RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Like TV Oranje op Facebook en win het album '20' van Jan Smit
25-09-2016 17:56:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.600 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.700 likes bereiken, gaan we het album '20' van Jan Smit verloten. Afgelopen dinsdag verscheen deze nieuwe plaat, waarmee Jan zijn 20-jarige artiestenjubileum viert. Sinds maart is er elke maand op de twintigste een nieuwe single gelanceerd, waaronder ‘De hoeken van de kamer’.

Chris Haverman start nieuwe fase in z'n muzikale carrière
24-09-2016 10:28:00

Achter de schermen is men al maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe album van Chris Haverman. De nieuwe single, die eerst uit zal komen, staat al in de spreekwoordelijke startblokken. Beiden worden, net zoals zijn vorige single 'Een glimlach van jou' en het album ' ‘n Goed begin', opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en zal worden gereleased op het Smaragd label. De plugging en promotie van de nieuwe single zal echter verzorgd worden door Jolanda Clement.

Vrijkaarten voor Die Schlagernacht des Jahres in de IJsselhalllen te Zwolle
24-09-2016 10:16:00

Op vrijdag 21 oktober zal de eerste editie van ‘Die Schlagernacht des Jahres’ plaatsvinden in de IJsselhalllen Zwolle. De allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik zijn hier te vinden. Zo komt Stefan Mross, de presentator van het ongelofelijk populaire ARD televisieprogramma ‘Immer Wieder Sonntags’, optreden. Maar ook het geliefde duo Marianne & Michael, het legendarische Nockalm Quintett en schlager-iconen Patrick Lindner en Francine Jordi. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan wereldster Semino Rossi naar Zwolle. 

Nieuwe single Belgische zangeres Louisia is getiteld 'Manuel waarom'
23-09-2016 18:42:00

Een ijzersterke schlagersound waarmee de sympathieke Belgische een groot publiek zal plezieren! De Belgische zangeres Louisia is een graag geziene gast in de grensstreek met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met de Nederlandse producer/tekstschrijver André Kooiman (die hits schreef voor; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze al een single uit getiteld; “ Uitgerekend jij” waarmee ze wekenlang in de Vlaamse top 15 stond.

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
23-09-2016 18:34:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 september is dat ‘Bijna’, de nieuwe single van Henk Dissel. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Robert Dorn, een nieuwe producer met wie Henk een goede klik heeft. Het resultaat is een vrolijk en poppy liedje, kenmerkend voor de stijl die de jonge zanger heeft gekozen. Het levert hem geen windeieren op: dit jaar verscheen zijn eerste album en in 2017 gaat Henk optreden in de Heineken Music Hall. 

Ludieke apenactie van Mooi Wark
23-09-2016 18:25:00

Berichten over ontsnapte gorilla’s in Emmen circuleerden vrijdagochtend 23 september 2016 op social media. ’s Middags om 15.00 uur bleek het om een stunt van de relatief ongevaarlijke mannen van Mooi Wark te gaan en een bijzondere release van hun nieuwe album ‘D’r op! Of gien vreten!’. De boerenrockers zorgden voor de nodige ophef door op de markt en in het voormalige Dierenpark Emmen de boel onveilig te maken in apenpakken. 

Nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘20’ komt binnen op nummer 1 in de album top 100
23-09-2016 18:20:00

Vandaag is het nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘20’ op de eerste positie binnen gekomen in de album top 100. Dit is de 11e keer dat een album van Jan op 1 staat in deze lijst. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde welke op dit moment op nummer 1 staat in de Itunes Charts. Het nieuwe album ‘20’ bestaande uit 13 nieuwe liedjes stoot het album van Broederliefde van de 1e plek. Het is dan ook wel heel bijzonder dat de nummers 1 & 2 van Nederland samen een duet hebben uitgebracht. 

RADIONL schakelt FM-steunzender in Cuijk uit
23-09-2016 18:11:00

De regionale commerciële radiozender RADIONL heeft haar steunzender in Cuijk op 95,3 MHz uitgeschakeld. Door de strengere regio-eisen zegt de radiozender het kavel in Cuijk niet meer te kunnen exploiteren. RADIONL blijft in de regio wel te beluisteren via de digitale kabel, DAB+ en Internet. Ook is luisteren naar RADIONL via de FM frequentie 94.2 vanuit Nijmegen mogelijk. De reden van het uitzetten is doordat de overheid eenzijdig zonder uitspraak van de rechter verzoekplaten niet meer toestaat als regioprogramma.

Ancora krijgt opnieuw edelmetaal uitgereikt door Martine van Os en Sybrand Niessen
23-09-2016 17:59:00

Ancora heeft de wind vol in de zeilen. Een kleine twee weken geleden kreeg zij geheel onverwacht een gouden award uitgereikt door Jan Smit voor hun debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en gister volgde weer een grote verrassing. Tijdens de uitzending van het Tv-programa Tijd Voor Max, waar zij te gast waren, kreeg Ancora namelijk nogmaals een gouden award. 

Mooi Wark rockt als vanouds
23-09-2016 11:20:00

Of zoals zanger Bert het treffend zegt: ‘Je moet geen teksten hebben waar je over na moet denken, je moet het direct mee kunnen zingen.’ En dat is precies hoe ‘D’r op! Of gien vreten!’ van Mooi Wark in elkaar zit. Het nieuwe album is sinds 23 september te beluisteren en zit vol lekkere basic rock ’n roll met teksten over bier, vrouwen en nog meer bier. Bert: ‘Het gaat om de sfeer en het gevoel wat je krijgt als je de muziek hoort. Daar moet je kippenvel van krijgen en bij dit album klopt dat allemaal.’

Zondag 25 september special over Rob Ronalds op TV Oranje
23-09-2016 09:19:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 25 september zie je een special over Rob Ronalds, die vertelt hoe hij in zijn jonge jaren aanvankelijk in de kaas en de klompen terechtkwam.

Kleurrijke muzikale voorstelling 'Sneeuwvlinders' in première op 16m2
22-09-2016 22:14:00

Op zondag 16 oktober 2016 gaat Kwatta om 14.30 uur in première met Sneeuwvlinders 8+, een kleurrijke muzikale voorstelling waarin de vrolijkheid van het anders zijn en de last ervan samen om de tafel dansen. De Kwattatrailervoorstelling Sneeuwvlinders 8+ wordt geregisseerd door Eran Ben-Michaël. De première vindt plaats bij Theater het Badhuis. Kaarten voor de premiere zijn reeds uitverkocht, voor de try-out op 15 oktober zijn nog kaarten beschikbaar. Sneeuwvlinders wordt gespeeld in de Kwattatrailer: een reizend theater met circa 16m2 speelruimte en plek voor 50 personen. De ultieme plek om op een intieme manier kinderen in een rechtstreekse en epische speelstijl deelgenoot te maken van alles wat er om hen heen gebeurt.

'Als de zon ondergaat in Volendam'....nieuwe single voor Frank Hoek & Thilly
22-09-2016 21:59:00

In 2009 kwam Thilly uit het vissersdorpje Volendam op televisie bij SBS6 muziek programma en Shownieuws en vele boekingen volgden. Daarna besloot Thilly na 20 jaar covers te hebben gezongen eigen nummers uit te brengen o.a. Rode Cabrio. Thilly’s eigentijdse liedjes Casanova (nr 18 van de Top 1000 van TV Oranje in 2012), en Rode Cabrio (nr 97 van de top 1000 van TV Oranje in 2011) hebben veel belangstelling gehad via de media en vele RTV’s, TV Oranje, omroepen en radiostations volgden. 

De Fik Erin komt met nieuwe single 'Tien voor twee'
22-09-2016 18:10:00

Daar zijn we weer! In topvorm en niet te stoppen. Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe single 'Tien voor twee'. Na onze voorganger “Wie niet waagt die niet wint” is dit de tweede single voordat ons nieuwe album begin oktober gelanceerd wordt.We proberen de mensen tijdens onze live optredens volledig in te pakken en mee te sleuren in de feestsfeer. De tekst is gebaseerd op deze ervaring. We willen iedereen stuk voor stuk inpakken en mee laten doen. Hoe stug je ook bent', aldus de mannen van De Fik Erin. Meer info: www.band-defikerin.nl

Ramon Beense pakt na het overlijden van zijn dochter de muzikale carrière weer op
22-09-2016 17:49:00

Na het overlijden van zijn dochter pakt Ramon Beense zijn carrière weer op. In juni tekende de zanger al een management/label contract met NL Factor maar heeft de afgelopen maanden de tijd genomen om zijn dochter Shaynee tijdens haar ziekbed te begeleiden. Volgens de zanger is het nu tijd om de draad weer op te pakken………”zo zou Shaynee het ook willen” aldus Ramon. De zanger komt dan ook op 23 september met zijn nieuwe single 'Jij & Ik'. Tijdens BumaNL op 20 september jl. is de single erg goed ontvangen.

William van Dijk brengt ode aan zijn echtgenote
22-09-2016 17:40:00

Met "Als De Dag Van Toen" presenteert William van Dijk zijn nieuwe single. Het is de opvolger van de eerder dit jaar verschenen single "Hetzelfde Lied". De keuze voor de nieuwe single was door William snel gemaakt; "Als De Dag Van Toen" van Reinhard Mey was jaren geleden hét liedje tijdens de bruiloft van William en zijn Mariëlle. "Dit liedje heeft een persoonlijke betekenis voor mij, en daarom wilde ik het graag zelf opnemen en in een eigen jasje steken. Ik ben enorm trots op het resultaat, welke mede dankzij producer Kees Tel tot stand gekomen is" aldus William.

Stefan Mondial in zee met Jolanda Clement
21-09-2016 17:23:00

Al in 1996 tekent levensliedzanger Stefan Mondial voor de release van de gelijknamige single én album ‘Kleine Bever’. Voor de geboren en getogen Achterhoeker is dit het vertrekpunt van een carrière die inmiddels al zo’n 20 jaar met succes voortduurt. Hij schrijft menig talentenjacht op zijn naam; Zo wint hij in 1999 het levenslied-festival in Neede, in 2003 zegeviert hij bij het Leids Festival Van Het Levenslied, ook bij de Soundmixshow is Stefan succesvol en daarnaast zijn er deelnames aan de televisieprogramma’s Holland’s got Talent en aan Bloed Zweet & Tranen. 

Dani Vermeulen bedenkt zelf tekst voor haar nieuwe single
21-09-2016 17:00:00

Met haar vorige single "Dans met mij" nog vers in het geheugen, komt Dani Vermeulen nu met haar nieuwe single "Ben je klaar om met me mee te gaan". Haar muziekmaatje Danny Ferdinandus, met wie zij haar vorige singles samen componeerde, stimuleerde haar om het dit keer helemaal alleen te doen. En dat deed ze! Ze bedacht niet alleen de tekst voor haar nieuwe "feel good" song maar ook de melodielijn, daarmee ging ze naar haar favoriete producer Manfred Jongenelis. In zijn studio arrangeerde en produceerde hij het liedje op zijn fantastische creatieve manier.

Nieuwste plaat van Erna en Danny Temming is getiteld ‘Kijkje in mijn ogen’
21-09-2016 16:41:00

“Als wij samen optreden dan hebben wij daar zoveel lol en plezier in”, aldus Erna en Danny Temming afgelopen mei, voorafgaand aan het verschijnen van hun allereerste duetsingle ‘Zomerliefde’. Deze uit Utrecht afkomstige broer en zus hebben los van elkaar hun sporen al ruimschoots verdiend binnen de Nederlandstalige muziek. Na het verschijnen van hun debuutsingle ‘Zomerliefde’ lieten zowel Erna, Danny als ook het platenlabel Nationale Artiesten Parade volmondig weten, dat in 2017 een album zal gaan uitkomen.

Nick, Simon en Laura zingen titelsong Hartenstrijd
21-09-2016 16:10:00

Het nummer ‘Hartenstrijd’ van Nick Schilder, Simon Keizer en Laura Beekman wordt de titelsong voor de Nederlandse romantische komedie Hartenstrijd. Laura, bekend van Giels TalentenJacht, schreef het nummer speciaal voor de film. Nick en Simon waren meteen enthousiast toen ze het nummer voor het eerst hoorden. Nick Schilder: “Simon en ik werken al jaren graag met jong talent. Dat we daarmee nu de titelsong van een grote Nederlandse film hebben gescoord, is echt kicken en de aftrap van een druk ‘jubileum-najaar’.

'Samen met jou'.... oergezellige wals van Marco de Hollander
21-09-2016 16:03:00

'Een echt Marco de Hollander nummer'.....zo zullen de fans de nieuwe single “Samen Met Jou” van de vrolijkste volkszanger van Nederland beschrijven. Hij komt weer terug met een oergezellige wals. Met onder andere een authentiek draaiorgel hebben producers Hans Aalbers en Tom Peters er een heerlijk Hollands arrangement van weten te maken. “Samen met jou wil ik door het leven gaan. Samen met jou kan ik alles weer aan.” De uit het leven gegrepen tekst komt uit de pen van Liesbeth van Londen. Niemand minder dan Riny Schreijenberg is de componist.

Natasja van der Lei lanceert 'Zonder jou'
21-09-2016 15:58:00

Natasja van der Lei is geboren op 9 september 1984 te Dordrecht, opgegroeid als schipperskind en om toch iedere week naar school te gaan verblijft zij vanaf haar 5e op een internaat. Op school wordt zij altijd gevraagd voor het koor, zoals bijvoorbeeld tijdens Kerstmis in de kerk. Doordat Natasja naar de middelbare school gaat, laten haar ouders het schippersleven achter zich en besluiten aan wal te gaan wonen. Op de middelbare school speelt zij regelmatig in musicals en wordt ze lid van de jeugdtheatervereniging. 

Lach van John de Bever verandert in GOUD!
20-09-2016 23:01:00

John de Bever scoort GOUD met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’! Uit handen van Marianne Weber en Erik de Zwart heeft de populaire volkszanger een Gouden Award ontvangen voor de verkoop van meer dan 20.000 singles! Ook is de bijbehorende videoclip bijna 5.000.000 keer bekeken op YouTube! En dit allemaal op dinsdag 20 september, tijdens de ‘BUMA NL Awards Show’ in Den Bosch! En het bleef deze bijzondere avond niet alleen bij het ontvangen van deze prominente prijs. Ook de Buma NL Award voor de ‘Favoriete single’ is in de wacht gesleept! Nu krijgt écht niemand meer de lach van het gezicht van de trotse volkszanger!

Patrick Dano presenteert 'Ik leef m'n eigen leven' op 23 september in Goirle
20-09-2016 21:41:00

Op vrijdag 23 september jl. lanceert Patrick Dano in horecagelegenheid “Cafe D’n Brands” in Goirle zijn nieuwe single: ‘Ik leef m’n eigen leven’. “Het is een cover uit Italië waarop André Hazes destijds een Nederlandse tekst schreef. Een nummer dat we allemaal heel goed kennen, en nu in een geheel nieuw jasje is gestoken door Harald Queens”, zo laat de zanger enthousiast weten. Collega ’s als Frank van Etten, Nelis Leeman, Frank Smeekens en Rudy de Wit e.v.a. geven acte de préséance om de nieuwe Dano-plaat feestelijk in te luiden. 

Glenn de Koning zet masker af in de clip van z'n nieuwe single 'Jij doet iets met mij'
20-09-2016 18:59:00

In de clip van de nieuwe single ‘Jij doet iets met mij’ zet Glenn de Koning letterlijk zijn masker af. Hij is klaar voor zijn nieuwe ik en de nieuwe single. Na jarenlange onzekerheid en worstelend met zijn gevoel en geaardheid, heeft Glenn de Koning zijn masker afgezet. “Ik was niet mezelf. Doordat ik dat heb ontdekt, ben ik heel anders gaan leven en durf ik te zijn wie ik daadwerkelijk ben”, aldus een gelukkige Glenn. Zes jaar geleden kwam de Zaanse zanger uit de kast en hij voelt zich sindsdien geweldig. 

Mike Kanders wint cheque t.w.v. € 3000.00 tijdens het Buma NL 2016 Demopanel
20-09-2016 18:47:00

Mike Kanders heeft tijdens het Buma NL Demopanel een cheque in ontvangst mogen nemen t.w.v. € 3000.00 voor de demo van zijn debuutsingle 'Doe mij maar een dansje'. De jonge zanger uit Limburg is nog vrij nieuw in de muziekwereld. Mike is nog maar kort aan het bouwen aan zijn carrière en deze geldprijs komt dan ook als een geschenk uit de hemel. Het begon ooit met een spontaan duet met Django Wagner op een feestje waar Mike te gast was. "Zingen is altijd al een grote hobby van mij geweest, maar ben pas paar maanden te boeken voor feestjes”, aldus Mike.

Nieuwe single van Evert Baptist gaat over zijn vrouw Gretha
20-09-2016 14:36:00

Al meer dan 50 jaar delen Evert en Gretha Baptist rug aan rug hun bed. Samen hebben ze goeie en vooral slechte tijden gekend en zijn ze het meestal niet met elkaar eens. Maar tegenpolen trekken elkaar aan en dat geld zeker voor hun. Evert heeft het in zijn singles vaak over Gretha, zoals in Vriescheloo, Polka Barrel, Ik laat me in mijn blootje niet meer zien en o.a. Rekening van het café. De allernieuwste single gaat helemaal over Evert zijn “droomvrouw ”. Het is wederom een bekend deuntje welke werd omgebouwd door Martin Sterken tot een swingende polka.

Evers Staat Op viert 20-jarig jubileum bij Jan Smit vanuit Volendam
20-09-2016 14:01:00

Het Radio 538-programma ‘Evers Staat Op’ is op vrijdag 23 september te gast bij Jan Smit in Volendam. De zanger viert die dag zijn 20-jarig jubileum en dat is voor Edwin Evers en zijn team een goede reden om de 538-studio te verplaatsen naar restaurant Lotje van Jan Smit in Volendam. Edwin Evers: ‘We zijn al eerder te gast geweest in Volendam bij Jan Smit, en hebben zelfs bij de familie Smit vanuit de woonkamer al eens een radioprogramma gepresenteerd. 

MUZIEKKIOSK nu ook bij Kabeltex
20-09-2016 10:51:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK wordt nu ook doorgegeven in het digitale basispakket van kabelexploitant Kabeltex op Texel. Daarmee hebben zowel de bewoners als een groot deel van de bijna 1 miljoen toeristen die het Waddeneiland elk jaar bezoeken toegang gekregen tot de drie muziekzenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje (muziek van eigen bodem), SchlagerTV (Duitstalig) en NashvilleTV (country). MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch.

Vrienden van Amstel Live Band begeleidt voortaan Nederpopact Elders
20-09-2016 10:45:00

Het kan niet op voor Nederpop nieuwkomer Elders. Na een jaar vol successen schaart de originele ‘Vrienden van Amstel Live Band’ zich letterlijk achter zanger Peter Elders. Afgelopen weekend beklonken de muzikanten hun toekomstige samenwerking. De band zal de muzikale begeleiding van de rijzende ster op het podium en bij opnames op zich nemen. Peter Elders treed hiermee in de voetsporen van artiesten als Alain Clark en Guus Meeuwis.

Nieuw album ’20’van Jan Smit met bijzonder duet samen met de jongens van Broederliefde
20-09-2016 10:38:00

Vandaag komt het nieuwe langverwachte album van Jan Smit uit getiteld ‘20’. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde. Het nieuwe album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht en vandaag komt de 6e single uit samen met de jongens van Broederliefde. Het album ligt vanaf vandaag in de winkel en is onder andere hier verkrijgbaar. Aansluitend gaat 24 september de ‘Elfstedentour’ van start.

Sidney Bischoff presenteert nieuwe single op 29 oktober 2016 in Schaijk
19-09-2016 19:34:00

Op zaterdag 29 oktober 2016 vindt bij uitgaansgelegenheid 'Het Noorderlicht' aan de Schutsboomstraat 71 te Schaijk de singlepresentatie plaats van Sidney Bischoff. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Met speciale gastoptredens van Leo Nardell, Theo van Kleef,  Elz Bakker,  Pierre van Dam,  Lenie Gerrits, Wimmie Bouma, Karin Welsing, Jack Kunkels, Antonio Holsken, Jordi Falcon, Frank Te Hennepe en Gerrie Bischoff. Ook een Guus act staat op het programma. De presentatie is in handen van Stefan Storm. 

'Niemand mag alleen zijn'....nieuwe single van Gordon en Gerard Joling
19-09-2016 19:20:00

Afgelopen vrijdag waren Gordon en Gerard Joling te gast bij RTL Late Night om te vertellen over de nieuwe single ’Niemand Mag Alleen Zijn’. Zij zongen hier voor het eerst de single voor het Nederlandse publiek. Het nummer wat speciaal voor de eenzame ouderen is geschreven is vanaf nu te downloaden op single. Momenteel roept het duo iedereen op om te stemmen op Geer en Goor bij de Televizierring. Het zou natuurlijk super mooi zijn als zij winnen voor de oudjes en het eenzaamheidsprobleem.

O'G3NE brengt debuutalbum en uitverkochte theatertour
19-09-2016 15:30:00

Sinds O’G3NE in 2014 geschiedenis schreef door als eerste vocal harmony groep ooit The Voice of Holland te winnen, iets wat ook internationaal nog niet is vertoond, hebben de zussen Amy, Shelley en Lisa Vol niet stilgezeten. Het drietal heeft de laatste jaren met talloze optredens op tv, radio en in het land vele muziekliefhebbers overtuigd van de magie die ontstaat zodra ze samen zingen. Met als meest in het oog springende moment hun deelname aan tv-programma De Beste Zangers. Hun cover van Emeli Sandé’s Clown ontroerde via tv, iTunes (een nummer 1-positie) en YouTube miljoenen luisteraars, waaronder de originele uitvoerende. O’G3NE brengt 30 september hun langverwachte debuutalbum ‘We Got This’ uit. 

Debby Deborah gooit het roer om en lanceert 'Eenmaal jij, altijd wij'
19-09-2016 15:24:00

Debby Deborah heeft het roer omgegooid en komt na een tijdje van afwezigheid met haar nieuwe single 'Eenmaal jij, altijd wij'.. 'Ik was niet weg van het podium, maar heb bewust even tijd voor mezelf genomen om sterk terug te komen', vertelt de 38 jarige zangeres uit Emmeloord. Deze zomer stond ze nog in de halve finale voor een plek bij het grote Mega Piraten Festijn en toen dacht Debby D... nu wordt het tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen. Met dit lied, geschreven en geproduceerd door Martin Sterken kan Debby het grote publiek voor zich gaan winnen

Bouke schrijft, arrangeert, produceert, regisseert nieuwe single en mini-film
19-09-2016 13:44:00

Stap voor stap en met grote muzikale precisie, werkte zanger Bouke Scholten de afgelopen maanden aan een nieuwe weg in zijn carrière. Een weg van rock ’n soul, met nieuwe liedjes waarbij tekst en arrangementen grotendeels uit eigen koker komen en ook de touwtjes in eigen hand liggen. Losjes, maar gecontroleerd. De afgelopen jaren waren een zoektocht naar de juiste koers. Jaren ook, met veel hoogtepunten. Zo won Bouke het SBS-programma The Winner Takes it All. 

Toppers van Oranje te gast bij The Dome in Arnhem
18-09-2016 16:58:00

Op zondag 25 september 2016 vinden bij The Dome in Arnhem tv opnamen plaats van Toppers van Oranje. Optredende artiesten zijn  o.a. : Sieneke, Alex, Jaman, Joey Hartkamp, Stad & Land, de Havenzangers, Frank van Etten, Mick Harren, Dario, Jan van Est, Dean Saunders, Martin Dams, De Meiden, Temming & Temming, Johan Heuser, Theodoor, Henk Stelte, Marco de Hollander, Frank Verkooyen & Tinus Hoekstra, Femke Hengeveld, Ray v/d Heiden en Alberto Nicolay.  De aanvang is vanaf 14.00 uur,  de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 p.p .(aan de deur € 12.50) De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Toppers van Oranje wordt elke zaterdagavond om 19.30 uitgezonden  bij TV Oranje. Meer info: www.toppersvanoranje.tv

Nieuwe single Mitch Kerstens is getiteld 'Dansend door de nacht'
17-09-2016 12:10:00

Sinds de talentvolle jonge zanger Mitch Kerstens zo’n jaar geleden zijn eerste singles uitbracht zijn er al veel mooie dingen gebeurd. Veel radio airplay op alle grote en kleine radiostations en veel boekingen volgden, wat de succesformule verzonnen door Mitch en de bekende producer/tekstschrijver André Kooiman onderstrepen. De afgelopen tijd hebben ze samen in de studio gewerkt aan de derde single van Mitch die de titel heeft gekregen; “Dansend door de nacht”. 

'Door weer en wind' van Ancora op nummer 1 in de GFK Dutch Album Top 100
17-09-2016 12:02:00

De groep Ancora heeft iets te vieren. Voor de derde keer op rij bereiken zij de nummer één positie in de GFK Dutch Album Top 100 met een nieuw album. Met deze cd/dvd, getiteld 'Door Weer En Wind', evenaren ze het succes dat zij behaalden met hun debuutalbum 'Vrij Als De Wind' uit 2013 en met de in 2015 verschenen opvolger 'Voorbij De Horizon'. Een soort hattrick in de Nederlandse muziekwereld. In die wereld hebben de drie zangers inmiddels een geheel eigen plek veroverd met hun unieke mix van traditionele Shantymuziek met Irish folk en pop.  

Hessel Wijkstra in voorprogramma landelijke pré release album '20' van Jan Smit
17-09-2016 01:36:00

Maandag 19 september 2016 zal het nieuwe langverwachte album van Jan Smit getiteld ‘20’ exclusief verkrijgbaar zijn bij Mediamarkt Apeldoorn. Vanaf 20:00 uur zal RADIONL presentator en zanger Hessel Wijkstra het voorprogramma presenteren met muziek van RADIONL. Aansluitend zal Hessel een optreden verzorgen met zijn eigen nummers. Zijn optreden duurt tot 21:30 uur. Direct daarna zal Jan Smit starten met zijn mini-concert. Het nieuwe album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht en op 20 september komt de 6e single uit getiteld ‘Kom Dichterbij Me’, een duet met Broederliefde. Jan Smit & Mediamarkt slaan de handen ineen voor het 20 jaar Jan Smit jubileum jaar en gaan een mooie samenwerking aan voor het nieuwe album ‘20’. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: