RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
4Party is 100% feest met 200% enthousiasme
25-05-2016 19:34:00

Na tal van succesvolle optredens te hebben gegeven op feesten partijen en evenementen kwamen Jo Dinnissen en Ferry Janssen (Duo 4Party) in het vizier van John en Frans Goverde.  John Goverde, landelijk bekend als Jan Boezeroen, en zoon Frans zagen de kracht van het Brabantse feest duo 4Party. Via John en Frans is de weg gevonden naar de bekende Goldstar Music Studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt aan een minialbum met een prachtig eindresultaat gevuld met mooie nummers.

Studio 100 brengt theatershows Bumba, Maya de Bij en groots Studio 100 Winterfestival
25-05-2016 18:41:00

Studio 100 heeft weer een bruisend theaterseizoen in petto! Niet alleen komen twee bekende Studio 100 vriendjes met hun eigen show door heel het land, ook komen alle Studio 100 karakters bij elkaar voor een groots familiefeest tijdens het Studio 100 Winterfestival! Vanaf 15 oktober 2016 kunnen we genieten van een spannend verhaal van Maya de Bij in het theater. Maya heeft een verrassingsfeest voor Willy georganiseerd. Hij is jarig! Maar zelf is hij dat een beetje vergeten. Maya heeft Willy op pad gestuurd voor heerlijke pollenbollen om een verjaardagstaart mee te versieren. 

'De Koelkast'.......nieuwe single Fadim
25-05-2016 10:18:00

"ADYA & Fadim", het tweede album van jonge spring-in 't-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Ultratop album charts. De rode draad door het album... een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduceerd door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen!

Ellen Jannink neemt eerste eigen single op bij Edwin van Hoevelaak
25-05-2016 10:13:00

Ellen Jannink zingt haar hele leven al, maar had nog nooit bedacht dat ze ook een eigen single kon uitbrengen. ‘Geef het maar toe’ is het begin van een solocarrière naast het veelvuldig zingen met haar bands. Van kinds af aan staat Ellen Jannink al in diverse samenstellingen op de bühne te zingen, maar nog nooit solo. Het is altijd al een hobby geweest om covers te zingen. Een eigen single uitbrengen had ze nog nooit gedaan. “Ik heb nooit eerder die kans gehad en ook nooit bedacht”, vertelt de 46-jarige zangeres. 

Bob Offenberg maakt indruk met 'Net als in m'n droom'
25-05-2016 09:08:00

Met z'n nieuwe single 'Net als in m'n droom' laat Bob Offenberg horen dat hij de muzikale we die hij anderhalf jaar geleden is ingeslagen vervolgt.  Zijn vorige twee singles ' Kom maar dichterbij' en 'Je bent te gek' kregen ontzettend veel airplay bij de Nederlandstalige radio- en televisiestations. De nieuwe single is uit hetzelfde hout gesneden en bevat een lekker zomerse sound met een aanstekelijk 'Eyo Eyo' kreet. "Dat zingt iedereen mee zonder het lied te kennen" meent Bob.Enkele weken geleden werd Bob benaderd door liedjesmaker Olav Hesselmans. 

Bijna 1000 bezoekers voor eerste landelijke Muzikantendag in Amsterdam
24-05-2016 23:24:00

De eerste editie van de landelijke Muzikantendag is een groot succes geworden. Afgelopen zaterdag vonden zo’n 900 bands, muzikanten, producers, rappers en vocalisten uit alle genres hun weg naar Q-Factory Amsterdam, waar de Muzikantendag plaats vond. Zij troffen daar 120 muziekprofessionals voor panels, demospreekuren, flitscolleges en clinics. Al ruim voor de openingstijd van 11:00 uur stond er een lange rij voor de deur. 

Niels van den Brand lanceert z'n zevende single
24-05-2016 13:13:00

Niels van den Brand komt alweer met een nieuwe single getiteld 'Alles van mij'. Zoals ook bij Niels begon het zingen vroeger al op verjaardagen en later in zijn stamkroeg. Waarna hij in 2010 besloot dit toch te gaan etaleren op het podium. Dat resulteerde in optredens van Ameland tot zijn eigen woonplaats Venlo en stond hij op podia met grote namen zoals Jannes, Frans Duijts, Django Wagner, Jacques Herb en Vizzent. Inmiddels is hij alweer 6 jaar professioneel aan de weg aan het timmeren en hoopt met 'Alles van mij' dan ook weer grote stappen te zetten.

John Enter op zoek naar betekenis van Hoenapaloe bij nieuwe single
24-05-2016 09:42:00

Wie kent niet de zanger/entertainer John Enter. Onlosmakelijk verbonden met het blauwe hoedje en altijd een single met humor. Als het niet de teksten/ titel  zijn dan zeker de hoes. Want wie kent niet “ Twee haren op mijn borst” en het spraakmakende “ Josefien”. Met die laatste  scoorde hij nationale airplay bij Veronica – 3FM en BNN. Ook met zijn winterhit “ Als het sneeuw twee meter hoog is” wist deze zanger/entertainer menig hitlijst te behalen in Nederland en Vlaanderen. De zomer van 2016 brengt een nieuwe single.

Nieuwe single & nieuwe videoclip van INCH
23-05-2016 23:59:00

Deze week brengt zangeres INCH haar nieuwe single uit. “Laat me Los” is de titel van dit uptempo nummer. “Het lied lag al een tijdje op de plank bij producer Roel Jongenelen, maar toen ik het hoorde wist ik het; dit lied wil ik zingen”. “Laat me los” is in eerste instantie gecomponeerd door Marcel LaHaye en bedoeld als een Engelstalig lied. Later is het door Roel Jongenelen grondig onderhanden genomen. “Samen met Roel heb ik daarna de Nederlandse tekst geschreven. Ik ben superblij met het eindresultaat".

Joey Hartkamp, SMB Willems en Michael Hartkamp halen groot bedrag op voor KWF Kankerbestrijding
23-05-2016 23:40:00

Vrijdag 20 mei jl. heeft het door de Stichting Samen Slaan we Sterk georganiseerde Charity Golf Event plaatsgevonden op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. De Stichting Samen Slaan we Sterk is opgericht door Joey Hartkamp, zijn broer Michael Hartkamp en Petra Willems van SMB Willems. Afgelopen vrijdag hebben vele golfers deelgenomen aan een 18 holes wedstrijd en hebben diverse personen deelgenomen aan een golfclinic.

'In voor- en tegenspoed'...nieuwe single van Mieke
23-05-2016 23:35:00

'In voor en tegenspoed', is de titel van de nieuwste single van Mieke. Ze keert met deze opname in feite terug naar waar haar roots liggen. Het lied is toegankelijk en gevoelig gezongen, ze weet feilloos de accenten zo te interpreteren alsof ze het zelf heeft beleefd. Het geeft de klasse aan van de zangeres Mieke.  En dat is zeldzaam, iemand die al ruim veertig jaar aan de weg timmert moet immers over iets bijzonders beschikken. Zij heeft iets dat we vandaag de dag de X factor zouden noemen.

Fragment viert 40 jaar onvergetelijke muziek met nieuwe tour en single
23-05-2016 23:16:00

Al 40 jaar feest op en voor het podium! Tijdens dit jubileumjaar lanceert feestformatie Fragment, met name bekend van de bijzondere covers, de gloednieuwe single ‘We’re still here’. De twee kleine Engelsmannen Dave en Jono zijn enorm trots op alweer 40 jaar onvergetelijke muzikaal entertainment met Fragment. Dat Fragment meer is dan een ‘gewone’ coverband vindt ook 3FM DJ Giel Beelen wat hij jaren geleden al zei: ‘Ik vind het een belediging als je Fragment een coverband noemt. 

O'G3NE zingt 'Clown' bij 'Beste Zangers'
23-05-2016 11:49:00

Het nieuwe seizoen van het muzikale Tv-programma Beste Zangers werd zaterdagavond afgetrapt met een steengoed optreden van O’G3NE. Zij zongen ‘Clown’ van Emeli Sandé op onnavolgbare wijze. We kennen O'G3NE natuurlijk als winnaressen van The Voice of Holland, hun vele optredens in het land en op Radio en TV, maar ook omdat ze misschien wel ons land gaan vertegenwoordigen op het Songfestival volgend jaar? 

Duo Marinus & Roel presenteert eerste eigen single op 29 mei in Den Helder
23-05-2016 11:45:00

Op zondag 29 mei 2016 presenteert duo Marinus & Roel van 14.00 uur tot 17.00 uur hun allereerste eigen single ‘De hele week’ bij Café ‘Het Hoekie’ gelegen aan de Brakkeveldweg 73 in Den Helder. De opnamedag in de studio verliep volgens Bart van der Bend van BR Music Producties  goed en redelijk snel. De mannen hadden zelf gezorgd voor vocalisten die het koorwerk / backing’s voor hun rekening namen. 

Nieuw album voor Davy Dilamo
23-05-2016 10:16:00

Het heeft enige tijd op zich laten wachten, maar eindelijk is het nieuwe album van Davy Dilamo een feit. Het is algemeen bekend dat Davy Dilamo een muzikale voorliefde heeft voor Elvis Presley. Daarbij is zijn optreden op het European Elvis Festival, waarbij hij als beste solist werd verkozen, menig muziekliefhebber niet onopgemerkt voorbij gegaan.De tijd was dus rijp voor'Fever'. Voor dit album heeft Davy Dilamo gekozen voor 15 songs van Elvis Presley, die hij op zijn eigen unieke wijze heeft geïnterpreteerd.

Muziekreis Turkije opgeschrikt door brand in hotel. Zanger Alex in ziekenhuis....
22-05-2016 20:23:00

RADIONL presentatoren Taeke Wouda en Alfed Voogd verblijven momenteel in Turkije vanwege de Muziekreis Turkije. Alfred laat ons weten dat er vanmiddag brand is geweest in hotel 'La Blanche Island Bodrum'. De oorzaak hiervan dat er in de sauna/ hamam ruimte een handdoek in de brand is gevlogen. Een deel van het hotel stond vol rook stond en ontruimd moest worden. Verschillende mensen zijn ter plekke behandeld i.v.m. ademhalingsproblemen. Ook Harm Wolters en Alex (Wielders) hadden problemen. Alex is afgevoerd naar het ziekenhuis en moet daar vannacht waarschijnlijk blijven. 

Trio XL versterkt zich met een nieuwe talentvolle zangeres Tessa Kinnaer
22-05-2016 16:43:00

Nadat Trio XL-zangeres Sandra Vriese begin 2016 aangaf de overstap te willen maken naar de 'Perfect Showband’ werd er door de andere 2 bandleden ( Michel Wolsink en Rob Mullink ) onmiddellijk actie ondernomen om een nieuwe zangeres te zoeken, want…'The Show must go on' ! Er werden diverse advertenties geplaatst en al snel kwamen er veel reacties binnen. 

Otto Roona heeft lang gewacht op 'Deze mooie nacht'
22-05-2016 12:36:00

Afgelopen februari vierde Otto Roona zijn 5-jarig artiestenjubileum. Met de single ‘Lieve Schat’ werd dit groots gevierd. De single werd goed ontvangen en heeft veel airplay gehad bij de radiostations. 'Nu de temperaturen langzaam aan beginnen te stijgen werd het tijd voor een voorjaarssingle”, meent Otto. Met deze voorjaarssingle hoopt Otto een nieuwe weg in te slaan met een totaal andere sound. Hij zocht contact met Terry West welke reeds eerder voor hem mocht produceren. 

'Leon, hij is een miljonair'....schot in de roos voor Frank Hoek & Marty van Ooijen
22-05-2016 12:22:00

Frank Hoek was een van de gezichten van het populaire duo Bad Brothers. Samen met Nol Roos verwierf Frank bekendheid als feestduo met single’s als '' Ik heb jou niks meer te zeggen' en  '' 'n Bakske Koffie'. Na het uiteenvallen van het duo ging Frank solo verder en ook dat zeer succesvol. In de tussentijd bracht hij samen met Laura Ross uit die menig playlijst wisten te bereiken. Met zijn nieuwe single 'Leon hij is een miljonair'  die Frank samen opnam met Marty van Ooijen weet het feestbeest uit ‘s Hertogenbosch weer de juiste snaar te raken. 

TV Oranje op nieuwe frequentie Astra3-satelliet
21-05-2016 14:50:00

TV Oranje is sinds dinsdag 17 mei op een nieuwe uitzendfrequentie op de Astra3-satelliet te ontvangen. CanalDigitaal en TV Vlaanderen brengen tijdig nieuwe fastscanzenderlijsten uit. Klanten van CanalDigitaal- en TV Vlaanderen met een door eigenaar M7 Group in bruikleen geleverde satellietontvanger hoeven zelf niets te doen om naar TV Oranje te kunnen blijven kijken. Deze ontvangers worden automatisch van een nieuwe fastscanzenderlijst voorzien. Dat geldt ook voor satellietontvangers met automatische fastscan mogelijkheid.

Guido Spek beleeft filmdebuut met gastrol in nieuwe Studio 100 film
21-05-2016 01:12:00

Het gaat hard voor Ghost Rockers Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy. Na een succesvolle jeugdserie bij Nickelodeon en een theatershow in Vlaanderen start komende week een nieuw avontuur: een Ghost Rockers bioscoopfilm! Naast de vaste castleden Juan Gerlo, Tinne Oltmans, Marie Verhulst, Wout Verstappen en Elindo Avastia, zullen nog meer toppers zich bij de cast van Ghost rockers, voor altijd voegen. Guido Spek beleeft zijn filmdebuut en kruipt in de rol van de straatjongen Tobias. 

Martijn de Clerck komt met een heerlijk dansbare single getiteld 'De ware liefde'
21-05-2016 01:04:00

De jonge zanger Martijn de Clerck staat al een aantal jaren op de bühne, voornamelijk in de regio Zeeland. Om zijn naamsbekendheid landelijk te vergroten benaderde hij producer en tekstschrijver André Kooiman (die grote hits maakte voor Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) met de vraag om zijn zelfgeschreven debuutsingle te produceren. Het resultaat is een heerlijke dansbare foxtrot die naar verwachting bij een groot publiek in de smaak zal vallen. Het zangtalent van Martijn kwam eerder al naar boven toen hij bij de Tv talentenjacht "Bloed, Zweet en Tranen".

Gino Graus heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-05-2016 00:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 mei is dat ‘Leef de dag’ van Gino Graus. Het nu 16-jarige talent uit ’s-Hertogenbosch is op dit moment druk bezig met zijn eindexamen, maar komt desondanks toch met een nieuwe single op de proppen. Blijkbaar heeft Gino een goed gevoel over de uitslag van zijn examens! Het is een uiterst vrolijk liedje geworden, vakkundig geproduceerd in de studio van Edwin van Hoevelaak. Wat ons betreft is dit een absolute zomerhit. 

Zondag 22 mei special over Jelle B op TV Oranje
21-05-2016 00:38:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 22 mei zie je een TV Oranje Special over Jelle B. De blonde zanger, die voluit Jelle Johannes Klaas Broersma heet, vertelt thuis in Wytgaard om te beginnen over zijn Friese identiteit. 

Eerste plaatsen en data Zomertoer bekend
21-05-2016 00:32:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten, verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie en is TV Oranje aanwezig om Showflitsen op te nemen. Op de website van TV Oranje vind je een overzicht van de bekende plaatsen en data. 

Davey van der Sluis brengt nieuwe single uit op eigen label
20-05-2016 23:55:00

Davey van der Sluis is al een aantal jaren actief in de muziekwereld. In 2015 lanceerde hij digitaal het door Kees Tel geproduceerde feestnummer ‘Nu gaat de duivel los’ om zich op ‘de kaart’ te zetten. Speciaal voor de Moskitobar in Westendorf nam hij tevens de speciale versie 'Nu gaat de Moskito los' op. Uitbater Claus Ziepl was zeer onder de indruk met het gevolg dat veel Nederlandse wintersporters het nummer met grote regelmaat voorgeschoteld kregen. Met z’n nieuwe single ‘Stop, wacht, blijf’ hoopt Davey een tree hoger te komen in de muziekwereld.

Hans van Seggelen brengt single uit op platenlabel Hit It! Music
20-05-2016 12:10:00

Met “Koning Van De Nacht” meldt de in het Brabantse Someren woonachtige Hans van Seggelen zich weer en maakt hiermee zijn debuut op zijn nieuwe platenlabel Hit It! Music. “Koning Van De Nacht” is een uiterst vrolijke meezinger, welke geschreven en geproduceerd is door Kees Tel. van Seggelen zit al ruim 35 jaar in het vak, en mag hiermee gerust een ‘oude rot in het vak’ genoemd worden, die de ‘klappen van de zweep’ als geen ander kent. Hans begon zijn carrière bij de legendarische Johnny Hoes, waar de basis voor zijn loopbaan in de muziek gelegd werd. 

Wegens groot succes Dolfje Weerwolfje volgend seizoen terug in de theaters
20-05-2016 12:06:00

De spannende familiemusical Dolfje Weerwolfje, naar de gelijknamige kinderboekenserie van Paul van Loon, komt volgend jaar terug naar de Nederlandse theaters. De musical van Rick Engelkes Producties ging op 17 april in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. Dolfje Weerwolfje toert nog tot 5 juni 2016 langs de theaters en begint vanaf 16 oktober 2016 aan een nieuwe reis door Nederland. Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks was voor producent Rick Engelkes de aanleiding om de verhalen van Paul van Loon tot leven te laten komen in het theater.

Tygo Nendels schrijft zelf de tekst van z'n nieuwe single 'Zeg me niet hoe ik leven moet'
20-05-2016 11:56:00

'Zeg me niet hoe ik leven moet'  is de titel van gloednieuwe, zelfgeschreven single van Tygo Nendels. Onder leiding van Waylon van der Heijden kwam deze single tot stand. De uit Best afkomstige volkszanger beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse ‘snik in de stem’. Hij verwierf eerder naamsbekendheid met singles als 'Omdat ik van je hou” en Alle Vrouwen'. De videoclip van zal in de komende periode volop op de clipkanalen te zien zijn.

Derde single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased
20-05-2016 11:47:00

Vandaag is de 3e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Welkom in m’n hart’ is een liedje vol liefde. De gloednieuwe single is dan ook de officiële Mei Track. ‘Welkom in m’n hart’ is geschreven door Marcel Fisser en Jan’s vaste bandlid Edwin de Groot. “‘Welkom in m’n hart’ gaat over de liefde en het heerlijke vertrouwde gevoel welke je in de liefde kunt vinden. Ik wil graag mijn trouwe fans blij maken met liedjes die ze raakt en ‘Welkom in m’n hart’ is dan ook speciaal voor hen” aldus Jan Smit.

Bökkers organiseert voor derde maal Koele Koele
19-05-2016 12:48:00

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal 'Koele Koele plaats. Het is een initiatief van rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival op voorhand uit met 3000 bezoekers.  De insteek van Koele Koele is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. 

'De hoogste tijd'.....pakkend nummer voor Petra Berger
19-05-2016 12:39:00

Als er iemand tot de top van de Nederlandse zangeressen behoort is het met recht Petra Berger. Met haar unieke stem, waarmee zij schijnbaar moeiteloos de wereld van de klassieke- en pop muziek verenigt, weet Petra Berger al jaren een grote schare fans in vervoering te brengen.. Petra bezit de bijzondere gave om mensen ècht te raken met haar stem en op die manier alle mogelijke emoties los te maken.  Na een aantal jaren hoofdrollen te hebben gespeeld  in grote musical producties in binnen- en buitenland tekent ze in 2000 een contract bij Universal Music. 

Frank van Etten produceert lekker dansbaar lied voor Henk Stelte
19-05-2016 12:34:00

Henk Stelte heeft voor zijn nieuwe single ‘Hey laten we gaan dansen’ eigenlijk alles uit handen gegeven. De zanger was zoekende en heeft Frank van Etten één opdracht gegeven. Henk: “Maak eens een leuk dansnummer”. Met de opdracht om een leuk dansnummer te maken, is producer Frank van Etten aan de slag gegaan. Henk: “Ik was echt nergens bij, ik heb het uit handen gegeven”. Daarop kwam Frank met ‘Hey laten we gaan dansen’. Een schot in de roos voor de zanger: “Ik denk dat de mensen dit van mij verwachten”. 

Jubileumconcerten '10 jaar Nick & Simon' op 17 en 18 december uitverkocht
19-05-2016 10:59:00

De eerder aangekondigde jubileumconcerten van Nick & Simon in Ahoy, op 17 (matinee en avond)en 18 december zijn inmiddels uitverkocht. Dat betekent voor de fans die nog naar dit onvergetelijke spektakel  willen dat er slecht voor één concert kaartjes beschikbaar zijn. Dat gaat dan om kaartjes voor vrijdagavond 16 december! Tijdens de concerten die het populaire muzikale duo nu voor het derde jaar in de voor de gelegenheid vol sfeer opgetuigde Rotterdamse muziektempel geven, zullen ook dit jaar weer diverse verrassende gasten hun opwachting maken! 

Roy Donders en Adrie van den Berk verrassen Ton en Gerard Koopmans met Gouden plaat
19-05-2016 02:12:00

Ton en Gerard Koopmans, oftewel de Gebroeders Ko, zijn vanmiddag verrast door Roy Donders en hun platenbaas Adrie van den Berk van Berk Music. Het zangduo kreeg een Duitse Gouden Plaat voor 100.000 verkochte albums van de Amigos met de door de Gebroeders KO geschreven nummer 1 hitsingle 'Santiago Blue'. Na de eerdere hitsuccessen in het Duitse feestcircuit nu dus groot succes in der Volksstumliche Musik voor de Componisten/Tekstschrijvers die hun draai echt gevonden hebben bij onze oosterburen waar zij inmiddels meer dan 30 liedjes hebben uitgebracht.

Maurice Fermont stort zich op z'n zangcarrière
18-05-2016 12:33:00

Op 18 mei verschijnt de nieuwe single “Nacht na nacht”, van Maurice Fermont. Het betreft een splinternieuwe single met diverse zomerse invloeden, die toch de ‘sound’ van Maurice herkenbaar maken. Samen met Peter van Nierop van Strictly Music is Maurice aan de slag gegaan. Het doel: Middels een lekkere zomersingle Nederland kennis laten maken met Maurice Fermont. Wie is Maurice Fermont? Maurice is een echte duizendpoot. Na zijn studie “International Event Music and Entertainmentstudies” richting commerciële economie, heeft hij zich gestort op zijn zangcarrière. 

Prachtige muzikale carrière voor Kevin Koning in zicht
18-05-2016 12:17:00

'Zo nu en dan staat er een nieuw jong talent op, zo iemand is de leuke,jonge zanger Kevin Koning', laat plugster Nel van Olm middels een persbericht weten aan de landelijke media. Kevin is geboren en getogen in Volendam en heeft daar de muzikale genen meegekregen. Johnny Sap, manager en directeur van Studio One Records in Enschede, zag meteen het talent: ‘Kevin heeft de juiste uitstraling, goeie looks en stem’. Het team van Studio One heeft besloten om te gaan bouwen aan een prachtige muzikale carrière voor deze Volendamse zanger. 

Willem Barth luistert naar z'n fans en lanceert 'Al word ik dan wat ouder'
18-05-2016 11:59:00

Voor zijn 40ste verjaardag kreeg Willem van producer Manfred Jongenelis het nummer 'Al word ik dan wat ouder' kado om in eerste instantie alleen te zingen tijdens zijn uitverkochte jubileumfeest. De reacties van het publiek waren boven verwachting en via social media kwam er enorm veel vraag naar dit lied. Dat heeft Willem doen besluiten om deze goed gelukte cover van Jack van Raamsdonk uit te brengen en te voorzien van een clip waar Willem middels enkele foto's terugblikt op dierbare momenten in zijn leven.

Nieuwe single voor Dennie Christian ter ere van zijn 60ste verjaardag
18-05-2016 11:53:00

22 mei as is het zover, dan bereikt Dennie Christian de respectabele leeftijd van 60 jaar. En mocht je denken dat Dennie dit aangrijpt zijn pensioen aan te kondigen komt bedrogen uit. Deze sympathieke zanger staat nog volop in de schijnwerpers en na meer dan 45 jaar in het vak is het nog lang niet voorbij. Dit alles bezingt Dennie op zijn nieuwste single die de toepasselijke titel ‘60 jaar’ meekreeg. Dennie kijkt natuurlijk met veel genoegen terug op zijn carrière maar kijkt vooral vooruit. 

Mokum Trio brengt single uit op het label van Ronald Visch
18-05-2016 02:12:00

De tweeling Louise en Martine Fokkens (o.a. bekend als de Ouwehoeren uit Amsterdam en van de gelijknamige documentaire van de VPRO uitgezonden in 2011) gaan samen met Cliff Verstoep (eigenaar van Cafe De Nieuwe Stek in Amsterdam) onder de naam Mokum Trio aan een zangcarrière bouwen. Binnenkort komt Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw met meer nieuws over dit bijzondere trio en hun ludieke single: Als de gordijntjes weer gaan sluiten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop