RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Veenhoopfestival ongekend populair in Friesland
03-08-2016 06:10:00

De Zwarte Cross kent iedereen in Nederland. Niet iedereen weet dat dit prachtige festival een voorbeeld heeft gehad in het Friese Veenhoopfestival. Dit schreef de Leeuwarder Courant afgelopen vrijdag in een artikel. Op de Veenhoop waar o.a. vrijdag jl. werd opgetreden door Within Temptation, had de zondag een groot regionaal tintje. Naast optredens van George Baker en de Gebroeders Ko werd er met daverend succes opgetreden door Friese artiesten. Al vroeg in de middag betraden de Bounty Hunters ft. Johannes Rijpma het podium.

'Samen'.....opvallende nieuwe single van Het Holland Duo
02-08-2016 15:57:00

Wie kent ze niet, Het Holland Duo. Jaren geleden is het duo ontstaan door Jan Verhoeven en Marianne Weber. Enkele jaren later nam Colinda het stokje over. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en daarom komen Jan en Colinda nog een keer terug en lanceren als 'Het Holland Duo'hun nieuwe single 'Samen'. Na een gezellig samen zijn vol met herinneringen kwamen ze op het idee om de HQ Studio van Harald Queens in te gaan. U kent het vast nog wel de gouden successen zoals "Een zwerver is ook maar een mens" en "Hopeloos alleen".

Alberto laat de zon schijnen met zomersingle 'Playa Paracetamol'
02-08-2016 14:16:00

Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen. Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn?, komt Alberto nu uit met de super zomerse single 'Playa Paracetamol'. In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is. Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen.

Optreden van Mooi Wark te winnen bij 'De Beste Keet van Nederland 2016'
02-08-2016 11:40:00

Voor het zevende jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2016. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste drie keten winnen een prijs van de beste boerenrockband van Nederland: Mooi Wark! Je kunt met je keet meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ door je hier aan te melden of een mail te sturen naar info@plattelandsjongeren.nl

Edwin Bos neemt clip van z'n nieuwe single 'Onze liefde' op in Schoonebeek
02-08-2016 10:00:00

De in Schoonebeek geboren zanger Edwin Bos, presenteert alweer zijn vijfde single 'Onze liefde'. Edwin, die in het dagelijks leven als lasser werkzaam is, is inmiddels drie jaar bezig met het vertolken van de Nederlandstalige muziek. Met optredens van Groningen tot aan Overijssel wordt hij in de Noordelijke provincies steeds bekender. Ook de radiostations in de rest van Nederland en Vlaanderen pikken inmiddels zijn singles op. De productie van de nieuwe single lag wederom in handen van Terry West.

A3aan Drost laat met 'Als ze naar me kijkt' z'n veelzijdigheid zien
02-08-2016 09:51:00

'Als ze naar me kijkt' is de gezellige en vrolijke nieuwe single van A3aan Drost. Deze keer heeft de uit Steggerda afkomstige zanger gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer Martin Sterken. Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een zomerse sound. Ter ondersteuning heeft Redgellmedia een videoclip van hoog niveau. opgenomen. Meer info: www.a3aandrost.nl

Jan Smit samen met RADIONL op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen
01-08-2016 16:38:00

Voor zijn elfstedentour langs 11 grote steden in Nederland dit najaar, gaat Jan Smit samen met RADIONL op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen. Per concert zijn 5 artiesten genomineerd die kans maken. Na de stemperiode zal op RADIONL bekend gemaakt worden, welke artiest het voorprogramma mag doen. Voor het eerste concert op zaterdag 24 september in Den Bosch kan vanaf vandaag een maand lang gestemd worden op Gino Graus, Jeffrey Heesen, Mathijs Koning, William Burg en Yoeri L'Abee. 

Presentatie ‘I love Hollands’ deel 5 vindt plaats op 27 augustus 2016
01-08-2016 00:00:00

De teller van  het ‘I Love Hollands’ verzamelalbum staat inmiddels op 4. De presentatie van deel 5 van het door Storm Records, HubscH Media en UltimateDisk succesvolle concept vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2016 bij Paviljoen Sluishaven, Mariadijk 2 in Ooltgensplaat, een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland). Tijdens dit spektakel zijn er optredens van Dennis Alberti, Roy Beckers, Stefan Storm, Patrick Valentijn, 4Party, Demy de Groot, Bas Gaasbeek en DJ Rene Tulipano.

Nieuwe single voor Christien
31-07-2016 17:10:00

Christien is 1 van de zangeressen die reeds een tijdje te gast is op vele Podiums in Vlaanderen en Nederland. Zo won ze in 2009 de zangwestrijd Levenslied in Tilburg op het plein Op dit evenement waren 60.000 mensen aanwezig. Na dit succes pikte John Spencer haar op en schreef enkele liedjes die insloegen als een bom In Nederland bij het grote publiek. 

'Jij bent het mooiste'....nieuwe single van Martin de Jager
30-07-2016 13:37:00

Martin de Jager is een zanger waarbij zoals hij zelf zegt de Hollandse muziek met de paplepel is ingegoten. Van jongs af aan is hij ermee opgegroeid en is zo besmet geraakt met het Nederlandstalige lied. Zijn grote voorbeeld is Jannes, niet alleen om zijn muziek maar ook omdat die net als hem een man van het volk is. Hij is een echt mensenmens zoals ze dat zo mooi noemen, geen kapsones maar gewoon zijn wie je bent dat is zijn motto. Zijn muzikale voorkeur is après-ski want dat is toch echt wel zijn ding.

Jack van Raamsdonk schrijft nieuwe single voor Jayden Daniëls
30-07-2016 10:39:00

Vorig jaar kwam Jayden Daniëls met zijn eerste single 'Ritme', een heerlijke zomerse plaat. Ook dit jaar kiest Jayden wederom voor een lekkere zomerse single. In samenwerking met Jack van Raamsdonk, die verantwoordelijk is voor de tekst,  en producer Manfred Jongenelis kwam deze track tot stand. Op de klanken van een oud Bob Marley liedje zingt Jayden Daniëls 'Geef Me Een Zoen'. Een heerlijke reggaeplaat die nog wel eens vaak gedraaid zou kunnen worden op jouw favoriete vakantiebestemming of lekker in je eigen tuin tijdens de barbecue.  

Isabella Smit en Jeroen Stevens hopen met crowdfunding droom uit te laten komen
30-07-2016 00:00:00

Alles is in werking gesteld. Isabella Smit en Jeroen Stevens vragen om hulp, uw hulp. Het tweetal heeft elkaar in januari 2015 leren kennen, maar Jeroen kende Isabella al van het programma Utopia. Ze deed een uitspraak en dat sprak Jeroen meteen aan en hij wilde graag met haar in contact komen. Dit leek in eerste instantie onmogelijk, maar niets was minder waar. 

Like TV Oranje op Facebook en win ‘Zolang er 'n droom bestaat’ van Lyse Hille
29-07-2016 21:04:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al bijna 15.000 likes ontvangen! Dat wordt natuurlijk opnieuw een fantastische mijlpaal, maar we gaan daarna gewoon door. Dus help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.100 likes bereiken, gaan we het dubbelalbum ‘Zolang er 'n droom bestaat’ van Lyse Hille verloten. 

Zeeg van Seben komt met nieuwe single
29-07-2016 20:56:00

Op 13 juni 1971 wordt Zeeg van Seben geboren in Dordrecht. Al 29 jaar staat hij op de bühne in 2013 scoorde Zeeg zelfs een hitje met het liedje “Niemand op de wereld.” In 2015 heeft hij in eigen beheer een album opgenomen en daarna werd het stil rond Zeeg van Seben. Enkele maanden geleden raakt Zeeg in gesprek met Hans van Aalst. Samen besluiten ze dat Zeeg zich toch maar eens in moet gaan schrijven voor de talenten battle in Kruisland. Zeeg gaat ervoor en staat zowaar een paar maanden later in de finale. 

Zondag 31 juli special over Burdy op TV Oranje
29-07-2016 20:43:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 31 juli zie je een special over Burdy, die TV Oranje ontvangt in zijn woning in Ulrum. Zitend in zijn ruime bubbelbad vertelt hij over het leven in Noord-Groningen, waar de mensen bekend staan om hun nuchterheid. 

Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
29-07-2016 20:33:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 augustus is dat ‘Voor mij alleen’, de nieuwe single van Pascal Redeker. Deze jonge zanger, die zichzelf vorig jaar in de kijker speelde door zijn deelname aan het SBS6-programma 'Bloed, Zweet en Tranen', is bijzonder trots op dit nummer, de productie en de videoclip. "Deze single heb ik zelf geschreven samen met Pieter van Schoten en DJ Maurice. Dat maakt het extra speciaal, na eerder twee covers te hebben uitgebracht, aldus een gretige Pascal. 

Robbie te Pas kiest voor een cover van 'Duele El Corazon' van Enrique Iglesias
28-07-2016 16:53:00

De Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafe's, in voetbalkantines en op bruiloften en partijen. In 2007 komt vriend en collegazanger Peter la Haye naar Robbie toe met het idee om een eigen single op te nemen.

Een feestje met een dubbel gevoel voor Bertie Verplak
28-07-2016 16:15:00

Op zaterdag 3 september 2016 lanceert Bertie Verplak zijn allereerste album. 'Er is vanaf 2014 hard gewerkt om dit alles voor elkaar te krijgen. Nu worden nog de laatste puntjes op de i gezet door het gehele team van Maximix Events en zijn label VHM Records', vertelt Bertie. Zijn album zal uitgereikt worden door Ronnie Haefkens, de man die de grote steun is achter het hele gebeuren van Bertie Verplak. Samen zijn Haefkens is hij eigenaar van Maximix Events.

Auto-ongeluk Volkszanger Frank van Etten
27-07-2016 22:53:00

Volkszanger Frank van Etten werd, onderweg naar de sauna, aangereden. Een bus reed met hoge snelheid en raakte zijn auto vol in de flank en van achteren. De ambulance was snel ter plekke. Beide bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Frank van Etten verblijft daar nog voor nader onderzoek. Het had een relaxed momentje moeten zijn met een bomvol weekend voor de deur. 

Driekes Hoekstra nu ook exclusief bij Artiestenplein
27-07-2016 22:07:00

Artiestenplein is een van de snelst groeiende boekingskantoren van Nederland aan het worden. Het lijstje met exclusieve artiesten, die bij dit bureau zijn te boeken wordt steeds groter en opvallend is dat veel gerenommeerde Nederlandse artiesten de weg naar het boekingskantoor hebben weten te vinden. Zo ook nu weer de  jonge Nederlandse zanger Driekes Hoekstra. Een opvallende zanger, die na de overwinning bij het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 een bloeiende muzikale loopbaan heeft weten op te bouwen.

Traditiegetrouw zal Erwin Fillee ook dit jaar weer de ‘jeugd van vroeger’ vermaken in Hoorn
26-07-2016 22:51:00

Traditiegetrouw zal Erwin ook dit jaar weer de ‘jeugd van vroeger’ vermaken tussen de poffertjes door met zijn supergezellige gezang. Op uitnodiging van de Gemeente Hoorn zullen o.a. de ouderen uit de verzorgingshuizen op maandagmiddag 8 augustus vanaf 13:00 uur worden getrakteerd bij de poffertjeskraam op…poffertjes, drinken en muziek van Erwin. Deze traditie is al een aantal jaren nu aan de gang met ontzettend veel succes. Dit is écht ‘mijn publiek’. In het land treedt ik af en toe op op bruiloften en partijen, maar de rest is het toch de ouderen. 

Muzikale droom voor Patrick Gerets uitgekomen
26-07-2016 22:41:00

Patrick Gerets, de gezellige volkszanger uit Limburg kan zijn geluk niet op. Onlangs nam hij zijn nieuwe single én een duet met Frank van Etten op!. Patrick Gerets presenteert deze Zomer zijn compleet nieuwe single ‘Ik Kan Geen Dag Zonder Jou’! Een vrolijke up tempo en gezellige single die is geschreven en opgenomen door Mario Veltman. Net als de voorgaande singles brengt Platenmaatschappij Zebra Music deze landelijk uit. In de videoclip die opgenomen is ter promotie van de single, laat Patrick Gerets de mooiste plekken van Maastricht zien. 

Frank en Mirella exclusief bij Startup Events
26-07-2016 07:21:00

Per 26 juli 2016 zijn Frank en Mirella exclusief te boeken bij Startup Events. Frank en Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied 'Een feest der herkenning'. Voor jong en oud, want de hits blijven veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee 'De verzonken stad', 'Wat ik zou willen', 'De vissers van San Juan', 'Nou en of love', allemaal hits van Frank en Mirella.

'Verliefd Op Dromen' is de titel van de nieuwe single van Marloes
25-07-2016 21:10:00

'Verliefd Op Dromen' is de titel van de nieuwe single van Marloes.  Het publiek kent Marloes voornamelijk als Engelstalige zangeres. Voorheen heeft ze ook een Engelstalige single opgenomen onder de naam MELL (Marloes, Ewan Mack & Lesley Lynch). Voor dit project heeft Marloes gekozen voor iets heel anders. 'Verliefd Op Dromen' is een Nederlandstalige pop/rock plaat. De productie hiervan was in handen van Walter & Danny Gielen uit Eindhoven. Later deze maand volgt er ook nog een mooie videoclip.

Leonie Meijer schrijft zomerse pop-single met Han Kooreneef
25-07-2016 12:25:00

De song 'Ik Verlies Het Van Jou' is, na Als Ik Breek en de ballad Door Hetzelfde Ijs, de derde single geworden van Leonie Meijers’ laatste studio album The Naked Sessions. Leonie schreef de single samen met Han Kooreneef en de Zweedse Jörgen Ringqvist. Ringqvist produceerde een compleet nieuwe versie van de originele single en dat resulteerde in deze zomerse pop variant. De liedjes van The Naked Sessions vormen tevens de basis voor de reprise van haar theatershow Naked, waarmee ze dit najaar weer een kleine 30 theaters door heel Nederland aandoet. 

Lieke van 't Veer covert 'Uit elkaar' van Yes-R
25-07-2016 12:07:00

Een maand geleden plaatste de 17-jarige Lieke van 't Veer een stukje van Yes-R zijn hitsingle 'Uit elkaar' op Facebook. Toen Yes-R geattendeerd werd op Lieke haar versie van 'Uit elkaar' was hij flabbergasted: " Kippenvel wanneer supertalent Lieke mijn klassieker Uit elkaar covert" was zijn reactie toen hij het filmpje deelde op zijn sociale media. De cover is opnieuw door Lieke opgenomen onder het toeziend oog van Yes-R en is vandaag uitgebracht. Dat Yes-R niet de enige was die onder de indruk is van Lieke bleek wel uit de duizenden reacties.

Raymond Smit kiest voor up-tempo single. 'Leef'...is het resultaat
25-07-2016 10:44:00

Na twee langzamere nummers kiest Raymond Smit deze keer voor up-tempo single. ‘Leef’ is een sneller liedje om zijn eigen repertoire te verbreden. Raymond Smit wilde na twee rustigere nummers een eigen up-tempo nummer brengen. Ook de invalshoek had de Zwollenaar al bedacht. Door de vrij duidelijke wensen van de zanger, was het voor Frank van Etten makkelijker om een single te schrijven. Uit de goede samenwerking tussen van Etten en Raymond Smit is het swingende nummer ‘Leef’ ontstaan.

Dana Winner doet goede zaken in België
24-07-2016 22:14:00

Dana Winner is genomineerd voor de Vlaamse Radio 2 Zomerhit 2016. Naast dé Zomerhit 2016 worden op zondag 21 augustus nog 6 andere awards uitgereikt. Dana Winner werd genomineerd voor twee van deze awards en is hier uiteraard heel blij mee. In de categorie “Beste zangeres” is Vlaamse schone genomineerd samen met Laura Tesoro, Emma Bale en Natalia. Ook in de categorie “Beste Nederlandstalige lied” werd Dana genomineerd. Samen met 9 andere artiesten doet Dana mee voor winst in deze categorie. 

'Gescheurde jeans',...eerste solosingle van Tesca Dijkstra
23-07-2016 12:10:00

Tesca Dijkstra uit Lelystad gaat schuil achter de artiestennaam “Tesca” en is geen onbekende in de entertainmentwereld, Tesca gaat solo met haar nummer “Gescheurde Jeans”. Na jaren als zangeres van een band heel Nederland gezien te hebben heeft Tesca besloten om als solo zangeres een nummer op te nemen, dit nummer wat origineel afkomstig is uit Zuid Afrika, is geheel in een nieuw jasje gestoken, zowel de muziek als de tekst zijn helemaal nieuw.  Een heerlijk zomers nummer met een mooie clip, dus alle ingrediënten voor een zomerhit zijn aanwezig.

Like TV Oranje en win de nieuwe CD van Henk Bernard
23-07-2016 10:41:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 14.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we het fantastische aantal van 15.000 likes bereiken, gaan we het het nieuwe album van Henk Bernard verloten! Zijn vertrouwde schlagersound gecombineerd met zijn unieke stemgeluid maakt ‘Dicht bij mij’ weer een absolute must voor de Henk Bernard fans.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer komt op donderdag 28 juli naar Meppel
23-07-2016 10:23:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Donderdag 28 juli is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer aanwezig bij het zomerevenement Donderdag Meppeldag, waar het thema deze keer 'Helemaal Hollands' is. Je kunt genieten van optredens van Lytse Hille, René Karst & Stef Ekkel, Lucas & Gea, Frank Verkooyen, Rob Zorn, Jelle B, De Dikdakkers, Erik van Klinken, Quincy, Kees Haak, Yves Berendse, A3aan Drost, Frank van Etten, Ancora en nog veertig andere artiesten! De podia staan op de Wheem en de Groenmarkt. Er zijn live optredens van 12.00 tot 17.00 uur en van 21.00 tot 01.00 uur.

RADIONL aanwezig op het Truckstar festival
22-07-2016 16:16:00

RADIONL staat traditiegetrouw 30 en 31 juli op het Truckstar Festival met live radio en optredens van diverse artiesten. Om 12:00 uur zal het feest losbarsten vanaf het RADIONL podium aan het begin van “de mooiste truckstraat”. De volgende artiesten zullen hierbij aanwezig zijn: Stef Ekkel & Rene Karst, Johnny Bolk, Taeke Stoker, Joris Smits, Marianne Veenstra, Sidney Bischoff, Jan van Est, Kimberly, Tina Trucker, Hessel Wijkstra, Willem Sonnema, Auke en Ellen, Michel van Rijswijk en Michelle Okken. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar genieten van meer dan tweeduizend trucks. Dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival.Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken.

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-07-2016 15:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 juli is dat ‘Dat ik je zo zou missen’, de nieuwe single van Tino Martin. De Haagse zanger, die het afgelopen jaar zijn populariteit tot grote hoogten zag stijgen, komt met deze keer een gevoelig liedje. “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single”, aldus Tino. “Het is een eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen.” Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap.  

Zondag 24 juli special over Henk Damen op TV Oranje
22-07-2016 10:40:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 24 juli zie je een special over Henk Damen, die vertelt over zijn jeugd, die hij grotendeels doorbracht in Zaltbommel. Hij komt uit een hechte familie, die klaarstaat op de momenten dat het nodig is. 

Patrick van den Corput geeft vrolijke draai aan 'Blijf bij mij' van Paul de Leeuw
21-07-2016 12:16:00

Oude hits in een nieuw jasje stoppen, is voor Patrick van den Corput zijn muzikale identiteit geworden. Zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’ is de hit van Paul de Leeuw in de stijl van de 27-jarige zanger. “Het nummer is van origine een heerlijke plaat, waarvan ik vind dat hij zich ervoor leent om in dit jasje te worden gestoken.”, vertelt Patrick van den Corput over zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Met dit jasje bedoelt hij zijn eigen vrolijke draai die hij al aan diverse nummers heeft gegeven. “Mensen herkennen me nu aan de nummers van toen in een jasje van nu”, legt hij uit. 

Yuli Minguel maakt statement op Zware Cross festival
21-07-2016 10:06:00

Zangeres Yuli Minguel maakt aanstaande vrijdag 22 juli om 17.00u haar opwachting op het Zwarte Cross festival gezamenlijk met het Liquid Sun Orchestra. De powervrouw die bekend is van haar deelnames aan X Factor UK, The Voice NL en de allereerste Idols in Nederland is na haar bevalling van een tweeling afgelopen september alweer een tijdje goed bezig en heeft de draad inmiddels alweer flink opgepakt. Yuli pakt vrijdag de kans om een statement te maken voor eenheid en eensgezinsheid. 

De Confettiboys vertalen het ultieme vakantiegevoel
21-07-2016 00:52:00

Nederland is er klaar voor: De zomervakantie staat voor de deur! Aangezien een gedeelte van de Confettiboys inmiddels in het verre buitenland zit om daar de toeristen te vermaken, moest er natuurlijk een single komen die zowel vakantie vierend Nederland als de thuisblijvers in zomerse sferen brengt. Die zomerse sferen? Die spatten van 'Lekker op vakantie'' af. Een grote hoeveelheid live instrumenten, een rap, een ultiem herkenbaar deuntje en heel, heel erg veel gezelligheid zijn de ingrediënten.

Sharon Doorson op 'I love who I want' - boot tijdens Gay Pride
20-07-2016 13:31:00

Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus  staat Sharon Doorson voor "universal love" op de thema-boot "I love who I want" van het Haagse roze feest Popcake. "De wereld heeft een  liefdevolle touch nodig", aldus Sharon. Die deze week met haar single "Touch me there" de tipparade is binnengekomen. "Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake - boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! " Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu. "Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs". 

Jeffrey Lake weer helemaal terug na gevecht met poliep
20-07-2016 09:28:00

Na een lange zware periode van revalidatie en zanglessen, is Jeffrey Lake weer volledig hersteld van een ernstige poliep op zijn stembanden. Voor zijn nieuwe single “Is this love”, ging de Rijswijkse zanger een samenwerking aan met diverse professionele muzikanten. De backingvocals worden verzorgd door niemand minder dan Jody Pijper van de Jody’s Singers. Zij is dan ook verantwoordelijk voor de prachtige arrangementen en de uitvoering van de zangpartijen. 

RADIONL heeft een week lang de primeur van 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard
19-07-2016 16:39:00

Henk Wijngaard liet zich inspireren door zijn vak: dat van vrachtwagenchauffeurs. Maar niet alleen zijn (ex-collega's kochten zijn platen. 27 titels vermeld het top-40-dossier. En het ziet ernaar uit dat daar een 28ste notering bij komt met zijn nieuwe single "Hoe die zomer was". Henk is onlangs 70 geworden en 50 jaar getrouwd met zijn lieftallige Trijntje. Henk is 40 jaar artiest, nog altijd met veel succes. Hij heeft net een weergaloos album opgenomen met een groot aantal nieuwe nummers geschreven door Dick van Altena.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool