RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zangeres Louisia komt met een nieuwe sterke single 'Uitgerekend jij'
30-11-2015 19:55:00

De Belgische zangeres Louisia zingt al bijna haar hele leven met als grote passie de liefde voor het levenslied. Een tijd geleden benaderde producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer (NL) die al eerder hits schreef en produceerde voor grote Belgische artiesten zoals Bobby Prins en Danny Fabri, en vroeg hem een gloednieuw arrangement te maken van één van haar favoriete nummers die ze jaren terug op haar album uitbracht! “Het resultaat is echt helemaal geweldig” glundert een tevreden Louisia! 

Die Spatzl winnen Schlagerdiamant NiederÖstereich 2015
30-11-2015 18:29:00

Zaterdag 28 november 2015 jl. vond in Eggendorf (nabij Wenen) te NiederÖstereich wederom het fel begeerde Schlagerdiamant plaats. Schlagerdiamant is in Oostenrijk een bekende Schlager & Volksmuziek wedstrijd, waarbij een gerenommeerde jury vooraf selecteert of men finalewaardig is of niet. Schlagerdiamant wordt georganiseerd door Alpin Media - www.alpin-media.at Die Spatzl, Edith & Louisa, hebben deze kans niet voorbij laten gaan en mochten na een selectie deel nemen aan de finale van deze Schlagerdiamant, onder de categorie Schlager.

The Rosenberg Trio feat Johnny and Mozes Rosenberg-La Familia
30-11-2015 18:13:00

Het wereld befaamde Rosenberg Trio bestaande uit solist Stochelo Rosenberg, Nous’ Che Rosenberg en Nonnie Rosenberg  trok de afgelopen 25 jaar wereldwijd volle zalen en kreeg lovende kritieken in alle talen. Met hun geraffineerde vertolkingen van zowel traditionele gipsy jazz als ook nieuwe composities en arrangementen hebben ze de moderne standaard gezet voor wat er allemaal mogelijk is binnen deze stijl. Voor de cd en de tour kreeg het trio versterking van Johnny Rosenberg.

Joop Lens lanceert 'De Hemel'
30-11-2015 16:02:00

Met 'De Hemel' luidt Joop Lens kerst 2015 in. Het is een nummer vol liefde en warmte met de aparte volle stem waar Joop Lens bekend om staat. 'We hebben speciaal gekozen om de videoclip op te nemen in de Cenakelkerk op de Heilige Landstichting. Het is een prachtige kerk waar de hemel is nagemaakt van bladgoud. Het liedr komt hier helemaal tot z’n recht, laat de kerst nu maar komen', aldus Joop. De single is nu verkrijgbaar op alle download sites.

Dennie Christian ontvangt Oeuvre Award
30-11-2015 15:29:00

Hij was compleet verrast! Tijdens het fanweekend in zijn woonplaats Wardenburch werd Dennie Christian in het bijzijn van honderden fans aangenaam verrast door Edwin en Coen van Hoevelaak. Hij ontving namelijk een oeuvre award voor de verkoop van meer dan 15 miljoen geluidsdragers in zijn nu al meer dan 40 jarige durende carrière. 

Friese artiesten nemen gezamenlijk een Friestalig kerstlied op
30-11-2015 10:53:00

“Wurkje mei kryst” is de titel van een nieuw Friestalig kerstnummer. Op deze opname wordt gezongen door maar liefst elf uit Friesland afkomstige acts waaronder Jelle B, Johannes Rypma en Sipke de Boer. De artiestennaam van dit gezelschap is het “Bjusterbaarlik Muzyk Ensemble”. Het idee achter het lied is als volgt: Veel muzikanten moeten werken tijdens de kerstdagen. Daarin zijn zij niet alleen want ook in andere beroepen moet er tijdens de kerst worden gewerkt. Daarom is dit een lied van werkende mensen voor werkende mensen. Maar ook niet-werkende mensen kunnen zeker van dit kers(t) verse nummer genieten.

Videoclip nieuwe single Jan Koevoet spoedig online
29-11-2015 10:55:00

Nog geen vijf maanden geleden lanceerde Jan Koevoet zijn single "Jij bent het helemaal". Die single leverde een opbrengst op van ruim € 2.000 voor "Stoere Pepijn", de peuter die lijdt aan neuroblastoom kinderkanker en daarvoor momenteel  behandeld wordt in Amerika.  "Kom In Mijn Leven" is een maxi single, waarop twee nieuwe liedjes staan: "Kom in mijn leven" en "Jij bent zo mooi om van te houden".  Beide liedjes zijn gezellige meezingers, weer geschreven door de zanger zelf en geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. 

Karin Goverde brengt Engelstalige versie uit van 'Waar ben je nu'
29-11-2015 00:00:00

Na het uitbrengen van haar indringende single ‘Waar ben je nu’ werd Karin Goverde overdonderd door ontroerende en positieve reacties uit alle hoeken van het land. Veel mensen blijken zich erin te herkennen en er kracht uit te putten. De opvallende stijl van Karin wordt breed gewaardeerd. Daarom brengt Karin nu de Engelstalige versie van dit lied op de markt, getiteld ‘Where are you now’. Het lied gaat over het verlies van iemand waarvan je veel houdt. Het overlijden wordt door Karin bezongen als een einde dat geen einde is. 

Criztiaan timmert flink aan de weg
28-11-2015 13:10:00

‘Zweven op de wolken’ is de opvolger van ‘Ben jij een droom’. Beide singles zijn door producer Martin Sterken gemaakt voor zanger Criztiaan. De Groningse zanger pakt zijn zangcarrière groots aan met een 2.5 D clip en door de single door heel Nederland te promoten. Net als de debuutsingle ‘Ben jij een droom’, is ‘Zweven op de wolken’ door Martin Sterken geschreven. Criztiaan vindt het maken van eigen singles belangrijk voor zijn zangcarrière. Aan de hand van zijn eigen nummers, kan hij zich onderscheiden en zichzelf laten zien aan het grotere publiek. 

Zondag 29 november special over Mon Amour op TV Oranje
28-11-2015 08:30:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. 

Mega Nederlands Muziekspektakel op zondag 13 december a.s. in de Ster te Nieuwkuijk
27-11-2015 21:24:00

Maarliefst 50 Nederlandstalige Top Artiesten zullen zondag 13 december a.s. vanaf 14:00 uur in de Ster in Nieuwkuijk zorgen voor een Mega Nederlandstalig Muziek Spektakel tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje. Marianne Weber, John de Bever, Frans Duijts, Peter Beense, Helemaal Hollands, Jeronimo, Gene Thomas, Alessandro, Ria Valk, De Deurzakkers, Rudy de Wit & Colinda, Sugarfree, Johnny Gold, Wesly Bronkhorst,  e.v.a. zullen zondag 13 december te gast zijn in de Ster te Nieuwkuijk.  

Herman van Veen vat omvangrijk oeuvre samen in een cd-box van tien albums
27-11-2015 21:12:00

In een uitverkochte Koninklijke Schouwburg in Den Haag reikte Herman van Veen gisteravond het eerste exemplaar van de album boxset ‘10 Keer Herman van Veen, Een Keuze’ uit aan Kick van der Veer. Kick van der Veer: “Deze box is voor ons meer dan een verzameling liedjes. Het zijn vriendjes van ons. Ze gaven ons troost als we het niet meer wisten. Dan hoorden wij “Wijs mij waar de toetsen zitten”. 

Nieuw album voor Frank Boeijen
27-11-2015 18:09:00

Vrijdag 22 januari 2016 verschijnt Land van belofte, het nieuwe album van Frank Boeijen, bij Universal Music. Land van belofte vormt een verfrissend nieuw hoofdstuk in het omvangrijke oeuvre van Frank Boeijen. Voor zijn 27ste album schreef Frank 11 nieuwe liedjes. Het bevat bovendien een aantal bijzondere muzikale samenwerkingsverbanden, die een eigentijdse sound geven aan dit album. De basis voor dit album is gelegd in de door Frank geliefde Brusselse ICP studio’s en Lakeside Studio in Loosdrecht. 

Gebroeders Ko hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-11-2015 17:24:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 november is dat ‘Bij ons Omi’s’, de aanstekelijke nieuwe feestrocksingle van Gebroeders Ko. Door jankende gitaren te combineren met hun welbekende feestmuziek en makkelijk meezingbare teksten zal deze single zeker weer een heel breed publiek aanspreken. Het idee voor dit nummer is ontstaan tijdens een feestje bij enkele Oostenrijkse collega’s, waar een oma (omi ) de show stal met haar zelfgemaakte drankje. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet Diego
27-11-2015 16:53:00

Bij muziekzenders RADIONL en TV Oranje was er de afgelopen week een actie waarbij een basisschool een bezoek kon winnen van niemand minder dan Diego, de coolste Piet van Nederland. Kinderen die hun klasgenoten willen verrassen mochten in een gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Er kwamen honderden gedichten binnen vanuit het hele land. Een jury heeft vandaag bepaald wie het leukste gedicht heeft ingezonden. De winnaar is de Patrimoniumschool in Veenendaal.

Nick Schilder en Simon Keizer ontvangen gouden award voor 'Open'
27-11-2015 13:23:00

Nick Schilder en Simon Keizer zijn zojuist verrast met een Gouden Award voor hun meest recente studioalbum ‘Open’. Het muzikale duo ontving de award uit handen van radio 2 DJ Bart Arens tijdens de stemfinaledag van de Top 2000 in Beeld en Geluid. De oplettende fan heeft inmiddels ontdekt dat ‘Open’ niet 14, maar 15 tracks bevat. De ‘hidden’ track is het kerstliedje ‘Mixed Up Merry Christmas’, dat vandaag als single in release gaat. Simon Keizer: 

Benno van Vugt ziet overal pinguïns
27-11-2015 10:33:00

Na het grote carnavals succes van vorig jaar heeft Benno van Vugt uit Tilburg opnieuw een kneiter van een feestsingle gemaakt. “Deze keer ziet hij overal pinguïns!” Benno van Vugt wist niet wat hem overkwam toen hij vorig jaar zijn debuutsingle “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn” uitbracht. Overal dook de single op tijdens carnaval, hij stond in tv programma’s en kreeg zelfs aanvragen voor optredens. Niet helemaal toevallig, wetende dat de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman (hit schrijver voor Henk Bernard, Double dj’s, e.v.a) achter deze plaat van Benno zat.

‘Ik zal geen traan meer om je laten’ ….nieuwe single van Rick Prijs
26-11-2015 18:34:00

Rick Prijs is al drie jaar actief in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht en op 20 november jl. presenteerde hij z’n nieuwste nummer ‘Ik zal geen traan meer om je laten’.  John Collee heeft de tekst geschreven en Arjan Venemann is verantwoordelijk voor de muziek. Volgens Rick is dit de sound waar hij verder mee wil gaan. ‘Het is een mix tussen Jannes en Jaman. Ik kwam op YouTube een aantal leuke producties tegen die opgenomen waren bij de GMP studio van Gerto Heupink in Enschede. 

Duo Knotsgek komt met knaller van jewelste
26-11-2015 17:59:00

Duo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als "Hedde gij misschien ADHD", "Die Alpenknotsen" en “Op De Lange Latten” flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single is getiteld "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou" en past perfect in dit rijtje thuis. Voor deze single doken Gerbrand en Dennis (Duo Knotsgek) wederom de studio in met topproducer Harald Queens, met als resultaat een knaller van jewelste, welke ongetwijfeld in de komende maanden op menig après ski en carnavalsfeest te horen zal zijn. 

 

Carina Lemoine geeft ‘Woonwagen jochie’ een nieuw jasje
25-11-2015 20:37:00

‘Woonwagen jochie’ is oorspronkelijk een lied uit 1966 van het zigeunermeisje. En laat dat zigeunermeisje nou een tante zijn van Carina Lemoine.  Zij is net als Carina geboren en getogen in een woonwagen en was zeer succesvol in die periode.  Samen met de beroemde accordeonist, musicus, componist, tekstdichter, talentscout, winkelier en producer Addy Kleijngeld bracht ze op het bekende CNR label een LP uit met allemaal gezellige volksmuziek, waaronder ‘Woonwagen jochie’. Volgens Carina waren de vooruitzichten van de LP veelbelovend, maar door omstandigheden kon ze niet verder gaan met haar passie. ‘Vroeger hadden wij de plaat thuis en werd met veel plezier gedraaid. Ik kan me nog herinneren dat ik er trots op was en dat heeft mij mede gestimuleerd om te gaan zingen. I

Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
25-11-2015 19:45:00

Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn zondag 6 december van 12.00 uur tot 20.00 uur en maandag 7 december van 17.00 uur tot 20.00 uur. Om je als artiest aan te melden (of voor meer informatie) kun je een mailtje sturen naar showflits@tvoranje.nl.

Ricardo Brinkman laat weer eens van zich horen
25-11-2015 19:13:00

Ricardo Brinkman wordt in 1984 geboren in Arnhem. Als kleine jongen wist hij al dat hij wat in de muziek wilde gaan doen. Ricardo heeft eigenlijk het muzikale talent doorgezet van zijn zus. Zijn zus heeft tot haar 10e keyboard gespeeld. Ricardo was een beetje jaloers en wou ook keyboard spelen.  Toen zijn zus er geen tijd meer voor had is hij daarmee verder gegaan. Hij was toen  zeven en leerde uit zich zelf keyboard spelen. ‘Eerst begon ik met een Keyboard gevolgd door trompet, accordeon en gitaar.

Eerste eigen single voor Jimmy Wierenga
25-11-2015 18:47:00

De uit Groningen afkomstige zanger Jimmy Wierenga, ook wel de Groninger Elvis genoemd, heeft zijn snode plannen omgezet in werkelijkheid en wel een eigen officiële cd. Jimmy is van vroeg af aan al een grote fan van Elvis en zingt dan ook al jaren zijn favoriete nummers van deze gerenommeerde zanger. Jimmy heeft dan ook de uitmuntende sound van Elvis want als je je ogen sluit, denkt je echt dat Elvis er staat te zingen. De keuze van hem is gevallen op “Don't be cruel” en als “tribute to Elvis” het bonusnummer “Poor man's gold”.

'Vind het geluk'.........nieuwe single van Monique Heegen
25-11-2015 18:41:00

Vind het geluk in kleine dingen, vier het leven elke dag. Het zijn juist de kleine dingen die je een geluksgevoel geven en je dag inkleuren. Deze boodschap, omwikkelt met vrolijke schlagerpopklanken, wil Monique Heegen met haar nieuwe single overbrengen. Het is een feelgood liedje die in deze periode van donkere dagen hopelijk menigeen een geluksmomentje zal bezorgen. Marléne Stompé schreef de tekst en Jeroen Dirksen tekende voor het arrangement', vertelt de uit Emmen afkomstige zangeres.

Theodoor presenteert op 19 december z'n eigen geschreven kerstnummer
25-11-2015 18:16:00

Op zondag 19 december 2015 organiseert Theodoor z'n eerste Christmas Party bij uitgaansgelegenheid 'Hometown', Boshuizerlaan 1 in Leiden. Tijdens dit festijn lanceert hij tevens z’n kerstsingle ‘Zo moet Kerstmis zijn’, welke hij samen met z’n vaste producer Manfred Jongenelis geschreven.  Robert ten Brink wordt zelfs in de tekst genoemd om de ware liefde te vinden voor deze bijzondere dagen. De single verschijnt op het Smaragd Music label. Er zijn gastoptredens van Tino Martin, Mike Peterson, Manfred Jongenelis, Rinus Werrens, John Zoet en Ramon Beense. Mijn collega DJ Elmar van UnityNL zal het geheel presenteren', vertelt Theodoor.

Franky Stardust brengt exclusief nummer uit voor Serious Request
25-11-2015 17:31:00

Franky Stardust die samen met Johnny Valentino het feestduo Franky&Johnny vormt heeft besloten om speciaal voor 3FM’s Serious Request een gevoelig solo nummer uit te brengen. We leerden Franky Stardust vanaf begin dit jaar kennen met de singles “Hé schat, weet je dat?” en “De Liefde”, waarmee hij vol gas het hele land doorkruiste en menig podium of radiostudio volledig op z’n kop zette. Als eerste indruk is Franky Stardust dan ook een zanger/entertainer pur sang met als doel om er samen met zijn publiek een zo’n groot mogelijk feest van te maken. 

O’G3NE ambassadeur van Stichting ALS Nederland
25-11-2015 17:18:00

De populaire meidengroep O’G3NE gaat zich als ambassadeur structureel inzetten voor het vergroten van de bekendheid van de dodelijke spier- en zenuwziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) en het werven van fondsen voor Stichting ALS Nederland om daarmee wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de ziekte.

Bob Offenberg brengt nieuwe single uit op het NRGY label
25-11-2015 07:34:00

Bob Offenberg was afgelopen juni uitgenodigd om op te treden tijdens een haringparty in Hilversum. Tom Peters van platenmaatschappij NRGY was daar ook aanwezig en Bob raakte met hem in gesprek. Qua optreden had de platenbaas hem al zeker een jaar of zes niet meer gezien. Wel was hij op de hoogte van zijn uitgebrachte singles. ‘Het gesprek kreeg een positieve wending. Omdat ik volwassener ben geworden, ik ben nu 19 jaar, zag Tom wel mogelijkheden om samen te gaan werken. Het gros van de uitgebrachte singles verschenen op m’n eigen label. 

Double Orange blaast ‘Jij bent mij leven’ nieuw leven in
24-11-2015 20:54:00

Petry en Ruud hebben al een behoorlijke muzikale loopbaan achter de rug.  In 2005 werden ze bekend als Sjonnie & Anita. Die naam werd in 2010 vervangen door Max & Macy . Enkele maanden geleden besloten ze om als Double Orange een nieuwe start te maken.‘In 2007 brachten we ons eerste album ’Stralen als sterren’ uit met daarop een aantal gezellige liedjes waaronder onze nieuwe single ‘Jij bent mijn leven’. Het album heeft niet de aandacht gekregen waar we op hoopten. Om het een tweede kans te geven brengen wij het album opnieuw uit. 

Holland Zingt Hazes 2016 maakt eerste namen bekend
24-11-2015 18:58:00

Vandaag zijn de eerste namen uit de indrukwekkende line-up aan sterren bekend gemaakt voor Holland Zingt Hazes 2016. Net als voorgaande jaren presenteren Roxeanne en André Jr. Hazes samen met Jeroen van der Boom als muzikale gastheer het concert met alle Hazes-hits. Dit jaar keren wegens groot succes Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Danny de Munk en Peter Beense terug op het Hazes podium. Daarnaast zijn niemand minder dan Lange Frans en ‘The Voice Of Holland’ ontdekking Sjors van der Panne enkele van de nieuwe namen.

Tino Martin komt met kerstnummer
24-11-2015 18:23:00

Ter afsluiting van een voor hem geweldig jaar heeft Tino Martin de kerstsingle 'Mijn eerste kerst zonder jou' opgenomen. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer werd geschreven door Eros Ramazotti. John van Katwijk heeft er vervolgens een Nederlandstalige tekst opgeschreven. De productie was wederom in handen van z'n vaste Justin Pieplenbosch en het geheel werd opgenomen bij Studio One in Enschede. Bij de start van 2016 zal begonnen worden met nieuw materiaal voor een volgende single en album. 

Videoclip John de Bever trekt ruim miljoen kijkers
24-11-2015 18:09:00

Heel Nederland blijkt volkomen in de ban van de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever. En die lach krijgen we voorlopig inderdaad niet meer van zijn sympathieke gelaat, want de bijbehorende videoclip is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken op Youtube én het aantal viewers blijft toenemen! John de Bever is even blij als verrast met het grote, nationale succes. Na de release vorige week van zijn weergaloze duet ‘Dat Is De Liefde’ met Marianne Weber lijkt hij muzikaal Nederland nu definitief te veroveren.

Michelle Okken mag optreden in Ahoy Rotterdam
23-11-2015 21:54:00

Vraag Michelle wat haar grootste droom is en ze zegt: 'Optreden in Ahoy'. Michelle had niet durven dromen dat deze wens eerder in vervulling zou gaan dan verwacht. Tijdens de Winter-Fair in Ahoy Rotterdam gaat het dan toch echt gebeuren. Op 6 december a.s. zal het 13 jarige talent optreden tijdens dit winter evenement. Hiervoor gaan alle credits naar Beljaars Evenementen en niet te vergeten naar de zangkwaliteiten van Michelle zelf. Op dit moment is ze haar zelf aan het klaarstomen voor dit grote evenement, wat op vrij korte termijn zal gaan plaatsvinden.

'Mooie schoonheid'.....nieuwe single van Johnny van Veldhoven
23-11-2015 18:51:00

Met een cover van het bekende nummer 'Disco Inferno', waarmee The Trammps in 1976 een wereldhit wisten te behalen, hoopt Johnny van Veldhoven op een landelijk hitje. Ik hoorde het originele nummer vaak op de radio voorbij komen en besloot hiermee iets te gaan doen. Daarom heb ik er een Nederlandstalige tekst op geschreven en er een nieuwe muziek stijl ondergeplaatst. Met bepaalde trance effecten en veel sporen koorwerk heeft het nummer de sound gekregen waar we naar toe hebben gewerkt. Als titel heb ik voor 'Mooie schoonheid' gekozen. ...

Rob Zorn gaat kerstnummer opnemen
23-11-2015 18:42:00

Rob Zorn heeft een afspraak gemaakt met Manfred Jongenelis om een kerstnummer op te nemen. 'Ik ga een nummer opnemen waarvan de muziek geschreven is door Frank van Etten en de tekst door Frank van Etten en mijzelf. Het is echt een supermooi gevoelig nummer. Als het klaar is dan zal ik het als kerstkado op mijn Facebookpagina gratis ter downloaden zetten. Het enige wat ik dan hoop is dat iedereen het zal delen zodat het nummer overal te horen zal zijn..

Eerste namen Nacht van Oranje 2016 bekend; kaartverkoop aanstaande vrijdag van start
23-11-2015 17:41:00

Op 26 april 2016 is het zover: de 24e editie van de Nacht van Oranje. Met louter en alleen Hollandse topartiesten wordt het op de avond voor Koningsdag opnieuw een weergaloos Hollands muziekfeest in Ahoy Rotterdam. Speciaal is het optreden van Anita Meijer, die wordt herenigd met Lee Towers om meezingklassieker 'Run To Me' ten gehore te brengen. Verder is, uiteraard, Wolter Kroes van de partij en zullen de heren van GENTS het Oranjefestijn weer opluisteren met gezellige hitmedleys. Debutanten zijn er ook: Tino Martin en John de Bever.

Kijk gratis naar TV Oranje, SchlagerTV en Sinterklaas TV!
23-11-2015 17:27:00

Sinterklaas TVTV Oranje bestaat 10 jaar. En dat vieren we met diverse leuke acties. Zo kun je tot 1 januari 2016 gratis kijken naar de livestream van TV Oranje! Daar krijg je SchlagerTV, de Duitstalige zusterzender van TV Oranje, dan nog eens gratis bij. En tot en met zondag 6 december kun je ook nog eens onbeperkt kijken en luisteren naar Sinterklaas TV, met de leukste Sinterklaasclips! Om te kunnen kijken moet je je eerst aanmelden. Dat verplicht je tot niets en je kunt meteen gebruik maken van onze livestreams! Klik hier om je aan te melden

Alberto Nicolay schrijft lied voor z’n vader
22-11-2015 19:54:00

'Vader en Zoon’ is de titel van de autobiografische single die Alberto Nicolay voor z’n vader heeft geschreven. Alberto werd geïnspireerd door de situatie waarin zijn vader en moeder zijn beland. ‘Mijn vader heeft de zorg van mijn demente moeder op zich genomen en verblijft daarnaast drie dagen per week alleen in z’n huisje in Purmerend’, vertelt Alberto. ‘Op 24 augustus was m’n vader jarig. Omdat ik hem wilde verrassen had ik hem bij mij thuis uitgenodigd. Ik had hem op een stoel midden in de kamer gezet en vertelde dat ik speciaal voor hem ‘Vader en zoon’ had opgenomen. 

'In het stamcafeetje aan de oliekade'...feestkneiter van het nieuwe Brabantse feestduo D&D
22-11-2015 17:39:00

Het nieuwe Brabantse feestduo D&D bestaat uit de muziekvrienden Dennis en Dave, die beiden een grote passie voor Nederlandstalige muziek hebben. Tijdens een avondje stappen met vrienden, belanden ze regelmatig op het podium. Hierdoor ontstond het idee om samen een duo te vormen. Ze trokken de stoute schoenen aan en benaderde de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman (die hits maakte met Henk Bernard, Double Dj’s, Bobby Prins e.v.a.) om hun eerste plaat te produceren.

Charlotte schrijft zelf de tekst van haar nieuwe single 'Lieve Pappie'
22-11-2015 17:23:00

De 29 jarige Charlotte uit Emmen is terug, en beter dan ooit. Maar wie is Charlotte nu eigenlijk. Op het internet wordt zij ‘de zingende boerin uit Drenthe’ genoemd. In het dagelijks leven is zij boerin. Zij verzorgde van jongs af vele dieren op de boerderij. Haar liefde voor het zingen heeft zij van moeders kant. Haar oma, moeder en de broer van haar moeder zongen altijd. Charlotte zingt vanaf 2005 en heeft meerdere singels uitgebracht. Ze zingt vooral piratenmuziek, pop en Nederlandstalig. Ook het  Duitstalige wil ze onder de knie krijgen, zodat ze nog meer mensen kan bereiken. Haar moeder is een Oostenrijkse, dus dat moet dan zeker wel gaan lukken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl