RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wederom duet voor Frank Hoek en Laura Ross
21-12-2015 15:09:00

Frank Hoek lanceert samen met de uit Oss afkomstige zangeres Laura Ross een nieuwe single. De samenwerking met Laura bevalt Frank goed. Eerder brachten de twee al het nummer: ”Lied van mijn Hart” uit en nu komt het duo met een Nederlandse versie op het nummer: ”Marvin Gaye” van Charlie Puth en Meghan Trainor. De Engelse versie staat momenteel op plaats 13 in de Nederlandse Top 40. Frank Hoek timmerde jaren aan de weg als Duo Bad Brothers, samen met collega Nol Roos.

Emile Hartkamp en Norus Padidar vieren 10 jarig jubileum met Goldstar Music Productions
21-12-2015 11:04:00

10 jaar geleden richtten Emile Hartkamp en Norus Padidar samen Goldstar Music Productions op. Het team scoorde in de jaren die volgden vele hits waaronder ‘Daar sta je dan’ van René Froger, ‘Mijn naam is Jannes’ van Jannes, ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer, ‘De Italiaan’ van Marianne Weber en nog veel meer liedjes die in vele zalen, kroegen en op feesten zijn gehoord en nog steeds worden gehoord. Het jubileum wordt dit jaar o.a. gevierd met een samengesteld totaal pakket op maat voor alle artiesten. 

Artiesten proosten op 2016
21-12-2015 09:45:00

Een nieuw jaar, dus tijd voor een groots feest! 01 januari gaat Marco de Hollander proosten op 2016. Dit doet hij niet alleen, maar samen met de grootste feestartiesten van Nederland: De Wanniebiezz, De Dikdakkers, ZUS, de Prinses van het levenslied Susanne Veldmeijer en natuurlijk Marco de Hollander zelf zullen het jaar goed inluiden. Maar als surprise komen er nog een aantal top artiesten optreden. De zaal zal mooi worden aangekleed waardoor er een intieme en gezellige sfeer zal hangen. 

Herman van Veen: Kersvers in Carré is te zien op 24 december om 20:30 uur bij ONS
20-12-2015 19:49:00

Op kerstavond zendt omroep ONS de theaterregistratie uit van de jubileumshow van Herman van Veen: Kersvers in Carré. Dit is de eerste integrale live registratie van een voorstelling van Herman van Veen die volledig wordt uitgezonden op tv. Vóór het concert Kersvers in Carré zendt omroep ONS tevens een kort interview uit met Van Veen. Met dit concert wordt kerstavond een muzikale avond vol herkenning en verrassingen. Kersvers in Carré was het 500ste optreden van Van Veen in Carré en de eerste voorstelling in 52 jaar die hij speelde zonder Erik van der Wurf. 

De Teddyboys komen met carnavalskraker
20-12-2015 06:34:00

Terwijl iedereen uitkijkt naar de kerst, komen de Teddyboy's met een carnavalskraker getiteld "Apres ski met Heidi". Het is een bestaand liedje van Marc en Dave. De muzikale bewerking lag in handen van Math Dijckmans. Ze zijn al bij Toppers van Oranje geweest waar het publiek het nummer hartelijk heeft ontvangen. 

'Goud en Nieuw' op zondag 27 december in Zwolle
19-12-2015 19:38:00

Op zondag 27 december is zalencentrum De Nieuwe Bierton in Zwolle wederom het décor voor een Nederlandstalig feest. Deze keer met artiesten die in hun bestaan 'Goud' hebben behaald en zij, die hier nog steeds een poging toe doen. Naast Django Wagner, Frank van Etten, Lucas & Gea en Jacques Herb zullen ook Harm Wolters, Wimmie Bouma, Henri van Velzen, Patrick van Eijk, Het IJsselduo en Harten 10 acte de présence geven. De aanvang is vanaf 13.30 uur en de zaal gaat open om 13.00 uur. 

Carnavals hit-single Meezun2en heft als titel 'Mun Selfiestick'
19-12-2015 17:37:00

De 2 muziekvrienden Ronny en Quinten vormen samen het duo Meezun2en. Al jaren werken ze als geluidsmannen voor verschillende artiesten door heel Nederland. Langzaam begon het idee te kriebelen om zelf ook eens een feestsingle te maken en daarmee op de bühne te staan. Ze benaderden producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, e.a.) die ze kennen van de vele platen die hij maakte voor verschillende artiesten die het tweetal uitversterkt. Ze vroegen hem om een feestplaat te maken van een oud nummer.

Jolanda Clement gaat door met organiseren van artiestenreizen
18-12-2015 19:47:00

Jolanda Clement heeft ondertussen i.s.m. Hotel Der Brabander in Winterberg vier uitverkochte muziekreizen georganiseerd. De eerste drie muziekreizen vonden plaats in de maand maart van de afgelopen 3 jaar. Omdat ze steeds meer vragen kreeg over een kersteditie werd ook deze gepland. Binnen afzienbare tijd was ze geheel uitverkocht. Op 16 november jl. vertrok een touringcar vol artiesten, fans en muziekliefhebbers via Breda, Waspik, en Venlo de grens over. 

Martin Dams vertelt over zijn vertrek bij Ancora en over z’n toekomstplannen
18-12-2015 19:35:00

Het bericht dat Martin Dams terug zou treden als zanger van de populaire band Ancora kwam als storm in een glas water. Niemand had verwacht dat hij na 2.5 jaar zou stoppen met dit project. Vorige week werd bekend gemaakt dat Patrick van Bree hem per 1 januari 2016 zal opvolgen. Tijdens het Mega Piraten Festijn in het Gelredome overhandigde Martin zijn Ancora jas al aan Patrick. Martin:‘Ik weet zeker dat Patrick een uitstekende opvolger is en wens hem heel veel succes’. 

Vuurwerk en Django Wagner actie bij RADIONL
18-12-2015 19:11:00

Aankomende maakt je bij RADIONL kans op 1 minuut gratis vuurwerk graaien! Heb jij je vuurwerk nog niet in huis gehaald? Vul je gegevens in op de website, en wie weet win jij 1 minuut lang gratis vuurwerk graaien  amen met RADIONL! Op woensdagmiddag 30 december tussen 17:00 uur en 18:00 uur mag een van de luisteraars in 60 seconden zoveel mogelijk vuurwerk bij elkaar graaien bij Wagenvoort vuurwerk. De winnaar wordt op 28 december bekendgemaakt in Afslag 3-6. Daarnaast maak je ook kans op 2 kaarten voor de Django Wagner dinnershow.

TV Oranje brengt komende zondag ode aan Normaal
18-12-2015 17:45:00

Normaal stopt, het is over en uit! De befaamde boerenrockband uit de Achterhoek sluit komende zaterdag 19 december haar 40-jarig bestaan af met een spectaculair afscheidsconcert, getiteld ‘Ajuu, de mazzel!’ in het GelreDome in Arnhem. Met een spectaculaire show, waarin de band terugblikt op de afgelopen vier decennia, belooft het een grootse en memorabele avond te worden.

Django Wagner heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
18-12-2015 17:33:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 december is dat ‘Blijf jij na deze kerst voorgoed bij mij’ van Django Wagner. Vlak voor de feestdagen verrast de sympathieke zanger uit Nuenen ons met een lekker vrolijk liedje dat de sfeer van kerst perfect weergeeft. In het instrumentale gedeelte horen we zelfs een vette knipoog naar de kerstklassieker ‘Rudolph the rednosed reindeer’. Daarnaast had Django dit jaar een speciale actie, waarbij hij vijf mensen een fraai kerstpakket bezorgde. 

Clip 'Mijn kijkdoos' van Colinda & Daisy online
17-12-2015 21:44:00

Colinda en haar dochter Daisy lanceerden begin dit jaar met carnaval het vrolijke lied 'Mannen, mannen, mannen'. Destijds wist Daisy nog niet of er een vervolg kwam om een nummer samen met haar moeder op te nemen. Blijkbaar is het toch de moeite waard geweest en enkele weken geleden gingen ze wederom samen Colinda naar producer Harald Queens. Deze keer werd het nummer 'Mijn kijkdoos' waar Hanny in 1992 een landelijke hit mee scoorde. Harald heeft alles uit de kast gehaald om er een 2015 versie van te maken.

'Hèèl het café schiet uit zijn panty'...nieuwe single van CV De Jassen
17-12-2015 18:42:00

Na het succes van “wat is hij lang” en “mag ik vanavond op jouw WIFI” komen de Jaskes (CV de Jassen) nu met “Hèèl het café schiet uit zijn panty”. Een woordvoerder van CV de jassen vertelt: “In ons eigen gezellige Kruikenstad hebben wij samen met DJ Coenio onze carnavalskraker 2016 opgenomen. Tijdens dit carnaval schieten we met zijn allen uit onze panty.” Schiet jij ook volledig uit je panty? Tweet je foto met #heelhetcafeschietuitzijnpanty aan @cvdejassen, of post hem via Facebook op https://www.facebook.com/cvdejassen

Concerten ‘Christmas With… Nick & Simon’ in Ahoy uitverkocht
17-12-2015 18:25:00

Vandaag zijn de laatste kaarten voor ‘Christmas With… Nick & Simon’ op zaterdag 19 december 2015 in Ahoy verkocht. Hiermee zijn alle drie de kerstconcerten van het duo dit jaar uitverkocht. Teleurgestelde fans kunnen zich echter ook verheugen: komend jaar staat er op  17 december een speciaal jubileumconcert in Ahoy op de planning. Tickets voor ’10 jaar…Nick & Simon’, zoals het 2016 Ahoy concert heet gaan vanaf vandaag in de voorverkoop. Het zesde studioalbum ‘Open’ van Nick & Simon kwam eind september op # 1 binnen in de GFK Album Top 100 en behaalde in november de Gouden Status. De release van ‘Open’ ging gepaard met de opening van de kunstexpositie ‘Open’ in museum De Fundatie in Zwolle. Deze expositie is nog tot 3 januari 2016 te bezoeken. 

Django Wagner voltooit kerstactie op bijzondere wijze
17-12-2015 17:57:00

Nadat Django Wagner eerder deze week al kerstpakketten bezorgde in Hengelo en Sneek, voltooide hij zijn ronde vandaag door de heer Van den Bor in Harderwijk en de heer Boshoven in Arnhem te verrassen met een rijk gevuld pakket. Tegen het einde van de dag had hij een verrassing in petto voor de cliënten van zorgcentrum Alphonsus in Helmond. Tot hun grote vreugde verzorgde de zanger daar een optreden voor de bewoners. Django: “We kregen een heel bijzondere mail van mevrouw Wilma Sevenich, die hier werkzaam is. 

DJ Bompa & de Mens komen wederom met carnavalshit
16-12-2015 23:02:00

Ook in 2016 komen DJ Bompa & de Mens weer met een kneiter van een Carnavalshit! "Broek (uit) Op Je Hoofd" is de titel van deze knal plaat. DJ Bompa is al jaren actief als DJ op feesten en partijen. De Mens staat zowel achter de bar als op het podium. In 2010 bundelden beiden hun krachten en gingen in de studio aan de slag met als resultaat hun eerste single “Daar gaan we met z’n allen. In 2011 werd de hun single “Als Brabander ben ik geboren” uitgeroepen door het destijds in Brabant populaire radiostation Radio Hollandio tot Carnavalskraker. In 2013 scoorden ze wederom een hit van jewelste met “Feestje hier, Feestje daar. 

Jeffrey Lake lanceert 'With Christmas'
16-12-2015 18:19:00

Jeffrey Lake is geboren op 21 november 1985 te Delft, verhuist naar Den Haag en woont ondertussen alweer 18 jaar in Rijswijk. Jeffrey komt uit een muzikaal gezin en het zingen wordt Jeffrey dan ook met de paplepel door zijn vader (René  van der Meer) ingegoten. Zijn vader is dan ook zijn grote voorbeeld. Als kind is Jeffrey al een echte sfeermaker, hij is erg eigenwijs en heeft een sterke eigen wil.Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. 

Adele hoogste nieuwe binnenkomer in NPO Radio 2 Top 2000
16-12-2015 18:11:00

'Hello' van Adele is de hoogste nieuwe binnenkomer in de NPO Radio 2 Top 2000. Het nummer staat op nummer 23 in de lijst der lijsten die zojuist door Marco Borsato is onthuld op NPO Radio 2. De grootste stijger dit jaar is Kensington met All for Nothing. Dat nummer stijgt 1197 plaatsen: van 1428 naar 231. De Top 2000 begint eerste kerstdag om 9.00 uur met de nieuwkomer Bohemian like you van The Dandy Warhols. Er staan maar liefst 341 Nederlandse platen in de lijst, waarvan 210 Nederlandstalige nummers. 

Nieuwe verrassende single voor Kees Versluys
16-12-2015 08:18:00

Elke artiest is er naar op zoek. Sommigen vinden hem vroeg, anderen nooit. De eigen stem. Het moment dat alle ballast van je af valt en je als artiest kan tonen wie je écht bent. Voor Kees Versluys was de weg daar naartoe lang, maar hij heeft het bereikt. De nieuwe single 'Souvenir' is de eerste stap en een verrassend visitekaartje. Kees draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en LasVegas shows. 

Clip 'De brugwachter' van Geen Stempel online
15-12-2015 21:05:00

'De brugwachter' is de nieuwe single van feestact Geen Stempel. Zoals men gewend is van Geen Stempel, is 'De brugwachter' wederom een knaller van jewelste, eentje die weer uit volle borst meegezongen en - gesprongen zal worden in de kroegen, feestzalen, rondom de carnavalsperiode en in de (après-) ski gebieden. 'De brugwachter' volgt de zomerse single 'Leef!' op die juli van dit jaar verscheen. Eerder bracht Geen Stempel al singles uit als 'Sjansen', 'Dansen tot 's morgens vroeg' en 'Brabo'! 

Billy Ocean special guest bij de Ladies of Soul
15-12-2015 20:54:00

Vandaag maken de Ladies of Soul met veel trots een internationale special guest voor hun concert bekend. Niemand minder dan Billy Ocean zal in februari samen met de vijf ladies het podium van de Ziggo Dome betreden! Het uitnodigen van deze internationale popsoulzanger stond hoog op de wensenlijst van de dames. Ze kunnen dan ook niet wachten om Billy te ontvangen tijdens Ladies of Soul 2016 op 12, 13 en 14 februari. Edsilia Rombley: “Billy Ocean is geweldig! We zijn allemaal opgegroeid met zijn wereldhits en een groot deel van ons publiek ook.

Gewaagd nieuw duo in de ochtend bij Radio Decibel!
15-12-2015 20:45:00

Barry Brand en Malou Holshuijsen presenteren vanaf 4 januari samen de Decibel Dagstart. Dit is een van de wijzigingen die het station doorvoert in het nieuwe jaar. Al 5 jaar presenteert Barry de ochtendshow bij Radio Decibel. ‘Ik was toe aan iets nieuws dus ik dacht: Ik vraag mijn ex-vriendin Malou erbij! Haha! Dat klinkt natuurlijk best bizar maar voor ons is het een hele logische stap.’ Malou presenteert al een weekendshow bij de zender. 'Ja, spannend wordt het zeker! We kunnen namelijk heel hard lachen en heel hard botsen!

Jubileumalbum voor Franky Falcon verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
15-12-2015 11:58:00

Ter gelegenheid van z'n 25 jarig artiestenjubileum heeft Franky Falcon een album op de markt gebracht met 24 liedjes. Een dik uur lang krijg je gezelligheid voorgeschoteld met nummers die allen uit het leven gegrepen zijn. De 52 jarige Brabander vierde afgelopen zaterdag z'n jubileumfeestje bij De Ster in Nieuwuijk. Gastoptrdens waren er van Marianne Weber, Jeffrey Heesen, Willem Barth, John de Bever, Henk Damen, Rinus Ponsen, Theo van Cleeff en zijn zoon Jordy Falcon. Het album ’25 jaar jubileum’ is verschenen op het Rood-Hit-Blauw label.

Extra show Toppers in Concert 2016 'Royal Night of Disco' op 1e pinksterdag
14-12-2015 23:42:00

Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 13 & 14 mei komt er een extra concert Toppers in Concert 2016 de ‘Royal Night of Disco’ op 1e Pinksterdag 15 mei. De vraag naar tickets is zo groot dat besloten is de verkoop voor het extra concert direct te starten. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei zijn uitverkocht. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt wederom alle verwachtinle Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat bijna alles zo snel was uitverkocht. ‘We blijven ons verbazen. Vroeger gingen we met één show in verkoop, de laatste jaren al met twee shows. Normaal zijn dan na ongeveer twee weken de eerste twee shows uitverkocht. 

Dochter van Ton Koopmans (Gebroeders KO] scoort met KIMM
14-12-2015 15:45:00

Kimberly Koopmans, de dochter van Ton Koopmans / Gebr.Ko ) is met haar bedrijf KIMM goed aan de weg aan het timmeren en haalt op Valentijnsdag 2016 de immens populaire B-Brave en Dave Roelvink naar Evenementenhal Koloszaal te Raamsdonksveer voor haar Valentijns evenement Valentine Vibes. Ook haar neef Bram Koopmans ( zoon van Gerard Koopmans / Gebr.Ko ) zal zich als DJ-Nickelbass presenteren aan het grote publiek.'Omdat er bij ons in de omgeving vrij weinig wordt georganiseerd voor deze doelgroep leek het mij leuk om eens iets groots naar Raamsdonksveer te halen 

Populairste kerst- en winterhit is nog steeds 'Last Christmas' volgens de Winterse 50
14-12-2015 08:39:00

Imagine van John Lennon is dit jaar de snelste stijger in de Winterse 50. Het nummer maakt een gigantische sprong, van 34 naar 6. Lennon verdrijft daarmee zelfs zijn andere notering, de kersthit Happy X-Mas, naar een lagere plek in de lijst. “Hoewel Imagine geen typische kerst- of winterhit is, hebben dit jaar bijzonder veel mensen op dit liedje gestemd voor de Winterse 50”, vertelt Martijn de Lange, initiatiefnemer van de jaarlijkse hitlijst van ruim 150 lokale omroepen. “De tekst is na ruim veertig jaar nu weer actueler dan ooit. 

Publiek Mega Piraten Festijn getuige van nieuwe samenstelling Ancora
13-12-2015 13:58:00

Het Gelredome in Arnhem verwelkomde gisteren 30.000 fans van het Nederlandstalige lied tijdens het Mega Piraten Festijn. Voorafgaand aan het ‘mooiste en gezelligste’ feest van 2015 presenteerde Taeke Wouda de top 10 van de RADIONL Top 1500. Nadat Willie Oosterhuis het festijn opende was het Jaman die als eerste het podium betrad. Gino Graus volgde hem op die vervolgens het ‘stokje’ overgaf aan Ancora. Enkele dagen geleden maakte Ancora bekend dat Martin Dams de band per 1 januari 2016 gaat verlaten. 

Marco's Kerstshow meer dan succesvol
13-12-2015 12:10:00

Met een pracht winterzonnetje werd zaterdag 12 december de kerstshow van Marco de Hollander en team georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in. De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse kerstnummers naar voren, waar het publiek van genoot. Ronnie Tober kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging.

Volkszanger Jannes op 1 in RADIONL Top 1500
12-12-2015 19:25:00

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem is vanavond de top 10 van de RADIONL Top 1500 van 2015 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is dit jaar voor Jannes met ‘Zwevend naar ’t geluk’. De Drentse zanger, die vorig jaar nog op de tweede plek eindigde, kreeg deze keer de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL. Daarmee wisselde hij van plaats met André Hazes, die vorig jaar op 1 stond met ‘Bloed, zweet en tranen’. De derde plek is dit jaar voor Django Wagner met ‘Kali’.

Arjo in duet met Shiela
12-12-2015 11:12:00

In augustus 1975 was het direct de grootste hit van de Brabantse Country formatie Tumbleweeds. Ruud Hermans en Ine Masseurs waren het gezicht van deze populaire countryband en zorgden internationaal voor een dijk van een hit. “Somewhere between” was de titel.  Arjo en Shiela schreven op dit nummer een nieuwe tekst en doken de studio in om het geheel op band vast te leggen, vervolgens kwamen ze eruit met het fantastische nummer “Kerstfeest met jou”. Super enthousiast uit de studio zijn ze met al dat enthousiasme gaan zoeken naar een goed doel.

TV Oranje brengt Harderwijk in kerststemming
12-12-2015 01:41:00

Leuk nieuws uit Harderwijk, want de inwoners van die gemeente kunnen non-stop kijken naar kerstclips van eigen bodem! Kabelexploitant CAI Harderwijk geeft namelijk tot maandag 4 januari 2016 aan al haar abonnees TV Oranje door op kanaal 200. Daar zijn doorlopend kerstclips te zien van Nederlandse artiesten. Dat deze service juist in Harderwijk wordt aangeboden, mag geen verrassing heten. In 2011 haalde Koos Alberts 1500 steunbetuigingen op toen de plaatselijke programmaraad TV Oranje wilde vervangen door nieuwszender Al Jazeera. 

Uitvaart van Tim Lauffer vindt plaats in besloten kring
12-12-2015 01:24:00

Zoals inmiddels bekend nam Tim Lauffer afgelopen maandag 7 december het besluit om een eind aan z’n leven te maken. Het ging een tijdje niet goed met hem en heeft destijds de zangwereld gedag gezegd. De muziek heeft hem veel goede dingen gebracht, maar persoonlijk kwam hij in de problemen. Voor de mensen uit zijn omgeving was Tim altijd een luisterend oor. Hij was altijd de vrolijke noot en stond altijd voor iedereen klaar. 

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-12-2015 15:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 december is dat ‘Mijn eerste kerst zonder jou’, de prachtige kerstsingle waarmee Tino Martin een voor hem toch al geweldig jaar afsluit. Het is een cadeautje voor zijn trouwe fans en wellicht voor anderen een kennismaking met zijn muziek. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer werd geschreven door Eros Ramazotti en in het Nederlands vertaald door John van Katwijk. De productie was in handen van Justin Pieplenbosch en het nummer werd opgenomen in Studio One in Enschede. 

Paul de Graaf maakt klimaatlied 'Ons aardse paradijs'
11-12-2015 14:21:00

Zanger Paul de Graaf heeft een kersverse studioversie van een echt Nederlandstalig klimaatlied 'Ons aardse paradijs' gemaakt. Dit naar aanleiding van enthousiaste reacties, en dankzij de inzet van zijn hard werkende bandleden. Het klimaatlied is waarschijnlijk het eerste Nederlandstalige pop/rock lied over dit onderwerp waar je energie van krijgt, in plaats van kromme tenen. Het is zijn akkoord over de klimaattop in Parijs. De ontstaansgeschiedenis van 'Ons aardse paradijs' is na te lezen op www.tourdeclimat.nl

Olaf Frijns brengt voor het eerst een solonummer uit
11-12-2015 11:38:00

Olaf Frijns  stamt uit een muzikaal nest en is de zoon van Michel Frijns, een begaafd musicus. Zijn opleiding genoot hij bij de harmonie “St. Michael” te Heugem/Maastricht (waar hij nog steeds, tot op de dag van vandaag, trouw lid van is) en volgde les bij trompetleraar Joop Beckers op de stedelijke muziek school te Maastricht.Na zijn jeugdopleiding als trompettist steeg het muzikale niveau van Olaf al snel boven het gemiddelde. Als vervolgopleiding nam hij privéles bij Theo Wolters, solotrompettist van Concertgebouworkest. 

Kerstalbum Jan Smit bereikt platina status
11-12-2015 10:30:00

Gisteravond kreeg Jan Smit tijdens de opnames van RTL Late Night een echt kerstcadeau. Hij ontving uit handen van Humberto Tan een platina plaat voor zijn kerstalbum ‘Kerst voor Iedereen’. ‘Kerst Voor Iedereen’ kwam op 6 November uit. Na 18 jaar is er een gloednieuw kerstalbum van Jan Smit.  “Ik vind het fantastisch dat mijn fans zo positief reageren op het kerstalbum en het binnen 5 weken de platina status heeft bereikt.

Jurjes Kers steekt ‘Après Toi’ van Vicky Leandros in nieuw jasje
10-12-2015 21:12:00

Jurjen Kers wilde na twee feestsingles een keer iets anders en ging in conclaaf met z’n vaste producer Frank Verkooyen.  Frank kwam met het idee om de klassieker ‘Après Toi’ van Vicky Leandros in een Nederlandstalig jasje te steken en kreeg als titel ‘Zonder jou’. ‘Ik ben zelf 28 jaar oud en had nog nooit van Vicky gehoord. Nadat ik mijn vader over het plan vertelde was hij gelijk enthousiast. Uit nieuwsgierigheid bekeek ik enkele youtube filmjes van haar en moet eerlijk zeggen dat ik er wel vrolijk van word’, vertelt Jurjen.

Drone valt tijdens clipopname van Geen Stempel in het water
10-12-2015 15:24:00

De opnames van de videoclip van de nieuwe single van Geen Stempel, De brugwachter, vielen donderdag letterlijk in het water. Tijdens de opnames bij diverse sluizen en bruggen in Helmond ging het aan het einde van de opnames mis: de drone raakt te water en bleef helaas niet drijven. Tijdens de allerlaatste takes van de clipopnames ging het mis, door een windvlaag raakte de drone een brugdeel waardoor deze te water raakt. De camera onder de drone bevatte alle opnames die gemaakt waren met het apparaat.

Johan Heeren lanceert moderne carnavalskraker
10-12-2015 15:07:00

Hij blijft altijd weer verrassen! Deze keer komt Johan Heeren met een echte en heel moderne carnavalskraker getiteld; Maak van je scheet een donderslag! Zijn nieuwe single is een feestelijke remake van het te gekke nummer van Herman Brood. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman heeft Johan Heeren de track een modern jasje gegeven dat heel geschikt is voor de aankomende feestperiode. “Een mix van het origineel met wat lekkere dance invloeden in de super moderne sound van nu!” typeert Johan zijn allernieuwste single. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 12 februari t/m zondag 18 februari

    John de Bever - Proost op het leven

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl