RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zanger Cornel in zee met Hans Bedeker
05-10-2015 12:49:00

Zanger Cornel laat weten dat hij een contract heeft getekend bij Hans Bedeker. ' Hans is de man achter o.a. Jeroen van der Boom, Lee towers en René Froger e.v.a.. Ik ga met The Gibson Brothers een nieuwe versie maken van het nummer "Que sera mi vida" en hoop daarmee een landelijke doorbraak te bereiken. Ben er supertrots op dat ik de kans krijg om dit te mogen doen. Samen met de sponsers en Frans Gerse (www.djfransentertainment.com)  en Hans Bedeker gaan we er keihard mee aan de slag', vertelt Cornel.

Silvia Swart 20 jaar in het vak
05-10-2015 11:24:00

Als dochter van platenkoning JB Swart is Silvia opgegroeid met, hoe kan het anders, piratenmuziek. Haar ouders  hebben al ruim 40 jaar een platenzaak in Valthermond en wekelijks staan ze met een kraam op de Weerselo Markt. Men verkoopt voornamelijk Nederlands- en Duitstalige muziek.  Haar ouders zijn tevens producent en hebben diverse verzamel cd’s uitgebracht, o.a. van Telstar. In 1995 nam Silvia haar allereerste liedje “Bandieten Johnny” op. Deze werd geplaatst op de verzamel cd Originele Piratenhits deel 27.

TV Oranje viert 10-jarig jubileum
05-10-2015 10:23:00

TV Oranje viert vandaag dat precies tien jaar geleden het startschot voor de zender werd gegeven. De Nederlandse muziekzender gaat het jubileum vieren met twaalf maandelijkse winacties, een tv-special rond tien jaar TV Oranje en een aangepaste vormgeving. Ook zal een jaar lang elke week een lid van de ‘TV Oranje Supporters’ in het zonnetje gezet worden. 

Kees Schulpzand en Sjors Schank vormen het Oranje Duo
04-10-2015 00:00:00

Kees Schulpzand en Sjors Schank hebben besloten om samen als Het Oranje Duo verder hun muzikale weg te bewandelen. De mannen komen beide uit Vlissingen, huurden samen een oefenruimte en zongen af en toe ook al samen. "We hadden er zoveel plezier in en het klonk zo lekker dat we de beslissing genomen hebben een duo te vormen. Omdat we alleen Nederlandstalig zingen zijn hebben we voor de toepasselijke naam Het Oranje Duo gekozen. 

Aanstaande zondag special over Grad Damen op TV Oranje
03-10-2015 08:20:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 4 oktober zie je een TV Oranje Special over Grad Damen. Thuis op de bank vertelt hij over zijn jeugd op het woonwagenkamp in Breda, een warme omgeving waar iedereen steeds voor elkaar klaar stond. 

Frank van Etten bezingt hartverscheurend de angst voor een leven zonder zijn vader
03-10-2015 00:43:00

Hartverscheurend bezingt Frank van Etten de angst voor een leven zonder zijn vader op zijn nieuwe single 'Hoe zal 't zijn?'. Het zijn z'n eigen woorden en het is z'n eigen muziek. Met dit oprechte levenslied bewijst deze populaire artiest tot de grootste volkszangers van Nederland te behoren. Frank's doodzieke vader vertelt hem, dat de pijn ondraaglijk is geworden en dat hij, met hulp van zijn arts, over 3 dagen uit het leven zal stappen. Frank van Etten uit z'n gevoelens in een, nu al, legendarisch lied, dat hij, direct na dit dramatische bericht, zeer geëmotioneerd maakte.

11 oktober is RADIONL live bij de Nationale Bokbierdag in Zutphen
03-10-2015 00:33:00

Zondag 11 oktober staat RADIONL Live in Zutphen bij het Nationale Bokbierdag evenement. Met live radio en diverse artiesten zoals: Willem Barth, Alpen Zusjes, Belinda Kinnaer, Joey Hartkamp, Jeffrey Tanis, Erna Temming, Theodoor en Jaman. Van 14:00 uur tot 18:00 uur live op het 's Gravenhof in Zutphen. De Nationale Bokbierdag is een evenement dat inmiddels meer dan 120.000 mensen trekt naar de stad. De bezoekers vermaken zich met de historische optocht en proeven de vele verschillende bockbieren bij de kramen die opgesteld staan.

Dennis Alberti heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-10-2015 00:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 oktober is dat ‘Mag ik vannacht bij je slapen?’ van Dennis Alberti. Het nummer is speciaal voor Dennis geschreven door Bram Koning en Tony Anderson. Emile Hartkamp is verantwoordelijk voor het swingende arrangement en de productie van dit vrolijke, uptempo nummer. Dennis komt natuurlijk uit een bijzonder muzikale familie. Samen met zijn opa Willy Alberti zong hij ‘De glimlach van een kind’ en bij tante Willeke was hij achtergrondzanger. 

‘II’ van The Common Linnets op nummer 1 binnen in Album Top 100
02-10-2015 23:59:00

Het nieuwe album ‘II’ van The Common Linnets is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse Album Top 100. Vanavond was de band te gast bij RTL Late Night om te vertellen over het album.Het tweede album van The Common Linnets, met daarop onder andere de singles ‘We Don’t Make The Wind Blow’ en ‘Hearts On Fire’, kwam afgelopen vrijdag uit  “We zijn ongelofelijk trots dat ons album zo geweldig ontvangen wordt. We hebben er met veel plezier en liefde aan gewerkt en dan kun je alleen maar hopen op deze overweldigende reactie.

Davide La Cara pakt uit 'Nieuw begin'
02-10-2015 12:06:00

Davide La Cara brengt, in samenwerking met producer Mark van Tijn en tekstschrijfster Kirsten Schneider, de single ‘Nieuw Begin’ uit. Uniek aan deze pakkende track is de combinatie van de pop/dance sound met een Nederlandstalige tekst. Het nummer werd opgenomen bij Soundwise, de studio van Jochem Fluitsma & Eric van Tijn.De single wordt op 4 oktober 2015 officieel gereleased tezamen met een in het oog springende videoclip, geproduceerd door Megens & Veenstra. ‘Nieuw Begin’ heeft een pakkende dancebeat die meteen in je hoofd blijft hangen.

Dries Roelvink hoopt met 'Ik lees in je ogen' weer een échte kroeghit te scoren
02-10-2015 10:25:00

Dries Roelvink vond het weer hoog tijd om met een soloplaat te komen. Met zijn nieuwe nummer ‘Ik lees in je ogen’ hoopt Dries weer een échte kroeghit te scoren. Het was alweer een tijdje geleden dat Dries een solosingle uitbracht na zijn duetten met zoon Dave Roelvink en collega zanger Tino Martin. Het geheel is opgenomen in de World Vision Studio's'. Jeroen Dirksen en Bram Koning tekenden voor de productie terwijl A.:. Koning de tekst en muziek schreef. Onlangs verlengde Dries Roelvink zijn contract met artiestenbureau Jan Vis met twee jaar. 

Wesly Bronkhorst bezingt carnaval op z’n Amsterdams
02-10-2015 10:09:00

“Wa luste gij?” Toen dit voor het eerst gevraagd werd tijdens carnaval in een Brabantse kroeg, had Wesly Bronkhorst geen idee wat de barman bedoelde. “Maar nu weet ik natuurlijk dat ik gewoon kan zeggen wat ik wil drinken”, lacht de Amsterdamse zanger, die ook al jarenlang succesvol optreedt onder de rivieren. “Ik houd van de Brabantse gezelligheid, helemaal tijdens carnaval. Het is een groot, gek feest waar heel Zuid-Nederland vier dagen lós gaat. ” Dit, en andere typische carnavalsdingen, inspireerden Wesly om voor de grap eens een carnavalstekst te schrijven.

Het complete oeuvre met vele extra’s van Wim Sonneveld verpakt in een 14cd-box
02-10-2015 10:01:00

Universal Music brengt op 23 oktober de 14cd-box ‘Wim Sonneveld - Op de plaat’ uit. In deze box is voor het eerst het volledige platenoeuvre bijeengebracht dat Wim Sonneveld (1917-1974) nagelaten heeft. De platen van Wim Sonneveld vormen een fraaie afspiegeling van de dynamische laatste twintig jaar van zijn leven, de jaren waarin hij zich ontwikkelde tot een van de grootste entertainers die Nederland ooit gekend heeft. De chronologie van de cd-box is opgehangen aan de elf Sonneveld-langspeelplaten die in deze jaren verschenen, waaronder ook de zeer zeldzame Belgische LP van Wim Sonneveld en Ina van Faassen en de soundtrack voor zijn laatste film ‘Op de Hollandse toer’. Alle albums verschijnen in de originele hoezen. 

Schrijf mee aan nieuwe Drentse seizoensliedjes
02-10-2015 09:53:00

"Aan alle kinderen, ouders, klassen, creatievelingen, studenten, muziekmakers en anderen". Daarmee begint de oproep van Jan Germs, Zangeres Martijje, Jan Kruimink,en Marinus Scholten om het project 'Het Jaor Deur Met Neie Drentse Kinderliedties' onder de aandacht te brengen. Doel van dit project is twintig nieuwe, frisse, eigentijdse, kwalitatief hoogstaande kinderliedjes uit te brengen in de streektaal met als thema de bijzondere dagen van het jaar. In december 2016 wordt een Kinderliedtiessongfestival gehouden van drie voorrondes en een finale. 

Jose Hoebee diep onder de indruk van single Bart Bosch
01-10-2015 17:14:00

Woensdagmiddag 30 september 2015 om 14.00 uur was het zover. Zanger/presentator Bart Bosch reikte in Hilversum het eerste exemplaar van zijn nieuwste single, 'Waarom fluister ik je naam nog' uit aan Jose Hoebee. Dit deed Bart nadat hij het lied eerst live voor Jose had gezongen. Voor Jose wilde hij het lied als eerste zingen omdat zij zo dicht bij Benny heeft gestaan en haar overleden man Will Hoebee. Zowel bij de CD's van Bart als vanBenny betrokken is geweest. Een zichtbaar geëmotioneerde Jose Hoebee nam na het optreden de CD in ontvangst.

Timothy ft. Tricky Gullivan lanceren 'Stop de tijd'
01-10-2015 17:02:00

Toen de in Vlaardingen geboren en getogen Timothy, Tricky Gullivan belde voor een samenwerking, hoefde hij niet heel lang na te denken. Timothy, ook wel bekend van zijn nominatie voor The Music Matters Award in 2008 en als zanger in het achtergrond koor van Roel van Velzen bij Vrienden van Amstel Live 2007. Aangezien de heren het podium wel vaker hebben gedeeld, is er veel lol beleefd aan het schrijfproces en tijdens de opnames van de videoclip. Het resultaat is de melodieuze song "Stop de tijd".

Nieuwe single Belinda en José beetje ondeugend
01-10-2015 11:00:00

Belinda en José zijn terug met dé opvolger van onder andere ‘Bubbelbad’ en ‘Maak me gek gooi je haar los’. De nieuwe single ‘Du bist Wunderbar’ is grappig en een beetje ondeugend, net zoals de zangeressen. Belinda en José zijn niet alleen grappig en een beetje ondeugend. “Wij zien er leuk en gezellig uit en zingen ook leuke nummers.”, vertelt Belinda. Aan die leuke nummers kunnen ze vanaf 1 oktober ook de nieuwe single ‘Du bist wunderbar’ toevoegen. De tekst van de single ‘Du bist wunderbar’ is deels Nederlands en deels Duits.

Rowwen Hèze werkt met bijna 500 muzikanten aan nieuwe single: Gebrouwe in Limburg
30-09-2015 18:50:00

Na maanden van hard werken met opnames in Nederland en Oostenrijk verschijnt vandaag de nieuwe single van Rowwen Hèze: Gebrouwe in Limburg. Bijna 500 muzikanten- amateurs en professionals, jong en oud, individueel en muziekgroepen- hebben hun bijdrage geleverd aan deze single. Hiermee is het grootst gebrouwen lied in Limburg een feit. Op 30 mei jl. heeft Rowwen Hèze een oproep gedaan aan alle musicerende mensen in binnen- en buitenland.

Artiesten steunen de 1000ste droom van Dream4Kids!
30-09-2015 15:12:00

Dream4Kids. Een droomdag voor kinderen die dat nodig hebben. Jullie kennen zeker de tegenhangers, stichting 'Opkikker' of ‘Make a Wish’. Deze stichtingen richten zich op ernstig zieke/terminale kinderen. Dream4Kids doet het zelfde, maar dan voor kinderen met een ernstig trauma. 4 oktober a.s. viert D4K hun 1000e droomdag en attractiepark Slagharen heeft het park als feest locatie aangeboden. Niet alleen de 1000 droomkinderen maar ook hun broertje, zusjes, ouders en of verzorgers, sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers komen aanstaande zondag dit feestje vieren. 

Nieuwe single Rebecca Schouw heeft rocktintje
30-09-2015 15:04:00

Rebecca Schouw lanceert op het Jah! Music label haar nieuwe Engelstalige single met als titel "And the walls came tumbling down". Een aantal maanden geleden kwam Rebecca de muzikale alleskunner Gerard Kielenstijn tegen bij een project waar ze beiden bij betrokken waren. "Na dit project hebben we contact gehouden en zijn we een samenwerking  gestart om een geheel nieuw nummer voor mij te produceren. We hebben samen besloten om eens iets anders te doen dan datgene wat het publiek van mij gewend is", vertelt Rebecca. 

In mais gevormd wietblad blijkt stunt van Achterhoekse band Kiek Now Us
30-09-2015 14:26:00

Maar liefst twee weken lang was Nederland in de ban van een opmerkelijke variant op het fenomeen graancirkel. In Gelderland werd namelijk een in het maisveld gevormd wietblad ontdekt. De uit Borculo afkomstige dronevlieger Collin Ernst filmde het wiet logo in de mais en postte het filmpje op YouTube. De landelijke media-aandacht was overweldigend en zelfs in het buitenland werd het bijzondere nieuws opgepikt. Ook deze keer zijn UFO’s niet verantwoordelijk voor het op een wietplant gelijkend logo in het mais landschap, maar blijkt dit het werk van Kiek Now Us.

KonFetTi! slaat nieuwe weg in
30-09-2015 10:27:00

KonFetTi!, oftewel Aaron en Kim brengen op het Rood-Hit-Blauw label hun nieuwe frisse, dansbare, vrolijke en gezellige kidspop single 24-7-365uit. Ze leggen uit... 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Aaron wordt super vrolijk van mooi weer, is bang van spinnen, smult van Engelse drop, wordt chagrijnig van verkoudheid en moet het hardste lachen om.. Kim. Kim op haar beurt is óók bang van spinnen, wordt chagrijnig van slecht weer, wordt super vrolijk van zingen, dansen en optreden terwijl ze vreselijk moet lachen om.. Aaron. 

Zangeres Angel komt met autobiografische single
30-09-2015 02:56:00

Voor Angel was het starten van een eigen bedrijf een lang gekoesterde droom. Daarnaast heeft ze ontzettend veel doorzettingsvermogen en weet wat ze wil. Een zangeres met plezier passie en zeker veel doorzettingsvermogen. Na drie nummers zelf te hebben gezongen bij haar oude platenmaatschappij wist ze het zeker. Angel moest en zou een platenmaatschappij starten. In juni dit jaar wist ze het zeker en heeft ze haar stoute schoenen aangetrokken en is haar eigen platenlabel Angel Records begonnen. 

Tiende single van Hans Steiger een feit
29-09-2015 21:09:00

Kijk ik je aan’, is de titel van de inmiddels tiende single van Hans Steiger. De uit Haarlem afkomstige zanger laat weten dat het idee ontstond tijdens een weekendje weg met z'n vrouw en kinderen. Tijdens de rit naar de bestemming toe werd het nummer ‘Don't Turn Around’ van Aswad op de radio gedraaid. "Wij leerden elkaar kennen precies op het moment  dat die plaat uitkwam in 1988. Door de persoonlijke link met dit lied ontstond dan ook het idee om er een Nederlandstalige tekst op te laten maken door Femke Reuvers.

Radiospel 'De Deure' van RADIONL krijgt vervolg
29-09-2015 12:55:00

Het populaire radiospel "De Deure" van RADIONL krijgt een vervolg. Vanaf maandag 5 oktober krijg je in ieder programma 1 keer een fragment te horen van een bekende artiest die voor de deur van RADIONL staat te zingen. Vanaf dan krijg je een kwartier de tijd om jezelf op te geven via een sms. (sms nl spatie naam + woonplaats naar 3010). Met dit spel kun je keiharde euro's winnen. Let op! alleen smsjes met naam en voornaam tellen mee. Dus niet smsjes met namen van artiesten. 

Alter ego Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) brengt nieuwe single uit
29-09-2015 07:24:00

Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)  bracht in mei 2015 zijn nieuwe album uit ‘Liefdes van m’n Leven’. Van dit album is nu zijn single ‘Partner.nl’ gereleased. Sjoerd is momenteel ontzettend druk met diverse dingen. Zo heeft hij momenteel een tv programma op de nieuwe zender ‘ONS’ genaamd ‘ En route avec Pleijsier’. Samen met zijn beste vriend Chef kok en Fransman Jacques Rouet maakt hij de ultieme roadtrip door Frankrijk. Ook gaat 12 oktober de musical in première ‘Het meisje met het rode haar’ waar Sjoerd diverse rollen in speelt. 

Zondagmiddag 18 oktober a.s. TV opnames Toppers van Oranje in de A9 Studios in Uitgeest
28-09-2015 12:02:00

Ruim 40 Nederlandstalige Top Artiesten zullen zondag 18 oktober a.s. tussen 14.00 uur en 18:00 uur voor de camera’s verschijnen van het intussen populaire tv programma “Toppers van Oranje”, met wekelijks ruim 700.000 kijkers, in de A9 Studios in Uitgeest. De linu-up bestaat uit Vinzzent, Helemaal Hollands, Tino Martin, Sieneke, Peter Beense, Jaman, Alex, John de Bever, Mick Harren, Billy Dans, Wesly Bronkhorst, Hans Steiger, Ronnie Ruysdael, Gino Graus, Jeffrey Heesen  e.v.a. De presentatie is zoals altijd in vertrouwde handen van Ivo Franklin. De opnames van elke aflevering duren zo lang als de uitzending duurt. Dat is voor het publiek uiterst aangenaam omdat het programma niet wordt onderbroken en er een constante stroom van artiesten voorbij komt. 

Danny Robben lanceert nieuwe single
28-09-2015 10:50:00

De uit het Brabantse Uden afkomstige zanger Danny Robben is al zo’n jaren actief als artiest met een drukbezette agenda. Vorig jaar verscheen Danny’s debuutsingle “Oh Ja Die Allemaal”, en nu is het tijd voor een ijzersterke opvolger, getiteld “1, 2, 3”. Muziek is Danny’s grote passie en als Danny ergens komt waar live muziek is dan begint het te kriebelen. Inmiddels is Danny een veelgevraagd artiest, die ieder feest op zijn kop zet. "1, 2, 3," is de vrolijke plaat waarmee Danny Robben ongetwijfeld hoge ogen zal gooien. 

Frank van Etten schrijft lied voor Jack Verduyn
28-09-2015 10:38:00

“Waarom Verdien Ik Geen Geluk” is de titel van de nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Jack Verduyn. Dit liedje werd geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan Frank van Etten terwijl accordeonist Manfred Jongenelis de accordeonpartijen verzorgde. Van Jack Verduyn verschenen eerder singles zoals “Wat Moet Ik Zonder Jou Beginnen” en “Eenzaam Zonder Jou”. De verwachting is dat Jack met de nieuwe single weer een stukje hoger op de ladder zal komen.

Dubbel Platina tijdens Première 2 Kleine Kleutertjes theatertour
27-09-2015 17:25:00

Tijdens de première van de ' 2 Kleine Kleutertjes' Theatertour in het Gooiland te Hilversum kregen Jan en Monique Smit een enorme verassing. Edsilia Rombley mocht op het podium de twee in het zonnetje zetten met een dubbel platina plaat voor het album van de '2 Kleine Kleutertjes'. Met de verkoop van ruim 80.000 exemplaren is de officiële dubbel platina status bereikt. Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar.

Stevan pakt groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren
27-09-2015 16:29:00

Op zaterdag 24 2015 pakt Stevan groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren. Dit alles vindt plaats bij Multifunctioneel centrum (MFC) De Binding, gelegen aan de Sportlaan 4 te Oude Pekela. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool die inmiddels al 2 jaar met zijn carrière bezig is lanceerde eerder de singles ‘Ik Wil Vrij Zijn’ en ‘En Dan Zeg Jij’. Stevan schrijft alle nummers zelf en de productie van het mini album is tot stand gekomen met Terry West Productions. Omdat Steven een grote fan is van RADIONL heeft hij de RADIONL drive- in show uitgenodigd die onder leiding van Hessel Wijkstra de tent op de kop gaat zetten. Ook zullen Harten 10, Bert Zwier, Terry West & Gerda, Bè Dilling en Hero acte de présence geven. Daarnaast zal Hessel Wijkstra tevens z'n zangkunsten vertonen.

Janine Jansen speelt titelmuziek voor bioscoopfilm ‘Publieke Werken’
26-09-2015 13:52:00

Violiste Janine Jansen heeft de titelmuziek voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Publieke Werken’ verzorgd. In de film, naar het boek van Thomas Rosenboom over een getergde vioolbouwer, zijn delen te horen van het vioolconcert van Brahms, dat afgelopen januari met Janine in Rome werd opgenomen. Janine Jansen slaagt er als een van de weinige klassieke musici in een brug te slaan tussen klassieke muziek en een breder publiek.

Aanstaande zondag special over Dennie Chritian op TV Oranje
26-09-2015 13:23:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 27 september zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Dennie Christian. Hij ontvangt TV Oranje in zijn huis in het Noord-Duitse Wardenburg, op ongeveer een uur rijden van de Nederlandse grens.

Nieuwe single van Wesley Pol heeft hoog feestgehalte
25-09-2015 21:58:00

Na twee eerdere singles voor Wesley Pol komt hij nu met weer een nieuwe single die als titel "Ik zing een lied voor jou" heeft gekregen. Dit liedje heeft nog een iets hoger feestgehalte dan zijn voorgangers 'Gloria' en 'Vlinders (heel diep in mij)' . 'Deze nieuwe single die vandaag is uitgekomen heb ik vanaf het eerste moment al super gevonden en dit is ook zeker te horen! Het is altijd moeilijk om iets te vinden dat bij je past en blijft leuk vinden', aldus Wesley. Een fysiek exemplaar van deze nieuwe single is in beperkte oplage verkrijgbaar.

'Het leven duurt maar even'....nieuwe single van Peter Pijper
25-09-2015 21:43:00

Peter Pijper uit Muntendam waarvan het hart brandde met een verlangen om artiest te worden als kleine jongen, leeft en geniet en staat lachend in de regen te zingen. Voor Peter zijn de toverkaarsen weer gaan branden met zijn jarenlange ervaring in de muziekwereld en lanceert met volle trots de nieuwe single “Het leven duurt maar even”, wat een vrolijke uptempo Polka is geworden met het warme stemgeluid van Peter en waarvan de productie ligt in handen van het Groninger Duo Wim & Diana. 

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe van RADIONL
25-09-2015 21:24:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 september is dat ‘Toch zal ik altijd aan je denken’ van Tino Martin. Het is de laatste single die verschijnt voordat Tino op zondag 4 oktober zijn nieuwe album ‘Jij liet me vallen’ presenteert in de Schouwburg van Amstelveen. RADIONL zal dit concert live uitzenden. Het gaat dan ook goed met de carrière van de Haagse zanger. Dagelijks komen er boekingen bij voor Tino, een groot talent met een karakteristiek stemgeluid. 

Nieuwe single van Sieneke echte kroegenhit
25-09-2015 21:15:00

Vandaag is de single “Het Gat Van De Deur” van de “Prinses Van het Levenslied” Sieneke uitgekomen. Het is een heerlijk uptempo nummer, waarvaan wij overtuigd zijn dat het een echte kroeghit wordt. Onlangs stond ze op ’t festival Dutch Valley en voor deze nazomer presenteert ze haar nieuwe ‘feest’ single Het Gat Van De Deur. De plaat is al geliefd tijdens haar optredens en Sieneke vertolkt het lied op haar geheel eigen wijze wat bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen.

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in
25-09-2015 21:03:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. Wil je meer informatie over deze gratis zendtijd? Stuur dan een mailtje naar showflits@tvoranje.nl.

Indringende nieuwe single van Karin Goverde
25-09-2015 06:43:00

“Waar ben je nu” is een nieuwe indringende single van Karin Goverde. Met deze opvallende nieuwe single van Karin Goverde, geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, laat Karin haar totale veelzijdigheid zien en horen. De behoefte om dingen uit het leven in haar eigen taal te zeggen, te zingen en te delen, heeft ertoe geleid dat zijzelf in de pen is geklommen…..en gelukkig. Het is een verrijking voor de Vaderlandse muziekindustrie en waaruit vele mensen hun troost of herkenning zullen halen.

Peter Dons brengt salsa-achtige single uit
25-09-2015 06:22:00

'Sla je armen om me heen' is de titel van de nieuwe single van Peter Dons. Het is de derde in een reeks over het leven en gaat over het heden, verleden en de toekomst. 'Sla je armen om me heen' is een cover van “Gli occhi miei” dat eerder bekend werd als “Help Yourself” door Tom Jones. Peter Dons schreef een Nederlandstalige tekst en Peter van Leerdam bewerkte de oorspronkelijke muziek tot een salsa-achtige melodie. Eerder kwamen uit: “Plots was jij weg” in december 2014 en “Waar jij verschijnt” in april 2015.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 oktober t/m zondag 22 oktober

              Jeffrey Heesen - Liefde voor altijd

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl