RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jannes signeert z'n nieuwe album op 7 juli bij de Media Markt in Apeldoorn
04-07-2016 09:18:00

Op donderdagavond 7 juli om 20.00 uur komt Jannes naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe album ‘Onderweg naar Jou’ te signeren. Jannes zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Jannes gaat de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten van Nederland. Ieder jaar verwachten zijn fans weer een nieuw studioalbum van Jannes. Ook in 2016 zal weer een nieuw album verschijnen! Hierop staat ook zijn nieuwste single “Een Grammetje Geluk’’.

Zanger Thierry Segers leeft recht door zee
03-07-2016 12:24:00

De Vlaamse zanger Thierry Segers geboren, getogen en woonachtig in Eeklo (België)is vanaf jongs af aan al bezig in de muziekwereld. Op 7 jarige leeftijd ging hij regelmatig met zijn moeder naar diverse optredens van bekende artiesten. Op zijn 17e verjaardag deed hij voor het eerst mee aan een zangwedstrijd op school waar hij als winnaar uit de bus kwam. Het gaf Thierry Segers de moed om zichzelf voor te stellen aan zangers en zangeressen die in Eeklo optreden. Eerder heeft hij diverse keren mogen optreden in het voorprogramma van o.a. Bobby Prins en Eddy Wally.

Renée de Haan overleden op 61 jarige leeftijd
02-07-2016 17:48:00

'Vanmorgen is mijn schoonzus en Pierre's zus Renee de Haan na een krachtig gevecht tegen kanker in het bijzijn van haar geliefden overleden', schrijft Renee's schoonzus Manon Stokman op Facebook. Ze heeft samen met haar man Wim, zoon Pietro en schoondochter Ilona gevochten als een tijger om nog langer bij ons te kunnen blijven.....Het mocht helaas niet baten...In het verleden zaten wij met Renée niet altijd op dezelfde golflengte, maar na het overlijden van mijn schoonmoeder vorig jaar hebben wij elkaar opnieuw gevonden....

Tweede single voor Bob Visser een feit
02-07-2016 09:35:00

Bob Visser heeft z'n tweede single ‘Geen geld, weinig vrienden’, wederom in The Boom! Music studio opgenomen. Er is gezocht naar een ander stijle in vergelijking met de voorganger: “Dit is er eentje die de zalen op z’n kop gaat zetten”, denkt Bob. Het is een remake van een oud nummer van Jannes die aanvankelijk rustig begint maar daarna wordt het compleet feest! “Een totaal andere stijl dan ‘Angelina’ maar wel eentje die mij goed ligt. Ik vind het een zeer geslaagde remake en ik denk dat ie goed kan aanslaan op feestjes.

Mark van Veen blijft Kees Plat trouw
02-07-2016 09:18:00

Mark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Inmiddels toert Mark als zanger door heel het land en zelfs daarbuiten. Vanaf 2009 zit de muzikale carrière van Mark in de lift. Hij zong in het voorprogramma van Tribute to the Cats Band en kwam in kontakt met zanger/gitarist  Kees Plat. Na een goed gesprek ging Kees een nummer voor hem schrijven en deze werd opgenomen in de studio van Arnold Muhren. “ Geen leven zonder jou” is de titel van het eerste nummer wat Kees schreef voor Mark. 

Zondag 3 juli special over Rein Mercha op TV Oranje
01-07-2016 18:11:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 3 juli zie je een special over Rein Mercha, die thuis op het woonwagenkamp in Den Haag vertelt over de Sinti-cultuur waar hij uit voortkomt. 

Vrijkaarten voor René Shuman & Angel-Eye - 'Elvis & More...’
01-07-2016 18:08:00

Op dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, zetten René Shuman & Angel-Eye weer hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neer. Dit jaar gebeurt dat in het AFAS Circustheater van Scheveningen. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers en Jerry Lee Lewis! 'Elvis & More...' staat dit jaar in het teken van Romance & Rock 'n Roll, met intieme hartverwarmende songs plus uitbundige knallers uit de fifties, sixties & seventies. Kijk voor meer informatie op elvisandmore.com. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar! 

Artino lanceert 'Jij'
01-07-2016 17:51:00

Het liedje "Jij"  is geschreven en gecomponeerd door Mike Sewberath Misser. Soms is het nodig om je hart te laten spreken, en daar gaat het liedje over. Het liedje wordt gezongen door Artino, die absoluut geen onbekende is in de Surinaamse muziek scene. Het liedje is opgenomen in Backbeatz Studio van Steven Akkrum en Lea Abdulhak. Steven vervult ook  de rol van producer/ opnameleider. Mike en Steven kennen elkaar uit de muziek scene in Amsterdam. Ze stonden eens samen in de finale van de Grote prijs van Nederland. 

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
01-07-2016 17:44:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 juli is dat 'Op het leven', de nieuwe single van Ancora. Volgens Patrick van Bree, Harm Wolters en Patrick Jongschaap zijn de voortekenen veelbelovend. De tekst is geschreven door Jan Keizer en de muziek komt van Edwin van Hoevelaak. De afgelopen weken zijn de mannen druk geweest met het opnemen van hun tv-special. Dat gebeurde op diverse locaties waaronder de Veluwe en het Bava National Park in Turkije. Op Ameland kwam zelfs de paardenreddingboot in actie voor Ancora. 

Het bier smaakt Mooi Wark nog best
30-06-2016 22:26:00

Raggende gitaren, een heerlijke boerenrocksound en teksten over bier: Mooi Wark is helemaal terug bij hun roots! De titel van de nieuwe single ‘Ik hol van zoepen’ laat precies zien wat je mag verwachten van de heren: rechttoe rechtaan teksten gezongen door Bert Koops in de typische Mooi Wark-stijl. Waarom ingewikkeld doen als de boodschap zo eenvoudig is? De jongens staan erom bekend dat ze wel wat lusten, want dat doet ze groag. De rockers zitten veel in de studio en ‘Ik hol van zoepen’ is de voorloper op het album wat naar verwachting in september uitkomt. 

Erik van Klinken neemt spraakmakend duet op met Boer Geert
30-06-2016 21:05:00

Donderdag 30 juni 2016 gaat bij Erik van Klinken te boek als een onvergetelijke dag . Hij heeft zojuist samen met Boer Geert van ‘Boer zoekt vrouw’ het spraakmakende duet ‘Boer Geert’ opgenomen bij z’n vaste producer Jeroen Dirksen in Zaandam. Zelfs SBS6 Shownieuws en Weekblad Party waren  daarbij aanwezig.  Vanavond om 22.50 uur zendt Shownieuws het item uit. Volgende week verschijnt er een artikel over in Weekblad Party. Het idee voor ‘Boer Geert’ is afkomstig van tekstschrijver Bram Koning. 

Nieuwe liefde Evert Wolters loopt nog rond
30-06-2016 20:03:00

Een nieuwe liefde’ is de nieuwe single van Evert Wolters. Volgens hem loopt zijn nieuwe liefde nog ergens rond. Evert Wolters zingt over ‘Een nieuwe liefde’, maar hijzelf heeft dat nog niet gevonden. “Mijn nieuwe liefde loopt nog ergens rond. Tot die tijd is het genieten van het leven op mezelf.”, zegt Evert. Genieten doet hij zeker, want hij heeft al diverse rondreizen gemaakt en kan zich volledig storten op zijn muziek. De single ‘Een nieuwe liefde’ is afkomstig van Evert Wolters zijn album ‘Vanuit mijn gevoel dat in april verscheen.

Hay Bos van Café Party Centrum Bos is de leukste kroegbaas van Nederland
30-06-2016 20:00:00

Kroegbaas Hay Bos van Café Party Centrum Bos uit Overloon mag zich 'De leukste kroegbaas van Nederland 2016' noemen. De kroegbaas kreeg van de meer dan 160 ingeschreven kroegbazen de allermeeste stemmen. De meest populaire kroegbaas van Nederland kreeg vandaag zijn titel overhandigd door Ricky Berkers van de feestact Geen Stempel. De competitie werd voor de tweede maal georganiseerd door feestact Geen Stempel en webcompany Cannonball Media.

Frank van Etten kondigt concert op 4 november 2016 in Helmond aan
30-06-2016 11:05:00

Volkszanger Frank van Etten scoort weer grote hit! De nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' dendert de I Tunes Top 10 binnen. En ook komt de single binnen in de Oranje Top 30 en andere hitparades. Daarmee heeft de sympathieke volkszanger Frank van Etten wederom een hit te pakken.De dansvloer is altijd vol bij vrolijke Up Tempo liedjes als 'Ik wil met je dansen' en natuurlijk wordt er massaal meegezongen bij zijn klassieker 'Leef als een zigeuner'. 'Maar scoren met een echt levenslied is het mooist wat er is', aldus een blije Frank van Etten.

Johannes Wolters brengt met Rapper Prays een echt gevoelig liedje…
30-06-2016 10:54:00

Zanger Johannes Wolters uit Hoogeveen en rapper Prays (Pieter Spijkerman) hebben samen de krachten gebundeld voor een nieuwe single. Het liedje 'Elke stap’ heeft een bijzondere betekenis voor beide mannen. Johannes met de gedachten bij z'n overleden moedertje en Pieter denkt daarbij aan z'n lieve nichtje die er helaas niet meer is. De tekst hebben de mannensamen geschreven. Voor de productie kozen ze voor de studio van Arjan Venemann. Ook op social media wordt het bijzonder gevoelige lied al veel gedeeld. 

Theodoor tekent plantencontract bij het label D-River Music
30-06-2016 10:39:00

We schrijven 2013 aan als Theodoor in contact komt met Karl Kaspers van Kaska Producties om een bespreking te hebben over het produceren van een videoclip voor zijn debuut single "Ik ben van jou." Na een leuk gesprek blijken Theodoor en Kaska Producties niet alleen samen te gaan werken voor een videoclip, maar ook te kiezen voor het platenlabel van Kaska Producties, D-River Music. De samenwerking tussen Theodoor, zijn producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugster Nel van Olm en D-River Music blijkt een gouden formule. 

Franz Joostink luidt de zomer in met 'Jij bent mijn leven'
29-06-2016 20:22:00

Met 'Jij bent mijn leven' luidt Franz Joostink de zomer van 2016 in. Een eersteklas meezinger met zeer herkenbare zomerse klanken. Gepassioneerd als altijd brengt Franz op vrolijke wijze muziek en gevoel dichtbij. De debuutsingle van deze uit Arnhem afkomstige volkszanger, de stad die al vele talenten voortbracht en bekend is om zijn hitstudio,s en succesvolle muziekproducers. Onder leiding van de ervaren rotten van Nl.Records die Franz Joostink ontdekte en hem begeleiden produceerde ze deze single en men mag hem zeker verassend noemen. 

Nieuwe single van Kevin Heiman gaat over de ups en downs in het leven
29-06-2016 17:34:00

De Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman brengt  vandaag, 29 juni, de single 'Wacht nog even' uit. De vrolijke en uptempo single gaat over de ups en downs in het leven en hoe daar op een positieve manier mee om te gaan. De single is van de hand van Olav Hesselmans, die eerder singles maakte voor o.a. Bob Offenberg, Dennie Christian en Henri van Velzen. De track werd opgenomen bij Royal Music Productions Het afgelopen jaar is de carrière van de jonge zanger in een stroomversnelling geraakt. 

Dennis Alberti laat met ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ andere kant van zich zien
29-06-2016 17:21:00

Met het gezellige feestnummer ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ laat Dennis Alberti zien dat hij van alle markten thuis is.  De telg uit de Alberti familie debuteerde in september 2015 met de verrassende single ‘Mag ik vannacht bij je slapen’. Vrijwel alle Nederlandstalige radiostations namen het uptempo lied op in hun playlisten. Ook de opvolger  ‘Geef mij nog een kans bij jou’ viel in goede aarde. Voor de tekst en de productie van ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ zijn Emile Hartkamp  & Norus Padidar verantwoordelijk. 

Tino Martin komt met gevoelige single ‘Dat ik je zo zou missen’
29-06-2016 11:25:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single getiteld ‘Dat ik je zo zou missen’ overal te horen en te verkrijgen. De bijbehorende videoclip, die is opgenomen tijdens een uitverkocht HMH concert, wordt tegelijk gelanceerd. Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap en geproduceerd door Justin Pieplenbosch. Tino Martin: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen. 

'Capuchongejongejonge'......nieuwe single van de Dikdakkers
29-06-2016 10:54:00

Na de inhaker ‘Zij is bi bi bi’ komt het graag geziene feestduo Anton en Hans, beter bekend als de Dikdakkers, deze zomer met een nieuwe single ’Capuchonnejongejonge’, een bruisend feestnummer speciaal voor de Nederlandse zomers. ‘Capuchonnejongejonge’ gaat over het typisch Nederlandse weer: het ene moment schijnt de zon en het volgende moment doe je je capuchon op tegen de regendruppels. Het mag de pret niet drukken en in plaats van erover te klagen, kun je er maar beter een dansbaar liedje vol zonnige klanken over maken! 

Debuutsingle van Dennis van Veen geschreven door Bram Koning
29-06-2016 09:15:00

Het advies van Wim Herstel om een keer mee te doen aan de bekende Amsterdamse talentenjacht ‘De Jantjes’ volgde Dennis van Veen keurig op. Als ex-geluidsman van z’n broer Bob van Veen was Dennis al redelijk bekend in ‘het muziekwereldje’ en zag een muzikale carrière wel zitten. Na de deelname aan ‘De Jantjes’ staat zijn agenda vol met optredens. Zelfs een Corendon artiestenreis naar Ibiza mocht hij meemaken. ‘Ik zing nu ongeveer anderhalf jaar en heb het echt super naar m’n zin’, vertelt Dennis enthousiast. 

Wimmie Bouma brengt nieuwe single uit bij nieuwe platenmaatschappij +31 Records
29-06-2016 05:00:00

Wimmie Bouma is de eerste artiest die een single uitbrengt bij de splinternieuwe platenmaatschappij +31 Records . Het nummer ‘Dat kan jij wel’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Du schaffst das schon’ waarmee KLUBBB3 (Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff) zowel in Duitsland als Oostenrijk hoge ogen gooide. + 31 behartigt ook de boekingen en het management van Wimmie. Tijdens een optreden bij het muziekprogramma Toppers van Oranje kwam Wimmie in gesprek met Bert Schenau die hem vertelde dat hij samen met zijn partners en investeerders een nieuwe platenmaatschappij ging oprichten. 

Robbert ontvangt nieuwste single uit handen van Peter Beense & Django Wagner
28-06-2016 20:52:00

Een jaar na het verschijnen van zijn debuut single “Liefde is het beste medicijn” heeft Robbert zijn nieuwe single “Samen dansen” gepresenteerd aan het publiek. Uit handen van Peter Beense & Django Wagner ontving Robbert het eerste exemplaar. Het afgelopen jaar heeft Robbert behoorlijk aan de weg getimmerd. Zo mocht hij zijn eerste single ten gehore brengen tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Alkmaar & zingt hij sinds een aantal maanden geregeld in café Bolle Jan in Amsterdam.

Nieuwe singleact van het Mokum Trio zorgt voor onrust
28-06-2016 17:01:00

Hoewel ze ‘het vak’ na 50 jaar gaan verlaten zijn ze nog lang niet af van de 70-jarige tweeling Louise en Martine Fokkens. Hun ervaringen, opgedaan voor het raam op de wallen, zijn vastgelegd in een boek waaruit de VPRO-documentaire “Ouwehoeren Uit Amsterdam” is ontstaan. Dit in 2011 uitgezonden programma over de oudste prostituees van onze hoofdstad, trok destijds ruim 800.000 kijkers. Het boek “Ouwehoeren, verhalen uit de peeskamer” ging inmiddels vele tienduizenden keren over de toonbank tot zelfs ver over onze landsgrenzen.

Groot volksfeest in Heerhugowaard smaakt naar meer
28-06-2016 16:02:00

Afgelopen weekend vond  de 5e editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer plaats in Heerhugowaard. Hiermee is Noord-Holland en Heerhugowaard in het bijzonder in 1 keer muzikaal op de kaart gezet! Het door de gemeente en diverse sponsoren en stichting Nut gesponserde evenement klopte helemaal, de organisatie en de opkomst was zeer goed te noemen. 

Bezoek gratis 'The Pianoman & Friends show' in Hank
27-06-2016 21:33:00

The Pianoman & Friends zijn een groep gepassioneerde en ambitieuze muzikanten.Twee zwarte vleugels, twee pianisten/zangers, een drummer, humor en veel interactie zijn de hoofd-ingrediënten in hun hows! Aanstaande zaterdag 2 juli gaan The Pianoman & Friends hun promo-video opnemen tijdens het georganiseerde evenement door en in ’t Uivernest te Hank. 

'Iedereen is mooi'....aldus Fadim
27-06-2016 15:38:00

ADYA & Fadim", het tweede album van jonge spring-in't-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Vlaamse Ultratop abumcharts! De rode draad doorheen het album... een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen.

Tekstschrijver en componist Bram Koning brengt zelf single uit
27-06-2016 15:29:00

Bram Koning schrijft liedjes voor onder andere Ruth Jacoth, René Froger, Gerard Joling en André Hazes jr., maar dit ene liedje wilde hij niet door iemand anders laten uitbrengen. ‘Als jij voorbij loopt’ is de single die de tekstschrijver/componist zelf uitbrengt. Wanneer Bram Koning op de bühne staat, zingt hij regelmatig ‘Als jij voorbij loopt’. Het is een eigen tekst op een oud liedje waar hij geen grootse plannen voor had, tot het moment dat er een aantal artiesten aangaven het nummer uit te willen brengen: “En toen dacht ik, ho, dat gaat niet gebeuren.”, vertelt Koning.

Derde single voor Danny Robben een feit
26-06-2016 18:35:00

Met “Angelina” presenteert Danny Robben alweer zijn derde single. “Angelina” is de opvolger van “1, 2, 3” waarmee Danny in het voorjaar van 2016 succes wist te boeken en is wederom een productie van Harald Queens. Hiermee weet Danny wederom de juiste feestelijke snaar te raken. Danny Robben staat bekend als een heus podiumdier en weet overal waar hij optreedt een enorm feest te bouwen. Het uiterst vrolijke en catchy “Angelina” zal hier zeker toe bijdragen. 

Eduard schrijft ze;f tekst voor z'n nieuwe single 'Mijn leven delen met jou'
26-06-2016 14:26:00

Mijn Leven Delen Met Jou” is de nieuwe single van de 18-jarige uit Raamsdonkveer afkomstige zanger Eduard. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre. 

Mike Angelo lanceert 'Arriverdeci'
25-06-2016 14:42:00

Op 30 mei 1976 werd Mike Angelo geboren in Dordrecht. Mensen entertainen zat er al vroeg in. Hij deed graag mee aan playbackshows. Zijn ome Theo was een all-round zanger en nam Mike vaak mee naar optredens. In het schuurtje van Ome Theo werd de verleiding groot en Mike nam de microfoon in zijn handen. Ome Theo was verrast en zei hem dat hij er meer mee moest gaan doen. Op talentenjachten heeft Mike wat ervaringen opgedaan. Een aantal keren gewonnen, maar ook wel verloren. Dat maakt je juist sterker.

'Is dit liefde'.....nieuwe single van Johnny van Veldhoven
25-06-2016 12:00:00

Met “Is dit liefde?” presenteert Johnny van Veldhoven zijn nieuwe single. Het resultaat is een radiovriendelijke kroegenhit en volgens velen heeft hij hiermee een knoepert van een hit in handen. Johnny startte zijn muzikale carrière al op jeugdige leeftijd. Op zijn 12e bracht hij zijn eerste album uit en sindsdien is hij te bewonderen op vele podia in het land. De inmiddels 24-jarige zanger heeft inmiddels diverse singles en albums op zijn naam staan welke hij tegenwoordig zelf produceert in zijn eigen studio JVV Studio.

Zondag 26 juni special over Jack van Raamsdonk op TV Oranje
25-06-2016 11:42:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Jack van RaamsdonkZondag 26 juni zie je een special over Jack van Raamsdonk. In zijn woonkamer vertelt hij over zijn jeugd in Den Bosch, de stad waar hij nooit afscheid van heeft kunnen nemen. 

Peter Loree brengt single uit i.s.m Berk Music
25-06-2016 11:34:00

Peter Loree is voor de meeste feestgangers geen onbekende. Al jaren rijdt en vliegt Peter van optreden naar optreden om de boel op z’n kop te zetten. Of het nu Nederland, Italië of Oostenrijk is, het is voor Peter geen probleem. Voor wie Peter Loree nog niet kent, hij is jarenlang 1 van de leden geweest van de populaire feestact “Het Feestteam”. In 2012 stopte Peter Loree en ging hij solo verder. Hij bracht met tal van feest-DJ’s 52 singles uit in 52 weken met het concept 52wekenfeest.nl

Willem Huisman komt wederom met nieuwe single
25-06-2016 11:26:00

Zanger Willem Huisman is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. De jonge twintiger uit Arnhem tekende sinds 2014 voor de release van singles als ‘Elke roos’, ‘Alleen’, ‘In ons café’, ‘Jij laat de zon voor me schijnen’ en zijn eerder dit jaar verschenen ‘Liefste’. En dan te bedenken dat de vrolijke zanger pas sinds 2012 achter de microfoon plaatsneemt wat destijds gebeurde tijdens een stapavond met vrienden. Sindsdien, en mede door de talrijke positieve reacties die hij al mocht ontvangen, bouwt Willem serieus aan zijn carrière en weet hij zich ondertussen gesteund door een forse schare trouwe volgers en fans. 

Nieuwe single van Feestzanger René op z'n lijf geschreven
25-06-2016 10:55:00

“De Levensgenieter” is de nieuwe single van Feestzanger René, en is hem op het lijf geschreven. Feestzanger René Fortgens is namelijk zélf een enorme levensgenieter. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is dan ook zijn lijfspreuk. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont.

Publiek blijft staan ondanks regen tijdens zomertoer in Assen
24-06-2016 16:38:00

Donderdagavond heeft de eerste TV Oranje en RADIONL Zomertoer plaatsgevonden in Assen. Ondanks de regen bleef het publiek staan voor de vele artiesten.  Aan het begin va de avond werd het publiek getrakteerd op optredens van onder andere Sieneke, Henk Dissel en Tino Martin. Halverwege de zwoele avond sloeg het weer om en begon het te regenen. Ondanks dat bleef het publiek staan voor nog meer optredens. Bovendien kon een groot deel droog staan onder de grote bomen op de Brink. 

Ontvangst RADIONL in Deventer en omgeving sterk verbeterd
24-06-2016 16:29:00

RADIONL is sinds dinsdag 21 juni jl. in Deventer / Bathmen en omgeving beter te ontvangen op de nieuwe frequentie 93.1 FM. De ontvangst van RADIONL is voor de inwoners van Deventer ​en omliggende dorpen sterk verbeterd.  De nieuwe frequentie komt voort uit de door Agentschap Telecom ingestelde netverbetering FM-omroepband. De vergunning van de frequentie in Bathmen is eigendom van Hotradio B.V. uit Hardenberg waarmee RADIONL een productie overeenkomst heeft. 

TV Oranje naar nieuwe frequentie bij CanalDigitaal
24-06-2016 16:19:00

Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft een nieuwe transponder in gebruik genomen op de Astra3-satelliet. Als gevolg hiervan gaat TV Oranje de komende weken van frequentie verhuizen bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Tot en met begin augustus wordt simulcast op beide transponders uitgezonden, en is TV Oranje dus nog op de oude frequentie te ontvangen. CanalDigitaal en TV Vlaanderen brengen tijdig nieuwe fastscanzenderlijsten uit. Klanten met een door eigenaar M7 Group in bruikleen geleverde satellietontvanger hoeven zelf niets te doen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop