RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe releases Berk Music
23-06-2018 14:11:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat Django Wagner de sterren plukt uit de hemel voor jou! The Rosenberg Trio begeleidt Django op zijn nieuwe single 'Mijn Lieve Schat'. Jeroen van Zelst heeft plezier zonder kater, kies uit 'Cola of Sinas'. Havenzangers zijn stapelgek op haar en hengelen naar een zoen. Pascal Redeker liet een lekkere remix maken van 'Ik Wil Dansen door Barry Fest' en De Lamaketta's zingen over vrouwen in 'Nieuwe Schoenen'.

Vrijkaarten voor Breda in Concert 2018
23-06-2018 11:20:00

Op zaterdag 4 augustus kun je weer genieten van Breda in Concert, het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! Op het Chasséveld in het centrum van Breda wordt opgetreden door Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Snollebollekes, René Schuurmans, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Gebroeders Ko, Sieneke, Raymon Hermans,  Ferry de Lits, Nelis Leeman, Rob van Daal, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Jan van Est, Partyfriex, Emilie Sleven, Sander Kwarten en Evert van Huygevoort. 

Danny Diëgo bouwt met 'Zij is vuurwerk' zijn carrière verder uit
23-06-2018 10:58:00

Begin dit jaar maakte de zanger Danny Diëgo zijn opwachting in Vlaanderen met het opgewekte “Zo komen dromen uit”. Meteen sloot vrouwelijk Vlaanderen Danny, één van Nederlands meest gefotografeerde mannen, in de armen.  In de aanloop van de zomer komt deze artiest nu met het ijzersterke ‘Zij is vuurwerk”, een nummer waarbij zelfs de donkerste wolken meteen verdwijnen. Geschreven door Danny zelf en Niels Lingbeek van de Mastersoundstudio. Z'n inmiddels zevende is in eigen beheer opgenomen.

Leo Kleijn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
23-06-2018 10:47:00

Leo Kleijn nam onlangs bij de ANRO studio van Roy Otters z'n allereerste single 'Ons Dorpscafé' op. Leo was erg enthousiast en liet het nummer horen aan diverse collega artiesten, Een groot aantal adviseerde me om contact op te nemen met Dennis van der Kraan van Score Promotions. Volgens Dave staat Dennis hoog aangeschreven in de Nederlandstalige muziekwereld en geeft altijd een eerlijk advies over het product. Dennis wilde natuurlijk graag de productie ontvangen om het nummer te beoordelen. 

TV Oranje ontmoet Rob van Daal
22-06-2018 20:14:00

TV Oranje presenteert een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten, die elke zaterdag te zien zijn om 19.00 uur. Komende zaterdag 23 juni zie je een special over Rob van Daal. Aan de jachthaven in Drimmelen, tegenover de Biesbosch, gaat Ivo Franklin in gesprek met de Brabantse zanger. Na aanvankelijk een voetbalcarrière nagestreefd te hebben, koos hij ervoor om als diskjockey aan de slag te gaan. Zo kwam hij steeds vaker in contact met de muziekwereld, en besloot hij de stap te wagen en zelf artiest te worden. 

André Kooiman produceert voor Leroy Krielen een swingende zomerplaat
22-06-2018 12:26:00

Leroy Krielen uit Zevenbergen heeft al een aardig repertoire opgebouwd in de paar jaar dat hij zingt. Met zijn singles; “Zij is te mooi voor mij”, “Feesten doe ik alleen met jou”, “Op een terrasje” en “Gezellig hier” heeft hij een rijk pallet met leuke verschillende singles gemaakt in verschillende stijlen. Met de zomer aanstaande heeft hij voor zijn nieuwe single een fantastische opvolger gevonden met de titel; “Boem boem boem (slaat mijn hart voor jou)”. Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman.

Gebroeders Ko en dj NICKELBASS brengen een 'Een ATJE voor de sfeer'
22-06-2018 12:17:00

Toen Bram Koopmans ( dj Nickelbass ) aanklopte bij zijn vader Gerard en oom Ton Koopmans ( Gebroeders Ko ) met het idee om voor het ATTEN van een Drankje ( het in één keer leegdrinken van een drankje )  een Lijflied te maken zijn zij diezelfde dag nog de studio ingedoken om samen met producer John Dirne het AT Anthem  “Een ATJE voor de sfeer “te maken. 'Een geweldig idee waar Bram mee aankwam en wij zagen daar gelijk een geweldige mogelijkheid om samen een kneiter van een hit te maken.

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon
22-06-2018 12:03:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 juni is dat ‘Lekker’, de nieuwe single van Gerard Joling. Het is een plaat die hem op het lijf geschreven is: vrolijk, uitbundig en recht voor zijn raap. Een rasechte zomerplaat bovendien, dus het tijdstip waarop de single wordt gepresenteerd is goed gekozen. Begeleid door een uiterst swingende beat zingt Gerard over een nieuwe liefde, die hij in één woord weet te omschrijven! Het is het soort van nummer dat op een zwoele zomeravond de temperatuur op de dansvloer nog wat verder doet stijgen. 

Joey Hartkamp luidt de zomer van 2018 in met het vrolijke en aanstekelijke 'Ale Ale Ale’
21-06-2018 17:22:00

Op 21 juni start officieel de zomer en dat is voor Joey Hartkamp hét moment om het seizoen ook muzikaal in te luiden met een dijk van een single. Want wie ‘Ale Ale Ale’ luistert komt al snel in de heerlijke zomerse sferen. Het nummer bevat de juiste ingrediënten die ervoor hebben gezorgd dat het lied tot vervelends toe in je hoofd blijft hangen. Het afgelopen jaar was Joey al opvallend met zijn unieke sound in arrangement en productie van zijn singles ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Hé Jij’ en dat wordt met deze vrolijke zomerse nieuwe single doorgevoerd. 

Bart Voncken (ex K-otic) komt met nieuwe single en ‘Nieuwe’ naam!
21-06-2018 12:59:00

Vandaag verschijnt na enige tijd wachten dan eindelijk de nieuwe single van Voncken. Mysterious Ways is de ultieme zomerse track die je draait wanneer je in je cabrio met open dak de zon achterna rijdt. Met Dire Straits achtige gitaren en een steady ritme verrast Voncken met wat in eerste opzicht vooral een goeie popsong is die nogal gauw in je koppie vast blijft zitten. Na zijn eerste EP uit te hebben gebracht onder zijn volledige naam, gaat Bart vanaf nu verder onder enkel zijn achternaam, VONCKEN. 

Kevin Koning geeft vol gas met ‘Denk niet dat ik niet aan je denk’
21-06-2018 12:15:00

De nieuwe single ‘Denk niet dat ik niet aan je denk’ van Kevin Koning start direct met het refrein, waardoor je vanaf het begin het nummer wordt ingetrokken. “Stil staan en niet meezingen is bijna onmogelijk”, vertelt Kevin enthousiast. ‘We gaan volop gas geven, lekker optreden en mensen blij maken met mijn muziek. Samen met het team van Studio One hoop ik mijn jongensdroom te verwezenlijken. Zoals bekend tekende Kevin in 2016 een platencontract met Johnny Sap van Studio One uit Enschede. 

Yevgueni treedt op in Paradiso Amsterdam
21-06-2018 11:57:00

In Vlaanderen stijgt de populariteit van Yevgueni naar ongekende hoogte. Enkele maanden geleden verscheen het album 'Tijd is alles'. Dat leverde een mooie reeks optredens op bij diverse clubs en theaterzalen in Vlaanderen. Het management van Yevgueni laat weten dat de single 'Hou het vast' is opgepikt door NPO Radio 1 en wordt daar in de A-rotatie gedraaid. ‘Komende zaterdag, 23 juni, zijn we te gast bij Tros Muziekcafé, op NPO Radio 2. Daar mogen we live op de radio onze nieuwe single gaan presenteren. 

Ancora kondigt nieuwe dagtochten op het water aan
21-06-2018 11:27:00

De aankondiging dat Ancora deze zomer op het schitterende schip ''Nirvana''  een aantal dagtochten ging organiseren heeft dusdanig veel reacties een aanmeldingen opgeleverd dat de eerste twee edities snel waren uitverkocht. Daarom zijn er twee nieuwe afvaarten bijgekomen en wel op zaterdag 21 juli en op zondag 22 juli. Vanuit Zwolle varen ze o.a. langs Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis, kortom de Kop van Overijssel.  Muzikale gasten zijn o.a. Stef Ekkel, Lucas & Gea Hulshof, Stevan Bloema, Belinda Kinnaer en Taeke Wouda. 

Henk Wijngaard werkt mee aan campagne tegen onveilige spoorwegovergangen
20-06-2018 17:39:00

Onlangs vierde Henk Wijngaard vol trots zijn 72ste verjaardag. En trots mag hij zijn, want hij is tot op de dag van vandaag nog altijd een zeer gewaardeerde en populaire artiest onder een breed publiek, die steeds weer voor de honderd procent genieten van zijn optreden. Voor ProRail mede een reden om Henk Wijngaard te vragen als Super Henk in een campagne tegen onveilige spoorwegovergangen. Het gaat steeds vaker (bijna) mis met wegverkeer op spoorwegovergangen. In 2017 nam het aantal vertraagde treinen hierdoor toe naar maar liefst 5.978. 

'Adios Buena Signorita' van Davey Bindervoet bevat Spaanse klanken met de Mokumse sfeer
20-06-2018 17:12:00

Zanger Davey Bindervoet is een grappige en vlotte prater. Dat komt nu ook terug in zijn nieuwe single 'Adios Buena Signorita'. Een titel die op het eerste oog misschien een tongbreker lijkt, is voor Davey perfect. "Het heeft een lekker tempo en het bekt lekker", aldus de zanger. Davey is een ras-echte Amsterdammer en zal deze stad nooit verruilen voor een andere. Wel is hij regelmatig in Spanje op vakantie, dus de titel van zijn nieuwe Nederlandstalige single 'Adios Buena Signorita' is voor de vrolijke zanger geen enkel probleem.

Riny Valentijn bewijst met ‘Ik wil jou’ dat hij echt van alle markten thuis is
20-06-2018 17:06:00

Als er één artiest is die in het verleden een groot aantal verschillende muziekstijlen verwerkt heeft in z’n nummers, is dat Riny Valentijn wel. Z’n nieuwe single ‘Ik wil jou’ bevat ingrediënten uit Zuid-Afrika. Het lijkt volgens de 50 jarige zanger op datgene wat Kurt Darren vertolkt. Diverse Nederlandstalige artiesten hebben al covers van hem gelanceerd, maar het nieuwe nummer van Riny is geheel nieuw. In eerste instantie was Riny ook van plan om een lied te coveren, maar samen met z’n vaste team is toch gekozen om een geheel nieuw nummer te produceren. 

'Op eigen benen staan' tweede single van Mike Versteeg
19-06-2018 20:52:00

Nieuw in de kweekvijver van Rood-Hit-Blauw Produkties is de 18-jarige zanger Mike Versteeg. Mike was nog niet eens een tiener toen hij zonder schroom de podia beklom om spontaan wat te gaan zingen. Iets dat zich later dubbel en dwars zou gaan uitbetalen als hij in Spanje liedjes van Nick & Simon en Jan Smit voorschotelt aan de aanwezigen. Het publiek haakt meteen in, zingt mee en de dansvloer wordt spontaan opgezocht. Lokale en regionale talentenjachten, Idols en de Voice Kids.

Dennis De Weerd brengt samen met Rood-Hit-Blauw Produkties bijzonder levenslied uit
19-06-2018 20:40:00

Hij zingt, hij biljart graag én is dol op loempia’s; Dennis de Weerd! Een onvervalste Drent die Hollandse piratenmuziek door de aderen heeft stromen en daarom in een grijs verleden als zendpiraat menig muziekliefhebber trakteerde op die tijdloze sound. In 1983 scoorde zijn moeder Grietje al een heuse piratenhit met ‘Ik ben niet eenzaam en alleen’..ruim een kwart eeuw later was het Dennis zelf die zijn eerste single ‘Dans met mij’ aan het publiek presenteerde. Voor de in ’85 in Hoogeveen geboren Dennis hield het hierbij niet op.

Henk van Daam scoort met 'Baby, Du bist nicht alleine (mix)' in Duitsland
19-06-2018 20:16:00

Henk van Daam is de Duitse artiestennaam van Henk Damen. Hij heeft daarvoor gekozen omdat Damen een hele andere betekenis heeft in het Duits. De zanger uit Zaltbommel timmert flink aan de weg bij onze oosterburen. Hijj heeft inmiddels drie albums uitgebracht. Zijn laatste album 'Wegen Ihr' gaat als warme broodjes over de toonbank. Henk zit in bijna alle grote shows. Bij “Immer wieder Sonntag” is hij al ruim drie jaar te bewonderen. Henk zal dit jaar ook nog gaan toeren met George Baker en Die Cappuccinos. 

Frank van Etten lanceert nieuwe single 'Jouw heupen'
19-06-2018 19:47:00

Frank van Etten heeft samen met zijn platenlabel NRGY Music besloten de lijn voort te zetten die ze waren gestart. Na het succes van ‘Huisje op Wielen’ in zowel de originele versie alsook de remix featuring Yes-r met in totaal tot nu bijna 1.500.000 streams op Spotify en maar liefst 2,8 miljoen (!) views op YouTube is het wel duidelijk dat dit soort liedjes enorm aanspreekt bij de echte fan van Frank van Etten. De opvolger, getiteld 'Jouw heupen' is geschreven door Bram Koning. De clip bevat wederom ‘gipsy’ invloeden met een danseres die haar heupen showt.

De gitaar speelt een hoofdrol in ‘Nog steeds verliefd’ van Jay Jay Bauer
19-06-2018 18:31:00

Terwijl de vorige single ‘Een doodgewone jongen’ van Jay Jay Bauer omringt werd met accordeonklanken speelt de elektrische gitaar in de opvolger ‘Nog steeds verliefd’ de hoofdrol. Het is volgens Jay Jay een lekker vlot zomers nummer met een hoog meezinggehalte. Qua sound is het vergelijkbaar met z’n in 2012 gelanceerde nummer ‘Keuzes’. ‘Ik ben van mening dat die sound eigenlijk heel goed bij me past. De dictafoon op m’n telefoon gebruik ik vaak als ik een ideetje heb. Dat was ook het geval met ‘Nog steeds verliefd’. 

Danny Everett begeeft zich meer en meer op Nederlandstalig circuit
18-06-2018 15:49:00

Danny Everett is veelal actief op Pasar Malams, personeelsfeesten en thema evenementen. Hij scoorde in het verleden reeds een top 10 hit met het lied “Indo Dreams”. Nu is de tijd aangebroken voor Danny om zich nog meer op de Nederlandse markt te richten qua boekingen en liedjes. 'Ik zing al langer met veel plezier Nederlandstalig repertoire en heb nu met Rood-Hit-Blauw als platenlabel en Laurens van Wessel (producer, platenstudio en componist) partners achter mij staan die de Nederlandse muziekmarkt uitstekend kennen.

Jaman presenteert nieuwe single 'Laat de zon voor altijd schijnen' op 23 juni in Deventer
18-06-2018 15:33:00

Volkszanger Jaman presenteert op zaterdag 23 juni 2018 om 16.00 zijn nieuwe single 'Laat de zon voor altijd schijnen' bij  Filmhuis De Keizer, Keizerstraat 78 in Deventer. Tijdens dit spectakel zal ook de unieke videoclip worden gepresenteerd. Daarin is te zien welke weg Jaman vanuit Deventer heeft afgelegd. Van de straat van de Rivierenwijk naar het grote witte doek van het Filmhuis; letterlijk ‘Van straatschoffie tot superster’. Deze nieuwe single wordt aangeboden aan de man, die de allereerste single van Jaman ooit verkocht in Deventer. De aanvang is gratis, maar geef je wel even op bij michael@berkmusic.nl .'Laat de zon voor altijd schijnen’ is een vrolijk zomers liedje, maar het herinnert hem ook aan de kou die hij vroeger op straat voelde. Jaman zal een aantal liedjes zingen en in gesprek gaan met Willie Oosterhuis.

Speciale K3 show met erkende doventolken!
18-06-2018 14:44:00

K3 is er voor iedereen, ook voor doven en slechthorenden. Daarom organiseert Studio 100 op 21 oktober om 11.00 uur in Breepark Breda een K3-show die getolkt zal worden door erkende Tolken Nederlandse Gebarentaal. Mensen met een auditieve handicap die gebruik willen maken van doventolken kunnen via een speciaal daarvoor bestemde link boeken. 

Roy Donders presenteert z'n nieuwe album Geluk & Verdriet bij de MediaMarkt in Apeldoorn
18-06-2018 14:31:00

Roy Donders komt met zijn nieuwe album Geluk & Verdriet naar Apeldoorn. De landelijke release is op vrijdag 6 juli, maar exclusief & alléén bij MediaMarkt Apeldoorn kunnen fans zijn album aan de vooravond op donderdag 5 juli vanaf 18:00 uur al kopen én laten signeren. Roy Donders zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden is er uiteraard ook een fotomoment. Voorafgaand aan Roy Donders zullen Gino Graus en Maico ook hun nieuwe single presenteren. 

Emile Hartkamp schrijft voor Gino Graus nieuwe single ''Ik wil liever vrij zijn'
18-06-2018 14:26:00

Gino Graus is inmiddels al 8 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gele-genheden waarbij die op het Mega Piratenfestijn in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren. Gedurende de afgelopen jaren heeft Gino diverse singles uitgebracht waarvan onder andere Hey Schat, Vogelvrij en natuurlijk ook het eind vorig jaar verschenen Ik wil je kussen zeer succesvol waren. 

Feestduo Tsjonge Jonge komt met zomers nummer 'Ik heb nog zoveel niet gedaan'
18-06-2018 14:15:00

Feestduo Tsjonge Jonge is op dit moment niet meer te stoppen .Na het succes van hun laatst verschenen single, had het Brabantse duo, bestaande uit Edwin Smits & Peter Smits geen zin om lang te wachten met het uitbrengen van de opvolger van ‘’Knallen met die ballen’’. Vandaar dat zij afgelopen maand de studio van Ad van de Hurk zijn ingedoken voor het opnemen van een nieuw zomers nummer. Na links en rechts wat aan de demo en tekst te hebben gesleuteld, is er uiteindelijk weer een mooie productie ontstaan. 

'Steeds vaker'......nieuwe single van Ivo Franklin
18-06-2018 13:46:00

“Steeds vaker” is de nieuwe single van Ivo Franklin, die de opvolger is geworden van de single “Tweestrijd”, die alleen al op Spotify zo’n 300.000x werd gestreamd. “Steeds vaker” is een auto biografisch vervolg van zijn vorige cd, waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong. Met “Steeds vaker” probeert Ivo Franklin duidelijk te maken, dat het verwerken ervan niet eenvoudig is en wellicht tegen beter weten in, je altijd een sprankje hoop blijft koesteren. “Steeds Vaker” is een medium uptempo pop ballad, die makkelijk in het gehoor ligt.

Rogier Voormolen z’n dagen tellen één uurtje minder
18-06-2018 13:35:00

De klok staat centraal in de nieuwe single ‘Uurtje minder‘ van Rogier Voormolen. Volgens de zanger uit Alkmaar kan één uurtje minder per dag veel verschil maken. ‘Als we een aanpassing in de verleden tijd konden realiseren zou dat veel ellende kunnen besparen. Denk aan een vervelend telefoontje of een ruzie die nooit meer goed kwam. Eén uurtje minder per dag doet geen pijn. Daarom tellen mijn dagen maar 23 uur’, verklaart Rogier Voormolen. Michiel Eijsbouts heeft de tekst van deze single ruim 10 jaar geleden al voor Rogier geschreven.

Unity NL on Tour strijkt zaterdag 23 juni 2018 neer op het Stadhuisplein in Leiden
18-06-2018 11:40:00

Aanstaande zaterdag 23 juni is er weer een grote Unity NL on Tour in Leiden en wel op het Stadhuisplein tijdens de Lakenfeesten 2018. Het belooft een waar spectakel te worden met een groot aantal Nederlandstalige artiesten. DJ Elmar van Unity NL meldt trots dat er optredens zijn van: Wesly Bronkhorst, Dean Saunders, Yves Berendse, Jan van Est, Marlane, Robert Leroy, Tinus Hoekstra, Rinus Werrens, Ronnie van Bemmel, Gino Graus, Frank Verkooyen, Jeffrey Tanis, Rik Nijman, Danny Plezier, Lytse Hille, Bob Offenberg, Jeffrey van Es, Joey Hartkamp, Jordy van den Boer, Mike van Dijk, Driekes Hoekstra, Danny Temming, Kees Versluys, Rick Melissen, Danny Vermeer en Wesley Vermont. De optredens vinden plaats tussen 16.30 uur en 23.59 uur. Kijk voor meer info op: www.unity.nl 

Burdy, Olaf Vos, Bert Zwier, Henk Harders, Arjan Plat en Jessy slaan handen ineen
18-06-2018 10:15:00

Burdy, Olaf Vos, Bert Zwier, Henk Harders, Arjan Plat en Jessy hebben zich verenigd in de Noordelingen.  Samen zijn ze de studio van Martin Sterken in gedoken om 'Hoog ien’t Noorden' op te nemen. Een nummer geschreven door Burdy i.s.m. Olaf Vos voor alle Grunnegers met als doel de Groningers nog meer trots te laten zijn op hun mooie provincie. Naast het laten zien in de clip van de mooie plekjes die Groningen kent is er ook aandacht voor het dialect. Het is een luchtig, gezellig nummer geworden met een Gronings rapgedeelte. 

Charelle & Franky Falcon lanceren zomerse bewerking van ‘If You Go’ van Barry & Eileen
18-06-2018 09:59:00

Na het succes van de duetsingles ‘Verboden Liefde’ en ‘Blijf Bij Mij’, verschijnt nu ‘Alleen Jij’  van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Charelle & Franky Falcon. De eerste twee singles bleken een schot in de roos, dus een vervolg kon niet uitblijven. ‘Alleen Jij’ is een heerlijke zomerse bewerking van de jaren 70 hit ‘If You Go’ van Barry & Eileen en wederom geproduceerd door het team van Sonic Solutions. Hiermee hebben Charelle & Franky Falcon dan ook weer een ijzersterke single in handen. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. 

FP2000 organiseert i.s.m. KRAS en TUI een informatiemiddag over de Hart voor Muziekreis
17-06-2018 20:48:00

Op zondag 1 juli 2018 organiseert FP2000 i.s.m. KRAS en TUI een informatie middag over de Hart voor Muziek Artiestenreis welke plaatsvindt van 6 t/m 13 oktober 2018. Naast informatie over het fameuze ASKA LARA hotel zullen ook de namen bekend worden gemaakt van de nog ontbrekende artiesten die zullen meereizen naar Turkije. Natuurlijk zullen er deze middag ook diverse artiesten optredens die dit jaar meegaan naar Lara. Als locatie is gekozen voor Hotel De Korenbeurs aan de Kerkstraat 13 in Made. Men start om 14.00 uur en tegen 18.00 uur is het einde gepland. De zaal is geopend vanaf 13.00 uur. Het enige wat u moet doen is u opgeven middels deze link. Heeft u zich al aangemeld, dan hoeft u dat nu uiteraard niet meer te doen. 

Tino Martin genoot zichtbaar van een uitverkocht Ziggo Dome
17-06-2018 10:57:00

Tino Martin stond zaterdagavond 16 juni jl. met zijn concert ‘In The Round’ in een uitverkocht Ziggo Dome. Hij zorgde voor spektakel door middel van vuurwerk, danseressen en geweldige gastartiesten: Ruth Jacott 2 Brothers en Gin Dutch. Ook zorgde Tino voor een heerlijke Kerstsfeer, dankzij zijn Kerstmedley, de Kerstvrouwen en ‘sneeuw’. Wederom wist de volkszanger zijn fans in extase te brengen door zijn eigen grote hits te zingen van ‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Toch Zal Ik Aan Je Denken’ tot ‘Laat Me Leven’, maar ook het nummer ‘Ik Kan Je Niet Vergeten’ van André Hazes mocht zeker niet ontbreken. 

Eerste productie van countryband Way Out West is getiteld ‘Home Sweet Home’
16-06-2018 10:34:00

Als solo gitarist heeft Jan de Vrieze in het verleden al meegewerkt aan talloze country producties. Zijn passie en liefde voor de countrymuziek, met name de modern-country en country-rock was voor hem de drijfveer om zelf een country band te formeren. Hij heeft vervolgens de telefoon gepakt en is een rondje gaan bellen met goede muzikanten. ‘Ze lieten me allemaal niet uitpraten en zeiden volmondig ja. Way Out West was vanaf dat moment een feit’, vertelt Jan.

Diego Holzken lanceert lekkere uptempo dansbare zomerse en vooral ritmische track
16-06-2018 10:26:00

Diego Holzken is opnieuw de studio van Manfred Jongenelis ingedoken om de opvolger van z'n debuutsingle 'Alleen jij' op te nemen. Het resultaat is de lekkere uptempo dansbare zomerse en vooral ritmische track 'Hoe kan ik je hart bereiken'. Uiteraard verzorgde Manfred Jongenelis het accordeonwerk, Marcel Fisser de gitaarpartijen en voor het koorwerk tekenden Jody Pijper, Wiesje Westerlaken en Sharona Jongenelis. Eén ding staat vast. De zanger uit Sittard zal opnieuw veel mensen opvrolijken met dit geweldige lied.

Nieuwe single van Kevin Otten is oude albumtrack van Frank van Etten
16-06-2018 07:27:00

De nieuwe single van Kevin Otten, getiteld 'Jij bent onbereikbaar' gaat over een meisje wat je heel erg leuk vindt, maar jou niet ziet staan. 'Dat maakt iedereen wel eens mee in het leven' meent de uit Druten afkomstige zanger. Je hoort gelijk dat het een nummer is van Frank van Etten. Kevin is blij dat hij deze albumtrack van Frank als single mocht uitbrengen. Of dit nummer z'n debuutsingle 'Denk jij nu echt' zal evenaren is overtreffen is nog maar de vraag. Dat lied kreeg enorm veel airplay.

Feestzanger René komt tot inkeer na een bezoek aan de kerk
15-06-2018 19:02:00

De nieuwe single ‘Psalmen Parade’ bestaat uit een feestmedley waarvoor Feestzanger René de juiste ‘psalmen’ heeft verwerkt voor wederom een hoog feestgehalte. Doordat René deze liedjes al met succes jaren zong tijdens optredens ontstond het idee om hier nu een single van te maken. De single begint met een stichtelijk voorwoord waarmee een andere sfeer wordt gecreëerd dan verwacht. De productie lag in handen van René van Rooij (Pap & Pudding, WC Experience) en Martin Sterken.

De Party is aan met Kwaaivines
15-06-2018 18:48:00

Vloggers die een single maken is niets nieuws meer. Steeds vaker zien we bekende vloggers de overstap maken naar een muziekcarrière. Vloggers die voor hun eerste single gelijk een gouden én platina plaat ontvangen is wel nieuw en die eer kan Kwaaivines op zijn naam schrijven met zijn debuutsingle "Louis Vuitton" die in 2017 uitkwam. Vandaag is de derde single van Joery, zoals Kwaai in het echt heet, uitgekomen, getiteld "Party". Waar de vorige singles nog samenwerkingen waren met onder andere Armoo en Justice Toch, is dit een solo single. 

Dennis Jones komt met Nederlandstalige versie van z'n allereerste single
15-06-2018 15:20:00

Precies 30 jaar geleden bracht Dennis Jones zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit, waarmee hij de TROS Paradeplaat én zijn allereerste hitnotering scoorde in de Nederlandse Top 40. Het was juni 1988, toen Dennis samen met André Hazes, Tatjana en Grant & Forsyth als een van de enige vier Nederlandse producties in deze legendarische hitlijst vertegenwoordigd was. Leslie Laverman schreef en produceerde destijds de debuutsingle voor Dennis Jones, en Matthieu van Winsen was verantwoordelijk voor de tekst. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 17 september t/m zondag 23 september

  Henk Janssen - Amanda

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl