2016 09:30:00

Zondag 1 mei a.s. schuiven tussen 11.00 uur en 13.00 uur de volgende gasten aan en verzorgen een klein optreden in BSV De Hoogte, Borgwal 88 in Groningen: Brian Waterman (11) op zijn chromatische mondharmonica, zanger Tobias, ‘komt uit de kast ‘, top-accordeonisten Jan & Jan, met gezellige meezingers, John Haze, brengt zijn nieuwe hit ‘Ik ben een zwerver ‘, volksdichter E. Filippus, draagt gedichten voor, zangduo Hij & Ik zingt ‘Het spijt me ‘, de Koningin van Pieterburen Gré Parelmoer, verzorgt eveneens een optreden en Gaatze Bosma, geeft een mini-concert !

Kim Holland en Mark Rutte in videoclip Volkszangeres Samantha Steenwijk
25-04-2016 09:13:00

Maandag kwam Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres. Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger. Na haar vorige singles; Hou Toch Van MIJ, Lieveling Wat Hou Ik Van Jou, Proost Op Het Leven  verwachten we met ‘Het Leven Is Zo Mooi’ weer veel enthousiasme.  

Dennis van Dijkhuizen lanceert 'Ga maar naar die ander'
25-04-2016 00:11:00

'Ga maar naar die ander' is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen die op donderdag 28 april 2016 wordt uitgebracht. Het is inmiddels de 17e single die van Dijkhuizen uitbrengt. Dennis van Dijkhuizen, o.a. bekend van 'Onder je balustrade', 'Jij bent mijn hemel op aarde' en ' Geef me nog een laatste kans', kiest ook dit keer voor een lekkere volkse sound. 'Ga maar naar die ander' is een lekker vlot nummer waarvan Dennis zelf de Nederlandse tekst heeft geschreven. 

Nieuwe single van Perry Zuidam kan rekenen op veel airplay
24-04-2016 12:07:00

Met zijn vorige single “Ik werd geboren zonder het te vragen” heeft Perry Zuidam veel airplay gehad bij de diverse radio zenders, zowel in Nederland als in België. Zijn nieuwe single “Laat me vrij” zal ongetwijfeld weer veelvuldig te horen zijn de komende tijd. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans en de opnamen werden wederom gemaakt in studio ’69 te Zegge, met als producer Laurens van Wessel. Dat Perry een vaste waarde is in de muziekwereld blijkt wel uit de vele optredens die hij jaarlijks doet. Dat varieert van Theaters, ouderen shows, feesttenten enz…

Laura van den Elzen bij laatste 6 Deutschland Sucht Den Superstar
24-04-2016 11:44:00

Pedro van den Elzen meldt met trots dat z'n dochter Laura met een Duits lied de halve finale van de liveshow van de grootste talentenjacht van 'Europa Deutschland Sucht Den Superstar NO LIMITS' heeft bereikt. Hiermee staat Laura in de 'DSDS NO LIMTS' toer die in de maand mei en juni door geheel Duitsland zal toeren. In deze show moest iedereen Duits zingen. Voor Laura haar eerste keer en wel met het nummer "Ich sterb fur Dich" van Vanessa Mai en van componist Dieter Bohlen (beide in de jury). In de Duitse media werd al aangekondigd dat dit voor Laura een zeer moeilijke opdracht is. De show speelde zich dit keer af in het Klooster Eberbach grootste klooster van Europa. Voor dat Laura op het podium haar nummer zong werd eerst een homestory met Laura getoond bij het kasteel en het Ridderplein in Gemert . 

De muzikale reis van Superrr trio eindigt!....Twee Bier Zonder Baco gaat van start
23-04-2016 13:19:00

Na ruim 11 jaar besluit André Boekel zijn muzikale inbreng in de muziekformatie Superrr trio en hun 'Lederhosenact' Hansi, Dré und Marcus te beëindigen. Zoals hij zelf zegt: "Natuurlijk ga ik alle optredens enorm missen, maar het is nu tijd voor andere zaken. Gelukkig bewaar ik geweldige herinneringen aan onze prachtige tijd met elkaar. Al die mooie kermissen, bedrijfs- en privéfeesten, carnaval, oktober- en bierfeesten, videoclipopnames, maar vooral de optredens in Grand Canaria, Oostenrijk, op het MPF, voor RADIONL en tijdens Dutch Valley. 

Zondag 24 april special over Ria Valk op TV Oranje
23-04-2016 02:08:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 24 april zie je een special over Ria Valk. Ze ontvangt TV Oranje in haar gezellige huiskamer, waar Ria om te beginnen vertelt over haar jeugd. Toen ze zeven was, verhuisde ze van Eindhoven naar Amsterdam.

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-04-2016 14:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 april is dat ‘Dit is het land', de nieuwe single van Erik van Klinken. Een serieus gesprek met tekstschrijver Bram Koning was de aanleiding voor dit opvallend positieve liedje. Erik is van mening dat als je om je heen kijkt, het leven in Nederland nog wel meevalt. ‘We zeuren vaak over de belasting, de politiek en Zwarte Piet. Als je ziet wat er in omringende landen tegenwoordig allemaal plaatsvindt, mogen wij nog van geluk spreken.

Limburgs jong zangtalent Alicia brengt haar eerste single uit
22-04-2016 14:39:00

De in Kerkrade woonachtige Alicia is nog maar 13 jaar. Zingen is haar allergrootste passie en ook haar grootste talent. Ongeveer een jaar geleden schreef zij haar eerste eigen nummer als inzending voor het Junior Song Festival. Helaas was er voor haar geen finaleplek weggelegd, maar toch gaat haar grote droom nu in vervulling! Haar eigen nummer “Live the life you love” wordt gereleased door platenlabel Hometown Studio Records! Alicia schreef haar nummer met een boodschap.

Amanda Hummé zoekt het lekker uit
22-04-2016 10:41:00

Met haar vorige single “Altijd feest” heeft Amanda Hummé zich flink op de kaart weten te zetten afgelopen periode . Naast veel airplay werden er ook talloze optredens geboekt. Amanda die jaren in diverse live bands heeft gezongen weet zich nu in haar solocarrière, uitstekend staande te houden tussen de vele collega’s. Of het nu gaat om een privé feestje, café, discotheek of feesttent, Amanda weet er direct de juiste sfeer in te brengen en maakt er met haar optreden één groot feest van.

Jan Smit deelt geluksmomenten met Ferry, Edsilia, Britt en Niek
22-04-2016 10:28:00

Vandaag is de gloednieuwe videoclip van de tweede single van Jan Smit getiteld ‘Als je d'r niet bij bent' verschenen. De videoclip zit vol mooie momenten van fans en BN’ers. Na een oproep bij RTL Boulevard 4 weken geleden hebben fans massaal hun mooiste momenten ingestuurd om mee te doen aan Jan zijn nieuwe videoclip. Ook prominenten maken hun opwachting en hebben een selfie video ingestuurd. Zangeres Edsilia Rombley, acteur en zanger Ferry Doedens en acteurs en bekende vloggers Britt Scholte en Niek Roozen doen mee aan de video. 

Ed van Anita 40 jaar artiest
21-04-2016 21:04:00

Koninginnedag 30 april 1976 was de dag dat Ed (15 jaar, toetsenist) en Ger (13 jaar, drummer) hun eerste optreden hadden in Scherpenisse, gemeente Tholen. Dit was het begin van de Edger Boys. Het dansorkestje werd steeds vaker gevraagd voor optredens. Eind 1978 kwam Anita de band versterken. Vanaf die tijd werd het Anita en de Edger Boys. Weer een jaar later in december 1979 werd de eerste single opgenomen A la vie la Mort. 

Nieuwe single van Coen Laning op z'n lijf geschreven
21-04-2016 13:57:00

“Een Ster Die Altijd Straalt” is de titel van de gloednieuwe single van de in Groningen geboren zanger Coen Laning. Hiermee heeft Coen een heerlijke voorjaarssingle in handen. “Ik hoop dat dit nummer het net zo goed gaat doen als mijn voorgaande nummers, al heeft deze single wel een speciaal gevoel. De titel van de single is echt op mijn lijf geschreven, mede omdat ik dit jaar in het huwelijk zal gaan treden”, aldus Coen. Al op zeer jeugdige leeftijd was de in 1974 geboren Coen Laning helemaal in de ban van het zingen, dromend over een carrière als zanger.

Hein Migchelbrink en Henri van Velzen Spitfires medley nu ook als clip te bekijken
21-04-2016 11:19:00

Hein Migchelbrink (The Spitfires)en Henri van Velzen spraken elkaar in Weert tijdens de Nacht van Johnny Hoes in augustus 2014. Daar is het idee ontstaan om samen een duet op te nemen. Door drukte is dat uiteindelijk eind 2015 gebeurd en zijn Hein en Henri de studio ingedoken van Martin Sterken. Het idee is daar ontstaan om daar enkele hits van Hein op te nemen in een medley. Nu was het moeilijk kiezen tussen de meer dan 600 nummers die Hein heeft geschreven. 

Tommy van den Hurk vraagt zich af waar je vandaan komt....van Mars of Jupiter
21-04-2016 10:06:00

Tommy van den Hurk weet wat gezelligheid is. Hij komt uit een muzikale familie. Zingen en entertainen is met de paplepel ingegoten. Met zijn debuutsingle “Katarien” wist de uit Eindhoven afkomstige zanger Tommy het publiek voor zich te winnen. Tommy’s repertoire bestaat uit Hollandse meezingers van toen en nu en natuurlijk zijn eigen singles,  “Jij bent de zin van mij leven” en “Doe maar normaal” en dan nu de nieuwe single “Mars of Jupiter”. De komende tijd zal Tommy veelvuldig in de studio van Peter van Nierop te zien zijn.

Mick Harren schenkt door hem geschilderde portretten aan Jordi Cruijff en Gerard Joling
21-04-2016 08:30:00

Johan Cruijff zou aanstaande maandag 25 april 69 jaar geworden zijn. Helaas is de legende onlangs op 68 jarige leeftijd te vroeg overleden aan de gevolgen van longkanker. Volkszanger en kunstschilder Mick Harren gooide zijn ziel en zaligheid in zijn schilderij dat hij maakte als eerbetoon aan de legendarische nummer 14. Harren, net als Cruijff sterrenbeeld Stier, hart op de tong en recht door zee en op dezelfde dag jarig als onze koning, wil dit jaar zelf geen cadeau's....

Heeft Mathijs Laverman met 'Wat Jij Met Me Doet' wederom een hit in handen??
20-04-2016 17:40:00

Met “Laat Mij Nu Maar Met Rust” scoorde de in 1993 in Leeuwarden geboren Mathijs Laverman onlangs een enorme hit. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu een feit is met “Wat Jij Met Me Doet”. “Het succes van ‘Laat Mij Nu Maar Met Rust’ kwam voor mij totaal onverwacht. In heel het land waar ik kom wordt dit liedje luidkeels meegezongen. Iedereen kent het gewoon. Daarom wilde ik met een ijzersterke opvolger komen, en ik denk dat ik die met ‘Wat Jij Met Me Doet’ in handen heb” vertelt Mathijs enthousiast.

‘Jij bent mijn hart , mijn ziel’….. nieuwe single van Roy Beckers
20-04-2016 16:52:00

Roy Beckers kreeg zoveel positieve reacties op z’n vorige single ‘Zij smaakt naar Pinacolada’ dat hij besloot verder te werken aan zijn zangcarrière.  Hij kwam in contact met Bert Schenau van Storm Records en besprak met hem de mogelijkheden. Vervolgens nam Roy contact op Jeroen Dirksen van World Vision Studios  die voor hem het nummer ‘Jij bent mijn hart , mijn ziel’ schreef en produceerde.  De single wordt  ondersteund door een videoclip opgenomen door Roger en Ger Oerlemans.

Catharina Hulters in zee met Manfred Jongenelis en Jeff Weber
20-04-2016 14:50:00

Catharina Hulters heeft na een zoektocht langs diverse opnamestudio’s gekozen om het door Jeff Weber geschreven nummer ‘Je denkt toch niet’ bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur op te nemen. Door het enthousiasme tijdens het werken aan haar single is alvast het idee geboren om aan een album te gaan werken. Ze heeft het gevoel dat ze nu eindelijk haar plekje heft gevonden. Jeff Weber is ervan overtuigt dat Catharina met haar zeer unieke stemgeluid prima in het levenslied genre past. ‘ We kwamen met elkaar in contact en ik wilde al een tijdje samenwerken met haar.  

Jan Smit deelt geluksmomenten in 'Als je d'r niet bij bent'
20-04-2016 11:42:00

Vandaag is de gloednieuwe tweede single van Jan Smit getiteld ‘Als je d'r niet bij bent' verschenen. Deze single is de tweede release ter ere van het 20-jarig jubileum van Jan Smit in aanloop naar zijn nieuwe album '20'. Zijn nieuwe album komt op 20 september uit. 'Als je d'r niet bij bent’ is geschreven door Jan Smit en Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en viert het leven. “Ik vind het belangrijk om de mooie momenten in het leven te koesteren en met mijn tweede single 'als je d'r niet bij bent' wil ik dit aan iedereen meegeven” aldus Jan Smit.

'Ik voel me heerlijk'....nieuwe single van Peter Beense
19-04-2016 20:58:00

Peter Beense scoorde begin dit jaar weer eens een dikke hit met zijn single ‘Ik hou van jou’ dat in menig hitlijst vaak meer dan 10 weken was terug te vinden.  De Amsterdamse volkszanger heeft in studio The Boom Music! in Breda zijn nieuwe single ‘Ik voel me heerlijk’ opgenomen. Een zonnig zomerse feelgood plaat dat geheel past bij deze tijd van het jaar. “Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en we de terrasjes bezoeken voor biertje of een sappie”, aldus Peter Beense.

Debuutsingle voor Kay van Raamsdonk
19-04-2016 20:48:00

Mensen rond Kay van Raamsdonk wisten het al langer; “Iemand die een mooie muzikale toekomst tegemoet gaat en waar dus rekening mee moet worden gehouden de komende jaren”. Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties de zanger met looks en stem in het vizier kreeg, werd aan Kay zelfs de kwalificatie: “Een nieuw pareltje van de Nederlandse muziek” gehangen. De Amsterdammer is al enige tijd actief in de muziek maar zet in alle rust een koers uit voor de toekomst. 

Damian brengt 'Oh lief' van Jaman opnieuw uit
19-04-2016 20:34:00

Het is hem met de paplepel ingegoten, want zijn vader, Meindert Wulff, heeft ook al een muzikaal verleden. Zijn trotse ouders steunen deze talentvolle jongen zonder hem te pushen. Het gaat er om dat hij plezier houdt, vertelt een trotse vader. Damian zingt al vanaf zijn zevende, maar het leek allemaal makkelijker dan dat het in werkelijkheid was. Er werden een aantal beloftes gedaan door mensen die niet werden nagekomen. Dit kom je wel vaker tegen in het vak. In 2013 is Damian heel even gestopt met zingen, want kleine jongentjes worden groot en er gebeurt dan een hoop.

Tante Lien op bezoek bij Indonesische Pasar Siang in Kallenkote
19-04-2016 16:42:00

Indonesische sferen midden in dierenpark Taman Indonesia. Alweer de 11e Pasar Siang wordt dit jaar gehouden op 7 en 8 mei 2016 in Kallenkote ( onder de rook van Steenwijk) . Dit jaar met bijzonder bezoek van de enige echte tante Lien. Wieteke van Dort zal als de gezelligste Indische tante een bezoekje brengen aan het dierenpark en haar bevinden over de Loewak en het lekkere eten delen met het publiek. Uiteraard is er meer cultuur te snuiven op de Pasar Siang. De band Krontjong Toegoe Modern zal zondag optreden en zangeres Melanie Foeh op zaterdag. 

Samantha Steenwijk lanceert ‘Het Leven Is Zo Mooi’
19-04-2016 16:31:00

Vandaag komt Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres. Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger. Na haar vorige singles; Hou Toch van MIJ, Lieveling Wat Hou Ik Van Jou, Proost Op Het Leven  verwachten we met ‘Het Leven Is Zo Mooi’ weer veel enthousiasme. De videoclip van de single werd op dinsdag 18 april . opgenomen. 

LIESBETH, een nieuwe musical over Liesbeth List
19-04-2016 15:32:00

Theaterproducent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment komt met een biografische musical over het leven en de carrière van Liesbeth List. De musical LIESBETH zal vanaf het najaar van 2017 in de theaters te zien zijn in een regie van Paul van Ewijk. Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Naast onze ambitie om internationale titels in de theaters te brengen blijven we in eigen huis nieuwe producties ontwikkelen, zoals voorheen musicals over andere sterke vouwen zoals Hannie Schaft in Het meisje met het rode haar, Kniertje in Op Hoop van Zegen, Mary Servaes in De Zangeres zonder naam en Blonde Greet in Wat zien ik?!.

PURPER terug met Frans Mulder, Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Diederick Ensink
19-04-2016 13:02:00

PURPER keert terug in het theater. Frans Mulder, Alfred van den Heuvel en Erik Brey, de mannen die samen de grootste successen van de groep hebben beleefd, hebben in het multi-talent Diederick Ensink hun ideale vierde man gevonden. Samen brengen zij komend seizoen PURPER’S vier jaargetijden. “We waren het niet van plan,” laat Frans Mulder weten. “Echt niet. Voor ons was PURPER voltooid verleden tijd”. Maar zowel Alfred, Erik als Frans kregen steeds vaker de vraag: Waarom doen jullie het niet nog eens? Het publiek wil lachen, wil mooie liedjes, vertrouwde namen en gezichten. Kortom: wil PURPER. 

Patrick van Bree voelt zich als een vis in het water bij Ancora.....nieuwe single in aantocht
19-04-2016 00:00:00

Ancora is begonnen aan de opnames van hun nieuwe album welke na de zomer van 2016 zal uitkomen. In de studio van Edwin van Hoevelaak in Holten zijn Patrick Jongschaap, Harm Wolters en nieuwkomer Patrick van Bree wekelijks bezig met het maken van nieuwe liedjes en mooie teksten. Ook Jan Keizer zal de mannen weer bijstaan. In mei komt de langverwachte nieuwe single van Ancora  uit en dat is echt een knaller volgens velen.

Typhoon verzorgt voorprogramma Groots met en zachte G van Guus Meeuwis
18-04-2016 18:01:00

Het voorprogramma van de Groots met een zachte G concerten van Guus zal dit jaar verzorgd worden door niemand minder dan Typhoon! De muzikale sensatie zal op op 9, 10, 11 en 12 juni het Philips Stadion in Eindhoven opwarmen gedurende een half uur durende set. Guus laat daarnaast weten dat zijn concerten op 10 en 11 juni strak zijn uitverkocht. “Typhoon is één brok energie die over het podium stuitert! 

Zet Johan Derksen duo Marianne Weber en John de Bever ’buitenspel’
18-04-2016 17:53:00

De Nederlandse showbizz maakt zich op voor de meest bizarre cd-uitreiking ooit. Johan Derksen, de voetbalgoeroe die naar eigen zeggen helemaal níets heeft met Nederlandstalige muziek, reikt het nieuwe album ‘Dat Is De Liefde’ uit aan Marianne Weber en John de Bever. Het album ziet zondag 24 april het levenslicht in Theater Aan de Parade in Den Bosch. Insiders voorspellen dat Johan met deze opmerkelijke muzikale aftrap weleens kan zorgen voor bijzondere taferelen. Marianne Weber, inmiddels goed voor meer dan één miljoen geluidsdragers en John de Bever die furore maakt met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, presenteren een uniek album. ‘Dat Is De Liefde’ bevat solostukken en duetten van Marianne en John.

Prachtige jubileum- en fanclubavond Adrian Mey
18-04-2016 15:25:00

Afgelopen zaterdag stond ook nog even in het teken van het 20 jarig bestaan van de Fanclub van de Aduarder zanger/presentator Adrian Mey. Adrian en echtgenote Ria ontvingen uit handen van een aantal bezoekers nog wat leuke attenties inzake het jubileum. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van alle optredens van Mey zelf maar men genoot ook van de optredens van Stemmingsorkest “Unique”, countryzangeres Kathy Bloom en haar gitarist Paul, en de jonge talentvolle zanger Stevan Bloema, die ook al de tweede Jannes wordt genoemd. De opkomst was iets lager dan verwacht maar er kwamen toch fans uit onverwachte hoek naar Aduard. 

Thomas Berge heeft er weer zin in
18-04-2016 14:39:00

Een nieuwe platenmaatschappij, een nieuwe single en een nieuwe stap in zijn leven: Thomas Berge heeft er weer zin in! Pas 26 jaar oud is Thomas en toch werkt hij al meer dan de helft van zijn leven als professioneel artiest.'Beter bij mij'  is de titel van de nieuwe single die op het label van Dino Music is verschenen. Thomas heeft het afgelopen jaar volop in de studio doorgebracht om zich ook als componist te ontwikkelen. Dit liedje is daar het resultaat van. Berge scheef onlangs ook mee aan de enorme hit “Leef!” van Andre Hazes Jr. 

Laura van den Elzen door naar tweede liveshow 'Deutschland Sucht Den Superstar'
17-04-2016 13:13:00

Na een zeer goed optreden weet Laura van den Elzen de volgende ronde van de Live Shows te bereiken van de grootste talentenjacht van Europa 'Deutschland Sucht Den Superstar '.10 kandidaten zijn overgebleven om verder te strijden in de Live Shows. Laura is de enige kandidaat die niet uit Duitsland komt. Ze is overgebleven uit een veld van wel 40.000 aanmeldingen uit bijna alle landen van Europa. 500 meter onder de grond op een prachtige locatie in de mijnen van Bergmerker was de eertse lokatie van de start van de Liveshows.

Twan van Brabant steekt grote hit van Peter Kent in een nieuw jasje
17-04-2016 12:57:00

Twan van Brabant hoopt met z’n nieuwe single ‘Jij verandert mijn leven’ meer bekendheid te krijgen boven de rivieren. De zanger uit het Brabantse Sint-Oedenrode heeft aan het originele nummer ‘It’s a real good feeling’ van Peter Kent goede herinneringen en vond de tijd rijp voor een Nederlandstalige versie. In Duitsland liet Twan een orkestband maken die past in deze tijd. ‘Een gezellig accordeonnetje mocht natuurlijk niet ontbreken. De orkestband heb ik op een aantal punten aangepast en heb het eindresultaat zelf geproduceerd’, vertelt Twan.

Ruby van Urk lanceert zomerse single 'Neem me mee'
16-04-2016 19:13:00

Met haar nieuwe single “Neem me mee” heeft Ruby van Urk een heerlijke zomerse plaat in handen. Hiermee presenteert Ruby een perfecte opvolger van “Kleur de dag”. Samen met Judith Peters en Theresa Stam vormt Ruby ook het damestrio De Meiden. Na de zomer verschijnt de nieuwe single van De Meiden, maar momenteel concentreert Ruby zich vooral op haar carrière als solo zangeres. Ruby deed voorprogramma’s van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. 

Duetsingle van Yosee en Nol Roos komt tot stand via TV73-programma De Muzikale Uitdaging
16-04-2016 18:58:00

“Waarom ik de waarheid zeg” is de nieuwe duetsingle van Yosee en Nol Roos. Deze single is tot stand gekomen via het TV73-programma: De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur een liedje schrijven, arrangeren, componeren, inzingen en produceren. Dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken met producer Kees Tel. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover vertelt. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop