RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
RADIONL & TV Oranje Zomertoer naar Apeldoorn
27-08-2016 00:38:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Komende zondag 28 augustus is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer van 12.00 tot 17.00 uur op De Voorwaarts in Apeldoorn. Er zijn optredens van Jannes, Wolter Kroes, Marianne Weber, John de Bever, Jacques Herb, Sidney Bischoff, Dennis Jones, De Havenzangers, Sieneke, Jaman, Ronnie van Bemmel, Tamara Tol, Danny Heden, Frank van Etten, Jeffrey Schenk, Jan van Est, Rik Nijman en Patrick van Veen. Vanzelfsprekend zijn de verslaggevers van TV Oranje aanwezig voor de opnamen van Showflitsen en is er een live uitzending van RADIONL. Klik hier voor meer informatie

Levenslied Eindhoven: 28 augustus 2016 Stadhuisplein Eindhoven
26-08-2016 18:53:00

Zondag 28 augustus is het dan zover: Levenslied Eindhoven! Het Stadhuisplein wordt dan officieel omgetoverd tot het gezelligste en grootste openluchtcafé van Eindhoven. Tussen 14:00 en 21:00 zijn de beste Nederlandstalige artiesten hier aanwezig om een echt feestje te bouwen. Het evenement is helemaal gratis toegankelijk en belooft een gigantisch meezingspektakel te worden. Het aftellen is nu echt begonnen en de keeltjes kriebelen al om mee te gaan zingen met de levensliederen van onder andere John de Bever, Henk Bernard, Tino Martin, Henk Dissel en René Schuurmans. Het belooft een heerlijke dag te worden met zomerse temperaturen, een lekker zonnetje en de beste zangers die Nederland rijk is. Kortom, een feestje om niet te missen! 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
26-08-2016 18:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 augustus is dat ‘Hey Schat’, de nieuwe single van Gino Graus. Met zijn zestien jaar is deze talentvolle zanger uit Den Bosch al behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Dat bewijst hij nog maar eens met dit nieuwe nummer, waarvan hij de tekst zelf heeft geschreven! Voor de productie tekende wederom Edwin van Hoevelaak, die er een heerlijk loom nummer van gemaakt heeft met een zwoele zomerse beat. De videoclip,is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuw album van Henk Wijngaard regelrechte topper is de TV Oranje Shop
26-08-2016 16:31:00

Henk Wijngaard is dit jaar 70 geworden, 50 jaar getrouwd met zijn lieftallige Trijntje. Daarnaast zit hij dit jaar 40 jaar in het vak en dat met veel succes. Alle reden voor een feestje. Ook heeft Henk het weergaloze album  ‘Hoe die zomer was….een lading nieuwe hits ‘opgenomen met 12 nieuwe nummers geschreven door Dick van Altena die samen met Hans Vrolijks voor de productie tekent van dit sublieme album. Ook is het de bedoeling dat in het najaar een 4cd album verschijnt met het complete overzicht inclusief een aantal bonustracks. 

André Hazes Jr voor het eerst in de Heineken Music Hall
26-08-2016 15:21:00

Op zaterdag 7 januari geeft André Hazes Jr een concert in de Heineken Music Hall. Het wordt zijn eerste grote show met live band. De kaartverkoop van het concert is direct gestart via www.andrehazesjr.nl . Het concert is een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album ‘Leef’ en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. André treedt hiermee in de voetstappen van zijn vader die ook optrad in de Heineken Music Hall.

De Meiden nemen swingend lied op
26-08-2016 00:04:00

Het is gelegenheidsformatie ‘De Meiden’, bestaande uit Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam weer gelukt om een swingend lied op te nemen met de inmiddels herkenbare meidenstamp sound. Deze keer is het uit 1968 afkomstige lied ‘Build me up buttercup’ van The Foundations nieuwe leven ingeblazen en kreeg als titel ‘Wanneer je naar me kijkt’. ‘Wij vinden het altijd leuk om covers uit te brengen. Van het originele nummer van The Foundations werd ik altijd al megablij en heb er een Nederlandstalige tekst op geschreven. 

Eerste album van Gerjo Gielen een feit
25-08-2016 18:39:00

Gerjo Gielen heeft besloten om zelf weer met nieuwe singles uit te komen. Gerjo, uit het mooie plaatsje Boekel in Noord-Brabant, stond in de jaren 90 bekend als zanger en entertainer in diverse bands, maar in 1996 besloot hij daar mee te stoppen omdat zijn eigen bedrijf te veel tijd in beslag nam. In 2012 richtte Gerjo zijn eigen studio (Deyoso) en platenlabel op onder de naam "Deyoso Records", waar sindsdien vele liedjes worden geschreven en geproduceerd voor, landelijk en internationaal, bekende artiesten.

Debuutsingle voor Mike Kanders
25-08-2016 17:51:00

Doe mij maar een dansje’ is de debuutsingle van Mike Kanders en de eerste productie op het label van Music Farm. De jonge zanger uit Limburg is nog vrij nieuw in ‘the scene’, maar het team van de Music Farm zeker niet. Mike Kanders is nog maar kort aan het bouwen aan zijn carrière, maar is nu al toe aan een eigen single. Het begon ooit met een spontaan duet met Django Wagner op een feestje waar Mike te gast was. "Zingen is altijd al een grote hobby van mij geweest, maar ben pas paar maanden te boeken voor feestjes”, aldus Mike.

Arjan Venemann lanceert 'Vanaf dat ogenblik'
25-08-2016 15:06:00

De demoversie van de nieuwe single ‘Vanaf dat ogenblik’ van Arjan Venemann was al direct raak. Arjan heeft de single in eerste instantie als demo ingezongen als oefenversie, maar deze track wordt nu echt gebruikt.“1 of 2 takes waren in dit geval genoeg. Soms heb je een goede dag en lukt dat”, verklaart Arjan. Hij zong het nummer in, in zijn eigen studio. De dagen daarna kreeg hij een griepje onder de leden en kreeg hij het er niet meer zo mooi op zoals die eerste keer. Het gebeurt volgens Arjan niet vaak dat hij direct tevreden is, maar in dit geval dus wel. 

7e editie van Dutch Valley op 19 augustus 2017 in Velsen Valley Spaarnwoude
25-08-2016 14:50:00

Afgelopen zaterdag 20 augustus vond in een zonovergoten Spaarnwoude de 6e editie van Dutch Valley met veel succes plaats. Verdeeld over 10 podia traden meer dan 115 acts en artiesten op. Nieuw in de programmering was de middag Jukebox waar in een aaneengesloten show van 2,5 uur 7 topartiesten optraden. Volgens mede-organisator Aloys Buys een schot in de roos en een blijvertje.

Mick Harren brengt dansbare meezinger
25-08-2016 10:48:00

Dat Mick Harren mooie dingen maakt hebben singles als  ‘Sweet Caroline’, ‘Zo verliefd op jou’, ‘Beter moeten weten’, ‘De glimlach van een kind’ (met Willy Alberti), ‘Ik lach zolang ik leef’ en albums als ‘Liefde maakt blind’ en ‘Mick Harren zingt Willy Alberti’, in het verleden al aangetoond. De geboren Jordanees creëert echter meer mooie dingen want hij is ook als kunstenaar actief. Zo schilderde hij grootheden als Prince, Marilyn Monroe, Johan Cruyff, David Bowie en André Hazes om er maar een paar te noemen. 

Koos Alberts en Joke zijn op zoek naar nieuw Nederlandstalig zangtalent
25-08-2016 10:34:00

Ben jij een talentvol zangtalent? Meld je dan vanaf nu aan voor de 2e editie van de Koos Alberts Award in de categorie nieuw Nederlands talent . In de speciale categorie nieuw Nederlands talent kunnen professionele aanstormende talenten uit alle provincies zich middels een YouTube clip aanmelden via www.koosalbertsawards.nl.Koos Alberts en zijn vrouw Joke zullen alle inzendingen persoonlijk bekijken, beluisteren en beoordelen. Uit alle inzendingen zullen zij per provincie 20  kandidaten selecteren en vervolgens uitnodigen voor een persoonlijke live auditie. Uiterlijk 15 september 2016 worden de geselecteerde inzendingen via de opgegeven contact gegevens geïnformeerd.

Gebroeders Ko willen geen BUMANL nominatie 'Beste single 2016' voor 10 jaar oud lied
24-08-2016 16:15:00

Gisteren zijn de nominaties bekend gemaakt voor de Buma NL Awards 2016. De Gebroeders Ko zagen tot hun grote verbazing dat ze met het lied 'Fijn Fisje Nie' genomineerd waren in de categorie Beste Single 2016 'Natuurlijk zijn wij vereerd met elke nominatie, maar om een liedje van ons dat al bijna 10 jaar oud is te nomineren voor Beste Single 2016, is natuurlijk vreemd en wij hebben Buma Cultuur dan ook laten weten dat wij de nominatie aan een andere artiest gunnen. 

DJ Michelski & Party DJ W nemen lekkere meezinger op
24-08-2016 11:47:00

Terwijl een groot gedeelte van Nederland nog geniet van hun welverdiende zomervakantie, zijn DJ Michelski & Party DJ W de studio in gedoken om een lekkere meezinger te maken. Al jarenlang zetten deze twee feest-toppers zo ongeveer elke dag wel ergens de tent volledig op zijn kop. Hun jarenlange vakkennis kwam samen toen de heren besloten “Zij die altijd lacht” te gaan maken. Met uiterste precisie werd de track geproduceerd. Het uitmuntende gitaarwerk van Evert Zeevalkink maakte de track helemaal af. 

Nieuwe single Theodoor getiteld 'Lach en geniet'
24-08-2016 11:36:00

Theodoor tekende onlangs een nieuw plantencontract bij het label D- River Music, waar het voor hem allemaal begon. De samenwerking tussen Theodoor, producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugger Nel van Olm en D-River Music bleek een gouden formule. Theodoor heeft verschillende succesvolle singles uitgebracht waaronder “Ik ben van jou” ”Steeds maar meer”  “Hè jij” “Het is een nacht” “Laat mij maar lekker zo”. Als pionier met het vloggen bedenken ze samen “Op pad met Theodoor.”  In 2014 werd hij genomineerd voor talent van het jaar door de BUMANL.

Thomas Berge en Myrthe Milius zetten punt achter hun relatie
23-08-2016 15:57:00

Thomas Berge en Myrthe Milius hebben een punt achter hun relatie gezet, meldt Privé. Het paar dat sinds 2014 in Alphen aan den Rijn een huis betrok, zou al vier weken niet meer samenwonen. Thomas liet aan Privé weten dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Ze hadden nog geprobeerd om hun relatie te lijmen, maar dat ging niet meer. Thomas en Myrthe hadden sinds 2012 een relatie. Een jaar later werd zoon Jack geboren. Het zit Thomas deze week ook niet mee. Afgelopen zondag kreeg hij na het optreden tijdens de RADIONL - TV Oranje Zomertoer in Roden een aanrijding met een paal in Amersfoort. 

Demy de Groot presenteert nieuwe single op 28 augustus in Rotterdam
23-08-2016 12:10:00

Op zondag 28 augustus vindt bij Café Schieweg, Schieweg 158 in Rotterdam de release party plaats van de nieuwe single 'N beetje meer' van Demy de Groot. De aanvang is vanaf 18.00 uur en de entree is geheel gratis. Meewerkende artiesten zijn: Bob Offenberg, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Sidney Bischoff, Pierre van Dam, Dani Vermeulen, Chris Cohen, Riny Valentijn, Robbie te Pas en Peter Jan Rens. De 19 jarige zanger uit Capelle aan den IJssel sprak het onderwerp van het oorspronkelijke nummer van Rob de Nijs erg aan. Het is een bijzonder speels nummer dat gaat over een vriendin, maar het is dan net iets meer dan een vriendin’, vertelde Demy onlangs. Bij de opname, die plaatsvond bij Sonic Solutions in Roosendaal, is alles uit de kast gehaald om er een verfrissende versie van te maken. 

Dana Winner verkozen tot ‘Beste Zangers van België
22-08-2016 17:15:00

Afgelopen weekend werd Dana Winner in België uitgroepen tot de “Beste Zangeres” van het land in het prestigieuze liedjesevenement “Zomerhit”. In de show die live te zien was op tv en rechtstreeks uitgezonden werd op de radio ontving een dolgelukkige Dana de award voor “Beste Zangeres”.'Dit is een fantastische bekroning', zegt Dana. 

William Bonne gaat samenwerken met Emile Hartkamp & Norus Padidar
22-08-2016 17:06:00

De altijd goedlachse en energieke zanger William Bonne staat aan het begin van een nieuwe stap in zijn carrière. De zanger is namelijk de studio ingedoken met top producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, die verantwoordelijk zijn voor vele hits waaronder die van Jannes, Rene Froger, Marianne Weber en vele andere. Naast de samenwerking met dit duo heeft de zanger zich ook exclusief verbonden aan boekingskantoor FeestBoeking.nl die naast alle boekingen ook het management, marketing en promotie op zicht neemt.

Zangeres Monique lanceert 'Run to me'
22-08-2016 10:31:00

Er voor elkaar zijn en aanvoelen als de ander je nodig heeft. Dat zijn de ingrediënten waaruit de nieuwe single van zangeres Monique bestaat. Monique laat al haar nummers met zorg schrijven, maar dan in haar eigen stijl. Een verhaal vertolken in een lied, dat blijft haar streven zowel ballade als een lekker uptempo nummer. Monique is al enkele jaren serieus bezig met haar zangcarrière. De Limburgse zangeres presenteert nu haar nieuwste single met de titel “Run to Me”. 'Een nummer wat zeker bij de meeste mensen bekend is', meent Monique.

Stuur ons je vakantiefoto en maak kans op cd
21-08-2016 17:35:00

De vakantieperiode zit er bijna op. Veel kijkers van TV Oranje hebben het er even lekker van genomen op de camping, in het buitenland of gewoon in de eigen achtertuin. Ben jij op dit moment nog op vakantie of ben je net geweest? Plaats dan je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje! Iedereen die een leuk vakantiekiekje plaatst, maakt kans op een van de drie CD’s die we na de zomer gaan verloten. Je kunt je foto's via Facebook insturen tot donderdag 1 september. Zet er wel even bij waar de foto is genomen. 

Dario verwerkt z'n stopwoord 'Hoor dan' in nieuwe single
20-08-2016 18:42:00

Het stopwoord van Dario is de aanleiding voor zijn nieuwe single. ‘Hoor dan’ roept hij al tijden en mensen spreken hem er ook mee aan, dus hier wil hij graag iets mee doen. Twee dingen waren voor Dario zeker. ‘Hoor dan’ moet in de single voorkomen en hij vindt de muziek van Ramses Shaffy er goed bij passen. Met deze twee ingrediënten is hij thuisgekomen. Zijn vrouw Rita heeft het idee uitgewerkt en heeft er weer een ouderwetse Dario-single van weten te maken. Het is weer een echte Dario-single, is iets wat hij zelf opmerkt.

Nieuwe zomersingle Jan Smit ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’
20-08-2016 18:25:00

Vandaag is de 5e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ is een liedje met een kwinkslag. ‘Jij Laat Mij Niet Slapen is een vrolijk liedje welke gaat over de liefde! De videoclip van de track ging gisteravond in première bij RTL Boulevard. De clip is net even anders dan de fans gewend zijn van Jan. ‘Ik vind het te gek dat we een grafische clip hebben gemaakt, het is vrolijk en past helemaal bij het gevoel van ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ aldus Jan Smit. 

Zondag 21 augustus special over Ronnie Tober op TV Oranje
19-08-2016 23:25:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 21 augustus zie je een special over Ronnie Tober. Hij vertelt over zijn jeugd, die hij voor het grootste deel in de Verenigde Staten doorbracht.

Johnny Valentino lanceert gewaagde versie van 'Oh Carol'
19-08-2016 23:16:00

Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Oh Carol” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Oh Carol”. Oh Carol de ouwe tranentrekker uit een ver verleden komt nu in een heerlijke zomerse versie, je zingt en danst gelijk mee en de reacties uit binnen en buitenland zijn geweldig.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-08-2016 21:19:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 augustus is dat ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’, de nieuwe single van Jannes. Het nummer is afkomstig van zijn recente album ‘Onderweg naar jou’ en is wederom geschreven door producer Emile Hartkamp. De Drentse zanger slaagt er elk jaar weer in een plaat van hoge kwaliteit af te leveren. Deze single laat duidelijk horen dat hij op dit moment in topvorm verkeert. De videoclip, waarin Jannes met zijn vrienden gezellig bij het kampvuur zit, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘

Yvette Nesselaar steekt populair lied van Tanja Lasch in Limburgstalig jasje
19-08-2016 10:33:00

Terug van vakantie met een liedje in het hoofd? Dan is het misschien wel deze plaat, die door Yvette Nesselaar van een eigen Limburgstalig jasje is voorzien. 'Mit Eine Lach' blijft in je hoofd zitten en gaat er niet meer uit. Na haar grote debuutsucces met het nummer 't Kump Vanzelf is Yvette Nesselaar nog altijd een rijzende popster, die ook op deze single vasthoudt aan haar eigen Limburgse dialect. Haar unieke verschijning in combinatie met eigenwijze Limburgse zang maken haar onweerstaanbaar.

Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine op unieke locatie
19-08-2016 10:20:00

Vrijdag 26 augustus organiseert het Mariniersmuseum een concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De zanger Humphrey Campbell zal tijdens dit concert als solist optreden. Dit concert is voor iedereen gratis toegankelijk en zal plaatsvinden op het Gelderseplein achter het Mariniersmuseum. Het concert begint om 17:00 uur.  Ook met dit concert laat het Korps Mariniers haar verbondenheid zien met de stad Rotterdam.

‘Kom drink ’t laatste glas met mij’ nieuwe single van Jannes
19-08-2016 10:05:00

De volgende single van het gloednieuwe album ‘Onderweg naar jou’ is het nummer ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’. Het is de opvolger van de hitsingle ‘Een grammetje geluk’ en wederom is ook dit nummer geschreven door producer Emile Hartkamp. Het nieuwe album bracht al meer dan een grammetje geluk, de reacties zijn erg lovend. Het wordt gedraaid op de grote en kleine stations, van lokaal tot landelijk en heeft al diverse bekroningen mogen ontvangen. Op zondag 19 juni werd het album feestelijk gepresenteerd in Assen omgeven door fans en pers.

Stichting Meierijstad Talentenjacht uit Schijndel organiseert op 9 oktober nieuwe editie
18-08-2016 21:36:00

Stichting Meierijstad Talentenjacht uit Schijndel is een organisatie die jaarlijks een talentenjacht organiseert voor jong en oud, voor Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel en omgeving, met als doel het ontdekken van nieuw talent en het steunen van lokale goede doelen. Hieronder een selectie van de artiesten die komen optreden op zondag 9 oktober. Melissa Janssen, Carlos Donkers, Eric Baghuis, Kees Caspers, Linda Maarseveen, Ron de Ridder en Mark Laurens. 

Kees Plat en Mark van Veen zetten Volendammer kermis op z'n kop
18-08-2016 14:31:00

Tijdens het eerste weekend van september barst in Volendam het jaarlijkse kermisfeest weer los! Dit is al van oudsher hét feest van het jaar in Volendam! Zo ook voor Kees Plat en Mark van Veen die al jaren op de kermisfeesten optreden. Vorig jaar stonden ze nog samen in de feesttent met o.a. de 3J’s. Dit jaar gaan ze de boel op stelten zetten in ’t Gat van Nederland op zaterdagmiddag en maandagmiddag zijn ze te zien bij Lotje Wine & Dine, het restaurant van Jan Smit. De heren zijn alweer druk aan het aftellen en kunnen niet wachten tot het feest losbarst.

Zanger Maico lanceert 'Ik wil weer met je dansen'
18-08-2016 11:11:00

Zanger Maico gaat voor de videoclip van zijn nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” uit de kleren. Het idee om in ‘adams kostuum’ in de clip te verschijnen kwam van de 21 jarige uit Enschede afkomstige zanger zelf. “Ik zing in het liedje over ‘zonder kleren zwemmen in de zee’, en het leek me daarom dat ik in de clip niet achter kon blijven.” vertelt de moedige zanger. Met “Ik Wil Weer Met Je Dansen” brengt de zanger een heerlijke dansbare vrolijke single uit. Het is de opvolger van “Jij Bent Mijn Nummer 1".

The Pianoman & Friends debuteert met 'De Feestgids'
18-08-2016 10:58:00

Met de debuutsingle van The Pianoman & Friends, getiteld ‘De Feestgids’ word je meegenomen in een vrolijk lied en er is volgens de formatie maar 1 advies: Laat ‘de boel de boel’ en ga even lekker los om alle zorgen te vergeten.' Het is een aanstekelijk, eigen geschreven Nederlandstalig liedje, wat meteen blijft hangen en wellicht dagen feestelijk rondzwerft in uw hoofd! Het nummer en de videoclip zijn opgenomen in onze ‘huis-studio’ The Pianoman Recording Studio', aldus The Pianoman & Friends

Dirk Meeldijk komt met meezinger van jewelste
17-08-2016 19:27:00

Na de hits “Waarom Laat Je Mij Alleen” en “Leef Jij Maar Raak” heeft de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk wederom een kneiter van een hit in handen met “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Hiermee brengt Dirk een meezinger van jewelste, zoals alleen Dirk Meeldijk ze kan brengen. Voor de productie tekende niemand minder dan Ronald Moonen, die ook verantwoordelijk was voor de productie van Dirk’s meest succesvolle nummers zoals “Ik Hou Van Het Leven” en “Vier Zomers Lang”. 

Manon Stokman lanceert 'Als herboren' voor het overwinnen van tegenslagen
17-08-2016 16:04:00

De nieuwe single ‘Als herboren’ van Manon Stokman staat voor het overwinnen van tegenslagen en vechten voor geluk samen met familie en vrienden. Met het op haar lijf geschreven nummer “Als Herboren”, geschreven door tekstschrijver en producent Bram Koning, wil Manon een positief signaal afgeven aan de vele mensen die nu ook een zware periode meemaken en deze makkelijker doorstaan met behulp van veel liefde en steun van familie en vrienden. Het nummer is op haar lijf geschreven, omdat ze zelf een aantal persoonlijke tegenslagen heeft overwonnen.

Exclusief concert en albumpresentatie Django Wagner bij de MediaMarkt in Apeldoorn
17-08-2016 16:01:00

Op vrijdag 26 augustus is de landelijke release van het nieuwe album mét DVD ‘Emoties’ van Django Wagner. En dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden en een uitgebreide signeersessie. Om 17:00u openen de deuren en zal zanger Mannes een voorprogramma verzorgen. Vanaf 18.00 uur zal de releaseparty met Django Wagner beginnen. Het nieuwe album kan gekocht worden bij de ingang. Bij aankoop van één album krijgen 2 personen toegang tot het concert inclusief signeersessie.

Erik van Klinken en Boer Geert gaan drukke tijden tegemoet…….
17-08-2016 10:28:00

Erik van Klinken en Boer Geert zullen tijdens de RADIONL & TV Oranje Zoertoer op zondag 21 augustus 2016 in Roden hun duetsingle ‘Boer Geert’ ten gehore brengen. Het spektakel start om 13.00 en vindt uur plaats vanaf het Jaarbeurs terrein.  De single die verschijnt op het Storm Records label zal enkele dagen eerder, namelijk op 17 augustus, in release gaan. De aankondiging van het spraakmakende duet heeft al veel media aandacht opgeleverd. Tijdens de opname van de single kregen de mannen bezoek van zowel SBS6 Shownieuws als Weekblad Party. 

Debuutsingle voor Gaby Kagie
16-08-2016 21:11:00

Het grote publiek heeft er best lang op moeten wachten maar met ‘Dansende sterren’ is dan eindelijk de eerste single van Gaby Kagie een feit. Deze nu negentien lentes tellende Voorburgse maakte begin vorig jaar met haar fraaie stem en verschijning, grote indruk op het publiek tijdens de laatste editie van Bloed Zweet & Tranen. Met ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti verleidde de jeugdige zangeres jurylid Xander de Buisonjé tot de volgende uitspraak te komen: “Ik neem m’n pet diep voor je af, je hebt het héél erg goed gedaan”!

'Laat de wind maar waaien'.....nieuwe single van Alberto Nicolay
16-08-2016 21:04:00

“Mijn nieuwe single en videoclip zijn klaar!”, aldus een enthousiaste Alberto Nicolay onlangs over ‘Laat de wind maar waaien’.  Voor de muziek, de arrangementen en de productie van deze gloednieuwe Rood-Hit-Blauw productie, tekenden Velibor Weller, Dave Diepeveen en Kees Koek. Niemand minder dan Tony Neef schreef de tekst voor het nummer. “Een geweldig team, bedankt mannen.. goed werk”, zo laat de in Purmerend woonachtige ondernemer weten. Voor Alberto is ‘Laat de wind maar waaien’ alweer zijn 4e single binnen 13 maanden. 

Ghijs de Bruijn lanceert nieuwe single 'Het winnende lot'
16-08-2016 20:41:00

Een kleine 40 eigen liedjes heeft zanger Ghijs de Bruijn al op zijn naam staan. Ze zijn te vinden op de albums ‘Vrij’, ‘In vuur en vlam’ en ‘Op eigen kracht’. Daarnaast verschenen van de sympathieke Achterhoeker singles als ‘Kom en dans met mij’, ‘Geef haar je liefde’, ‘Superdag’,  ‘Voor haar’, ‘Een echte vrouw’ terwijl ‘Vrij’ en ‘Ik wil je terug’ zelfs uitstekend scoorden in diverse hitlijsten. Het repertoire van de veelzijdige Ghijs is bijzonder uiteenlopend; van het gevoelige Nederlandstalige levenslied en après-ski, tot de gouwe ouwe Engelse- en Duitstalige hits van weleer. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool