RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Kom dans met mij Colinda' in een nieuw jasje gestoken door Colinda
17-05-2016 08:15:00

Op 6 mei jl. vierde zangeres Colinda haar 30-jarige jubileum. Tegelijkertijd  verscheen haar haar nieuwe dubbelalbum “30 Jaar Colinda”. Om dit jubileum kracht bij te zetten heeft Colinda een splinternieuwe 2016 versie opgenomen van een van haar grootste hits uit de beginperiode van haar carrière “Kom dans met mij Colinda”, welke nu als single is verschenen. Deze single werd door Colinda’s vaste producer Harald Queens van de HQ Studio uit Tilburg in een compleet nieuw arrangement gestoken.

Jan Koevoet en Petra van Zundert presenteren duet in Roosendaal
16-05-2016 21:29:00

Op zaterdag 28 mei 2016 vindt bij Eetcafé 'de Raatskelder', aan de Markt 20 in Roosendaal de presentatie plaats van hun onlangs verschenen duet 'Jij bent zo mooi om van te houden'. Meewerkende artiesten zijn: Sharon Dee, Cindy Hulshof, Manfred Jongenelis, Toon Hellemons, Glenn, de Roosendaalse Jettie en Fabian Koevoet. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Na vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan. Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst,  met iedereen te delen. 

Wesley Pol slaat met 'Stella d'amore' nieuwe muzikale weg in
15-05-2016 20:19:00

Wesley Pol heeft de smaak goed te pakken. De samenwerking met platenmaatschapij Muziekhoekje bevalt hem uitstekend en dat heeft inmiddels geresulteerd in z'n nieuwe verrassende single 'Stella d'amore'. 'Deze single heeft iets speciaals', vertelt Wesley die in het dagelijks leven een autobedrijf runt in het Overijsselse Geerdijk. 'Bij deze single hebben wij een versie met een heerlijke volle muziekband, maar hebben we er ook een licht akoestische band aan toegevoegd. Ik vind dat dit liedje hier ook om vraagt.

Toppers in Concert...wederom een waar spektakel
15-05-2016 14:17:00

De Toppers, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Rene Froger hebben afgelopen weekend wederom gezorgd voor een waar spektakel in de Amsterdamse Arena. Drie opeenvolgende dagen ging het dak eraf tijdens de weergaloze shows, die deze keer het thema hadden: “A Royal night of Disco”. Dit thema werd zeker waargemaakt, want het publiek kreeg zeker disco voorgeschoteld, van het begin tot het eind. De dresscode was dan ook:  “Glitter gold with a colorful touch of disco”. 

'Sha la la la vie'....nieuwe single van Picobello
15-05-2016 12:24:00

Na het prachtige succes van 'Dans nog eenmaal vannacht' komen Betsy en Gert, oftwel Duo Picobello nu een fris zomers lied. Het is volgens Betsy een super gezellige meezinger die lekker blijf hangen. De titel van up tempo nummer is 'Sha la la la vie'. Zowel de tekst als de muziek is van Jack De Nijs (Jack Jersey). Het geheel is opgenomen in de studio van Mark van de Heuvel. De clip gaat het duo 29 mei opnemen waarna hij te zien zal zijn op en hoogstwaarschijnlijk op TV Oranje. Meer info: https://www.facebook.com/picobellomusic

Anita en Ed gaan wekelijks radioprogramma presenteren bij Omroep Tholen
14-05-2016 22:45:00

Ze lopen er al erg lang over te denken maar nu gaat het er toch van komen.  Anita en Ed gaan wekelijks een radioprogramma presenteren. Omroep Tholen is op zoek naar vrijwilligers om de zender aan de gang te houden. Dit heeft Anita en Ed doen besluiten om het avontuur aan te gaan. Het duo heeft er erg veel zin in om een leuke radioshow te creëren.  Er zal gevarieerde muziek gedraaid worden zowel Hollands- als Engels en Duitstalig. 

Muziekhoekje brengt single uit van Sjouke van het album 'Het vuur brandt nog'
14-05-2016 13:56:00

De nieuwe single van Sjouke gaat worden "Jij bent alles wat mooi is" Dit nummer is afkomstig van zijn album. Er wordt door fans en radiostations steeds gevraagd wat de single is die bij het album hoort zodat men niet zelf een nummer hoeft te kiezen. Doordat dit nummer het in België goed doet, is gekozen voor dit liedje. Gewoon een lekker vrolijk liedje met een makkelijk te onthouden refreintje zodat iedereen hem zo mee kan zingen. Ook deze cd single is te bestellen bij o.a. www.muziekhoekje.nl

Ronald Snels uit Tilburg winnaar TV Oranje & RADIONL Keukenactie
14-05-2016 02:42:00

Ter gelegenheid van hun 10-jarig jubileum gaan RADIONL en TV Oranje een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Om kans te maken op deze fantastische prijs moest je het aantal verschillen tussen twee foto’s tellen. De winnaar is vrijdagochtend 13 mei bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL. Ronald Snels uit Tilburg werd door presentator Marcel de Vries gebeld met dit prachtige nieuws. In totaal waren er 9 verschillen tussen de foto's, en Ronald had dat goed gezien.

Zondag 15 mei special over Dario op TV Oranje
13-05-2016 19:19:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 15 mei zie je een TV Oranje Special over Dario, die thuis in Purmerend vertelt over zijn Amsterdamse roots. Hij is van huis uit een rasechte Jordanees, en in zijn jeugd was hij al veel bezig met muziek. Dario draaide graag platen op feestjes.

Peter Beense heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-05-2016 16:51:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 mei is dat ‘Ik voel me heerlijk’, de nieuwe single van Peter Beense. De populaire volkszanger uit Amsterdam maakte een zonnige en zomerse feelgoodplaat die uitstekend past bij de tijd van het jaar. ‘Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en de terrasjes bezoeken voor een biertje of een sappie’, aldus Peter.  De bigband-sound van dit door Frank Verkooyen geproduceerde nummer komt volledig tot uitdrukking in de vertrouwde stijl waarmee Beense zijn teksten weet neer te zetten. 

Joki Beerendonk lanceert 'Prachtig Amsterdam'
13-05-2016 16:42:00

Joki Beerendonk heeft meegedaan aan Hollands Got Talent waarbij de jury met de tranen in hun ogen zat. Voor Joki Beerendonk (1965) is het als kind al duidelijk: zij wil mensen vermaken. Na de middelbare school wint ze een talentenjacht en gaat zij het land in. Ze schrijft liedjes en luistert feesten op met haar optredens als Jordanese toiletjuffrouw of seventies chick en alles wat daar tussen zit, maar Joki wil meer. Door de stimulans van mensen uit de kleinkunst-wereld maakt Joki dit jaar haar debuut met de zelfgeschreven persoonlijke cabaretvoorstelling ‘Naakt’.

Nick & Simon kondigen extra jubileumconcerten aan
13-05-2016 13:54:00

Vandaag precies 10 jaar geleden kwam het debuutalbum ‘Nick & Simon’ van Nick & Simon de charts binnen. Inmiddels is het populaire popduo niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Dit jaar wordt uitgebreid stil gestaan bij dit bijzondere jubileum. Gisteravond kondigden Nick & Simon in RTL Late Night aan dat zij niet één, maar drie jubileumconcerten geven op 16, 17 en 18 december in Ahoy (Rotterdam). Vanaf vandaag ligt de biografie ‘10 jaar Nick & Simon’ van de hand van Klaas Bond in de winkels. 

Ontvangst RADIONL in Salland sterk verbeterd!
13-05-2016 06:41:00

De regionale commerciële muziekzender RADIONL is sinds donderdag 12 mei in Ommen en omgeving te ontvangen op de nieuwe frequentie 93.1 FM. De ontvangst van RADIONL is voor de inwoners van Ommen ​en omliggende dorpen sterk verbeterd. De nieuwe frequentie komt voort uit de door Agentschap Telecom ingestelde netverbetering FM-omroepband. De vergunning van de frequentie in Ommen is eigendom van Hotradio B.V. uit Hardenberg waarmee RADIONL een productie overeenkomst heeft.

Kevin Koning gaat samenwerken met Studio One
13-05-2016 03:13:00

Kevin Koning en Studio One besloten onlangs om samen te bouwen aan een prachtige muzikale toekomst voor deze Volendamse ruwe diamant. 'Een jong en fris talent waar wij in Enschede heel blij mee zijn. De samenwerking is al in gang gezet. Kevins nieuwe single ‘Jij bent als de lente’ verschijnt al op 18 mei aanstaande.De videoclip is uiteraard opgenomen in Kevins woonplaats Volendam. De single release zal groots gepresenteerd worden', aldus Lucien Beld van Studio One. 

Nick Koot giet ' Are you ready for loving me' in Nederlandstalig vaatje
13-05-2016 03:07:00

Nick Koot  is geboren en getogen in Rotterdam. De inmiddels 28 jarige zanger, had als kind maar één droom. Het entertainen van mensen op een geheel eigen wijze! Optredens tijdens playbackshows en talentenjachten en later in kleine cafeetjes en op familiefeestjes behoorde tot de start van een muziekcarrière als zanger van het Nederlandstalige lied. Na in contact te zijn gekomen met muzikale coach Jheron van der Heijden is besloten om in mei 2016 de alweer vierde solo single ‘Alles Voor Éen Nacht’ uit te brengen. En wel bij platenmaatschappij DEA Records!  ‘

Django Wagner in duet met Danny de Munk
13-05-2016 02:56:00

Django Wagner heeft Danny de Munk weten te strikken om een duet met hem op te nemen. Het was er volgens Berk Music tot nu toe nog nooit van gekomen, maar nu is de tijd rijp voor het gezellige nummer 'Wij met z'n twee'. Django heeft al een behoorlijke reputatie als het om duetten gaat. Zijn album 'Samen' werd in 2015 met een Edison bekroond. Django liet aan Omroep Brabant weten dat hij opgetogen is over het duet: "Het was geweldig om dit samen met Danny te doen. Dit nummer gaat over echte vriendschap en dat past goed bij ons. 

Het Bossche trio Marco Meesters en de Dollo's scoren hits op de Antillen
13-05-2016 02:26:00

Het Bossche trio Marco Meesters en de Dollo's hebben afgelopen dinsdag om 20.00 uur hun Dollo zomerhit online gezet en sindsdien is het een online gekkenhuis. Op Youtube doet de clip het erg goed maar vooral de Facebookpagina CuracaoJokes zorgt voor een enorm aantal views. Binnen 1 dag is de clip online 131.000 keer bekeken, heeft de clip 5880 reacties en is deze ruim 2100 keer gedeeld. Per uur komen er zo'n 10000 views bij. De eerste single ging ook al als een speer en werd na 1 dag al ruim 15000 keer bekeken.

‘Juanita’: hét duet van de gebroeders Knipping
13-05-2016 02:17:00

Dat Jean Knipping Jr. uit een wel heel muzikale familie komt mag duidelijk zijn! Na solo diverse feestknallers op single te hebben uitgebracht heeft de trotse jonge vader afgelopen jaar wel een heel bijzonder single opgenomen. De Nederlandse tekst van ‘Mijn Wonder’ is geschreven door vader Jean Knipping Sr. en is een eerbetoon aan zijn pasgeboren dochter Melody. Dat de uit Nijmegen afkomstige zanger naast zijn solocarrière graag muzikale uitstapjes maakt bewijst de duetsingle ‘Ik Zing Een Lied Voor Jou’ dat  eerder is opgenomen met zijn vader. 

Ontvang gratis* editie 26 van artiestenblad Lucky Joe
12-05-2016 18:54:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jeroen Stevens is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 26 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Arjan Venemann die naast zanger ook ambitie blijkt te hebben als producer, de column van Astrid Wever en een interview met de gebroeders. Een groot deel van het magazine staat in het teken van Jeroen Stevens die onlangs werd verkozen als regioheld bij RADIONL. Daarnaast lees je alles over de nieuwe single van Angelique van Elteren, John Enter, Fred Limpens, de formatie Afer All, het jubileumfeest van Frank & Mirella en het 40 jarig artiesten jublieum van Ed (van Anita).

Frank van Etten schrijft ontroerend lied voor William van den Oetelaar
12-05-2016 16:18:00

De 22-jarige William van den Oetelaar laat zijn gevoelige kant zien. Deze keer geen up-tempo nummer, maar een beladen, mooie single. De single ‘Bedankt lieve ouders’ brengt hij uit, omdat zij altijd voor William klaar staan. “Ik heb hem laten schrijven voor mijn ouders. omdat ze altijd voor mij klaar staan”, legt William van den Oetelaar uit.  Zijn ouders zijn daarom ook ontroert wanneer zij de single horen. “Mijn moeder kon het niet droog houden”, aldus William. De zanger, die in zijn vorige singles een stoere jongens was, laat hiermee zijn andere kant zien. 

Bökkers presenteert liveplaat op Dauwpop
12-05-2016 15:46:00

Liveshows van Bökkers zijn ongeëvenaard: een hossende menigte, het zweet druipt van het plafond, de planken krullen uit de vloer en liters bier stromen uit de tap. Dit gevoel heeft de band vast weten te leggen op het live album ‘Live & Knetterhard’ dat op 27 mei verschijnt via Goomah Music.  Afgelopen januari was de Hein & Diny Musichall in Broekland het toneel van live opnames van Bökkers. In totaal 750 bezoekers braken drie dagen lang de keet af en het resultaat is vanaf 27 mei te bewonderen op het album. 

Wesly Bronkhorst veilt kunstwerk van Erik de Vlieger voor de stichting 'Free a Girl'
12-05-2016 15:36:00

Wesly Bronkhorst zet zich in voor het goede doel. Op 19 mei 2016 zal Wesly zich 12 uur lang laten opsluiten voor de noodhulporganisatie  'Lock me Up – Free a Girl. Dit zal gebeuren op de Maasstraat in Amsterdam voor de deur van restaurant Michiu. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor de organisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. 

Nieuw televisiepakket MUZIEKKIOSK voortvarend van start
12-05-2016 15:18:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK beleeft op dit moment een vliegende start in de basispakketten van meerdere televisiedistributeurs. Bij kabelmaatschappijen SKV Veendam en CAI Harderwijk is MUZIEKKIOSK al te bekijken en op zeer korte termijn zullen ook internetprovider PLINQ en IPTV-provider InCompanyMedia het muziekpakket doorgeven. Een aantal andere providers volgt binnen enkele maanden. MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch.

Patrick Willemse vindt nieuwe muzikale weg
12-05-2016 11:35:00

“Ik laat ze maar praten die mensen…” Patrick Willemse rekent af met de gemakkelijke manier waarop mensen zonder kennis van zaken oordelen over anderen. “Kijk naar je eigen”, zingt hij in zijn eerste ballade na al zijn vrolijke repertoire. “Ik heb voor mezelf gekozen, ik zoek en ik volg mijn eigen weg.” Op donderdag 12 mei wordt zijn nieuwe single ‘Zeg Mij Niet’ gelanceerd in Café Het Raedthuys te Bussum. Vanaf 19.00 uur kan iedereen zien en horen hoe Patrick Willemse zijn eigen weg heeft gevonden, ook in zijn carrière. 

Schlager-duo Rabbits winnaar titel Song des Jahres
11-05-2016 18:57:00

Schlager-duo Rabbits uit Duitsland heeft de titel Song des Jahres gewonnen met dit mooie nummer “Gib mir mein herz zurueck”. Dit duo afkomstig uit Lampertheim, een plaats in de Duitse deelstaat Hessen, timmert goed aan de weg en behoort momenteel tot de top van de Duitse Schlagermuzikanten. Zo ontvingen ze naast deze titel ook nog in Zwitserland de titel van Schlagerkonig 2016. In Nederland worden management/boekingen, plugging & promotie verzorgd door All 4You Events uit Coevorden.

Jessica Malfait organiseert tweede single presentatie in Prinsenbeek
11-05-2016 18:44:00

Jessica Malfait lanceerde enkele weken geleden haar nieuwe volkse single Spreken is zilver, maar zwijgen is goud.  ‘Veel radiostations in Nederland hebben het door Jeffrey Weber geschreven nummer hoog op de playlist staan, maar dat ook onze zuiderburen zo enthousiast zouden zijn hadden we niet verwacht. In België is Jessica al wel heel wat jaren bekend , maar ze had niet durven dromen dat ook deze nieuwe single nu weer zo vaak gedraaid zou gaan worden. Maar blijkbaar is het nummer net als haar vorige single ”Jij kan me maken , jij kan me breken” wederom een schot in de roos! , vertelt Jolanda Clement van platenlabel JC-Records. Begin april organiseerde de spontane Brabantse zangeres al een cd release party in St. Willebrord. 

Brace werkt mee aan nieuwe single William Bonne
11-05-2016 14:24:00

De nieuwe single 'Als ik maar bij je ben' van William Bonne is nu al een hit. William ging voor deze nieuwe single een bijzondere samenwerking aan met Brace. De single is in notime al meer dan 56.000 x bekeken op facebook. 'We hebben een gezamenlijk vriend, Frank van Etten. Frank en Brace hadden in verleden al vaker samengewerkt. We kwamen elkaar toevallig tegen in Studio Frank van Etten. Het is dan ook niet toevallig dat Frank van Etten ook de producer van het liedje is.' 

Laura van den Elzen wordt vrijdag 13 mei gehuldigd in Gemert
11-05-2016 13:27:00

Van stapmeisje tot superstar! De Gemertse Laura van den Elzen is onlangs tweede  geworden in de razendpopulaire castingshow ‘Deutschland sucht den Superstar’. Om dit te vieren staat ze aanstaande vrijdag 13 mei in ‘Time Out NXT events’  Handelseweg 11 in Gemert voor een exclusieve huldiging, meet & greets en natuurlijk laat ze ook horen waarom ze het zo ver geschopt heeft. De deuren gaan open om 19.00 uur en de entree is geheel gratis.  Meld je aan voor het FB event: Laura van den Elzen - Exclusieve huldiging!

Jeroen Claase lanceert single over vluchtelingenproblematiek
11-05-2016 13:02:00

Op 11 mei komt de nieuwe single van Jeroen Claase uit: ‘Met elkaar’. Met de huidige vluchtelingenproblematiek in gedachten en de recente aanslagen in Brussel en Parijs nog op het netvlies is dit lied zeer actueel. Het gaat over vluchten en de zoektocht naar een menselijk bestaan. Daarnaast is het lied een oproep om met elkaar de wereld te delen en angst en terreur buiten te sluiten. Het is een prachtig én krachtig lied geworden. Jeroen’s zang wordt alleen ondersteund door het pianospel van Michiel Zweers.

Reynald Maduro geeft boodschap door in z'n nieuwe single 'Vier het leven mee'
11-05-2016 12:52:00

"Kom, vier het Leven mee, Carpe Diem, pluk de dag!". Dit is de boodschap die singer/songwriter en entertainer pur san Reynald Maduro in z'n nieuwe single 'Vier het leven' aan iedereen wil meegeven. 'Ik zou graag met zowel het vrolijke liedje als met de vrolijke clip een ieder op weg willen helpen naar het Genieten met hoofdletter G. Zingend, Dansend en Genietend het zomerseizoen 2016 in. Onze tijd met elkaar is dusdanig kort, dat ik ’t graag in liefde en vrolijkheid doorbreng. Vandaar dit lied “Vier het Leven mee”', aldus Reynald.

Douwe Bob door naar halve finale Eurovisie Songfestival
11-05-2016 12:34:00

Het is hem gelukt! Douwe Bob zal zaterdag 10 mei Nederland vertegenwoordigen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Stockholm. De 23-jarige zanger gaf gisteravond in de halve finale een overtuigend optreden met het nummer ‘Slow Down’.Maar liefst 2,9 miljoen mensen bekeken de halve finale op NPO1. Na afloop van het optreden meldde Douwe Bob in een gesprek bij het televisieprogramma Pauw dat hij zich weinig kan herinneren van het optreden.

Nieuwe single van Quincy wederom geschreven door Bram Koning
11-05-2016 12:27:00

Quincy is trots op zijn nieuwe single ‘Laat vannacht je deur maar open’: “Deze plaat is goed te gebruiken in het land en om te draaien in de kroegen”. Het is een frisse up-tempo song die, net als de vorige singles, geschreven is door Bram Koning.  Quincy weet zeker dat ‘Laat vannacht je deur maar open’ goed opgepakt gaat worden in het land en in de horeca. Hij is er dan ook erg trots op. “Ik heb ook een mooie videoclip opgenomen voor de nieuwe single”, vertelt de enthousiaste zanger. Dat maakt het hele plaatje compleet. 

Dario komt opnieuw met Hazes cover
11-05-2016 12:19:00

Het eigen repertoire van Dario bestaat bijna helemaal uit covers. Keer op keer weet hij van bekende, maar ook minder bekende nummers een lekkere up-tempo single te maken. Zo ook bij de nieuwe single ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’. Opnieuw weet Dario met een verfrissende cover te komen. Dat ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ wederom een single is van André Hazes, is bewust gedaan. “De vorige single ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’ is super ontvangen”, aldus Dario, “dat was ook ééntje van Hazes”. 

Maakt Matthijs Koning met ‘Deze avond 2.0’ een spectaculaire move op muzikaal vlak??
11-05-2016 02:48:00

‘Woohoowoohoo, Ik kijk naar links ik kijk naar rechts. Ik kijk eens heel goed om me heen woohoo. Echt iedereen die ik nu zie, ja allemaal en een voor een woohoo’.  Vrijwel elke liefhebber van de Nederlandstalige muziek kent deze eerste twee zinnen van het in 2012 gelanceerde nummer ‘Deze avond’ van Matthijs Koning. Slechts enkele maanden na het verschijnen van z’n single ‘Vrienden voor het leven’ komt de 24 jarige zanger uit Oosterhout met een reggeaton-versie van z’n grote hit ‘Deze avond’. 

Temming & Temming lanceren eindelijk hun eerste duetsingle
10-05-2016 18:27:00

Het hing al vele jaren in lucht maar op de drempel van de zomer van 2016, hebben broer en zus Danny en Erna Temming dan toch eindelijk hun eerste duetsingle opgenomen: “Erna ging naar links en ik naar rechts op een T-splitsing, maar ooit zouden we elkaar bij een rotonde weer tegenkomen”, zo laat Danny weten. Hij is de enige zoon van de Utrechtse familie Temming dat naast vader en moeder, ook uit vier dochters bestaat. Zowel Erna als Danny zijn al vele jaren als soloartiesten actief met diverse singles als gevolg. 

Volkszanger Mick Harren overhandigd moeder Carlo Boszhard schilderij
10-05-2016 13:06:00

Volkszanger Mick Harren verraste afgelopen zondag de moeder van Carlo Boszhard tijdens een surprise-party in de uitzending van Carlo’s TV Café. Wil Boszhard is al jaren groot fan van Mick Harren en steekt dit niet onder stoelen of banken. Een wens van haar was dan ook dat Mick op haar Surprise-Party zou komen optreden en gaf Mick hier graag gehoor aan. Zoals vele weten is Mick Harren al jaren een veel gevraagd artiest in het land en treed nog wekelijks op. Echter wat weinig mensen weten is dat Mick buiten zijn zang kunsten nog een groot talent bezit en dit is schilderen. Pop Art zoals hij zelf zegt, al een aantal jaren schildert Mick diverse bekende personen in het begin puur als hobby echter de laatste 2 jaar werd Mick door steeds meer mensen gestimuleerd en portretteert hij bekende personen op zijn eigen wijze.

 

Toppers vieren 12.5 jarig jubileum met Kerstshows in Rotterdam Ahoy
09-05-2016 23:35:00

In december van dit jaar vieren de Toppers hun 12,5-jarig jubileum. Sinds het begin in 2005 gaven zij inmiddels 40 uitverkochte stadionshows met het ongekende aantal van ruim 2.500.000 bezoekers. Sensationele getallen die het ongekende succes van de succesformatie onderstrepen. ‘We zijn enorm trots en dankbaar dat ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ in de loop der jaren is uitgegroeid tot wat het nu is’. ‘Ons jubileum gaan we op 20, 21, 22, 23 en 24 december op grootse wijze vieren met de jubileumserie ‘Christmas Party of the year'’ in Rotterdam Ahoy!’

Jeffrey Tanis wordt vader
09-05-2016 17:23:00

Jeffrey Tanis bracht op 11 februari jl. zijn nieuwste album en gelijknamige single ‘Verloren Tijd’ uit en scoorde hiermee in menig hitlijst. Inmiddels worden de laatste plooien glad gestreken voor de nieuwe single die eind mei moet gaan uitkomen. Dat Jeffrey Tanis goed is in scoren blijkt wel uit het mooie en bijzondere nieuws dat Jeffrey en zijn Linda in blije verwachting zijn van hun eerste kindje. Jeffrey, die het allemaal nog niet helemaal beseft, is zo trots als een pauw. 

John de Bever brengt PSV versie van 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' op single uit
09-05-2016 11:54:00

Zojuist heeft John de Bever een bijzondere versie opgenomen van zijn hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. Met deze speciale versie verrast hij ‘zijn’ PSV met een hilarisch kampioens-clublied! op 9 mei rond 17.30 uur zal de 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht PSV versie' te horen zijn op de Markt in Eindhoven waar John de Bever een optreden zal verzorgen.Gisteren gingen PSV-fans na het behalen van de landstitel al volledig uit hun dak, vanaf vandaag hebben ze pas écht reden om te breeduit te lachen met het kampioens-clublied. 

Mijlpaal voor de Lawineboys
09-05-2016 11:22:00

De Lawineboys zijn met hun superhit "Sex met die kale" op Spotify inmiddels al meer dan twee miljoen keer beluisterd. Een topresultaat voor een feestplaat! En dat is nog niet alles, op YouTube is de clip inmiddels al meer dan vijf miljoen keer bekeken!  Alles wijst er op dat "Sex met die kale" de geschiedenisboeken in zal gaan als de feesthit van dit decennium. Al bijna 15 jaar reizen Koen en Addie door binnen- en buitenland met hits als: ‘Sex met die Kale’, ‘Joost’, ‘Als We Gaan’, ‘Lawinesong’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘In de blote Kont’ , 'Zuipen' en vele andere feestkneiters.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl